Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2015

ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΥΡΓΙΑΚΟΝΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας, χαιρετίζει την απόφαση του Υπ. ΥΠΕΚΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, να δεχτεί την ΟΜΟΦΩΝΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ του Δήμου Σαλαμίνας που έγινε, ύστερα από θέμα που έφερε η Δημοτική Σύμβουλος της Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΟΥΣΗ, όσον αφορά την ακύρωση της απόφασης για επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών στη θέση Πυργιακόνι (αρ. αποφ. Φ283/5543 / περ 8/14/29-01-2015 ) του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κου Αγγελάκα που υπέγραψε την ημέρα της παραίτησής του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Βουλευτές του, πιστοί στις δεσμεύσεις τους, αγωνίζονται και θα αγωνίζονται ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα που πνίγουν τους κατοίκους του νησιού και καταστρέφουν το περιβάλλον του.

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/6/15 19:08

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ! ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΕΡΕΙ .ΡΕ (ΑΝΑ ΜΟΥΝΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/15 19:14

    Με τα μικρά ψάρια στις ιχθυοκαλλιέργειες ασχολήθηκε ο αριστερός Λαφαζάνης. Με το παράνομο λατομείο που είναι μεγάλο ψάρι εκεί κάνει τουμπεκί. Αυτό αφορά μεγαλοεργολάβους και κατασκευαστές βλέπεις και ο συριζα προσπαθεί να τα έχει καλά μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/15 19:22

    τελικα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τιποτα. οτι καλο και να γινει αμεσως θα ριξουμε το φαρμακι. γιαυτο ειμαστε μια ζωη κακομοιριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/15 19:55

    ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/6/15 22:12

    Θέλετε, δεν θέλετε η Καρούση έφερε το θέμα. Εσείς ακόμα ετοιμάζετε τον κανονισμό καθαριότητας. Τόση ταχύτητα ούτε ο Μπολτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/6/15 13:06

    ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΟΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΛΑΛΙΑ !!!!!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.