Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιουν 2015

Αλήθεια, τι ζητάτε; Διαχειριστή με άποψη, διαχειριστή-λογοκριτή ή τελικά διαχειριστή copy paste?

Φίλοι bloggers,
Ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ μας, αυτή η κατάσταση των αλληλοκατηγοριών που έχουν ξεφύγει τις λογικής και του αυτοσεβασμού δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί.
Η ανωνυμία των σχολίων κατά την άποψη μας πρέπει να διατηρηθεί, για να γίνει όμως, ζητάμε και θα πρέπει να μας δώσετε την δική σας στήριξη και βοήθεια, γιατί μην ξεχνάτε υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που για λόγους επαγγελματικούς - πολιτικούς - οικογενειακούς, δεν μπορούν και δεν θέλουν να βάλουν το όνομα τους.
Ενεργήστε λοιπόν με αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα.
Όταν σε διεθνές επίπεδο έκαναν την εμφάνισή τους τα blogs είχαν μια φιλοσοφία που την ανέπτυξαν όλα αυτά τα χρόνια, είναι η ελευθερία της έκφρασης και του λόγου που δεν θέλουμε να βάλουμε φραγμό.

Πλην όμως, αν αυτή η πεζοδρομιακή κατάσταση συνεχιστεί θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να πάρουμε μέτρα και πραγματικά δεν το θέλουμε.
Όταν ξεκίνησε αυτό το blog τον Αύγουστο του 2009 δεν είχα φανταστεί για μένα τον ρόλο του διαχειριστή – λογοκριτή αλλά ισότιμο συνεργάτη σας.
Ελπίζω να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε έτσι.
Αλήθεια τι ζητάτε; Διαχειριστή blog με άποψη που να την εκφράζει χωρίς φόβο και πάθος ή διαχειριστή του copy paste? Αν αυτό ζητάτε, λυπάμαι αλλά είστε σε λάθος blog αλλάξτε αμέσως και δεν χαρήκαμε για την γνωριμία.
Τα blogs οφείλουν να κριτικάρουν την εκάστοτε εξουσία σύμφωνα με την δική τους προσέγγιση κι όποιος δεν το αντέχει πάει σπίτι του να ιδιωτεύσει και δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί του.
Τον χαρακτηρισμό προπαγανδιστή του αχαρακτήριστου ανώνυμου που μας αποδίδει, του τον επιστρέφουμε μπορεί να τον κρατήσει για την αφεντιά του, δεν είμαστε επιχείρηση δεν συναλλασόμεθα πάνω ή κάτω από το τραπέζι.
Την άποψη μας λέμε και θα την λέμε όσο κι αν τον δυσαρεστούμε, όσον αφορά τα σχόλια που διαγράψαμε στην κάτω ανάρτηση ήταν πρόστυχα και συκοφαντικά για μια Κυρία και γι’ αυτό τα διαγράψαμε, δεν φανταστήκαμε πως θα τον δυσαρεστούσε τόσο. Τώρα αν υπάρχουν κι άλλα όπως διατείνεται και αλλού, δεν έχει παρά να μας τα υποδείξει ένα προς ένα και να είναι βέβαιος πως κι αυτά θα διαγραφούν, μπορεί να μας ξέφυγαν, άλλωστε εμείς εδώ την δήμαρχο και την οικογένεια της τιμούμε και σεβόμεθα και δεν του επιτρέπουμε να μας αποδίδει οιονδήποτε χαρακτηρισμό περί του αντιθέτου πολύ δε περισσότερο να ενοχοποιεί με φασιστική ανωνυμία επώνυμους συνανθρώπους μας με αγοραίους χαρακτηρισμούς.
Το κατάπτυστο σχόλιο σου ανώνυμε 28/6/15 21:13 δεν θα διαγραφεί ώστε να είναι προσβάσιμο στους αναγνώστες μας, παράδειγμα προς αποφυγήν βρώμικου και τρισάθλιου εγκεφάλου.
Όμως η κα Δήμαρχος είναι δημόσιο πρόσωπο και θα την κριτικάρουμε για πράξεις και παραλήψεις της γιατί θέλουμε σε πορεία 4ετίας που μένει να πετύχει το όνειρο μας για το οποίο και την στηρίξαμε προεκλογικά και να γίνει καλύτερη. Παρακολουθούμε καθημερινά το προεκλογικό της πρόγραμμα βήμα, βήμα το μελετάμε το ξαναμελετάμε ώστε σε λίγο να πάρουμε θέση τι έλεγε τότε και τι πράττει σήμερα, τα γραπτά μένουνε.
Με εκτίμηση σε όλους τους φίλους αναγνώστες και συνεργάτες

Ο Διαχειριστής του SALAMIS NEWS

62 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/6/15 02:10

    Η ανωνυμία ενισχύει και παράλληλα αναδει!κνύει την θρασυδειλία και την ανανδρια όσων γράφουν με σκοπό την προσωπική τους ικανοποίηση. Η ελευθερία θέλει τόλμη και αρετή, έννοιες άγνωστες στους συγκεκριμένους. Η πολιτική αντιπαράθεση αποκτά υπόσταση και είναι υγιήςεφόσον είναι επώνυμη! Οι νοσηρές αθλιότητες του καθενός δεν αφορούν την πολιτική και φυσικά σε καμία περίπτωση τον πολιτισμό και την πρόοδο τούτου του τόπου. Αντιθέτως παραπέμπουν σε παρωχημένες εποχές. Αν λοιπόν υπάρχει λίγη σοβαροτητα, συνεργασία και ευγενής άμιλλα, θα αλλάξουν πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/15 02:14

    ......άλλωστε εμείς εδώ την δήμαρχο και την οικογένεια της τιμούμε και σεβόμεθα ......
    Μετά απ΄ αυτό τι να κάνω, να κλάψω ή να γελάσω;
    και συνεχίζει ο ηλίθιος προπαγανδιστής
    ........όσον αφορά τα σχόλια που διαγράψαμε στην κάτω ανάρτηση ήταν πρόστυχα και συκοφαντικά για μια Κυρία και γι’ αυτό τα διαγράψαμε (εννοεί την κα Δημητριάδου)..........
    Εντάξει πολύ καλά έκανες, αν και τα ζητάει ο κ..... της.
    Τα ανώνυμα σχόλια για τα μέλη της οικογένειας της Δημάρχου που πέφτουν βροχή σε κάθε ανάρτηση δεν είναι για σένα πρόστυχα και συκοφαντικά; Γιατί λοιπόν δεν τα σβήνεις όπως κάνεις με την κα Δημητριάδου, κε Μαστροκόλια;
    Μήπως είσαι εσύ ο ίδιος που τα γράφεις, κε ανώμαλε πληρωμένε προπαγανδιστή;
    Πρόσεξε γιατί όταν θίγεις οικογένειες ή όταν δίνεις βήμα να θίγουν οικογένειες δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να ... συμβεί.
    Και μιλάω πάντα για τα ανώνυμα σχόλια π[ου υπεύθυνος είσαι εσύ και όχι για τα επώνυμα που υπεύθυνος είναι αυτός που το υπογράφει, για να ξηγιόμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε κε Λάμπρο. Δεν ξέρω ποιά είναι η αντοχή της οικογένειας της Νάννου στην αισχρή συκοφαντία που γίνεται από τους ανώμαλους άγνωστους μέσα από το δικό σου blog, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι όλα έχουν τα όρια τους και βάλτο καλά στο μυαλό σου ότι αυτοί δεν αστειεύονται. Και αυτό πρέπει να το έχεις διαπιστώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 03:18

      Να βάλουμε τη γάτα μας να κλαίει που αυτοί δεν αστειεύονται. Τι σόι απειλές είναι αυτές ρε κωθώνι; Τα κόλπα του Τσάβες αρχίσατε και σεις; Υβρεολόγια, απειλές, μηνύσεις κλπ; Άντε κι εις ανώτερα.Μία από τα ίδια με τους προηγούμενους. Αμ η γνώμη των άλλων θέλει κότσια και η κριτική αρ@@δια για να την ακούσεις και να την δεχτείς. Και μόλις κάποιος πει κάτι που δεν σας αρέσει τον περνάτε απέναντι κι αρχίζετε. Τι διαφορετικό έκανε ο Τσάβες και η παρέα του εντέλει; Τίποτα. Ακριβώς τα ίδια. Ότι κάνετε κι εσείς που έχετε πιάσει εργολαβία τα πληκτρολόγια κι όποιον πάρει ο χάρος. Έλα όμως που ο κόσμος ξύπνησε και κατάλαβε τί βιολί βαράτε. Και γελάει μαζί σας. Μόνο γελάει. Μέχρι να σας μαυρίσει στις επόμενες εκλογές.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/15 07:46

      Ποια Μαρία Δημητριάδου ρε νούμερο αχαρακτήριστο;
      Εσένα και την γυναίκα σου βρίζανε ρε απίστευτε τρόμπα και τα έσβησε ο διαχειριστής και κακώς έκανε γιατί δεν φαντάστηκε πως είσαι τόσο νούμερο για να τον βρίζεις κι από πάνω, καλά να πάθει να μάθει να μην σβήνει κανένα σχόλιο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/6/15 08:47

      Επειδή .......δεν αστειεύονται γιαυτό τους γράφουμε αυτούς και τις απειλές τους στούς όρχεις μας

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/15 02:36

    Ρε Μαστρτοκόλια, τι μπούρδες είναι αυτές που γράφεις;
    Σου στέρησε κανείς ποτέ το δικαίωμα να κριτικάρεις την Δήμαρχο για τις πράξεις και τις παραλήψεις της ως δημόσιο πρόσωπο που είναι; Η ανώνυμη κριτική όμως πρέπει να γίνεται με σεβασμό. Όποιος δεν σέβεται και θέλει να χρησιμοποιήσει αλήτικη συμπεριφορά να βάζει την υπογραφή του, διαφορετικά είσαι υποχρεωμένος ως διαχειριστής να προστατεύεις τους πολίτες από την προστυχιά και τη συκοφαντία των ανώμαλων ανώνυμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 07:59

      Μιχαλομηνάκο να μην προκαλείτε να μην σας τα χώνουνε΄.
      Έλεγες τα ίδια στον διαχειριστή τότε που δήμαρχος ήταν ο Τσάβες;
      Ή έγραφες και εσύ τις δικές σου χυδαιότητες τότε; και καλά το τότε ας έρθουμε ρε βρωμιάρηδες στο σήμερα, πόσα και πόσα γράφουνε καθημερινά ανώνυμα σχόλια εναντίον του π δημάρχου; Αυτές χυδαιότητες δεν σε απασχολούν γιατί σε βολεύει που τις γράφετε οι ίδιοι;
      Τι να πει αυτός ο άνθρωπος που δεν του φτανε η στεναχώρια του που έχασε τον δήμο από ζόμπι, να τον διασύρετε καθημερινά και ως οικογενειάρχη; Να τον αποκαλείτε καθημερινά κλέφτη και απατεώνα;
      Τα πήρε όλα κι έφυγε ποιος που ρε χαμίνι της πολιτικής σαλτιμπάγκε;
      Τα πήρε ρε χαμένε και τον έχετε ακόμα έξω χωρίς έστω μηνύσεις;
      Ρε σας περιμένει φούμο που θα τρίβεται τα μάτια σας,
      δεν θα αντέξετε όλη την πενταετία και θα γελά με την Σαλαμίνα και την ανικανότητα σας όλη η Ελλάδα γιατί η Σαλαμίνα θα κλαίει για το κατάντημα της και μια ακόμα χαμένη πενταετία.
      ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/15 08:11

      Δεν μας λες ρε Καραγκιόζη που τις κοντής ....λής οι τρίχες της φταίνε,
      Το ότι δεν είσαστε ικανοί να φτιάξετε προϋπολογισμό, ο Μαστροκόλιας σας φταίει;
      Το ότι αφήνεται καθημερινά την Σαλαμίνα στο έλεος των σκουπιδιών ο Μαστροκόλιας σας φταίει;
      Το ότι τα 2/3 του ηλεκτροφωτισμού δεν ανάβουν ξανά αυτός σας φταίει;
      Το ότι έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας στους δρόμους που έχετε και αυτούς εγκαταλείψει στην τύχη τους, ο Μαστροκόλιας σας φταίει;
      Να δεις που βρήκαμε τον υπεύθυνο του γιατί η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε, ο Μαστροκόλιας φταίει.
      Μα ποιος είσαι ρε μεγάλε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/6/15 11:08

      Ρε καραγκιόζη, τι σχέση έχει ο προυπολογισμός, τα σκουπίδια, ο φωτισμός και οι δρόμοι με την προστυχιά και τη λασπολογία των ανώμαλων κουκουλοφόρων που θίγουν μέλη της οικογένειας της Δημάρχου;
      Αυτό δεν είναι πρόστυχο και ανήθικο; Γιατί επιτρέπει ο διαχειριστής Μαστροκόλιας να παραμένουν αναρτημένα και δεν τα σβύνει; Κι αν δεν μπορεί να τα σβύνει, τότε να κάνει ότι κάνει στις αναρτήσεις του Μαριδάκη, ανάρτηση χωρίς σχόλια. Δεν το κάνει όμως, γιατί τρέφεται κι αυτός από την ανωμαλία των ομοίων του.
      Αν τώρα θέλεις να μάθεις ποιός και τι φταίει για την κατάσταση που περιγράφεις, διάβασε τις δύο τελευταίες επιστολές της Δημάρχου προς τον Υπουργό Εσωτερικών.
      http://salamis-news.blogspot.com/2015/04/blog-post_64.html#more
      http://salamis-news.blogspot.com/2015/06/blog-post_24.html#more

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/15 08:07

    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/15 08:29

    .όσον αφορά τα σχόλια που διαγράψαμε στην κάτω ανάρτηση ήταν πρόστυχα και συκοφαντικά για μια Κυρία και γι’ αυτό τα διαγράψαμε (εννοεί την κα Δημητριάδου)..........
    Εντάξει πολύ καλά έκανες, αν και τα ζητάει ο κ..... της.
    Τα ανώνυμα σχόλια για τα μέλη της οικογένειας της Δημάρχου που πέφτουν βροχή σε κάθε ανάρτηση δεν είναι για σένα πρόστυχα και συκοφαντικά; Γιατί λοιπόν δεν τα σβήνεις όπως κάνεις με την κα Δημητριάδου, κε Μαστροκόλια;

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    Χαίρομε που κοιμάστε,και ξυπνάτε με το όνομα μου!!
    Στην συγκεκριμένη ανάρτηση δεν υπήρχε σχόλιο που με έθιγε,υπήρξαν παλαιά άρθρα που έθιγαν ,και εμένα ,και τον σύζυγο μου Το μόνο που παρακάλεσε ΟΧΙ τον κ. Διαχειριστή Εσάς τους φίλους ανώνυμους .να γράφουν για μένα που θέλω ,να ανακατεύομαι με τα κοινά ,και αν μπορούν επώνυμα όπως κάνω και εγώ .Αλλά η παράκληση είναι για τον σύζυγο μου ,όποιος δεν ανακατεύεται στα κοινά.Μόνο πληρώνει τις δικές μου ανησυχίες ,Εχω τέτοιο σύζυγο που παρ΄οτι πλήρωσε πολλά και άδικα για μένα ,με αφήνει να κάνω αυτό που με ευχαριστεί,να ανακατεύομαι στα Κοινά,Τα πρώτα σχόλια που έσβησε σε προηγούμενο άρθρο δεν ζήτησα εγώ να τα σβήσει !!Αλλά η γραμματέας ,και δεν κρύβω ότι στεναχωρήθηκα ,αλλά και σεβάστηκα. Τ'ώρα στην προχθεσινή ανάρτηση δεν έσβησε για μένα ΑΛΛΟΙ προκάλεσαν ανώνυμα μέσω διαδικτύου .Εγώ για όποιους έγραφαν,και απειλούσαν (φοβηθήκαμεεεεεε) απάντησα πρός τον κ, Αντιδήμαρχο, ΚΑΙ πρός τους υπεύθυνους καθαριότητας.με Νόμους και τεκμηριωμένες ιδέες. προς τον άγνωστο-γνωστό ,και μάλιστα έγραψα και για άτομο που δεν είναι στη ζωή ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ,ΓΝΩΣΤΟΣ διότι έγραψε.και απαντησα πράγματα πολύ οικογενειακά ,και βέβαια μόνο κάποιος που ανήκει στην οικογένεια γνωρίζει ,Εμένα λοιπόν δεν με έθιγε ,ούτε με πρόσβαλλε κανείς στην συγκεκριμένη ανάρτηση .Εχω ακούσει πράγματα που πραγματικά με έθιγαν,!! Ίσα ίσα θύμωσα γιατί σβήστηκαν αλλά και πάλι δεν πήρα τον διαχειριστή.σεβόμενη για όλα τα υπόλοιπα που είχαν γράψει ,Για δύο άλλες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣπαντως ΟΧΙ για ΜΕΝΑ και γι αυτό σεβάστηκε και έσβησε και αντι να του πείτε και μπράβο απειλείται κιόλας ΑΓΝΩΣΤΕ πονηρέ ,Που νομίζεις ότι είσαι πονηρός Ο κόσμος διαβάζει ,και έχει μυαλό να καταλάβει .και βέβαια δεν χρειαζόταν να απολογηθώ Διότι γνωρίζεις και εσύ που το έγραψες ότι δεν θιγόμουν πουθενά ίσα -ίσα γράφοντας έδωσα ενα στίγμα στον Αντιδήμαρχο ,και τους υπευθύνους ότι δεν πρέπει να κάνουν του κεφαλιού τους πριν ακούσουν και τις δύο απόψεις Και μάλιστα ΟΧΙ άποψη ενός και μόνο ατόμου.και όταν μάλιστα υπάρχει και ένας σύλλογος εκεί,Αρχίζουμε να μην τον υπολογίζουμε;;;;;;;Αυτό φοβάμαι ότι πρίν ακόμη εγκριθεί ο κανονισμός άρχισαν τα ρουσφέτια .Αρα άγνωστε ψάξε να βρείς άλλον δράκο ,και σίγουρα δεν λέγεται ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ. Αλλωστε δέχομαι αντικειμενικές κριτικές αφου εχω επιλέξει να ανακατεύομαι με τα κοινά Αλλά δεν δέχομαι κριτικές έτσι μόνο και μόνο για να πείτε κάτι!!
    ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/6/15 12:41

    Συγχαρητήρια κύριε Νάννο και κύριε Μαστροκόλια που η γνωστή άγνωστη τσουλάρα γράφοντας ένα προβοκατόρικο σχόλιο:

    "Ο προπαγανδιστής και λασπολόγος διαχειριστής του blog κ. Λάμπρος Μαστροκόλιας έσβησε όλα τα σχόλια της τελευταίας ανάρτησης, αφήνει όμως σε όλες τις αναρτήσεις τα ανώνυμα αισχρά σχόλια που συκοφαντούν επί συνεχούς βάσεως τη δήμαρχο και την οικογένεια της. Φτου σου ανώμαλε μασκαρά."

    τσιμπήσατε και τρώγεστε μεταξύ σας.
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/6/15 14:09

    Εδώ η χώρα μας καίγεται και το μόνο που ενδιαφέρει κάποιους είναι να βρίζουν τον άντρα και τον γιο της Δημάρχου.
    Κ.Μαστροκώλια η ενημέρωση είναι σπουδαίο πράγμα. Εφόσον όμως έχετε καταλάβει και εσείς ότι τα ανώνυμα σχόλια είναι ένας χείμαρος από ύβρεις από αρρωστημένα μυαλά τότε θα επιτελούσατε έργο με το να σταματήσουν.

    Όποιος θέλει μπορεί επώνυμα στο facebook ή στο Twitter και να βρίσει αν θέλει.

    Μπολιάζει το μυαλό των αναγνωστών σας με αρρωστημένους σχολιασμούς και χάνουν την ουσία των αναρτήσεών σας.
    Δυστυχώς ο κόσμος είναι γεμάτος άρρωστους ψυχικά και απαίδευτους πολίτες που βγάζουν χολή και μίσος μέσω του βήματος που τους παρέχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 15:44

      Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
      Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/6/15 15:44

    Γιατί θυμώσατε καλέ μου κ.διαχειριστή; ΄΄Προπαγανδιστή΄΄ σας αποκάλεσε ο άνθρωπος,σας έβρισε;Γιατί παραξηγηθήκατε τόσο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/6/15 16:20

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
    Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ λαμβάνοντας υπόψη :
    1. Τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 240 του Ν. 3463/06 σε συνδυασμό με εκείνες της
    παραγράφου 1 του άρθρου 236 του ανωτέρω νόμου
    2. Τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν. 3463/06 (Δ.Κ.Κ.)
    3. Τις διατάξεις της Υ.Α. 11389/93 (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α)
    4. Τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν.3536/2007
    5. Οι διατάξεις του Β.Δ. 17 – 5 / 15 – 6 - 1959 « Περί οικονομικής διοικήσεως και λογιστικού
    Δήμων και Κοινοτήτων»
    6. Οι διατάξεις του Π.Δ. 166/2003 «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στην Οδηγία
    2000/35/29-06-2000 για την καταπολέμηση των καθυστερήσεων πληρωμών στις εμπορικές
    συναλλαγές»
    7. Το γεγονός ότι η ανωτέρω δαπάνη δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 15.000 Ευρώ
    συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 27319/02 (ΦΕΚ 945 Β/24-7-2002)
    Κ.Υ.Α.
    Την υπ’ αριθμόν 21/2015 απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ…ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ για την έγκριση της δαπάνης,
    διάθεση της πίστωσης και έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση της Προμήθεια
    για την εκδήλωση <> στης αίθουσας Δ. ΜΠΟΓΡΗ του
    Δήμου Σαλαμίνας στις 16/6/2015 και για την εκδήλωση << ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
    ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 2015>> στις 19/6/2015 ανθοδέσμες ,καλάθι ,και γυάλες με λουλούδι.
    Την προσφορά του/της ελεύθερου επαγγελματία/εταιρείας ΡΕΝΙΕΡΗ ΦΛΩΡΑ ( ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ )


    7. Το γεγονός ότι η ανωτέρω δαπάνη δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 15.000 Ευρώ
    συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 27319/02 (ΦΕΚ 945 Β/24-7-2002)
    Κ.Υ.Α.
    ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;;ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ `15,000 ΕΥΡΩ ; ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!!!
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ λαμβάνοντας υπόψη :

    ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!ΑΚΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ?????Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!! ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/6/15 16:36

    Τα ναννάκια γιαννάκι έχουν και υπομονή και ψυχραιμία, εσύ την έχεις χάσει και μιλάς σαν δεν ντρέπεσαι για πηδήματα. Ποιός είσαι ρε ο Πρίαπος; Αντε να χαθείς κοντοστούπι που μας το παίζεις και ......., χαμένε.


    Ανώνυμος29/6/15 16:33
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ!!! ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΖΗΛΙΑΡΗ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΣΕ ΕΧΕΙ Π&&&&&&Ι ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 16:45

      ΜΑΖΕΨΟΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΠΙΑ
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ
      ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ
      ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ
      ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΔΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ?
      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ
      ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ
      ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/15 16:53

      ΤΟ "ΒΟΥΛΑ" ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/6/15 17:09

      ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ;;;;;;;;ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ;;;;;;;;Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΗΘΙΟ;

      ΑΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ,ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/6/15 17:17

      ΠΑΛΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΤΣΟΥΛΑΡΑ.
      ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
      ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ Ή ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ;;;

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος29/6/15 16:43

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
    Με ψήφους 17 υπέρ,
    Εγκρίνει την προμήθεια καυσίμων κίνησης (έτους 2015) Δήμου Σαλαμίνας
    σύμφωνα με την εισήγηση της παρούσης , για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου
    προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες για τη διεξαγωγή
    πρόχειρου διαγωνισμού της προμήθειας.
    Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τσαβαρής Ιωάννης , Παπαθεοχάρης Πέτρος , Μιχάλαρος
    Αναστάσιος, Καπετανάκης Γρηγόριος , Δερτούζος Εμμανουήλ, Μπακαούκας Στάμος και
    Καρνέση Σοφία τάχθηκαν με την πρόταση του κ. Τσαβαρή Ιωάννη, ως διετυπώθη
    ανωτέρω..
    Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασιλικής Περικλής και Καρούση
    Δέσποινα οι οποίοι καταψήφισαν το θέμα.
    Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καπετάνιου Λεμονιά, Μακρή – Τοπούζογλου
    Αναστασία και Βλάχος Ιωάννης, δήλωσαν παρόντες.
    Έτσι συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ.
    Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο
    Σαλαμίνα 26-6-2015
    Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ Δ.Σ.
    ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

    ΣΠΥΡΟ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ
    ΣΠΥΡΟ ΠΕΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΡΕΖΥΛΙ !!!
    ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!Η ΕΧΙΣ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/6/15 16:49

    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:13

      ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!!ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος29/6/15 16:49

    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/6/15 16:50

    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:12

      ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!!ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος29/6/15 16:52

    ΜΑΣΤΡΟΚΩΛΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;
    ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗΣ ............ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/6/15 16:56

    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:50
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:11

      ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!!ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος29/6/15 16:57

    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:50
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:14

      ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!!ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος29/6/15 16:59

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/6/15 16:59

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/6/15 17:02

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/6/15 17:03

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/6/15 17:04

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:59
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/6/15 17:05

    Ανώνυμος29/6/15 16:45
    ΜΑΖΕΨΟΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΠΙΑ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ
    ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΔΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ
    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ


    Ανώνυμος29/6/15 16:53
    ΤΟ "ΒΟΥΛΑ" ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:07

      Ανώνυμος29/6/15 16:45
      ΜΑΖΕΨΟΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΠΙΑ
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ
      ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ
      ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ
      ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΔΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ?
      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ
      ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ
      ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ


      Ανώνυμος29/6/15 16:53
      ΤΟ "ΒΟΥΛΑ" ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/15 17:09

      ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΕΝ ΣΕ ....... ΠΙΑ ;;;;
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΟΚ ;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/6/15 17:15

      ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!
      ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!!ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος29/6/15 17:09

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:04
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:59
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:16

      ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!!ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος29/6/15 17:10

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:04
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:59
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:12

      Ανώνυμος29/6/15 16:45
      ΜΑΖΕΨΟΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΠΙΑ
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ
      ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ
      ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ
      ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΔΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ?
      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ
      ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ
      ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ


      Ανώνυμος29/6/15 16:53
      ΤΟ "ΒΟΥΛΑ" ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ


      Ανώνυμος29/6/15 17:09
      ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΕΝ ΣΕ ....... ΠΙΑ ;;;;
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΟΚ ;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος29/6/15 17:13

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:04
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:59
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:16

      ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!!ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος29/6/15 17:15

    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:04
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:59
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:03
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:02
    Όσο τα έχωνε στο τσαβαρή ήταν καλός, τώρα σας κάθετε στο στομάχι. Ξυδάκι.
    Λάμπρο συνέχισε, άσε τα σκυλιά να αφρίζουν, μη σκιάζεσαι από τις απειλές του θρασύδειλου κουρτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/15 17:17

      ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ.
      ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

      ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!!ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/15 17:20

      ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
      ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος29/6/15 17:19

    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:50
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος29/6/15 17:21

    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:50
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 16:49
    Ρε μηνάκο 02:36,εσύ μιλάς ρε αλητάκο;
    Ξεχνάς ρε λαμόγιο τι έγραφες και τι μας έλεγες για την οικογένεια του Τζαβαρή;
    Φτού σου ρε νούμερο,έχεις και μουστάκι παλιο καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/6/15 17:26

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος29/6/15 17:28

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/6/15 17:29

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:28
    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/6/15 17:30

    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:28
    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:29
    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ
    Απάντηση

    Ανώνυμος29/6/15 17:28
    ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ ΜΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/6/15 18:24

    ειχεσ καλο στα ποδια και σου πηγε\ στο μιαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/6/15 19:25

    7. Το γεγονός ότι η ανωτέρω δαπάνη δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 15.000 Ευρώ
    συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 27319/02 (ΦΕΚ 945 Β/24-7-2002)
    Κ.Υ.Α.
    Την υπ’ αριθμόν 21/2015 απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ…ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ για την έγκριση της δαπάνης,
    διάθεση της πίστωσης και έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών για την ανάθεση της Προμήθεια
    για την εκδήλωση <> στης αίθουσας Δ. ΜΠΟΓΡΗ του
    Δήμου Σαλαμίνας στις 16/6/2015 και για την εκδήλωση << ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
    ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 2015>> στις 19/6/2015 ανθοδέσμες ,καλάθι ,και γυάλες με λουλούδι.
    Την προσφορά του/της ελεύθερου επαγγελματία/εταιρείας ΡΕΝΙΕΡΗ ΦΛΩΡΑ ( ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ )


    7. Το γεγονός ότι η ανωτέρω δαπάνη δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 15.000 Ευρώ
    συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 27319/02 (ΦΕΚ 945 Β/24-7-2002)
    Κ.Υ.Α.
    ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ 15000 € για ανθοδέσμες.............και καλάθια.........
    Ταχυδρόμισα εδώ δεν είναι ταχυδρομείο.......για αρπαχτεπές.......
    Τα κούτε "ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ"??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος30/6/15 06:50

    Με 15.000 € θα γεμίζατε το κοινωνικό παντοπωλείο και θα ταίζατε κάποιες δεκάδες πεινασμένους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος30/6/15 19:00

    ΤΟ ΟΤΙ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ;;;;;;ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!

    << ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος11/7/15 20:28

    Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, αν και από αυτά που διαβάζω θεωρώ ότι είμαι περισσότερο από πολλούς εδώ μέσα , θέλω να πω ένα συγκεκριμένο πράγμα!
    Παγκοσμίως είναι γνωστό ότι τα "blog" φιλοξενούν κάθε είδους άποψη ,αποδεκτή ή όχι από το ευρύ κοινό ! Ο ιδρυτής ή διαχειριστής δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει το τροχονόμο στις δημοσιεύσεις αλλά υποχρέωση του είναι να παρέχει τι απαραίτητες πληροφορίες στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εάν του ζητηθούν,σε περίπτωση που διαπράττεται κάποιο αδίκημα!
    Μέχρι κάποιος να απευθυνθεί στην εν λόγω αρχή έχει τις εξής λύσεις :
    Α.Να μην διαβάζει αυτά που δε τον ενδιαφέρουν...
    Β.Να απαντάει με το τρόπο που θέλει και εκείνος αφού έχει διαβάσει κάτι και συμφωνεί η διαφωνεί!


    Αυτά σε ότι αφορά τα blog!

    Σε ότι αφορά το δήμο έχω να πω τα εξής:

    Είναι πανελλήνιο φαινόμενο να εκλέγεται κάποιος με γνωριμίες και όχι με προσόντα στις τοπικές αυτοδιοικήσεις !
    Διοικήσεις ανθρωπίνου δυναμικού έχουν καταργηθεί για να εξυπηρετηθούν ανίψια ,συννυφάδες, γκόμενες, εθελοντές κερατάδες κ.α.
    Το πρόγραμμα office των windows είναι άγνωστο στα περισσότερα διαχειριστικά όργανα με αποτέλεσμα τα "τεφτέρια" κάθε είδους να γεμίζουν τα συρτάρια των γραφείων που κλειδώνουν...
    Είναι άξιο απορίας πως οι ιδιωτικές επιχειρήσεις των ατόμων που εισχωρούν στην τοπική αυτοδιοίκηση δουλεύουν ρολόι με την καλύτερη δυνατή κερδοφορία,χωρίς περιττές εκροές και στο δήμο δε καταφέρνουν να ξαναγεμίσουν με χαρτί τον εκτυπωτή του γραφείου τους μέχρι να χρεωθεί ένα ποσό για "εργατικά"σε κάποιον από τους προαναφερθέντες...
    Μέχρι αυτά να αλλάξουν λοιπόν θα περιοριστείτε,μαζί με εσάς και εγώ φυσικά,στη θεματολογία που υπάρχει ήδη στο blog που συνυπάρχουμε με δυστυχώς ανούσια θέματα για το καλό του τόπου!

    Ευχαριστώ πολύ!

    Πίμης Τζανούσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.