Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Ιουν 2015

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας στέκεται στο πλευρό όλων των μαχόμενων τμημάτων ολόκληρης της κοινωνίας

Λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων με την  διεξαγωγή του  δημοψηφίσματος  την 5η Ιουλίου 2015 για την αποδοχή ή την άρνηση των εκβιασμών των «δανειστών», Καλούμε τους συνανθρώπους  μας να εμψυχώσουν τους αγώνες για ένα μαχητικό, βροντερό, μαζικό  «ΟΧΙ» σ’ εκείνους με τους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα, τη λιτότητα και την αφαίμαξη των ζωών μας κι εμείς με τις παρακαταθήκες μας, καταχωρισμένες στη συλλογική συνείδηση και το ομαδικό θυμικό, χωρίς ενοχές και συμπλέγματα.

Μετά την προχθεσινή  μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια πολιτική πρωτοβουλία ιστορικής σημασίας και μια ηγετική κίνηση ευρύτατου βεληνεκούς, που θα μνημονεύεται για χρόνια ως καταλύτης εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη.
Είναι η ένεση που χρειαζόταν η Ελληνική Δημοκρατία και η ανάσα που χρειαζόμασταν εμείς οι πολίτες της, για να βγούμε από την ταπείνωση, το τέλμα, την αμηχανία, το φόβο και την παράλυση.
Είναι η αφορμή να ξαναζήσει η Ελλάδα το μεγαλείο των αγώνων του 114 που έγινε 120 και ορίζει με δυο γραμμές την πεμπτουσία της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Αξιοπρέπειας. Το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, πρωταρχικό μέλημα και ζωτική ανάγκη κάθε ελεύθερου πολίτη:
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Ήταν η υπόμνηση των φράσεων του Αλέξη Τσίπρα στις προγραμματικές, τότε που έσπασε η φωνή του και η καρδιά μας:
«Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού. Ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι’ αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας».
Είναι η στιγμή που δακρύζει  η Ιστορία από περηφάνεια ΧΩΡΙΣ  προκατάληψη…
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας  στέκεται στο πλευρό όλων των μαχόμενων τμημάτων ολόκληρης της κοινωνίας που δεν άφησε ούτε στιγμή, κανένα πεδίο κοινωνικού αγώνα, μικρού ή μεγάλου, στα πέτρινα μνημονιακά χρόνια, στα χρόνια της λιτότητας, της ανεργίας, της κοινωνικής καταστροφής, τα χρόνια της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης που έσπειρε εκατομμύρια άνεργους και φτωχούς κι αμέτρητα θύματα στα πεδία των μαχών και στο μεγάλο νεκροταφείο της Μεσογείου. 
Σηκώνει το βάρος της ανθρωπιστικής κρίσης, μαζί με όλες τις άλλες δομές αλληλεγγύης  έχοντας αντισταθεί στις πολιτικές λιτότητας που πλήττουν ανελέητα την χώρα μας. Είναι αυτές οι φωνές που εδώ και τόσο καιρό λένε «ΟΧΙ» βιώνοντας από κοντά την εξαθλίωση και την φτωχοποίηση των συνανθρώπων μας.
Γιατί πιστεύουμε ότι τη Χώρα, θα την αλλάξουν οι αδιάφθοροι… Αυτοί που δεν σύρθηκαν ποτέ σε κανένα χαλί υπουργείου για ένα διορισμό… για μια μίζα… για ένα ρουσφετάκι… για μια «εξυπηρέτηση»…
Τη Χώρα, θα την αλλάξουν αυτοί που δεν ζήτησαν ποτέ και τίποτα από αυτήν!!!! Θα την αλλάξουν αυτοί, που ζήτησαν (όπως επιτάσσει το καθήκον τους) μόνο να δώσουν... Θα την αλλάξουν αυτοί που δεν φοβούνται να περπατήσουν περήφανα στους δρόμους της!!
Αυτοί που δεν είχαν εύκολη ζωή... Αυτοί, που δεν προσκύνησαν καμιά παντιέρα «αποζημιωμένων» κομμάτων «αποζημιωμένων» υπουργών και βολευτών... Τη Χώρα θα την αλλάξουν αυτοί που δάκρυσαν και μάτωσαν στη θέα ενός γέρου «βουτηγμένου» ως τη μέση σ΄ ένα κάδο σκουπιδιών μιας γριάς ρακένδυτης έξω από το σούπερ μάρκετ… ενός παιδιού κουρνιασμένου στα τραίνα της ξενιτιάς… Μιας σκισμένης μεσίστιας σημαίας… Θα την αλλάξουν αυτοί που έζησαν την απώλεια ενός «άτυχου» δολοφονημένου «αυτοκτονούντα»… Τη Χώρα θα την αλλάξουν Πατριώτες καθαροί με κοφτερά μυαλά, με οράματα για το σύνολο και διάθεση για κοινό αγώνα… Τη Χώρα θα την αλλάξουν αυτοί που θα ζητήσουν πίσω την τιμή της εξευτελισμένης μας Πατρίδας. Τη Χώρα θα την αλλάξεις εσύ κι εγώ, ταπεινωμένε Έλληνα Πολίτη!!!! Για να κοιτάς στα μάτια τα παιδιά σου χωρίς ντροπή… αλλά με την περηφάνια που σου αξίζει!!!
Ενώνουμε τη φωνή μας και τη δράση μας με όλους τους φτωχοποιημένους  συνανθρώπους μας,   στεκόμαστε στο πλευρό τους σα μια γροθιά, ως προϋπόθεση η νίκη,  να είναι νίκη όλων μας. Θα κερδίσουμε Αρχικά την ζωή μας, μετά την χαμένη αξιοπρέπεια μας... και τέλος την Δύσμοιρη Χώρα μας!!!!
Αγωνιζόμασταν και συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για Ελευθερία και δεν ζητήθηκε η γνώμη μας για τα μνημόνια παρά μόνο ψεκαζόμασταν με χημικά και ξύλο!!! Κρατάμε την σημαία μας με υπερηφάνεια σαν Ύψιστο καθήκον σε αυτούς που έχυσαν το αίμα τους γι’ αυτήν μακριά από κομματικές συναλλαγές!
Η Ελευθερία δεν αναπνέει μέσα σε κόμματα, καλπάζει μόνη και αδάμαστη!!!! Πρέπει να παλέψεις γι’ αυτήν!
Την Κυριακή 5 Ιούλη 2015 βροντοφωνάζουμε «ΟΧΙ»!!!! Είναι η στιγμή που δακρύζει  η Ιστορία από περηφάνεια επιτέλους, ΧΩΡΙΣ  προκατάληψη…

"Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/6/15 00:46

    το κοινωνικο ιατρειο ειναι παντα μπροστα σε ολα. αν δεν υπηρχε το κοινωνικο ιατρειο θα θρηνουσαμε θυματα με τη κριση.
    μπραβο στο κοινωνικο ιατρειο αν και ειναι πολυ μικρο σε ολα τα καλα που κανει στο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/15 00:52

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ; ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΚΕΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΟ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/15 01:00

    Εύγε στο κοινωνικο ιατρειο και στη θεση που παίρνει.
    Αυτό τα λέει όλα!
    Τη Χώρα θα την αλλάξουν αυτοί που δάκρυσαν και μάτωσαν στη θέα ενός γέρου «βουτηγμένου» ως τη μέση σ΄ ένα κάδο σκουπιδιών μιας γριάς ρακένδυτης έξω από το σούπερ μάρκετ… ενός παιδιού κουρνιασμένου στα τραίνα της ξενιτιάς… Μιας σκισμένης μεσίστιας σημαίας… Θα την αλλάξουν αυτοί που έζησαν την απώλεια ενός «άτυχου» δολοφονημένου «αυτοκτονούντα»… Τη Χώρα θα την αλλάξουν Πατριώτες καθαροί με κοφτερά μυαλά, με οράματα για το σύνολο και διάθεση για κοινό αγώνα… Τη Χώρα θα την αλλάξουν αυτοί που θα ζητήσουν πίσω την τιμή της εξευτελισμένης μας Πατρίδας. Τη Χώρα θα την αλλάξεις εσύ κι εγώ, ταπεινωμένε Έλληνα Πολίτη!!!! Για να κοιτάς στα μάτια τα παιδιά σου χωρίς ντροπή… αλλά με την περηφάνια που σου αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/15 01:14

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/6/15 10:23

    TO KOINONIKO IATREIO PANTA HTAN KAI EINAI STO PLEURO TOU KOSMOU. O DIMOS POU EINAI? OLO FOTO KAI OUAOU.
    ANTE NA XATHITE AXRISTOI XEKOUMPISTITE APO TO NHSI MAS XEFTILISMENOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/6/15 11:55

    Ανώνυμος30/6/15 11:53
    Το Κοινωνικό Ιατρείο συστήθηκε από το Δήμο που καλύπτει όλες τις λειτουργικές ανάγκες του με συγκεκριμένους εκπροσώπους. Δεν υπάρχει καμία εθελοντική ομάδα, αλλά κι αν ακόμα υπάρχει αυτή μπορεί να διατυπώνει τις απόψεις της χωρίς να καπηλεύεται και να εμφανίζεται ωσαν να εκπροσωπεί το Κοινωνικό Ιατρείο. Και καλό είναι να βάζουν και κανένα ονοματάκι από κάτω για να ξέρουμε ότι η ανακοίνωση αυτή είναι γνήσια και όχι προβοκατόρικη, γιατί από κουκουλοφόρους ... χορτάσαμε.
    Και κάτι άλλο, το ΟΧΙ σημαίνει έξοδος από την Ευρώπη χωρίς επιστροφή και πορεία προς την αβεβαιότητα και το χάος. Όταν έχουμε δύο κακά, προτιμάμε το λιγότερο κακό και αυτό είναι ΝΑΙ στη συνέχιση των διαπραγματεύσεων στη βάση της πρότασης των 47 σελίδων της Κυβέρνησης. Οδηγούμαστε στις κάλπες χωρίς να ξέρουμε ποιές είναι οι συνέπειες του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ. Επειδή βρισκόμαστε σε χρεοκοπία και η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, η Κυβέρνηση έπρεπε να βάλει τις δύο προτάσεις, τη δική της των 47 σελίδων και εκείνη των δανειστών στο δημοψήφισμα και ο κόσμος να αποφασίσει ποιάν από τις δύο προτιμά αφού τις συγκρίνει. Τώρα μας καλεί να ψηφίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε μόνο την μία πρόταση αυτή των δανειστών που δεν είναι και η τελική και που δεν μας την λένε κιόλας. Με τέτοιο θολό τοπίο οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είναι πλαστό γιατί δεν λένε στον κόσμο τι θα σημάνει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/6/15 13:20

    ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑΝΑΚΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΙΜΑ ΑΛΗΤΗΡΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/15 13:39

      Ποιό είναι το μηνύσημο ρε ασχετο-ηλίθιε και ποιά η παραπλάνηση;
      Επαναλαμβάνω βλάκα ότι το Κοινωνικό Ιατρείο συστήθηκε από το Δήμο. Τελεία και παύλα.Δεν μπορώ να τρώω το χρόνο μου με άσχετους και ηλίθιους σαν και σένα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/6/15 14:18

    ΤΟ ΜΗΝΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΡΙΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΙΧΑΛΟΜΙΝΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΑΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/6/15 14:35

    μιχαλομηνακο ουααααααααααααααου! θα θελατε να ηταν του δημου ε; ειναι το μονο που εχει απομεινει για το κοσμο και αυτο γιατι δεν ειναι κανενος δημου και σας τσουζει. ειναι οι μοναδικοι που αξιζουν και φιλικη συμβουλη σταματα να γραφεις οτι δεν ειναι εθελοντες με υπονοουμενο οτι πληρωνονται απο το δημο γιατι θα πεσουν οι μηνυσεις συννεφο και αν ξεσηκωθουν εκει μεσα μαζι με όλους που εχουμε περασει το κατωφλι τους δε σας σωνει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/6/15 14:39

    το ζητουμενο ειναι να παψει η κοινωνια μας να χρειαζεται κοινωνικα ιατρεια. Νομιζετε οτι το βροντερο ΟΧΙ θα το εξασφαλισει αυτο ? η μηπως μετα το βροντερο ΟΧΙ η αναγκη των κοινωνικων ιατρειων θα αυξηθει και τα φαρμακα θα ερχονται απο το εξωτερικο σαν ανθρωπιστικη βοηθεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/15 16:16

      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ; ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ε; ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΜΙΧΑΛΟΜΙΝΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Η ΟΧΙ ΑΛΗΤΗΡΙΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/7/15 12:29

      ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝ. ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ. ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ΜΑΚΑΚΑ!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/6/15 15:25

    το ζητουμενο ειναι να ξεβρωμισετε το νησι μας ανικανα νανακια γιατι θα πλακωσει το υ. περιβαλλοντος, το υγειονομικο και θα σας αλλαξει τα φωτα. σκισε το κωλο σου και αρχισε να μαζευεις τα σκουπιδια που μας εχουν πνιξει αντι να το κωλοβαρας εδω μεσα.βαλτε τους κηφηνες που ταιζετε με πρωτο απο ολους εσενα και ξεβρωμιστε το τοπο αλλιως μαζευτετα και φυγετε νυχτα κατα αραπια μερια. θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο και την εκανες γυριστη αλλα λογια να αγαπιομαστε. δεν απαντησες ομως ειναι εθελοντες τελικα η τους πληρωνει ο δημος αλητηριε; και ασε το γλυψιμο οταν τα κανεις σκατα λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/6/15 20:03

    Αυτή η εικόνα είναι όλα τα λεφτά.
    Μία λεζάντα μόνο φτάνει: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/6/15 23:39

      Κανονισμός καθαριότητας σημαίνει ότι και ο δήμος θα εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Αράχτε στη μαυρίλα σας και μη λέτε μπούρδες.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος1/7/15 09:58

    Εβλεπα τον Σαμαρα στην τηλεοραση να λεει κατα το διαγγελμα του''...............αν βγουμε απο το ευρώ επειδη εισαγουμε τα παντα....................'' βρε καραγκιοζη δεν ντρεπεσαι πρωθυπουργος χωρας να λες οτι εισαγουμε τα παντα και δεν ντρεπεσαι.Αλλα καλα να παθουμε εχουμε καταστρέψει τον ιδιωτικο παραγωγικο τομεα και την προτωγενη παραγωγη που φυτωζωει καθοτι καραγκιοζια σαν κι εσενα εισαγουν τα παντα εχουμε πηδηξει στην φορολογια τις επιχειρησεις εχουμς δαιμονοποιήσει το εμπορικο κερδος εχουμε φτιαξει σοβιετικου τυπου οικονομια με καπιταλιστικη τσεπη και περιμενετε τι ? με το ναι η το οχι τι θα αλλαξει αφου ολα τα εισαγουμε δεν παραγουμε τιποτα γαμαμε και στην φορολογια οτι μπορει να φερει ενα ευρω μεσα αλλα το παιδι να μπει στο πν η στον δημο μην κουραστει εχουμε μαζεψει ολα τα καφενεια...........
    Μαγκες ηρθε το τελος θα μας μαμησουνε ειτε ψηφισεται οχι ειτε ναι και αυτό γιατι δεν ειμαστε ανεξαρτητοι οικονομικα γιατι υποθηκεύσαμε το μελλον μας για μια καλυτερη ζωη με δανεικα και εφησυχασθήκαμε σε αυτο................
    Νεοελληνα αντε γαμησου μαλακα ..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.