Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιουν 2015

Κραυγή αγωνίας της Δημάρχου Σαλαμίνας λίγο πριν το "παρατηρητήριο" και μετά τι; Έρχεται ένα πολύ καυτό Καλοκαίρι…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  Σαλαμίνα  23-6-2015
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                   Αρ. Πρωτ.:  - 83 -
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Προς:  Υπουργό Εσωτερικών &  Διοικ/κής Ανασυγκρότησης.
Κοιν:   Ως Πίνακας αποδεκτών.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
                                            σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 6 μήνες υπολειτουργίας του Δήμου μας και των άλλων 5 Δήμων της χώρας μας, αφού στερούνται εγκεκριμένου προϋπολογισμού (Π/Υ) εξαιτίας της ανορθολογικής οικονομικής διαχείρισης των προκατόχων μας.
Η νομοθετική ρύθμιση (άρθρ.43 ν.4325/2015) στην οποία προβήκατε για την δυνατότητα ισοσκελισμού του Π/Υ με δανειοδότηση – χωρίς όμως παράλληλη χρηματοδότηση από το παρακρατούμενο 4% των ΚΑΠ Δήμων & Περιφερειών όπως σας είχα προτείνει με την από 9-4-2015 αρ.Πρωτ.52 επιστολή μου - αποδείχθηκε γράμμα κενό αφού ακόμη και το ΤΠ&Δ ορθά απέρριψε το αίτημα δανειοδότησης με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί το χρέος.
Η 3μηνη παράταση “ομηρίας” των κόκκινων Δήμων που δόθηκε με το άρθρ.27 ιδίου νόμου και η οποία λήγει στο τέλος του μήνα, δεν επέλυσε κάποιο πρόβλημα, απεναντίας επέτεινε την ζοφερή εικόνα.
Κε Υπουργέ, σε ένα Δήμο διαλυμένο, με σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα και μηχανήματα καθηλωμένα από βλάβες και έλλειψη ελαστικών, με ένα στερούμενο ανταλλακτικών διάτρητο δίκτυο ύδρευσης που εξυπηρετεί 20.000 ακίνητα και ένα δίκτυο φωτισμού που καλύπτει έκταση 94 τ.χ.,  η εκ του νόμου απαγόρευση οποιασδήποτε δαπάνης για προμήθειες υλικών αντιστρατεύεται το δημόσιο συμφέρον κι αναπόφευκτα εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τη δημόσια υγεία όσο και την ασφάλεια των πολιτών.
Το να εισπράττει ο Δήμος τα τέλη χωρίς να μπορεί, λόγω της απαράδεκτης αυτής απαγόρευσης που επιβάλλει ο νόμος, να προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες στους δημότες, παραβιάζει κατάφωρα την αρχή της ανταποδοτικότητας.
Συνεπώς, η απαγόρευση αυτή είναι ανεπίτρεπτη και θα πρέπει να αρθεί πάραυτα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η αντιμετώπιση των σοβαρών καθημερινών προβλημάτων που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία.
Ως εκ τούτου είναι επιτακτική ανάγκη να επιτραπεί άμεσα, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στους Δήμους που στερούνται εγκεκριμένου Π/Υ, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, να εκδίδουν Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης σε βάρος των πιστώσεων του ψηφισθέντος από το Δημοτικό Συμβούλιο Π/Υ οικ. έτους 2015 για την εκτέλεση εργασιών και προμηθειών που αφορούν τις δράσεις και την εν γένει λειτουργία των ανταποδοτικών υπηρεσιών και της πολιτικής προστασίας.
Να έχει δε ισχύ μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης των διαδικασιών που προβλέπονται στο σχετικό Κεφάλαιο περί Οικονομικής Βιωσιμότητας και Αυτοτέλειας ΟΤΑ του υπό κατάρτιση νομοσχεδίου.
Εάν τούτο δεν συμβεί, είναι βέβαιο ότι από τον άλλο μήνα η εικόνα του νησιού δεν θα διαφέρει από αυτήν του ΧΥΤΑ Φυλής με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία και 300.000 κόσμος (λόγω θέρους) θα αντιμετωπίσει ενδεχομένως και το φάσμα της λειψυδρίας.
Επιπροσθέτως θα αυξηθεί και ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών αφού δεν θα μπορεί να υπάρξει καμία δράση πυροπροστασίας.  
Κε Υπουργέ, η κρισιμότητα των περιστάσεων απαιτεί εγρήγορση και υψηλό αίσθημα ευθύνης από όλους μας.
Προσβλέποντας στην άμεση έκδοση της ως άνω αναφερόμενης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου,
Διατελώ μετά τιμής
Ισιδώρα  Νάννου - Παπαθανασίου
Δήμαρχος Σαλαμίνας.


Πίνακας Αποδεκτών:
1.      Γραφείο Πρωθυπουργού
2.      Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών
3.      Δήμος Αίγινας
4.      Δήμος Γόρτυνας
5.      Δήμος Μεγαρέων
6.      Δήμος Περάματος

7.      Δήμος Φαιστού

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/6/15 21:04

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΟΜΗΡΙΑΣ?
    ΞΥΝΟΣΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ 5 ΔΗΜΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ? ΕΣΥ ΓΙΟΚ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΗ ΤΩΡΑ? ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ?
    ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΕ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΠΙ ΤΣΑΒΕΣ? ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ? ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ!!!!!
    ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/15 21:39

      αναρωτιέμαι αν υπάρχει μεγαλύτερος βλάκας από σένα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/15 10:45

      Nαι.............ΕΣΥ...............Λυθηκε η απορια σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/15 22:07

    Όλοι αυτοί οι σωτήρες μας οι ΝΑΝΝΙΚΟΙ, ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΙ, ΤΡΑΥΛΙΚΟΙ, ΣΟΦΡΑΚΙΚΟΙ και δεν ξέρω ποιοι άλλοι αντί να τρώγονται σαν τα σκυλιά και να βγάζουν τα άπλυτα τους στην φορά μπορούν να παραμερίσουν τα προσωπικά τους και να κάνουν κάτι γι αυτό τον τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/15 23:24

    Λευτα υπαρχουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/15 00:13

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ,ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/15 00:37

    Από τους τριάντα κόκκινους δήμους τελικά ακόμη χωρίς προυπολογισμό είναι ΜΟΝΟ έξι και μεταξύ αυτών και ο δήμος Σαλαμίνας
    Αυτό και μόνο φτάνει γιά να αποδείξει την ανικανότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/15 08:45

      Έχεις δίκιο γιατί είσαι άσχετος.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/6/15 00:53

    Πηγαίνοντας για το συμβούλιο το σημερινό.σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον κ. Μητρόπουλο μου είπε ότι διάβασε την ανάρτηση της χθεσινής απόφασης για τον Κανονισμό. και δεν είδε να γράφει η γραμματέας τις προτάσεις που έκανε ενώ έχει δώσει 3 σελιδες για να γραφτουν στα πρακτικά και κατόπι στην απόφαση και να σταλούν στο δημοτικό συμβούλιο.Μάλιστα σε επιβεβαίωση της κ.Δημάρχου η όποια μετά από 10 μήνες παραβρέθηκε για πρώτη φορά στο Κοινοτικό μας συμβούλιο ,ότι θα τα περάσει η γραμματέας μας για να συμπεριληφθούν στον Κανονισμό .Διότι οι άλλες κοινότητες στις αποφάσεις τους αναφέρουν.ότι προτάσεις έκαναν οι σύμβουλοι.και μοιράστηκαν στους Δημοτικούς συμβούλους .Πηγαίνοντας ποιο μπροστά και μιλώντας στην Πρόεδρο της Κοινότητας Αιαντείου λέγοντας της ότι Ο κ.Μητρόπουλος διάβασε την απόφαση 28/2015 και είναι ελλιπής διότι λείπουν από μέσα οι επισημάνσεις του για το Κανονισμό.Απάντηση Προέδρου το έγγραφο του δεν είχε καλό συντακτικό και έλειπε και το όνομα ποιος τις έκανε τις επισημάνσεις .Ωραία δικαιολογία 1)το έγγραφο του συμβούλου θα ήταν δικό του και θα είχε την ευθύνη στο ασύντακτο κείμενο..2)για το όνομα τους ΄Έλειπε η 3 σελίδα αλλά και να την έχασαν δεν ήξερε η Πρόεδρος και η Γραμματέας και η Δήμαρχος ποιος της το παρέδωσε στο συμβούλιο.και δεν τα διάβασε για να μη κουράσει το συμβούλιο αφου μάλιστα τον διαβεβαιωσε η Δήμαρχος ότι θα τα συμπεριλάβει. Άλλωστε ποτέ Ο κ. Μητρόπουλος δεν είπε ότι έχει ΠΤΥΧΙΟ το έχει πει επανειλημμένα ότι δεν είναι μορφωμένος ., Έχει μόρφωση πείρας, και θέλησης και αυτό του φτάνει.Διότι η δίκη του μοίρα δεν τον βοήθησε να μορφωθεί κατάλληλα.και να πάρει κάποιο ΠΤΥΧΊΟ , Βλέπουμε και αυτούς που έχουν ΠΤΥΧΙΑ το θέμα είναι να το έχεις και Ο κ. Μητρόπουλος το έχει!!! Μ ε διαβεβαίωσε όμως η κ. πρόεδρος ότι θά το διαβάσει η Δήμαρχος. Μπαίνοντας η Δήμαρχος μέσα για να αρχισει το συμβούλιο η Πρόεδρος της το υπενθύμισε μπροστά μου.Δυστυχώς περάστηκε η απόφαση δίχως να διαβαστεί, δίχως η πρόεδρος να παρέμβει να τους το θυμίσει,αλλά εδώ δεν πήρε τον λόγο ,να ζητήσει να ψηφίσει το θέμα σαν Πρόεδρος, αφού ήταν θέμα και της Κοινοτητάς μας .Και μη θυμώνετε Πρόεδρε ,όταν σας αποκαλεί ο σύμβουλος Πολιτικά ????????
    Μετά από παράκληση του Συμβούλου και υπόδειξης του γράφω αυτά για ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων μιας και δεν πήραν το έγγραφο των επισημάνσεων στα χέρια τους να δουν και να πει και αυτός ότι έβαλε ενα μικρό λιθαράκι για τον κανονισμό μας Φτάνει που περίσσευε, για να έμπαινε στη επιτροπή του κανονισμού ,διότι όταν το είπε κάποιος στόν Αντιδήμαρχο να τον βάλει στην επιτροπή ,είπε δεν γνωρίζει γράμματα θα είναι κατάλληλος;; Ποιός Ο ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΣ που τυγχάνει να ήταν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΝΤΗ για ΕΞΗ ολόκληρα χρόνια.για βαντάσου!!Αν ήταν Κατάλληλος ,ενώ όλοι άλλοι που έχουν μπει στη επιτροπή είναι όλοι Κατάλληλοι . Και θα τις βάλω πάρα κάτω.
    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/15 01:24

      H GRAMMATEAS JANA KTYPA ALYPHTA .POSOI UA HUELAN NA SE EIXAN GRAMMATEA MARAKI .

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/6/15 00:58

    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
    ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    1)(σελίδα 8 κεφ, Β παρ. 4.5) επειδή τυγχάνει όλοι να μη έχουμε Η/Υ ίσως η ενημέρωση πρέπει να γίνετε μέσω εντύπων ,που θα αναφέρονται τα προγράμματα και τα δρομολόγια των οχημάτων αποκομιδής
    απορριμμάτων. το ίδιο και όταν θα υπάρχουν τυχόν αλλαγές.
    2)(σελίδα 17 Άρθρο 9 παρ, 9.12)εκεί που αναφέρει ότι τα φάρμακα που δεν θελουμε τα προωθούμε στο Δημοτικό.Ιατρείο νά γίνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
    3)λέμε οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων υποχρεούνται να μεριμνούν για τον άμεσο καθαρισμό του περιβάλλοντος από τα περιττώματα των ζώων τους ,και πολύ σωστά. Για τα αδέσποτα που είναι πάρα πολλά και επικίνδυνα ποια είναι η πρόβλεψή σας;;;;;;;;;
    4)(σελίδα 27 άρθρο 19 παρ.19.1 και 19.2 )καθαριότητα οικοπέδων. Λέτε ότι ο δήμος θα ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες και υπεύθυνους του οικοπέδου με τοιχοκόλληση στο χώρο και παρέχει 20ήμερη προθεσμία συμμόρφωσης. Τα οικόπεδα α) δεν έχουν περίφραξη τα περισσότερα β) δεν έχουν τοίχο έχουν περίφραξη.(Συρματόπλεγμα) και είναι άδικο να φάνε πρόστιμο ,διότι είναι και άτομα που έχουν να έρθουν χρόνια στη Σαλαμίνα ,και δεν γνωρίζουν ότι εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε κανονισμό.!! γ)βρέχει, φυσάει και μπορεί να φύγουν από εκεί που θα τα βάλετε,Επομένως προτείνω να αποσταλούν μέσω ΤΑΠ που έχετε όλες τίς διευθύνσεις,ειδοποιήσεις συστημένες στους ιδιοκτήτες των οικοπέδων.Λέτε στο 19.2 ότι μετά από εισαγγελική πράξη και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις θα καθαρίζεται το οικόπεδο καταλογίζοντας την δαπάνη καθαρισμού που θα προκύπτει κάθε φορά,μέχρι εκεί καλά πολύ καλά όμως για να κάνετε περίφραξη δεν νομίζω ότι μπορείτε διότι ,από ότι γνωρίζω θέλει ΑΔΕΙΑ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ-ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ .ΛΠ με λίγα λόγια χρειάζεται οριοθέτηση .Θα έχει αυτή την αρμοδιότητα ο Δήμος μας;;;;;
    5)υπάρχουν οι σύλλογοι που μπορούσαν και καθάριζαν τις παραλίες ,παρ΄' ότι έβγαζαν κονδύλι στους Δήμους για τις παραλίες που ποτέ δεν υλοποιούταν το πρόγραμμα στους Συλλόγους ,Απο ότι σε κοινοτικά μας συμβούλια το έχουν επιβεβαιώση οι ίδιοι οι σύλλογοι ,αλλά και εγω ο΄ίδιος που ήμουν υπεύθυνος στο δικό μου Σύλλογο.Το τι γινόντουσαν τα χρήματα που έπαιρναν; εάν τα έπαιρναν;;
    φέτος που υπάρχει πρόβλημα σε πολλούς Συλλόγους εάν δεν μαζεύονται τα δοχεία τα μικρά που υπάρχουν στις παραλίες κατά μικρές αποστάσεις ,και αναφέρουν επάνω ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ;αφού εμείς τους παραχωρούσαμε ,και καλώς γινότανε. Και γενικά για τον καθαρισμό των παραλιών,που ανήκουν σε συλλόγους ποιος θα έχει την ευθύνη Ο Σύλλογος η Ο Δήμος ποιος θα φάει πρόστιμο;;;;;;
    6)Κάθε χρόνο να ζητάμε βοήθεια απο όμορους υγιείς ΔΗΜΟΥΣ που οι δημότες τους έρχονται στο νησί μας για τις καλοκαιρινές διακοπές τους με όλα τα επακόλουθα τους Να μας διαθέτουν εξοπλισμό και στόλο για την επιβαρυμένη κατάσταση σκουπιδιών.ογκόδων αντικειμένων ,κλαριών κ.λ.π Κάτι που εγω σαν σύμβουλος της προηγούμενης θητείας προσπάθεισα να υλοποιήσω .ετοιμάζοντας το έδαφος των ομόρων Δήμων , με εγγραφο που είχαμε εμείς ετοιμάσει με αυτά που μου είχαν ζητήσει να γράψω.κ.λ.π Και απο ότι ενημερώθηκα από χθές άρχισε η πρόταση μου να υλοποιήτε πρός το καλό του νησιού μας.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/6/15 01:11

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    7) (σελίδα 12 άρθρο 7 παρ. 7.3)Να οριοθετηθούν οι κάδοι σε συνεργασία με τους Συλλόγους ,και εκτός από το<< Π >>να έχει και μπάρα να κατεβαίνει μπροστά ώστε να μη τσουλάνε οι κάδοι έξω από το<< Π >>στην άσφαλτο,και θρυνήσουμε και άλλο θύμα όπως παλαιά στην 23η ΣΤΑΣΗ.
    8) Να βάλουμε Δημοτική Αστυνομία ,(και για τα σκουπίδια Αλλά και για τα αυτοκίνητα τα παρκαρισμένα όπου τύχει ,και όπου θέλουν)
    9) Να αφαιρεθούν τα δέντρα από τα πεζοδρόμια που είναι για τους πεζούς ( Φ.Κ.Ε 2621/31-12-2009)
    Απόφαση Αριθμ. 52907
    10) Μετά την ψήφιση του κανονισμού, να δωθεί βουβή παράταση (των προστίμων)που θα το γνωρίζουμε μόνο εμείς που το ψηφίσαμε ,μέχρι να ενημερωθούν και να εγκληματιστούν με τις καινούργιες αποφ΄ασεις μας.

    Αυτές κατά την γνώμη μου επισημάνσεις,και απορίες ήθελα να κάνω και να πω και ίσως μπορέσω και εγω να βάλω ενα λιθαράκι στις δικές σας αποφάσεις για ενα καλό αποτέλεσμα για το νησί μας

    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    Τυχόν λάθη ,ασυνταξίες, συγχωρέστε με
    Άλλωστε δεν είπα να το στείλετε στην κ. ΔΟΥΡΟΥ ΟΙ υπεύθυνοι όταν θα τα συμπληρώσουν στο κανονισμό!θα τα βάλουν με ορθογραφία και συντακτικό Το συμπέρασμα να βγαίνει.!!
    Αρκεί να μη γίνει σαν τις επισημάνσεις μου,στο Τεχνικό πρόγραμμα που δεν μπήκαν ΠΟΤΕ!!!!
    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/6/15 01:42

    Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις
    Πρόσκληση 8ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων (22/6/2015)
    Σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Aμπελακίων στις 23 Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως:



    1. Γνωμοδότηση επί του τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων Δήμου Σαλαμίνας.

    2. Γνωμοδότηση επί του προσχεδίου κανονιστικής απόφασης για την καθαριότητα & προστασία του Περιβάλλοντος του Δήμου Σαλαμίνας (Κανονισμός Καθαριότητας).

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΟΓΚΟΣ
    Καλα κυριε ΖΟΓΚΟ η προσκληση βγηκε 22/6/2015 και το συμβουλιο γινεται 23/6/2015;;;;
    Νομιζω οτι επρεπε να ειναι τρεις μερες εργασιμες εαν δεν κανω λαθος;;;;;το τακτικο συμβουλιο;;;
    Θελετε να γινετε και μονοι σας ΔΗΜΟΣ !!!!!! τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους πισινους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/6/15 01:48

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ,ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΙ;;;; ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο Κ ΤΡΑΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΒΡΕΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/6/15 18:39

    ΓΙΑ ΤΟΝ 1,42 25/6/15 ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ? Ο κ ΖΟΓΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ! ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΕΘΑΨΕ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.