Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουλ 2015

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ – ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ. Αγώνας δρόμου στη μνήμη του ποιητή Άγγελου Σικελιανού την 11η Ιουλίου 2015.

Οι αγώνες δρόμου, στη Ψιλή Άμμο, στην μνήμη του ποιητή  Άγγελου Σικελιανού, διεξήχθησαν την 11η Ιουλίου 2015 με μεγάλη επιτυχία. Έλαβαν  μέρος 260 δρομείς γεγονός που ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως μεταξύ άλλων, βαθιά εντύπωση προκάλεσαν η συμμετοχή του ανυπόδητου δρομέα από τους Δελφούς Κουνμπλή Γεώργιου και της Αγγελικής Ραφτάκη από το εξωτερικό (Βρυξέλες).
          Δεκάδες Σαλαμινίων πολιτών παρακολούθησαν την ευγενή άμιλλα των αθλητών. Για τη συνολική επιτυχία των αγώνων θεωρούμε αναγκαίο να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτόν τον σκοπό.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον Δήμο Σαλαμίνας (Π.Ό.Π.Ε.Σ.Α. – Α.Κ.Ι.Π.Ο.Π – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ), για την γενικότερη συνεργασία τους στην ομαλή εξέλιξη των εκδηλώσεων, τον Συγγραφέα – Δημοσιογράφο κο ΝΙΚΟ ΑΓΑΠΙΟΥ για την λογοτεχνική αναφορά στο έργο του τιμώμενου ποιητή και την ηθοποιό κα ΒΙΚΥ ΒΙΡΒΙΛΗ για την εκφώνηση ποιημάτων του Άγγελου Σικελιανού. Στο σημείο αυτό οφείλουμε να εξάρουμε την φιλότιμη, πολύμοχθη και πολυήμερη προσπάθεια του συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων 
κου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΛΑΓΚΟΥΝΙΑ, παρά τις λανθασμένες εκτιμήσεις και την οργανωτική αστοχία που χαρακτήρισαν τις ενέργειές του, την τελευταία ημέρα των αγώνων.
Επίσης θερμά ευχαριστούμε για την ουσιαστική τους βοήθεια τους εθελοντές μας:
          Την  ομάδα Δ.Α.Κ. (Δύναμη Αντιμετώπισης Κρίσεων). Πρόεδρος κος Παπαλεξάνδρου Αντώνης
Και την ΕΔΟΚ  (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων). Άπειρες ευχαριστίες απευθύνουμε ακόμη στην Τροχαία Σαλαμίνας, στο Λιμεναρχείο της νήσου μας, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ΄΄LIAROS BIOMEDICAL΄΄ και σε όλους τους χορηγούς μας που επιβάλλεται να αναφέρουμε:

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝ.-  HERMOSO Κανάκη Έμη - ΛΑΖΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑκταία Μιχαλάκης - ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ Παυλίδης - Σχολή χορού Ανούστης - ΦΩΤΟ/ΜΠΟΥΤΑΛΗ - Coffe time - Νυφικά bloom - ΠΟΥΤΟΣ Ζαχαροπλαστείο - Κουρείο Αλεξάνδρα - Βαλσάμης εμπόρ/οΦρούτων - Σταμπάμπας ΚΑΦΕΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Souper market ΚΑΝΑΚΗΣ  
Φούρνος Γκουτζαμάνη – ΜΠΕΓΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΜΑΓΙΑΣ φούρνος – ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ – ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Ζαχ. ΔΑΛΛΑΣ φούρνος  - ΜΠΟΥΤΑΛΗΣ κάβα.

Ευχαριστούμε
Με Τιμή για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Κανάκη Ζωή
Ο Γεν Γραμματέας
Στεφανίδης Γεώργιος

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/7/15 07:46

    ΑΡΕ ΣΠΛΑΓΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝΕ!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/15 08:28

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧ.ΣΠΛΑΓΚΟΥΝΙΑ;;; ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/15 16:25

    πόσες φορές τον χρόνο θα τιμάμε τον άγγελο ρε σεις; το πολύ λιβάνι το βαριέται κι ο θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/15 11:38

    ΕΝΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ; ΩΡΑΙΑ. ΣΑΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΤΕ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ; ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/15 13:17

    Ο ΣΠΛΑΓΚΟΥΝΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΛΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .ΔΕΝ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/15 17:20

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΚΡΙΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ .ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΤΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/7/15 18:45

    ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΤΑ 36΄. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ. ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΊΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ!!!
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.