Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιουν 2015

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΛΑΜΙΣ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Φόρο τιμής στους Σαλαμινομάχους που έσωσαν την Ελλαδα την Ευρώπη την Ελευθέρια τη Δημοκρατία και το δυτικό πολιτισμό απέτισε συγκινημένη σήμερα η γνωστή δημοσιογράφος - ερευνήτρια αρχαίας ελληνικής ιστορίας της Αργεντινής και μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος "Σαλαμίς" Silvana Bujan η οποία ταξίδεψε από την μακρινή χώρα της Λατινικής Αμερικής για να επισκεφθεί από κοντά την ιερή γη των Σαλαμινομάχων.

Εκ μέρους του Δήμου Σαλαμίνος την υποδέχτηκε ο Αντιπρόεδρος Πολιτισμού Κωνσταντίνος Μαριδάκης και εκ μέρους του διεθνούς ιδρύματος "Σαλαμίς" ο Αντιπρόεδρος Κυριάκος Μαριδάκης.

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/6/15 20:00

    Εργολαβία της οικογένειας Μαριδάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/15 18:48

      Γιατί δεν το κάνεις κι' εσύ; Φέρε κόσμο και δείχνε του την Σαλαμίνα. Αλλά τι να δει ο κόσμος, τα μαύρα μας τα χάλια; Πνιγήκαμε στα σκουπίδια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/15 20:56

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ JENERAL NANAGER RESEΨΩΝΙΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/15 01:48

      Μάλλον έχεις μπερδέψει τη General Motors , δε δουλεύει σε αυτοκινητοβιομηχανία το ατομο αυτο αλλά γενικός διευθυντής με κύρος και διεθνή καριέρα σε κρουαζιερόπλοια ειναι αντιθέτως με σένα που εχει φτάσει Πάτο και υποτιμά την νοημοσύνη μας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/15 16:44

      01.48 βλεπε αναρτηση για τον κυριο της 20/5/2015- σχολιο 23/5/15 17.54. Εγω απο εκει το αντεγραψα . γκεγκε JENERAL NANAGER RESEΨΩΝΙΣΤ??

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/6/15 17:26

      Η προσπαθεια σου να υποτιμησει το επαγγελμα του ανθρωπου αυτου δειχνει ποσο αληθεια κακοπιστο ατομο εισαι και σίγουρα η μόνη σου διέξοδος ειναι τα ανώνυμα υβριστικά σχόλια σε όσους πετυχαίνουν. Στη βούρκο της εύκολης φτηνης κακοπιστης ανώνυμης πάντα κριτικής δεν θα ξεφευγε ουτε ο συμπαθής κυριάκος. Μονο που ολοι μας γνωριζόμαστε καλά στο νησί όπως έγραψε κάποιος και γνωρίζουμε καλά το ποιον του καθένος. Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι Εφημερίδες , κανάλια , δηλώσεις απο κυβερνητικά στελέχη μιλούν για τη Σαλαμίνα και το Κυριακο. Ο άνθρωπος αυτός συνομιλεί με όλη την αφρόκρεμα και προβάλει το νησί που αγαπάει. Εσυ που κρίνεις και σχόλιαζεις περιμένω να μας πεις εσυ τι έχεις κάνει στη ζωή σου και τι εχεισ προσφερει στο νησι αυτο ; (εαν) Απο το να κρίνεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/6/15 18:51

      γιατι αγαπητε μου θυμωνεις με εμενα και οχι με εκεινον που εγραψε την πρωτη φορα το επαγγελμα του?εγω απλως αντεγραψα που ειναι το κακο?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/15 22:03

    Κε ΜΑΡΙΔΑΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ?
    Πόσο ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΔΗΜΟ?
    Αχ Κα Δήμαρχε. ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΗΡΩΙΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/15 04:12

    ΦΩΤΟ ΟΠΟΡΤΙΟΥΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/6/15 08:23

    κ/κα ο καθένας διαλέγει το πεδίο δράσης του.
    αυτός διάλεξε τον πολιτισμό καλώς - κακώς κι απ' ότι βλέπω δεν τα πάει κι άσχημα!
    αν μη τι άλλο αυτός προβάλλει με τον ένα ή άλλο τρόπο το νησί,
    εσύ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/15 12:43

      Προφανώς θα χρειάζεσθε -και επειγόντως- γυαλιά ... Αν τα φορούσατε, δεν θα είχατε την ίδια άποψη (΄΄βλέπω δεν τα πάει κι άσχημα΄΄).Πάψτε να προκαλείτε με φράσεις ΄΄αυτός προβάλλει το νησί΄΄. Mήπως ένα σ λείπει από τη λέξη ΄΄προβάλλει;΄΄ Ο τόπος που μένουμε δεν είναι τόσο μεγάλος ,ώστε ο ένας να μη γνωρίζει τον άλλον... Πιστεύω ότι έγινα αντιληπτός,έτσι;;;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος6/6/15 17:04

    Αγαπητε το "σ" αφορά εσένα και το σπίτι σου που μεγαλώσες,χωρίς παιδεία και κοινωνική μόρφωση , αυτοί προσβάλλουν το νησί με τη απάθεια και τη ανικανότητα τους ειναι άνθρωποι όπως είσαι εσυ , αντιθέτως ο νέος αυτός εχει πάρει πάνο του μια βαριά κληρονομιά που κληρονόμησε απο τους πρόγονος του και τη προβάλει όπου βρεθεί και όπου σταθεί με το καλύτερο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/15 21:28

      Επειδή σε πολλά δεν συμβαδίζουμε (ευτυχώς...), επειδή η απάντησή σου είναι πρόκληση - πρόσκληση (κι εδώ χρειάζεται και πάλι ένα ΄΄σ΄΄), θα μπω στην διαδικασία να στην δώσω (με επιχειρήματα βέβαια), αν μου απαντήσεις ΕΥΘΕΩΣ, ΚΑΘΑΡΑ και ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ, το μορφωτικό επίπεδο του συμπαθέστατου Κ.Μ. (πτυχία,μεταπτυχιακά,κλπ) καθώς και το επάγγελμά του. Προσοχή, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλίτερα από εσένα...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/15 23:32

      Εκτός από ειρωνας και ψεύτης ότι γνωρίζεις δήθεν καλά το Κυριακο σου παραθέτω όσα υπάρχουν δημόσια και δεν υπάρχουν χώροι αμφισβήτησης γιατί αγαπητέ / τη ανώνυμη τυγχάνει να είμαι οικογένειακος φίλος και να γνωρίζω καλύτερα απο εσένα και οποίον άλλον. Εχουμε και λέμε Facebook Διπλωματούχος με αριστα παρακαλω Οικονομικός Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού , Λογιστης Φοροτεχνικός,πτυχιούχος στα ναυτιλιακά στις Η.Π.Α. με πολυχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις ξενων εταιριων που εκτος των αλλων διαθέτει και προσωπικες γνωριμίες παρακαλώ που αλλοι δε φτανουν ουτε μεχρι τη πόρτα των γραφείων τους. Πριν πιάσεις το στόμα σου το όνομα αυτο καλύτερα να ασχοληθείς με το τι έχεις κάνει εσυ για το νησι και να μας πεις τις σπουδές σου και τα μαύρα που έχεις πάρει κατα καιρούς και γιαυτο είσαι άνεργο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/6/15 00:22

      ΡΕ ΒΛΑΚΑ (ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ),ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΔΗΛ.ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ:1oν. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΞ/ΚOΣ ΤΟΥ ...ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ;;; ΕΙΣΗΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣTΗΜΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ;;; OXI BEBAIA!!! EINAI NAYTIKOΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. 2ον:ΓΡΑΦΕΙΣ: ΄΄ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ΄΄ ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ...ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ;;; 3ον : ΓΡΑΦΕΙΣ: ΄΄ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΣΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ΄΄ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΗΘΕΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ...HARVARD !!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ,ΑΣΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ...ΣΑΛΑΜΙΝΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ , Ε;;; O K.M. EINAI ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΥΓΕΝΙΚΟ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑΤΙ...ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ;;;









      /


      :

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/6/15 10:42

      Επειδή συνεχίζεις να λασπολογεις και να συκοφάντεις εγώ δεν θα παίξω το παιχνιδάκι σου γιατί με ανώνυμους ψυχοπαθεις δεν έχω μάθει να συνομιλω αλλά γιατί δεν βγάζεις τη κουκουλιτσα και επώνυμα να απευθυνθείς στον ίδιο ; Ως οικογενειακός φίλος ενα εχω να σου πω αι ως και συνάδελφος του στα κρουαζιερόπλοια σε άλλη ειδικότητα που δεν παίζει κανένα ρολο μάθε ότι το δίπλωμα ενός ανώτερου οικονομικού αξιωματικού ειναι αντίστοιχο με πανεπιστήμιο αφού τα μαθήματα και οι εξετάσεις ειναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο των οικονομικών πανεπιστημίων , επειδή νομίζεις ότι το παίζεις έξυπνος μάθε ότι το δίπλωμα του λογιστή φόρο τεχνικού το έλαβε ως ανώτερος οικονομικός αξιωματικός και τα πτυχία που περάσαμε μαζί στο Μαιαμι αντιστοιχούν στο ίδιο επίπεδο με τα πτυχία αντίστοιχων ευρωπαϊκών τουριστικών σχολών. Δε θα αναφερθώ για τα αγγλικά και τα Γερμανικά του ούτε για τις διοικητικές του ικανότητες διοικωντας χιλιάδες επιβάτες. Θα αναφερθώ σε αυτο που τον θαυμάζει όλο το νησι. Το πάθος και η αγαπη του για το πολιτισμό και να προβάλει το νησι του.

      Θα το ξανά γράψω και να με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι αναγνώστες ,

      Πες μας τι έχεις προσφέρει εσυ στο νησι ;


      Πες μας γιατί κρυβεσε και δε βάζεις το όνομα σου ;



      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/6/15 17:38

      ΕΣΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ?Η Ο ΙΔΙΟΣ?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/6/15 22:12

      Είδαμε και αυτούς με τα πτυχία, τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά τι έχουν κάνει για το νησί που ζούνε; Μια τρύπα στο νερό!!! Εσένα τα πτυχία του Κυριάκου σε ενδιαφέρουν; ή η προσπάθεια που κάνει να προβάλλει το νησί μας; Που είναι οι πτυχιούχοι να σιγοντάρουν αυτή τη προσπάθεια; Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να βγει το νησί μας από τη μιζέρια και την κακομοιριά. Όλοι οι γονείς ζητάνε μια θέση για τα παιδιά τους!!! Ποια θέση και ποια δουλειά; και που; Ο Ναύσταθμος που ήταν ο "Άγιος Σώστης" για το νησί μας, μας τελείωσε. Ο Δήμος πάει για πτώχευση, για ποιες δουλειές μιλάμε; Είμαστε σοβαροί; καθόμαστε σε έναν καναπέ και κριτικάρουμε ανθρώπους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν το νησί μας; Καταλάβετέ το μόνο το άνοιγμα στον Τουρισμό θα μας σώσει. Έχουμε έναν χώρο που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Έχουμε το χρυσάφι στα χέρια μας και δεν κάνουμε τίποτα για να το εκμεταλλευτούμαι!! Έτσι γιατί μας αρέσει να μιζεριάζουμε και να παρακαλάμε για μια θέση των 600 ευρώ για τα παιδιά μας και αυτή για πέντε μήνες!!! Όλα τα νησιά και το κάθε κουτσοχώρι σφύζουν από τουρισμό και η Σαλαμίνα τίποτα!!! 'Ετσι, γιατί το μόνο που θέλουμε και ζητάμε είναι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αγαπητέ μου!!! Γιατί κάποια μυαλά σαν τα δικά σου, φρενάρουν κάθε τι καλό που πάει να γίνει σε αυτό το νησί!! Και αυτό γίνεται από παλιά δεν είναι κάτι καινούργιο. Αν διαβάσεις τα βιογραφικά του Φουρίκη, του Μπόγρη, θα καταλάβεις πολύ καλά τι λέω!!! Μια ζωή σε αυτό το νησί βασίλευε και βασιλεύει η μισαλλοδοξία και ο σκοταδισμός, η "κίτρινη φυλή" που λένε!!! Ακόμα και τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα πράγματα δυστυχώς είναι ακόμα χειρότερα!!! Καληνύχτα αγαπητέ μου, ο κόσμος της Σαλαμίνας δεν θα ξυπνήσει ποτέ!!! Και αν ξυπνήσει θα είναι πολύ αργά!!!! Για να μην πω ότι είναι είδη αργά αφού ο καρκίνος μας θερίζει κάθε ημέρα και εμείς ακόμα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου!!!! Καλή σου νύχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος6/6/15 18:44

    Σήμερα πέτυχα δυο φορές ένα πούλμαν με τουρίστες. Και στις δυο περιπτώσεις έβλεπα τους επιβάτες να κοιτούν αποσβολωμένοι. Ωραία διαφήμιση για το νησί. Η πρώτη ήταν στα φανάρια του Μπεγνή όπου καμιά πενηνταριά με μαύρες μπλούζες και σημαίες έκαναν αισθητή την παρουσία τους μοιράζοντας φυλλάδια. Ωραία εικόνα, αλλά ΄φυσικά δεν συγκρίνεται με έναν λοφίσκο με σκουπίδια που συνάντησαν στην εξοχή. Ωραίο θέαμα να βλέπεις όλα τα κεφάλια στραμένα προς τα εκεί με την αηδία στα πρόσωπα τους. Πάλι καλά που δεν είχαν ανοιχτά τα παράθυρα, γιατί εμείς που τα είχαμε μας χτύπησε η μπόχα. Δεν ξέρω τι είδανε παρακάτω γιατί δυστυχώς φυσούσε σήμερα. Βγείτε να δείτε πόσα χωράφια είναι σπαρμένα με πλαστικά. Αυτή είναι η Σαλαμίνα, το καταλαβαίνετε; Tώρα αν εσείς θεωρείτε πιο σημαντικό να τα βάζετε με τους Μαριδάκηδες που αυτοί τουλάχιστον κάτι κάνουν για το νησί, τι να πω. Καθείστε να σχολιάζετε αντί να κάνετε κάτι. Εχουμε γίνει Μπαγκλαντές, δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/6/15 20:20

    Παιδιά εγώ δεν έχω να πω κάτι για τον Μαριδάκη γράφω μόνο και μόνο για να συμπληρώσω το 14ο σχόλιο να μην μείνει στα 13 που 'ναι γροιυσουζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/6/15 10:53

    επειδη δεν γνωριζω μπορει καποιο΅να γραψει τι εστι αυτος ο κυριος που φιγουραρει συνεχως με δικαιολογια τον πολιτισμο της σαλαμινας, ηταν υποψηφιος και βγηκε πως και ανακατευεται σε ολα, ποιο ειναι το βιογραφικο του, ετσι για να μαθουμε και εμεις οι ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/6/15 12:29

      AΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 7.6.15 (ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ): ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ...ΜΠΛΕΞΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ (6/6/15 12.43, 6/6/15 21.28 , 7/6/15 00.22 ) ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ/ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ.ΔΙΑΒΑΣΕ (ΜΑΣ) ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ , ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ,ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ. (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ 10.53 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ...ΝΥΚΤΑ -ΜΕΡΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ.Μ. Η Ο ....ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/6/15 13:44

      20:56, 12:43, 21:28,10:53,12:29 00:22 Αγαπητέ/'η ανώνυμε/η συκοφάντη και υβριστή σού συνιστώ κάποιο προσωπικό κουράγιο που φαίνεται σπανίζει σε τόσους ανένδοτους επαναστάτες και υπερπατριώτες λες και ζούμε στο καθεστώς ανελευθερίας που ορισμένοι από αυτούς ονειρεύονται: η κριτική σας με το ονοματάκι σας!Οσο αφορά για τον αξιέπαινο κ. Μαριδάκη ο κυριος αυτός εστί Σαλαμίνα ,εστί ηθος , μορφωση , επίπεδο , κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Σεις "κύριε" μου "κυρία μου" τι είστε και τι αντιπροσωπεύεται ? Εάν δεν έχετε ακόμη το κουράγιο συμβιβαστείτε με το γκρίζο και το διεφθαρμένο σας ευαυτό.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος7/6/15 18:39

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΞΙ/ΚΟΣ RESEΨΩΝΙΣΤ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/6/15 22:18

      Μακάρι να του έμοιαζες έστω και στο μικρό του δαχτυλάκι!!! Αυτός που κριτικάρεις, προσπαθεί. Εσύ τι κάνεις; βγάζεις την κακία σου και τον κομπλεξισμό σου!!! Πεσ΄ τί έχεις κάνει εσύ για το νησί που ζεις; ΤΙΠΟΤΑ!!! Τα περιμένετε όλα έτοιμα με το ένα πόδι πάνω στο άλλο!! Κατά τα άλλα η κριτική σας μάρανε!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/6/15 12:08

      Γιατι δε μας λεει ο σηθεν ανωνημος το σκουπιδι της Σαλαμίνας τι δουλεία κανει τωρα μετα το φτύσιμο από ολους τους Δημάρχους ? Αυτος σκουπιδι ζει με τα λεφτα του δουλεύοντας από μικρο παιδι στο εξωτερικό με διπλώματα και περγαμηνές εσυ τι εχεις κανει στη ζωη σου ?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος7/6/15 19:24

    Λάθος κυρίες και κύριοι.
    Προκειται περί ασύλου και ουχί περί ιδρύματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/15 12:03

      Σίγουρα ότι έισαι για Άσυλο και για Δαφνί 19¨24 αυτό είναι σιγουρο!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/7/15 17:50

    Ηθελα να ηξερα γιατι τοσο εμπαθεια απο λιγους εστω,για την οικογενεια Μαριδακη ,Για τον πολιτισμο ομιλουν.για την ιστορια ενδιαφερονται σε αντιθεση με αλλους (sic) που αδιαφορουν τοσα χρονια για την μεγαλη ιστορια του νησιου τους και το μονο που κανουν ειναι να ασκουν κριτικη με λογια του αερα.Ειληκρινα πιστευω και το εχει δειξει ο χρονος οτι η λεξη πολιτισμος ιστορια ειναι αγνωστες λεξεις για αυτους,Κριμα.....δεν το αξιζει αυτο η Σαλαμινα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.