Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουλ 2015

Αλ. Τσίπρας: "Οχι" δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη. Για να προστατεύσουμε τις δικές σας συντάξεις δίνουμε τη μάχη τόσους μήνες. Για να προστατεύσουμε το δικαίωμά σας σε μια αξιοπρεπή σύνταξη και όχι σε ένα απλό φιλοδώρημα


21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/15 19:22

    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ , ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ . ΕΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/15 21:33

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ , ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΑΣ. ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΊΖΕΙ- ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/15 22:35

      Ψηφίζει όχι και δραχμή, το λένε όλοι εκτός από τον Τσίπρα που επιμένει στο παραμύθι χωρίς όρια.
      Το λένε όλοι οι ηγέτες της ευρώπης. Είναι όλοι τους πράκτορες της Μέρκελ εκτός από τον Τσίπρα που είναι...... πατριώτης και..... παλικάρι......
      Οι κρεμάλες πλησιάζουν......

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/15 15:39

      πλησιάζουν για τους προδότες γερμανοτσολιάδες γιωργάκη-βαγγελάκη που υπέγραψαν χωρίς καν να διαβάσουν τι υπογράφουν

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/15 00:01

    Πρόκληση από Γερμανούς τουρίστες που κατέβασαν την σημαία μας από το Φρούριο στην Κέρκυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/15 00:05

      ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία "παίρνει τ'όπλο της" αλλά προλαβαίνουμε; - "Θα σας βοηθήσουμε οικονομικά αν μας το ζητήσετε"!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/15 00:07

    ΕΚΤ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ 6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
    ΕΚΤΑΚΤΟ: Προειδοποίηση από Μόσχα προς Βρυξέλλες "Να αποφευχθούν δυσμενείς κινήσεις κατά της Ελλάδας" μάλλον ανοίγει τη "στρόφιγγα" της ΕΚΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/15 00:20

    Οι λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν ΟΧΙ είναι:

    1. Οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία επειδή οι δανειστές: αρνήθηκαν να αναδιαρθρώσουν το μη βιώσιμο χρέος και επέμειναν ότι το χρέος πρέπει να το πληρώνουν οι ασθενέστεροι των πολιτών, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

    2. Το ΔΝΤ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, πολλές άλλες κυβερνήσεις, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των οικονομολόγων, θεωρούν – όπως κι εμείς – ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί.

    3. To Eurogroup έχει, τον Νοέμβριο του 2012, παραδεχθεί ότι το χρέος πρέπει να αναδιαρθρωθεί όμως αρνείται να δεσμευτεί για αυτό.

    4. Από την στιγμή που ανακοινώσαμε το Δημοψήφισμα, η επίσημη Ευρώπη έχει σηματοδοτήσει εμπιστευτικά πως είναι έτοιμη να συζητήσει την αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό καταδεικνύει πως ακόμα και η επίσημη Ευρώπη θα καταψήφιζε την... δική της «τελική» πρόταση.

    5. Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ. Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι ασφαλείς. Η τακτική των δανειστών βασίζεται στον εκβιασμό με κλείσιμο των τραπεζών. Η σύγκρουση οφείλεται σε αυτή τους την επιλογή και σε καμία περίπτωση στο ότι η ελληνική κυβέρνηση θέτει εμπόδια στη συμφωνία ή πειραματίζεται με την ιδέα εξόδου και υποτίμησης. Η θέση της Ελλάδας στο ευρώ και στην Ευρώπη είναι αδιαπραγμάτευτη.

    6. Το μέλλον θέλει μια περήφανη Ελλάδα στο ευρώ και στο κέντρο της Ευρώπης. Αυτό απαιτεί ένα μεγάλο ΟΧΙ την Κυριακή που θα μας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτούμε το χρέος καθώς και τη διανομή των βαρών μεταξύ των εχόντων και των αδύναμων συμπολιτών μας.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/15 02:45

      Είσαι βαθιά νυχτωμένος. Όλα ήταν μια υποκρισία, ένα ψέμα για να κοιμήσουν το λαό.
      5 μήνες διαπραγματεύσεις είχανε, πότε καταλάβανε ότι δεν συμφωνούνε 2 ημέρες πριν λήξει η ημερομηνία του μνημονίου; Γιατί δεν κάνανε δημοψήφισμα 1-2 μήνες πριν;
      Αυτοί δεν ήντουσαν που λέγανε τέλος τα μνημόνια; Γιατί τώρα ζητάνε και τρίτο μνημόνιο;
      Λες ότι ένα μεγάλο ΟΧΙ την Κυριακή που θα σας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτείτε το χρέος.
      Με ποιούς θα διαπραγματευτείτε, με τους εαυτούς σας; Και τι χρειαζόσαστε το δημοψήφισμα όταν έχετε νωπή τη λαϊκή εντολή; Και γιατί να διαπραγματευτείτε; Ο λαός σας έδωσε πριν λίγους μήνες την εντολή να διώξετε τη Τροϊκα να σκίσετε τα μνημόνια και να εφαρμόσετε το προεκλογικό σας πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που αποκαθιστούσε όλες τις ... αδικίες. Γιατί δεν το εφαρμόσατε; Τις τράπεζες δεν τις έκλεισε η Ε.Ε. αλλά η αλαζονία της κυβέρνησης.
      Ο Τσίπρας ήθελε να αλλάξει την Ευρώπη όπως αυτός την οραματιζότανε, με τι όμως, χωρίς λεφτά, χωρίς φίλους, χωρίς συμμάχους; 3 φίλους είχε όλους κι όλους Γιουνγκέρ, Ρέτζι και Ολαντ και κατάφερε να τους κάνει κι αυτούς εχθρούς. Η αλαζονία και η συμπεριφορά του Βαρουφάκη ήταν αυτή που έκαψε την Ελλάδα. Δεν μπορεί όταν ένας
      Υπουργός μιας άλλης χώρας από την οποία θέλεις να σε βοηθήσει ζητώντας του χρήματα να σε υποδέχεται όρθιος έξω από το κτίριο κουστουμαρισμένος να σε συνοδεύει στο γραφείο του και να σε τιμά, κι εσύ να εμφανίζεσαι με το πουκάμισο έξω σαν γύφτος με το ένα χέρι στην τσέπη ξύνοντας τα αρχ...... σου την ώρα που τον χαιρετάς με το άλλο χέρι. Αυτά δεν γίνονται. Και ο Τσίπρας δεν φόραγε γραβάτα αν και θα έπρεπε, αλλά ήταν ευγενής και προσεκτικός, δεν ερέθιζε το συνομιλητή του.
      Αν λοιπόν ΔΕΝ θέλεις η Ελλάδα να γίνει Αλβανία του Χότζα ψήφισε ΝΑΙ.
      Αν ΔΕΝ θέλεις το χάος ψήφισε ΝΑΙ.
      Αν ΔΕΝ θέλεις η Ελλάδα να ξαναγυρίσει στην εποχή του μεσοπολέμου ψήφισε ΝΑΙ.
      Αν ΔΕΝ θέλεις εθνικό διχασμό και εμφίλιο πόλεμο ψήφισε ΝΑΙ.
      Αν ΔΕΝ θέλεις η σύνταξή σου σε δραχμές να έχει αξία όσο ένα κιλό τυρί ψήφισε ΝΑΙ.
      Αν θέλεις να ανοίξουν ξανά οι Τράπεζες ψήφισε ΝΑΙ, διαφορετικά την άλλη βδομάδα θα στερέψει το χρήμα και θα κλείσουνε όλα τράπεζες, σουπερμαρκετ, μαγαζια, πρατήρια τα πάντα και θα ξανανοίξουνε μετά από 3 μήνες, μόνο που αντί για ευρώ θα μας δώσουνε δραχμές δηλ. χαρτοπετσέτες.
      Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια.
      ΝΑΙ σημαίνει επώδυνα μέτρα.
      ΟΧΙ σημαίνει χάος και ολοκληρωτική καταστροφή.
      Διαλέγεις και παίρνεις, μετά όμως από την απομάκρυνση από το Ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/7/15 07:36

      Αν είναι να ξαναγυρίσουν οι δωσίλογοι Σαμαροβενιζέλοι καλύτερα το ΟΧΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/15 07:56

      Φίλε δεν ξέρω ποιούς σκοπούς εξυπηρετείς ή τι συμφέροντα έχεις, αλλά ένα ΝΑΙ θα ήταν η ολοκληρωτική καταστροφή....Θα βάζαμε το δάχτυλό μας και θα βγάζαμε τα μάτια μας... ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ... ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ...ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...ΟΧΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ YES SIR...ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ...Ψήφισε λοιπόν εσύ ΝΑΙ αλλά μετά μην γκρινιάζεις.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/7/15 11:36

      Άσε τις ανοησίες γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά.
      Αυτοί ανήκουν στο παρελθόν. Ο λαός ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ γιατί πίστεψε το πρόγραμμά του, όπως ψήφισε και Γιωργάκη το 2009 για τις εξαγγελίες του ότι λεφτά υπάρχουν. Ο Γιωργάκης μας έβαλε στο ΔΝΤ, ο Τσίπρας πού θα μας βάλει, στην απομόνωση; Η καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ξερόλας Βαρουφάκης που με τη δημιουργική του ασάφεια μας εξανάγκασε να περιμένουμε 3 και 5 ώρες έξω από τα ΑΤΜ για να πάρουμε 50 ψωρο-ευρώ σήμερα γιατί την άλλη εβδομάδα κι αυτά θα είναι άδεια από χρήμα. Έχετε συνειδητοποιήσει τι θα συμβεί με το πλιάτσικο; Τα πάντα θα κλείσουνε. Το δημοψήφισμα δεν έχει κανένα νόημα από τη στιγμή που το μνημόνιο έληξε, οπότε να ψηφίσουμε τι; Αυτό μοιάζει σαν να μας ζητάνε να κάνουμε σύσκεψη για να αποφασίσουμε το είδος της θεραπείας του ασθενή όταν αυτός έχει πεθάνει. Ο Τσίπρας πρέπει να απομακρύνει εκείνους που τον παρότρυναν να κάνει αυτά που έκανε. Υπάρχουν αρκετοί σοβαροί και συνετοί άνθρωποι στην Κυβέρνηση με γνώσεις και εμπειρία και σ΄αυτούς πρέπει ο Τσίπρας να ακουμπήσει. Ένας απ΄αυτούς είναι και ο γνωστός από παλιά Δραγασάκης τον οποίο οι αλαζόνες νεοφωστήρες-γιάπηδες τον έχουν παραγκωνίσει. Δυστυχώς για την Ελλάδα, για μας και τα παιδιά μας τα πράγματα εξελίσονται άσχημα. Πρέπει να ακυρώσουνε το δημοψήφισμα και να συνεχίσουνε τις διαπραγματεύσεις, εξάλλου όπως είπε και ο Τσίπρας έχουν συμφωνήσει στο 90%.
      Το άλλο 10 ας το μοιραστούνε 5 - 5 για να τελειώνουμε κι έχει ο Θεός προκειμένου να βγούμε από αυτή την τραγική κατάσταση. Ο Τσίπρας στο διάγγελμά του είπε ότι αυτοί έχουνε και το πεπόνι και το μαχαίρι. Αφού λοιπόν το αναγνωρίζει προς τι όλη αυτή η αντιπαράθεση; Το πείσμα και το καπρίτσιο ποτέ δεν έφεραν καλά αποτελέσματα. Προέχει η σταθερότητα και το συμφέρον των Ελλήνων και όχι η θεωρία των παιγνίων του αχαρακτήριστου Βαρουφάκη. Ο Λαπαβίτσας είναι πολύ πιό προσγειωμένος και ειλικρινής απ΄αυτόν, λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, άσχετα αν συμφωνεί κανείς μαζί του ή όχι. Λέιε ο άνθρωπος ότι το 2009 η Ελλάδα έχασε τη χρυσή ευκαιρία να βγεί από ευρώ και έχει δίκιο, αλλά τώρα λέει ότι αν θα βγεί η Ελλάδα από το ευρώ, οι Έλληνες θα πρέπει να ξέρουν ότι θα υπάρξει δελτίο δηλ. θα περάσουμε τη φάση της Αλβανίας επί Χότζα. Ξεκάθαρες κουβέντες οπότε κάνεις και τις επιλογές σου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/7/15 15:34

      ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ!
      Αν μας έχει μείνει λίγο αξιοπρέπεια ακόμα, πρέπει να ψηφίσουμε ΟΧΙ!
      ΟΧΙ στο να μας επιβάλλουν οι ξένοι τον τρόπο που θα πληρώνουμε τις δόσεις!
      ΟΧΙ στον τρόπο ζωής που θέλουν να μας επιβάλλουν οι γερμαναράδες!
      ΟΧΙ στην αρπαγή της δημόσιας περιουσίας

      Οι προδότες γερμανοφασίστες υπηρέτες, τύπου γιωργάκη, βαγγελάκη, αντωνάκη, που υπέγραψαν τα πάντα χωρίς καν να διαβάσουν τι υπέγραφαν, πρέπει να εκτελεστούν!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/7/15 17:28

      Ο.Κ. συμφωνώ να εκτελεσθούν, αλλά το να λες ΟΧΙ στο να μας επιβάλλουν οι ξένοι τον τρόπο που θα πληρώνουμε τις δόσεις, είναι σκέτη ανοησία. Δηλαδή εμείς τους ζητάμε βοήθεια κι εμείς θα τους υποβάλουμε τους όρους; Αν είναι δυνατόν να σκεπτώμαστε έτσι.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος2/7/15 18:45

      εννοώ όρους που να συμφωνούμε εν μέρει και μεις...γιατί αν πχ ζητήσουν αύριο παράλογο φόρο για το σπίτι που μένεις και δεν μπορείς να το πληρώσεις τι θα κάνεις;
      με το ΝΑΙ υπογράφεις ότι αποδέχεσαι τα πάντα και είσαι καταδικασμένος σε αργό και σίγουρο θάνατο!
      Με το ΟΧΙ τουλάχιστον παλεύεις για ποιο ανθρώπινους όρους!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος2/7/15 21:04

      Έχεις δίκιο με το ΝΑΙ είσαι καταδικασμένος σε αργό και σίγουρο θάνατο, που έτσι κι αλλιώς κάποτε θα πεθάνεις, με το ΟΧΙ όμως είσαι καταδικασμένος σε καρδιακή προσβολή.
      Αποφάσισε λοιπόν πως θέλεις να πεθάνεις.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος3/7/15 01:59

      Επειδή προτιμώ να πεθάνω από φυσικά αίτια και όχι όποτε θελήσει ο σόιμπλε, θα ψηφίσω ΟΧΙ, να αγωνιστώ να ζήσω!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος3/7/15 08:03

      Η επιθυμία σου να πεθάνεις από φυσικά αίτια επιτάσσει να ψηφίσεις ΝΑΙ.
      Το ΟΧΙ είναι αυτοκτονία.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος3/7/15 15:33

      Το ίδιο λέει και ο σαμαράς, ο μπόμπολας, ο κουτογωργάκης, ο βενιζέλος, ο μητσοτάκης, ο κοντομηνας, ο κωστάκης( ο οποίος μετά από 5 χρόνια μούγκα αποφάσισε να μιλήσει). τα τσοντοκάναλα ANT, MEGA, SKY, AIPHA, STAR που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φράγκο εφορία στο κράτος, ο ψευδός αρχηγός του Ποταμιού που έπαιρνε 3Ο χιλιάρικα ευρώ τον μήνα στην ΕΡΤ !
      Όλοι οι κακομοίρηδες φτωχομπινέδες δηλαδή, που δεν έχουνε να φάνε, αλλά έχουν και πληρώνουν την διαφήμηση της περιβόητης επιτροπής του ΝΑΙ στα τσοντοκάναλα!

      Να λείπει φίλε το ΝΑΙ, να λείπει!
      40 χρόνια τους φάγαμε στην μάπα τους προδότες καταστροφείς της χώρας και υπηρέτες της Τρόικας!
      Δεν πρόκειται να τους ξαναπιστέψω!
      Τους φτύνω αυτούς και το ΝΑΙ που τους βολεύει!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/15 10:24

    Έχω πολλά να χάσω με το ΟΧΙ είμαι απλός πολίτης ιδιωτικός υπάλληλος και ο σύζυγός μου τραπεζικός. Θα ψηφίσω όμως ΟΧΙ την Κυριακή και εγώ και ο άντρας μου αν και δεν ψήφισα τον Τσίπρα στις τελευταίες εκλογές.Δεν συμφωνώ με όλα αυτά που υποστηρίζει, Θα έπρεπε να είχε εισπράξει τα ποσά από όλους αυτούς που φοροδιαφεύγουν χρόνια τώρα. Δεν έπρεπε να ανοίξει την ΕΡΤ και από ΣΗΜΕΡΑ πρέπει να βάλλει λουκέτο σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια που δεν έχουν πληρώσει τόσα χρόνια φόρους. Δεν έδειχναν την ίδια αντιπάθεια στον Σαμαρά και στους προηγούμενους προθυπουργούς. Μέχρι σήμερα ψήφιζα ΠΑΣΟΚ και έχω μετανοιώσει πολύ για αυτό. Μόνο και μόνο ότι δεξιοί και αριστεροί έχουν γίνει ένα απέναντι στον Τσίπρα θα ψηφίσω ΟΧΙ και αν γίνουν εκλογές Τσίπρα.
    Από εδώ και πέρα θα έχω να πω στα παιδιά μου που είναι 3 και 6 ετών ότι στις 5 Ιουλίου είπα ΟΧΙ στην υποδούλωση της Ελλάδας για άλλη μια φορά στα συμφέροντα των Γερμανών, της Μπακογιάννη, του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Καραμανλή, του Παπαδήμα κλπ.
    Δεν θέλω τα παιδιά μου να δουλεύουν για 1 ευρώ την ημέρα και το χρέος να μην μειώνεται ποτέ. Με το κόστος της απόφασης μου ότι ο άντρας μου από Δευτέρα θα είναι χωρίς δουλειά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/7/15 00:07

    ΠΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ......ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ......ΤΟΦΑΓΕ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ....
    ΚΡΙΜΑ.....ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ....ΤΕΤΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ......ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.