Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Ιουν 2015

Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ! Δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς και ρίχνεις πέτρες σε κάθε σκύλο που γαβγίζει...


219 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/15 18:26

    ΑΝΤΕ ΕΙΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗ ΤΩΡΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 20:40

      Κακομοίρη μικρέ μαριάκο, σκέφτηκες ποτέ σου γιατί όλοι μα όλοι οι πρώην κολλητοί σου συνεργάτες, σήμερα είναι όλοι εχθροί σου;
      Να σου πω εγώ κακομοίρη παππούλη χωρίς εγγόνια, γιατί πάντα στη ζωή σου ήσουν ένα τεράστιο λαμόγιο και ένας μικρότατος ανθρωπάκος.
      Ένας πρώην κολλητός σου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 17:47

      Υποκρισία: Ο δήμαρχος Λέσβου ζητά αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης από αυτούς που θέλουν να τους δώσουν την ελληνική ιθαγένεια!
      Εδώ και κάποιες ημέρες στη Λέσβο καταφθάνουν επί καθημερινής βάσεως εκατοντάδες λαθρομετανάστες που προέρχονται, κυρίως, από τη Τουρκία και τη Συρία. Το νησί, από τουριστικός προορισμός έχει μετατραπεί σε έναν τεράστιο χώρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών, με τους κατοίκους του να νιώθουν απόγνωση για την εικόνα που παρουσιάζει το λιμάνι και οι παρακείμενοι δρόμοι, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά καταληφθεί από ορδές «ευπαθών» παράτυπων μεταναστών.
      Επάνω στην ανησυχία και τον φόβο των Ελλήνων, όμως, ο δήμαρχος Λέσβου, Γαληνός Σπύρος, σε μια ύστατη προσπάθεια να διατηρήσει ακέραιο το πολιτικό του προφίλ, έσπευσε να αυτοπαρουσιαστεί ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας και εκφραστής των δίκαιων φόβων της, ζητώντας δια επιστολής του την παρέμβαση των κομμάτων του ψευτοανθρωπιστικού τόξου, ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον περιορισμό ενός φαινομένου, που, όταν δεν χτυπούσε την πόρτα του δικού του σπιτιού χαρακτήριζε ως αναγκαίο που συνάδει με την ευρωπαϊκή εικόνα της χώρας και συμπαθές.
      Τώρα όμως που ο ίδιος ζει τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής και αυτής του κόμματος στο οποίο ανήκει (όλα τους εκφράζουν την ίδια εθνομηδενιστική αντίληψη), αντιλαμβάνεται πως η περίφημη φιλοξενία των «παράτυπων μεταναστών» μετατρέπεται σταδιακά σε μια βόμβα για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή που πολύ σύντομα πρόκειται να εκραγεί.
      Η υποκρισία των τοπικών αρχόντων γύρω από το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης φανερώνεται όχι μόνο από το περιεχόμενο της επιστολής που συνέταξε ο δήμαρχος Λέσβου, αλλά από τους παραλήπτες της. Διότι ο κ. Γαληνός κοινοποίησε την επιστολή του προς όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, είτε επειδή θεωρεί ότι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα είτε επειδή παριστάνει τον δικαστή και θεωρεί πως το τρίτο κόμμα της χώρας είναι μια εγκληματική οργάνωση.
      Προφανώς ο κ. Γαληνός δεν διαβάζει εφημερίδες, ούτε και ανοίγει την τηλεόραση του για να ενημερωθεί ότι τα κόμματα στα οποία προσφεύγει για βοήθεια είναι ΟΛΑ όσα ψήφισαν κατά τη συνεδρίαση στην αρμόδια επιτροπή της βουλής ΥΠΕΡ της απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους λαθρομετανάστες! Προφανώς ο ίδιος ποτέ του δεν έγινε ενημερώθηκε για την επίσημη γραμμή του κόμματος στο οποίο ανήκει, η οποία ανοίγει την κερκόπορτα για την πολιτιστική και πολιτισμική αλλοίωση του έθνους μας.
      Εάν ο ίδιος, λοιπόν, περιμένει από τους ΣΑΝΕΛ να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πάψει το νησί του να υποδέχεται κι άλλους λαθρομετανάστες, ας γνωρίζει πως το πρόβλημα θα λυθεί πολύ πιο εύκολα απ’ όσο πιστεύει, για τον απλούστατο λόγο του ότι σε λίγο καιρό όλοι οι παράτυποι μετανάστες δεν θα είναι πλέον… μετανάστες, αλλά «Έλληνες», που λιάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/6/15 23:42

      Λεφτά υπάρχουν μόνο για λαθρομετανάστες: Μοιράζει τα χρήματα των Ελλήνων στις ΜΚΟ η συγκυβέρνηση Σανέλ

      1.761.000 ευρώ για υποδοχή λαθρομεταναστών - Την ίδια ώρα δεν υπήρχαν 250.000 ευρώ για να μην πνιγεί η Αθήνα από το τοξικό νέφος
      Δεν πέρασε ένας μήνας όπου σύσσωμος ο ελληνικός λαός «απόλαυσε» τις προκλητικές δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού για την λαθρομετανάστευση, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, στις οποίες προσπαθούσε να υποδείξει ότι δεν πρέπει να γίνεται λόγος περί λαθρομεταναστών, αλλά περί «προσφύγων». Εξέπληξε δεόντως, μάλιστα, και ο ανθρωπισμός που διακρίνει το ΣΥΡΙΖΑ, ο ανθρωπισμός των χρημάτων γιατί ως αν άλλος Μπαμπινιώτης η κυρά Τασία διευκρίνισε ότι πρέπει να τους αποκαλούμε ως «πρόσφυγες» γιατί διαφορετικά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μειώσει τα κονδύλια προς την Ελλάδα.
      Κάτι το οποίο αποδείχτηκε λίγο αργότερα, όταν με τροπολογία που κατατέθηκε στην βουλή στο σχέδιο νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις» αναφέρει ότι οι αναθέσεις έργων για τους λαθρομετανάστες θα γίνονται με... απευθείας ανάθεση, σε «αλληλέγγυους» και ΜΚΟ.
      Ήδη, η Χρυσή Αυγή είχε επισημάνει τον κίνδυνο από την ψήφιση μιας τέτοιας τροπολογίας επισημαίνοντας την ζημιά που θα προκαλέσει στο ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνικό Λαό.
      Μόλις ένας μήνας πέρασε και η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας, Θεανώ Φωτίου, αποφάσισε και υπέγραψε την χρηματοδότηση έξι ΜΚΟ οι οποίες έχουν σαν δράσεις τους την υποδοχή και την φιλοξενία των χιλιάδων λαθρομεταναστών που εισρέουν καθημερινά στην Πατρίδα μας.
      Το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 1.761.000 ευρώ και αφορά την διαμονή, τη σίτιση, την κάλυψη αναγκών σε ένδυση, ειδών υγιεινής και καθαριότητας καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών, ιατρικών και νομικών υπηρεσιών στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
      Οι πολυτέλειες αυτές δίνονται απλόχερα στους λαθρομετανάστες από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, καθώς το χρηματικό ποσό θα αντληθεί από εθνικούς πόρους και μάλιστα κατά το διάστημα 1 Ιουνίου έως και 31 Δεκεμβρίου του 2015.
      Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα γνωστοποιούνται οι επωφελούμενες ΜΚΟ. Η «Άρσις» θα εισπράξει το υπέρογκο ποσό των 957.000 ευρώ, η «PRAXIS» 295.000, η «Ηλιαχτίδα» 38.000, η «ΕΚΠΟΣΠΟ» Νόστος 326.000 και τέλος η «Μετάδραση - Δράση για τη Μετάναστευση και την ανάπτυξη» 145.000 ευρώ.
      Αξίζει να θυμίσουμε πως δυο εκ των πέντε ΜΚΟ αναφέρονται ως συνεργάτες στο σχετικό φυλλάδιο «Welcome to Greece» που μοιράζουν στις ορδές λαθρομεταναστών οι τούρκοι δουλέμποροι.
      Η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, βρίσκεται στην τελική ευθεία υπογραφής του τρίτου μνημονίου. Στο διάστημα των δήθεν διαπραγματεύσεων υπογραφεί καθημερινά τον πλήρη αφανισμό του ελληνικού Έθνους. Είναι προκλητικό από την στιγμή που ο ελληνικός λαός όχι μόνο δεν έχει τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης αλλά καλείται να πληρώσει αδρά προκειμένου να του χορηγηθεί εκπαιδευτική, ιατρική και νομική κάλυψη, την ίδια ακριβώς στιγμή να δίνονται απλόχερα σε παράνομους εποίκους προνόμια που στερείται ο νόμιμος κάτοικος αυτής της χώρας.
      Καλές οι συμφωνίες επί και υπό τραπέζης, με συντρόφια, τοκογλύφους, δουλεμπόρους και δυνάστες η κόκκινη γραμμή, όμως, που έρχεται από τον ελληνικό λαό θα σβήσει μονομιάς τις όποιες ορέξεις σας που ικανοποιούνται με χρυσά κουτάλια και δείπνα στο Χίλτον.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/15 18:32

    Τσαβαρόσκυλα = κοπρόσκυλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/15 18:52

    Δεν θα πείσεις κανένα ότι έχεις καθαρά χέρια
    αν δεν απαντάς σε κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/15 18:58

    Εσύ Τραυλέ όχι μόνο πέταγες πέτρες αλλά πλάκωνες τις μυνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 20:09

      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΩΝΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΡΑΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΑΝΕΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΒΙΒΑΣΜΟ
      ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΝΕ, ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΓΛΥΦΕ!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/15 19:31

    ΜΑΡΙΕ Η ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΤΟ 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 20:12

      ΜΟΝΟ Η ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 08:47

      ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;;;;;;;ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ;;;;;;;ΑΡΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/15 19:40

    ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 20:41

      Κακομοίρη μικρέ μαριάκο, σκέφτηκες ποτέ σου γιατί όλοι μα όλοι οι πρώην κολλητοί σου συνεργάτες, σήμερα είναι όλοι εχθροί σου;
      Να σου πω εγώ κακομοίρη παππούλη χωρίς εγγόνια, γιατί πάντα στη ζωή σου ήσουν ένα τεράστιο λαμόγιο και ένας μικρότατος ανθρωπάκος.
      Ένας πρώην κολλητός σου

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/15 19:41

    Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΦΗ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΕΙ ΜΕ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΑ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ" , ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ , ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΕΕΕΕΣ----ΜΟΝΑΧΟΦΑΙΔΕΕΕΕΕΣ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/15 19:42

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/6/15 19:45

    ΜΑΡΙΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΗΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΚΕΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/15 19:45

    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ......Ο ΤΣΑΒΕΣ ΝΑ ΣΕ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΗΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ........
    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/6/15 19:54

    ΜΑΡΙΕ «το γύρισες από τσάμικο σε καλαματιανό». Η λογική τής φράσης στην πλήρη της μορφή είναι ότι από τον ανδροπρεπή και παλικαρίσιο χορό (δηλ. τον τσάμικο) το γυρνά κάποιος στον ήπιο και συρτό (δηλ. στον καλαματιανό), οπότε παραπέμπει σε κωλοτούμπα του στιλ «λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα» διανθισμένη με αδιάφορο σφύριγμα και νησσοποιίαν εκεί όπου μέχρι τότε λεοντάριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/6/15 19:54

    Τι να απαντήσει ρε,πλάκα κάνετε;;;
    Ο Τσάβες του την έχει στημένη με έγγραφα που τον διασύρουν ακόμη περισσότερο από την ξεφτίλα που έπαθε με την μελέτη της αποχέτευσης των Αμπελακίων Σεκηνίων που παραμύθιαζε τόσα χρόνια ότι την είχε εκπονήσει ο πρώην δήμος Αμπελακίων!!!!! Το πότε θα τα βγάλει στον αέρα ο Τσάβες είναι ο εφιάλτης του Ταμτάκου...….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/6/15 20:15

    ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΕΙ Ο ΕΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ

    Στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται

    ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ Η ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ?

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 20:17

      Σίγουρα πίσω από αυτές τις κινήσεις διάσπασης της ομάδας Νάννου δεν είναι ο Τσάβες.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος12/6/15 20:18

    KOYIZ:
    TI KOINO EXEI TO ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΔΕΣ;

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/6/15 20:33

    Η μόνη άμυνα που του έχει απομείνει μπροστά στις αποκαλύψεις πού έκανε εις βάρος του ο Τσάβες είναι το "τσάμικο" και η χυδαιολογία!!!!!
    Ας αξιολογίσουν την στάση του όλοι όσοι ευτυχώς λίγοι εξακολουθούν να συζητούν μαζί του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/6/15 20:39

    Κακομοίρη μικρέ μαριάκο, σκέφτηκες ποτέ σου γιατί όλοι μα όλοι οι πρώην κολλητοί σου συνεργάτες, σήμερα είναι όλοι εχθροί σου;
    Να σου πω εγώ κακομοίρη παππούλη χωρίς εγγόνια, γιατί πάντα στη ζωή σου ήσουν ένα τεράστιο λαμόγιο και ένας μικρότατος ανθρωπάκος.
    Ένας πρώην κολλητός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 20:56

      Μην του λες τετια γιατι τον πικρενεις, σε λιγο θα εξαφανιστει απο τη σαλαμινα οπως παλια

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος12/6/15 20:41

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!!!!!!
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!!!
    ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΥΛΕ...... ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/6/15 20:47

    ΜΑΡΙΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΗ ΤΑΣΟΥΛΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ???????
    ΜΑΡΙΕ ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΓΛΥΦΕΙΣ, ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΑΜΑΝ ΠΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/6/15 20:54

    Ταμτάκο που είναι η πολιτική μαγκιά σου;;;;;;
    Καταπίνεις τον ελέφαντα και διυλίζεις τον κόνωπα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος12/6/15 20:59

    Η Ρούλα Νάννου το εχει συστημα να μενει παντα μονη της, σε λιγο θα ψαχνει για συμβουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/6/15 21:03

    ΡΕ ΤΡΑΥΛΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΜΙΛΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ
    ΡΕ ΔΕΝ .....ΧΟΡΤΑΣΕΣ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος12/6/15 21:07

    Εσένα πότε θα σε δαγκώσουν να ησυχάσουμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/6/15 21:09

    "Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ" κύριε Τραυλέ ποιος είναι;
    Η κατάργηση του Καλλικράτη και η σύσταση του Δήμου Αρχαίας Σαλαμίνας ή το φάγωμα της Δημάρχου;
    Γιατί κάτι τέτοιο οσμίζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 08:51

      ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΔΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ!! ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΔΡΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος12/6/15 21:10

    Πήγες 75 χρονών και μυαλό δεν έβαλες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/6/15 21:18

    ΤΑΜΤΑΚΟ ΤΗΝ ...ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ...…ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ.....
    ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/6/15 21:25

    ΗΜΟΥΝ ΒΕΒΑΙΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΑΝΤΟΥΣΕ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 21:57

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/15 22:32

      ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥ...ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/6/15 08:52

      ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΕ????????? ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????????

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος12/6/15 21:28

    Τραυλε πηγες για μαλι και βγηκες κουρεμενος και οι πετρες γελανε με τα καμωματα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/6/15 21:30

    Ποτε ,επιτελους αυτο το νησι θ"απαλλαγει απο τους ΠΑΜΦΑΓΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/6/15 21:37

    ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ,ΕΚΑΝΕΣ 5 ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΦΤΑΣΕΣ [ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΟΥ] ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΑΜΑ ΣΕΒΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ , ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΡΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕΣ. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΦΙΛΟ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ. ΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΙ' ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ..
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ - - - - ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/15 22:11

      ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..οχι ...και τον εριξε::::::::::::::::::::::::::ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ......ΚΡΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΗΞΙΜΟ ΤΟΥ ..ΤΣΑΒΑΡΗ.....

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος12/6/15 21:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/6/15 21:50

    ποσο μικρο ανθρωπακι εισαι τελικα ρε τραυλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/6/15 22:38

    Μαρία πότε θα σε κλείσουν μέσα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/6/15 22:44

    Τραυλέ τη κουβέρτα και κάτω από το καναπέ γρήγορα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος12/6/15 22:47

    Τον Τραυλό τον δάγκωσε ο σκύλος και ψόφησε.....
    Όχι ο Τραυλός!!!!!!!!! Ο φουκαράς ο σκύλος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος12/6/15 22:54

    Τραυλε αλλη μια πετυ..χεσμενη αναρτηση και θα σε κανει δερβεναγα σεληνιων, αλλες δυο και θα σου αναθεσει το σχολειο που σου εχει μεινει απωθημενο, αλλες τρεις και θα σε κανει δημαρχο αμπελακιων
    Και μετα ξυπνησες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος12/6/15 22:55

    Ρε Τραυλέ εδώ δεν κλείσανε εσένα με την κομπίνα της ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣ στο χρηματιστήριο και ρωτάς γιά άλλους;;;;
    Ου να μου χαθείς!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος12/6/15 23:01

    Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΛΙ ΤΟΥ, ΜΗΔΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΔΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος12/6/15 23:12

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΙ ΡΟΥΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ

    ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος12/6/15 23:19

    Δυο λαμόγια μάλωναν σε ξένο αχυρώνα. Αφού είμαστε μαλάκιες εμείς οι Κουλουργιώτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος12/6/15 23:22

    ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος12/6/15 23:29

    ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 14:27

      ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ!!!!!!!!
      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΑΜΤΑΚΟ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ8 ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ
      ΕΙΝΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ!!!!!
      ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος12/6/15 23:39

    ΑΝΘΟΥΛΑ ΤΑ ......ΥΓΡΑ
    ΜΟΗ ΠΩΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος13/6/15 00:04

    Μαρία τι έγινε στην Λιβαδειά εεεεεεε ??????? Οι Βούλγαροι ακόμα σε ψάχνουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος13/6/15 03:05

    Ο Κεφαλλονίτης και o Χατζηκυριακιώτης τσακώνονται για το νησί μας λες και τους κάλεσε εδώ κανείς να μας διοικήσουν .Τούβλα σαν και εμάς τους Κουλουργιώτες δύσκολα να βρεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 09:04

      Εσένα κύριε Μηνά ποιος σε διόρισε γενικό δερβέναγα στο Δήμο?????
      Έχεις κάποιο θεσμικό ρόλο ή είσαι ο κύριος της κυρίας που κάνει κουμάντο πίσω από την κουρτίνα????

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος13/6/15 06:32

    ΜΗΝΑΚΟ 03:25, ΤΙ ΒΛΕΠΩ;;;;; ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΤΑΜΤΑΚΟ;;;;;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 11:37

      Δεν είμαι ο Μηνάς είμαι ένας Κουλουργιώτης που βλέποντας τον τόπο μου να τον διασύρουν και να τον ξεφτιλίζουν κάτι τσογλάνια σαν και σένα χάνω τον ύπνο μου .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 12:35

      Το δημο τον ξεφτιλιζουν κατι κορακια που ηρθαν απο την αραπια και πηρανε τη θεση του τζαβαρη.

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος13/6/15 06:36

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος13/6/15 09:05

    "Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ" κύριε Τραυλέ ποιος είναι;
    Η κατάργηση του Καλλικράτη και η σύσταση του Δήμου Αρχαίας Σαλαμίνας ή το φάγωμα της Δημάρχου;
    Γιατί κάτι τέτοιο οσμίζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος13/6/15 09:15

    ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ. Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΒΑΘΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑΣΑΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος13/6/15 09:26

    Kάποιοι δεν απαντάνε καθόλου στα αιτήματα των πολιτών, και κάποιοι απαντάνε με τσιτάτα του facebook. Κι' εσύ λαέ βασανισμένε της Σαλαμίνας που ζητάς τα αυτονόητα, έγινες σκυλί που πετάει πέτρες. Ντροπή σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος13/6/15 09:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος13/6/15 09:37

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 09:56

      Να τον χαίρεσαι Τσουλίτσα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 14:21

      ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ!!!!!!!!
      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΑΜΤΑΚΟ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ8 ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ
      ΕΙΝΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ!!!!!
      ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος13/6/15 10:03

    O Tραυλός κάθεται στην προεδρική και νομίζει ότι είναι δήμαρχος.
    Πρόεδρε πρόσεχε τις παρέες σου, είδες τι αγάπη του έχει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 10:38

      Ο Πρόεδρος προσέχει. Εσύ πρόσεχε γιατί έχεις ξεφύγει τελείως. Για ρώτα και μάθε τι λένε οι ταξιτζήδες της γειτονιάς σου όταν σε πηγαίνουν στα ραντεβού στα τυφλά ... ξέρεις εσύ ..... με την βοήθεια του Αη Γιώργη ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 12:41

      Εγω προσεχω εσυ κοιτα ποιος σε εχει σηκω-κατσε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/6/15 12:49

      Ενώ εσένα σε έχει μόνο κάτσε και μάλιστα στα τέσερα.
      Την ημερομηνία λήξης σου την ξέρεις;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/6/15 12:53

      Εσυ κοιτα να απογαλακτιστεις, μεγαλο παιδι εισαι

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/6/15 13:12

      Για μένα είναι ο πολιτικός μου μέντορας εσένα τι σου είναι ο επιβήτορας;
      ΥΓ.: αν και έχεις αποκαλύψει για ποιον μιλάς για απογαλακτισμό, να προσέχει κλπ εγώ δεν σε αποκαλύπτω γιατί ο Μαστρό θα τα σβήσει. Να ξέρεις όμως ότι όλοι ξέρουν ποια είσαι και ότι και τους δύο σας έχουν στείλει στα αζήτητα εδώ και καρό. Κάτι όμοιοι σας σας έχουν μείνει παρατρεχάμενοι και σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ τους εκλεγμένους Συμβούλους γιατί αυτοί σας έχουν φτύσει εδώ και καιρό.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/6/15 13:16

      Αααα και που σαι ... είσαι και ανόητη ... παραδέχεσαι έμμεσα τα ρεζιλίκια σας που γελάει όλη η Κούλουρη ή τα επιβεβαιώνεις για να συνεχίζεις να τον ξευτιλίζεις όπως κάνεις καιρό τώρα?

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος13/6/15 13:17

      Πολιτικος μεντορας οπως λεμε πολιτικος επιβητορας. Εσυ μπορει να το ευχαριστιεσαι, ο κοσμος γελαει

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος13/6/15 13:20

      Σάββατο κάνεις πίπες ή έχεις αργία?

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος13/6/15 13:22

      Για μάθε με τι γελάει ο κόσμος κι αν έχεις λίγη αξιοπρέπεια δεν θα ξαναβγείς από την πόρτα σου

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος13/6/15 13:27

      Εσυ τα Σαββατα που ειναι κλειστο το μαγαζι πού κανεις μαθηματα ανευ διδασκαλου;;;;

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος13/6/15 13:29

      Ο κοσμος γελαει με καποιον που τον εχει ο μεντορας στην κωλοτσεπη

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος13/6/15 13:45

      ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!! ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος13/6/15 13:46

      ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος13/6/15 13:50

      ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
      ΚΑΙ ΣΥ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΛΗΤΙΣΑ

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος13/6/15 17:36

      ΠΕΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ...

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος13/6/15 11:05

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 11:50

      ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ? ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ.
      ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 14:20

      ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ!!!!!!!!
      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΑΜΤΑΚΟ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ8 ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ
      ΕΙΝΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ!!!!!
      ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!!!!!!!

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος13/6/15 11:34

    ο δικος σου προορισμος Κε ΤΡΑΥΛΕ ποιος ειναι? να παρουμε τα σκουπιδια να κονομισουμε, να παρουμε το σχολειο των σεληνιων, τι απολα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 11:53

      Όχι πάντως ο Άη Γιώργης. Σε λυπάμαι. Δεν έχεις τώρα και την κερατωμένη να σου κάνει πλάτες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 20:17

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος13/6/15 12:39

    Ταδε εφη...ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος13/6/15 13:28

    Παροιμιωδης.....ΚΑΤΑΝΤΙΑ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος13/6/15 13:57

    ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ ΠΑΡΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣhttp://salamina-press.blogspot.gr/2015/06/facebook.html#more ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 22:19

      Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.

      ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ????????

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος13/6/15 14:18

    ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ!!!!!!!!
    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΤΑΜΤΑΚΟ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ8 ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ
    ΕΙΝΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ!!!!!
    ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος13/6/15 14:37

    ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ.............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος13/6/15 14:38

    o τσάβες ο ξεφτιλισμένος, έπρεπε να ήταν στην στενή εδώ και πολύ καιρό!
    ας όψονται οι διεφθαρμένοι που τα παίρνουν χοντρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 14:50

      ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ

      ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΟΥΛΑ ΓΙΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 16:24

      14:38,μιά ζωή θα τον κυνηγάτε ρίχνοντας λάσπη.......
      Όμως είναι αετός και δεν σας σκιάζεται!!!!!!!!!
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/6/15 18:14

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/6/15 18:21

      Kαραούλι κρατάς ρε βλάκα αντμιν;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/6/15 20:19

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος13/6/15 14:58

    ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑ

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος13/6/15 15:09

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΤΟΠΗ

    ΑΦΟΥ ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΙΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 18:20

      ΝΤΟΠΗ, ΕΓΙΛΑΒΙΑ........ στο ιδιο πανεπιστημιο με του τσαβες τσαβγοπουλο;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 20:44

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  63. Ανώνυμος13/6/15 19:06

    Σοβαρή πολιτική δήλωση σοβαρού πολιτικού ανδρός. Καμάρωσε Σαλαμίνα τους πολιτικούς σου, ένας κι' ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος13/6/15 19:08

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ
    ΜΙΧΑΛΑΚΟΜΗΝΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 19:17

      ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΕΙΞΕΙ, ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ?
      ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΥ Η ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ.
      ΕΣΥ ΦΟΝΑΖΕΙΣ ΣΚΟΥΖΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΛΕΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ, ΑΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΡΠΙΔΙ.

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος13/6/15 19:10

    Εικόνα σου είμαι, κοινωνία και σου μοιάζω. Ότι είμαστε εμείς είναι και οι πολιτικοί μας. Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτό; Τι δεν καταλαβαίνετε από τον πόλεμο συμφερόντων που έχει ξεσπάσει πάνω στο νησί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος13/6/15 19:12

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΕΚΛΑΣΕ Ο ΓΕΡΟΣ Ή ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ;;;; ΠΟΙΟΣ ΑΪΤΟΣ ΡΕ;;;; ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΟΥΝΑ ΛΕΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος13/6/15 19:18

    ΚΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ

    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 1 2 3 4

    44444444444444444444444444444444444444

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος13/6/15 19:21

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΣΥ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΛΗΤΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 20:21

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος13/6/15 19:29

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος13/6/15 19:32

    ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΡΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
    ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 19:37

      ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ


      ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 20:04

      ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
      ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/6/15 20:22

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/6/15 20:34

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος13/6/15 19:44

    ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 20:33

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  72. Ανώνυμος13/6/15 19:47

    ΤΡΑΥΛΕ ΤΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος13/6/15 20:06

    ΟΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΧΕ Η ΦΡΑΓΓΟΥΛΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 20:32

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  74. Ανώνυμος13/6/15 20:11

    ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ - Είναι ο παππούς εκεί ????

    https://www.youtube.com/watch?v=KA75oWahbNE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 20:22

      ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ ΞΟΦΘΑΛΜΗ???????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 20:42

      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  75. Ανώνυμος13/6/15 20:23

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 20:27

      Σταμάτα να βρίζεις και διασκέδασε το. Σε περιμένουν χειρότερα

      Διαγραφή
  76. Ανώνυμος13/6/15 20:25

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος13/6/15 20:31

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος13/6/15 20:31

    ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος13/6/15 20:35

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος13/6/15 20:36

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος13/6/15 20:44

    ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ τα χάπια σου και γρήγορα για ύπνο να ηρεμήσεις για να μη σου πω να πας να βρεις την φουκαριάρα όπως την λες να κάνετε παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος13/6/15 20:50

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 11:37

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  83. Ανώνυμος13/6/15 20:51

    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 20:59

      ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/15 11:38

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  84. Ανώνυμος13/6/15 21:45

    Ο Κεφαλλονίτης και o Χατζηκυριακιώτης τσακώνονται για το νησί μας λες και τους κάλεσε εδώ κανείς να μας διοικήσουν .Τούβλα σαν και εμάς τους Κουλουργιώτες δύσκολα να βρεις .

    Δεν είμαι ο Μηνάς είμαι ένας Κουλουργιώτης που βλέποντας τον τόπο μου να τον διασύρουν και να τον ξεφτιλίζουν κάτι τσογλάνια σαν και σένα χάνω τον ύπνο μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 21:57

      Έχεις πολύ δίκιο φίλε. Ας τρώγονται αυτοί κι ας βγάζουν τους βρωμιές τους και τα απλυτα τους στη φόρα. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε για να σώσουμε το τόπο μας.
      Οι νέοι που είναι; Γιατί δεν ασχολούνται; Γιατί δεν βγαίνουν μπροστά;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 23:00

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/15 11:40

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  85. Ανώνυμος13/6/15 21:57

    Φχαριστήθηκαν τα νήπια παιχνιδάκι; Ακόμα και στο νηπιαγωγείο μετεξεταστέοι θα μένατε. Νιονιό κουκούτσι γι' αυτό και τα χάλια μας. Καμάρωσε Σαλαμίνα τα ξεφτέρια σου που θέλουν να σε διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος13/6/15 21:59

    Αντε να χαθείς κι' εσύ, το φάγατε το κορίτσι κομπλεξικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος13/6/15 22:01

    Αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει. Πολύ βρωμιά. Κομπίνες, κονόμες, ίντριγκες, γκόμενες σκέτη σαπίλα. Ένας τρόπος υπάρχει για να απαλλαγούμε από δαύτους. Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος13/6/15 22:02

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/15 22:08

      ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΙΘΑΣ ΣΟΥ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/15 23:06

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/15 11:40

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  89. Ανώνυμος13/6/15 22:06

    Το κορίτσι να κάτσει ήσυχα και να μην ανακατεύτε γιατί δεν το χει το άθλημα. Είναι η μόνη που δεν έχει δικαίωμα να βρίζει και να κατηγορεί ΚΑΝΕΝΑΝ μα ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο δικός της ας βρει άλλο μπροστινάρι αυτήν να την κρατήσει στην αγκάλη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος13/6/15 22:10

    ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ 13/6/15 21:57 ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΧΑΡΗΣΤΗΘΗΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ? ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

    ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ - Είναι ο παππούς εκεί ????

    https://www.youtube.com/watch?v=KA75oWahbNE

    ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ ΞΟΦΘΑΛΜΗ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος13/6/15 22:27

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΝΕΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 08:34

      ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΝΕΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ

      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΑΝΕΒΑΣΕΙ!!! ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ (ΜΑΓΚΙΑ) ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΑΒΑΡΗΣ!!!

      Διαγραφή
  92. Ανώνυμος13/6/15 22:57

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 11:41

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  93. Ανώνυμος13/6/15 22:59

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος13/6/15 23:52

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΝΕΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΟΧΙ ΖΟΥΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 05:23

      ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

      Διαγραφή
  95. Ανώνυμος14/6/15 05:20

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 11:42

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  96. Ανώνυμος14/6/15 08:16

    οικονομολογοσ η ρουλα XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος14/6/15 10:17

    Εικόνα σου είμαι, κοινωνία και σου μοιάζω. Ότι είμαστε εμείς είναι και οι πολιτικοί μας. Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτό; Τι δεν καταλαβαίνετε από τον πόλεμο συμφερόντων που έχει ξεσπάσει πάνω στο νησί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος14/6/15 11:10

    13-6-15 Τα λογια ειναι περιττά για την κατάντια του νησιού να χαιρόσαστε την Δημοτική Αρχή .....

    https://www.facebook.com/1502420926648107/photos/pcb.1667329256823939/1667329226823942/?type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος14/6/15 11:14

    παρακαλώ βοηθήστε μας αντιγράψτε και επικολλήστε τον σύνδεσμο στην γραμμή διευθύνσεων sos 14/6/2015

    https://www.facebook.com/1502420926648107/photos/pcb.1667706116786253/1667706076786257/?type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος14/6/15 11:39

    ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος14/6/15 11:41

    Να χαιρόμαστε τους πολιτισμένους μάου-μάου που μας κουβαλήθηκαν στο νησί.
    Άντε τώρα μπρος και για ... πολιτιστική πρωτεύουσα, ότι πρέπει είναι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 11:42

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/15 11:52

      Κύριε Τσαβαρή, κάποιος πρέπει να σε σταματήσει από τα ολέθρια σφάλματα που συνεχίζεις να κάνεις.
      Το μίσος που τρέφεις εναντίον των Σαλαμινίων για την οδυνηρή ήττα σου στις εκλογές σε έχει τυφλώσει και πέφτεις συνεχώς σε λάθη που σε εκθέτουν.
      Η προσφυγή που έκανες για να μη περάσει ο προϋπολογισμός με σκοπό να δημιουργήσεις πρόβλημα στη λειτουργία του Δήμου ήταν τεράστιο λάθος και βλακεία μαζί. Ούτε που κατάλαβες ότι η μη έγκριση του θα σε εξέθετε ανεπανόρθωτα. Με τα στοιχεία της δικής σου θητείας φτιάχτηκε ο προϋπολογισμός και δεν πέρασε. Μα τόση βλακεία;
      Έτσι εξηγείται πόσο μυαλό είχες και γιατί χρεοκόπησες το δήμο.
      Ο κόσμος, ο απλός κόσμος έχει αναλάβει να σε σταματήσει από την κατηφόρα, και να σώσει το νησί από την υστεροβουλία σου, την άκρατη εκδικητικότητά σου και τη μανία καταστροφής που σε διακατέχουν.
      Ευτυχώς για τους κατοίκους του νησιού, που ο πραγματικός εαυτό σου εκδηλώθηκε γρήγορα και με σαφήνεια. Δεν χρειάστηκε παραπάνω από ένα μικρό διάστημα της δημαρχίας σου να εκδηλωθεί ο χαρακτήρας σου. Η αυτοκριτική που δεν έκανες θα σε βοηθούσε να καταλάβεις που σε έχει κατατάξει ο κόσμος της Σαλαμίνας στη

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/15 13:44

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/6/15 13:49

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/6/15 13:56

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/6/15 14:03

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/6/15 20:28

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  102. Ανώνυμος14/6/15 12:00

    ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 13:46

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/15 14:04

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  103. Ανώνυμος14/6/15 13:40

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    1. Εγκρίνει την δαπάνη για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού-
    συντήρησης παραλίας Κανακίων συμπεριλαμβανομένου του
    μικρού προβλήτα.
    2. Καθορίζει τρόπο ανάθεσης της εργασίας την απευθείας ανάθεση.
    3. Ψηφίζει πίστωση ποσού 2.900,00 € στον ΚΑ 20-7336.000 με
    τίτλο «Καθαρισμός-συντήρηση κρηπιδωμάτων, προβλητών και
    Χ.Ζ.Λ.» του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015 για την εκτέλεση
    της εν λόγω εργασίας.
    Έτσι συντάχθηκε και υπογράφτηκε.
    Ο Πρόεδρος Τα Μέλη
    Ιωάννης Ν. Λένης Προκόπιος Γκλίστης
    Κιαμίλης Γεώργιος
    Φράγκου Παναγιώτης


    Σαλαμίνα, 29/05/2015
    Ακριβές Αντίγραφο
    Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.
    Ιωάννης Ν. Λένης



    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;Η ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΝΑΚΙΩΝ????ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ???????


    ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος14/6/15 13:48

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 14:05

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/15 15:04

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/15 20:20

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/6/15 21:47

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  105. Ανώνυμος14/6/15 15:01

    Εικόνα σου είμαι, κοινωνία και σου μοιάζω. Ότι είμαστε εμείς είναι και οι πολιτικοί μας. Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτό; Τι δεν καταλαβαίνετε από τον πόλεμο συμφερόντων που έχει ξεσπάσει πάνω στο νησί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 20:21

      ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:51
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
      Απάντηση

      Ανώνυμος13/6/15 20:36
      ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/15 21:48

      ΤΣΑΒΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  106. Ανώνυμος14/6/15 15:18

    Σφίξανε οι ζέστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος14/6/15 15:40

    ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΤΕ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΤΑΚΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΝΕΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΟΧΙ ΖΟΥΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 20:44

      Εεεεεεεεεεεεεεεε..τοτε να ετοιμαζομαστε.....τα τσιγκινα.........ας ταχουμε ετοιμα...μιας και θαναι ..παληκαρακι και ντουρος......

      Διαγραφή
  108. Ανώνυμος14/6/15 18:18

    Για τον 11.52 Βλακωδεις προσπαθειες ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ..Η ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ....ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.....
    ΤΡΑΓΙΚΑ..ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ..ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ......ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ η ΓΙΑ..ΚΛΑΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος14/6/15 20:22

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:51
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ
    Απάντηση

    Ανώνυμος13/6/15 20:36
    ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ανώνυμος14/6/15 20:25

    ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ Α Α Α Α Α ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/15 20:44

      ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ε ΡΟΥΛΑ ΓΙΟΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.