Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

3 Ιουλ 2015

Αφιερωμένο στα παιδιά και στα εγγόνια μου «Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, τότε τον πόλεμο τον χάνει»!

Παιδί μου, ποτέ μέχρι σήμερα δεν προσπάθησα να σας πείσω ποιο δρόμο να ακολουθήσετε επαγγελματικά ή πολιτικά. Πιστεύω πως έχετε την ωριμότητα να ενεργήσετε με σύνεση  κι έτσι πράξατε όλες τις φορές που χρειάστηκε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σας. Είσαστε η γενιά που θαυμάζω!
Είμαι βέβαιος πως αυτό θα πράξετε κι αυτή την φορά που σας καλεί η πατρίδα να κάνετε το πατριωτικό σας καθήκον, θα πράξετε το σωστό.
Απλά, εμπιστευτείτε απόλυτα το Ελληνικό σας ένστικτο σκεφτείτε πατριωτικά και βγάλτε από μέσα σας τον φόβο που κάποιοι Εθνο-προδότες προσπαθούν γι άλλη μια φορά να σας εμφυτεύουν για ίδιον όφελος. Είμαστε Έλληνες, είμαστε Ευρωπαίοι και όπως κανείς δεν μπορεί να σε διώξει από την Ελλάδα έτσι και κανείς δεν μπορεί να σε διώξει κι από την Ευρώπη, μη «μασάτε» καλό παραμύθι τους αλλά δεν έχει δράκο.
Μην ξεχνάτε δε, μια κι εσείς έχετε πιο πρόσφατη την Ελληνική ιστορία, όποτε οι Έλληνες χάσαμε, δεν χάσαμε από τους εχθρούς, χάσαμε από τους δικούς μας προδότες γιατί ιστορικά, σε κάθε μάχη βρισκόταν κι ένας "Εφιάλτης" απομονώστε λοιπόν τους σύγχρονους "Εφιάλτες" και στείλτε τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ψηφίζοντας κατά συνείδηση χωρίς φόβο.
«Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, τότε τον πόλεμο τον χάνει»! Εσύ παιδί μου, το μόνο που ‘χεις να χάσεις είναι τα δεσμά σου.

43 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/7/15 18:19

    ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ , Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΑΟ !!!!!!!! ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/15 18:35

    ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ Ο κ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ? ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ? ΟΤΑΝ ΣΤΙΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ κ ΜΑΚΡΗ ? ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ κ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΕΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ? ΡΩΤΑΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ? ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/15 19:07

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ "ΝΑΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ !!!!!
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 21 ΕΤΩΝ !!! ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ "ΝΑΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ "ΑΥΤΟΥ" ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ !!!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΟΧΙ" !!!! ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/15 19:36

    Τα πτώματα δεν κείτονται στη μέση του δρόμου με μια σφαίρα στην καρδιά.. Βρίσκονται σε μια γωνιά της αυλής όταν πέφτουν από την ταράτσα.. Οι θάνατοί τους καταγράφονται σαν αυτοκτονίες κι όχι σαν πολιτικά εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/15 22:41

    Mπράβο Λάμπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/15 22:45

    Κύριε διαχειριστή, δεν μπαίνω στην ουσία της ανάρτησης αλλά μου κάνει αλγεινή εντύπωση ο τρόπος που επιχειρηματολογείς υπέρ του ΟΧΙ.
    Θλίβομαι πραγματικά όταν βλέπω ένα σοβαρό άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια να αποκαλεί εθνοπροδότες και σύγχρονους εφιάλτες όσους επιχειρηματολογούν υπέρ του ΝΑΙ.
    Ανήκω και εγώ στην κατηγορία των εθνοπροδοτών και αναλογίζομαι τι με περιμένει την επαύριο.

    Θα περίμενα μία καθαρή τοποθέτηση υπέρ του ΟΧΙ χωρίς διχαστικές και εμφυλιοπολεμικές κραυγές.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε 3/7/15 22:45΄
      Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως το εθνοπροδότες δεν απευθύνεται σε ‘σένα που δικαίως ή αδίκως στηρίζεις το ΝΑΙ.
      Απευθύνεται σ’ αυτούς που με πράξεις και παραλήψεις έφτασαν την χώρα μας εκεί που την έφτασαν εδώ και χρόνια. Η χώρα δεν ήρθε στα σημερινά αδιέξοδα σήμερα από την παρούσα κυβέρνηση, ούτε στελέχη της παρούσης κυβερνήσεως έτρεχαν στις Βρυξέλες εν μέσω διαπραγματεύσεων να λένε στους «θεσμούς» να μη δώσουν λύση στην κυβέρνηση για να επανέλθουν, δεν ήταν κυβερνητικοί αυτοί που εισηγήθηκαν το κλείσιμο των τραπεζών (το ομολόγησαν άλλωστε)
      Αν αυτοί φίλε μου δεν είναι εθνοπροδότες που με τόσο θράσος ομολογούν, τότε ποιοι είναι;
      Εσύ και εγώ στο ίδιο καφενείο θα πίνουμε κι αύριο τον καφέ μας γιατί δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε –δεν έκανες συ τις άτιμες πράξεις και δικαίως δεν μπορείς να το πιστέψεις- εγώ μ’ αυτούς ποτέ ξανά μας χωρίζει άβυσσος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/15 08:14

      Και πάλι δεν μπαίνω στην ουσία της ανάρτησης.
      Εξήγησε μου όμως τι σημαίνει:

      "απομονώστε λοιπόν τους σύγχρονους "Εφιάλτες"
      Μήπως να απομονώσουμε τους "Σαμαρο-Βενιζέλους":: Με ποιο τρόπο;

      Αν θεωρείς εθνοπροδότες και σύγχρονους εφιάλτες την πολιτική ηγεσία του τόπου, εκτός ίσως από ένα-δύο κόμματα, είμαστε όντως άξιοι της μοίρας μας.
      Τίποτα δεν είναι τυχαίο φίλε μου.




      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/15 11:30

      Να πω και κάτι επί της ουσίας.
      Η Ελλάδα φίλε μου, δεν ξεκίνησε να υπάρχει το 2010 που χρεοκόπησε, υπάρχει το πριν και το μετά.
      Για βάλε το χέρι στην καρδιά και πες μου ποιος κυβερνούσε τόσα χρόνια, ποιος ψήφιζε και ποιος έδινε λευκές επιταγές στους κυβερνώντες. Ποιος πολιτικός, δημοσιογράφος, συνδικαλιστής, επώνυμος ή ανώνυμος πολίτης, διαμαρτυρήθηκε για τους ποταμούς δανεικών, τους διορισμούς, την παροχολογία, τις σπατάλες, τον κρατισμό. Να απαντήσω εγώ, κανείς δε μίλαγε γιατί όλοι βολευόντουσαν και όλοι σφύριζαν κλέφτικα λέγοντας "έλα μωρέ, εγώ θα σώσω την Ελλάδα;" Τα χρόνια πέρασαν, οι παχιές αγελάδες αδυνάτισαν, οι κάνουλες των δανεικών έκλεισαν.
      Το 2010 ήρθε ο λογαριασμός και ήταν βαρύς κι ασήκωτος.
      Το πολιτικό προσωπικό που κυβέρνησε τόσα χρόνια την Ελλάδα και που όλοι του φωνάζαμε ζήτω και γεια, κλήθηκε να διαχειριστεί τη χρεοκοπία. Το πασοκ διαλύθηκε, η Ν.Δ. καταβαραθρώθηκε.

      Αυτοί που ξεφύτρωσαν με καταγγελτικό λόγο εναντίον της χρεοκοπίας, της ανεργίας, της φτώχειας, της εξαθλίωσης κλπ, ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της παροχολογίας, των διορισμών και του κρατισμού που μας χρεοκόπησαν.
      Κανείς δεν το λέει αυτό. Κανείς δε λέει για την τεράστια αύξηση του βιοτικού επιπέδου της μεταπολίτευσης. Κανείς δε λέει πώς ζούσαμε το 1970, το 80, το 2000. Κανείς δε λέει ότι εμείς ψηφίζαμε και όχι η Μέρκελ, κανείς δε λέει ότι εμείς διορίζαμε το πολιτικό μας προσωπικό.
      Συνειδητά ή ασυνείδητα, όλοι επικεντρώνονται στο ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ διάστημα. Για το πριν υπάρχει ένα πέπλο αμνησίας, σιωπής, συνενοχής.
      Πρέπει φίλε μου να κοιτάξουμε πρώτα μέσα μας και μετά γύρω μας. Οι πολιτικοί είναι αντανάκλαση των πολιτών, χορεύουν όπως τους παίζουμε, και μας αξίζουν.

      Όπως τα καταφέραμε, το μέλλον είναι ζοφερό, ας μην το κάνουμε ζοφερότερο με διχαστικά κηρύγματα και εθνοπροδοτικούς χαρακτηρισμούς.
      Φιλικά.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/7/15 03:19

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤHN ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ SKAY.
    Είχαμε συμφωνήσει στα σκληρά αυτά μέτρα αλλά επειδή δεν θα πέρναγε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση θα έπεφτε, αναγκαστήκαμε να πάμε σε δημοψήφισμα και να στηρίξουμε το ΟΧΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ.
    ΌΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ "ΝΑΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/15 09:28

      με το ΝΑΙ θα γίνουμε αλβανια του χοτζα με μαθηματκή ακρίβεια!
      και όταν τολμήσεις να παραπονεθείς ο σόιμπλε θα σου κουνήσει το χαρτί που αποδέχτηκες τα μέτρα!
      και οι γερμανοτσολιάδες υπηρέτες τους σαμαραδες, θεοδωράκηδες, βενιζέλοι, γιωργάκηδες, μπόμπολες, θα σου κουνάνε το μαντήλι από τα κόττερά τους!

      κάνε ένα κόπο και διάβασε τα μέτρα του ΔΝΤ που θέλουν να δεχτούμε με το ΝΑΙ και θα ανατριχιάσεις!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/15 10:20

      Όσοι ανήκουν στην Ευρώπη και όσοι σκίζονται για να μπουν είναι προδότες?????????
      Οι λαοί της Ευρώπης που υπερασπίζονται το σπίτι τους είναι προδότες???
      Κάνε ένα κόπο και διάβασε τις 47 σελίδες και τις τσόντα σελίδες και τα 8 δις μέτρα του σύντροφου αλέξη και πες μου πόσο ευτυχισμένος είσαι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/15 18:33

      ΜΙΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ Τ' ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΡΕΤΙΝΕ!! ΤΙΣ 47 ΣΕΛΙΔΕΣ ΒΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΜΑΚΑΚΑ!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/7/15 09:43

    Προς 03:19
    Το ίδιο λέει και ο σαμαράς, ο μπόμπολας, ο κουτογωργάκης, ο βενιζέλος, ο μητσοτάκης, ο κοντομηνας, ο κωστάκης( ο οποίος μετά από 5 χρόνια μούγκα αποφάσισε να μιλήσει). τα τσοντοκάναλα ANT, MEGA, SKY, AIPHA, STAR που δεν έχουν πληρώσει ποτέ φράγκο εφορία στο κράτος, ο ψευδός αρχηγός του Ποταμιού που έπαιρνε 3Ο χιλιάρικα ευρώ τον μήνα στην ΕΡΤ !
    Όλοι οι κακομοίρηδες φτωχομπινέδες δηλαδή, που δεν έχουνε να φάνε, αλλά έχουν και πληρώνουν την διαφήμηση της περιβόητης επιτροπής του ΝΑΙ στα τσοντοκάναλα!

    Να λείπει φίλε το ΝΑΙ, να λείπει!
    40 χρόνια τους φάγαμε στην μάπα τους προδότες καταστροφείς της χώρας και υπηρέτες της Τρόικας!
    Δεν πρόκειται να τους ξαναπιστέψω!
    Τους φτύνω αυτούς και το ΝΑΙ που τους βολεύει!

    ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/15 10:38

      Για τον κ.Τσοτσορό με τα 280.000 ευρώ το χρόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ τον τοποθέτησε Πρόεδρο των ΕΛΠΕ τι έχεις να πεις;
      Αυτή τη στιγμή που καιγόμαστε από τον ήλιο περιμένοντας να πάρουμε από τα ATM τα 120 ευρώ της σύνταξης, να δίνεται σε σύντροφο μισθό 23.000 ευρώ το μήνα είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ πρώτου μεγέθους.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/7/15 09:51

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΜΑΘΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΟΣ/ΠΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ? ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8μμ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/15 16:47

      Kάτι άκουσα και εγω.Θα μιλήσει - λέει- μια Μουλκιαρώτισα,από αυτές που δεν βάζουν στόμα μέσα. Τρέχω,τρέχω γρηγορα να ποιάσω θέση.Ολούρμοοοοοοοοοοοοοοο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/15 16:48

      ΄Οπου ΄΄στόμα΄΄, βάλε ΄΄γλώσα΄΄

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/15 22:21

      Η συγκέντρωση ήταν εκπληκτική. Ομιλήτρια η γνωστή κυρία της περιοχής (και όχι μόνον).Παρά τις περιορισμένες γραμματικές γνώσεις της ήταν πολύ κατατοπιστική,η προσπάθεια της να ξεσηκώσει τον κόσμο απέδωσε καρπούς, ενώ από την χαρά του μεγάλο μέρος του ακροατηρίου είχε ξεσπάσει σε γέλια.Μπράβο κ.Κατίνα.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος4/7/15 10:44

    Πως γίνεται ρε παιδιά Χ.Α. και ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνουν χέρι-χέρι, να ψηφίζουν και οι δύο ΟΧΙ;
    Τι κοινό υπάρχει μεταξύ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/15 10:47

      H ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/15 10:52

      To ότι νοιάζονται για τους ανθρώπους της χώρας, το ότι δεν υποκλίνονται στην Γερμανική μπότα. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα όπως φαίνεται. Αντε ψήφισε το ναι σου, χέστηκες για το πως ζουν οι άλλοι, εσύ μόνο την πάρτη σου κοιτάς. Και θες να κάνεις και προπαγάνδα κρετίνε. Δεν το χεις.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/15 11:23

      Το κοινό είναι ο φασισμός. Μαύρος και κόκκινος. Και οι δύο θέλουν την απομόνωση της Ελλάδας από την Ευρώπη για να κυβερνούν ανενόχλητοι και να επιβάλουν τα πρότυπά τους.Μία χούντα δηλαδή. Κοντά σ΄ αυτούς και το ΑΝΕΛ του νεοφασίστα Καμμένου. Τον ακούσατε τι είπε στο πεντάγωνο απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό;
      " Κύριε Πρωθυπουργέ, οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την εσωτερική ασφάλεια της χώρας".
      Από ποιούς ρε βλήτο Καμένε; Ποιοί είναι οι εχθροί στο εσωτερικό της χώρας, οι δεξιοί;
      Να πως δικαιώνονται οι Παπαδόπουλος, Μακαρέζος, Πατακός και σία. Κι αυτοί το ίδιο έλεγαν, εγγυητές της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, γιαυτό κατεβάσανε τα tanks.Τότε γι΄ αυτούς οι εσωτερικοί εχθροί ήσαν οι αριστεροί, σήμερα είναι οι δεξιοί;
      Α, κατακαϋμένη Ελλάδα, με τέτοιους ανεγκέφαλους πού πας;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/7/15 17:12

      H σκέψη σου είναι τόσο απλοϊκή που βαριέμαι να σε αντικρούσω. Με τέτοια επιχειρήματα τι διάλογος να γίνει;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/7/15 01:25

      Με τέτοιους κουτούς σαν τον 11:23 τι να συζητήσεις;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/7/15 08:58

      Τι να συζητήσεις και τι να απαντήσεις κακόμοιρε 01:25.
      Ότι Σύριζα ΑΝΕΛ και Χρυσή αυγή ψηφίζουν το ίδιο πράγμα το καταπίνεις αμάσητο.
      Ότι ο Καμένος εγγυάται με το στράτευμα την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, δε σου κάνει εντύπωση.
      Είμαι σίγουρος ότι αν ζούσες επί χούντας θα ήσουν ένθερμος υποστηρικτής.
      Ο κόκκινος και ο μαύρος φασισμός πατάνε επάνω στην ίδια ψυχοσύνθεση ανθρώπων. Το μόνο που διαφέρει είναι η ιδεολογία.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος4/7/15 11:26

    Όλοι αύριο ψηφίζουμε ΝΑΙ.
    Γιατί το ΝΑΙ είναι ΝΑΙ στο ευρώ, ΝΑΙ στην ευρώπη των λαών, ΝΑΙ στη προοπτική ανάκαμψης,
    ΝΑΙ στο μέλλον των παιδιών μας.
    Το ΟΧΙ θα μας βάλει στη απομόνωση, θα μας γυρίσει στο σκοταδισμό και το φασισμό, θα μας φέρει τη δραχμή του 1945, θα καταστραφούμε. Δεν θα μιλάμε για μείωση μισθών και συντάξεων, δεν θα μιλάμε για κατάργηση κεκτημένων, γιατί απλά ούτε μισθοί θα υπάρχουν ούτε συντάξεις. Ξυπνήστε Έλληνες, μη ξαναζήσουμε εμείς οι νέοι ότι πέρασαν οι γονείς μας στα νιάτα τους. Με το ΝΑΙ θα ζήσουμε ένα δράμα, με το ΟΧΙ όμως μία φρίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/15 01:32

      Πολύ καλύτερα από το να φέρω πίσω αντωνάκηδες γιωργάκηδες, μητσοτάκηδες, βαγγέληδες, όλους αυτούς δηλαδή που μέσα σε 35 χρόνια κατέστρεψαν την χώρα!

      Ψηφίζω ΟΧΙ στον σόιμπλε, ΟΧΙ στους γερμανοτσολιάδες υπηρέτες του!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/15 09:09

      Αυτούς που λες τους ψήφιζες 35 χρόνια και ήσουν πανευτυχής. Όταν δίνανε ήταν καλοί, μετά γίνανε προδότες.
      Η Ελλάδα τριπλασίασε το βιοτικό της επίπεδο μέσα σε τριάντα χρόνια. Αυτοί οι "προδότες" το τριπλασίασαν.
      Σας αρέσει το παραμύθι, και η παροχολογία. Τον λεφτά υπάρχουν τον πληρώσαμε. Τώρα θα πληρώσουμε τον παπατζή που θα έσκιζε τα μνημόνια, θα καταργούσε τη λιτότητα και θα ανέβαζε τους μισθούς.
      Όλα εδώ πληρώνονται.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος4/7/15 13:56

    Δεν επιτρέπω σε κανένα ρεμάλι από όλους αυτούς που ξεδιάντροπα μας κλέβουν την ελπίδα, να μου ορίσουν τη μοίρα του παιδιού μου! ΦΗΦΙΖΩ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/15 14:54

      Δεν επιτρέπω σε κανένα ρεμάλι ηλίθιο από όλους αυτούς που ξεδιάντροπα μας κλέβουν την ελπίδα, να μου ορίσουν τη μοίρα του παιδιού μου! ΦΗΦΙΖΩ ΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/15 01:58

      αυτοί που έκλεψαν και κατέστρεψαν την χώρα, είναι αυτοί που σου έκλεψαν την ελπίδα και όρισαν την μοίρα του παιδιού σου!
      με το ΝΑΙ τους ξαναφέρνεις πίσω
      με το ΟΧΙ έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς για το μέλλον του παιδιού σου, με μια καλύτερη συμφωνία!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/7/15 09:28

      Καλύτερη συμφωνία με το Βαρουφάκη και τον Τσίπρα που τους βρίζουν μέρα νύχτα;;;;; Με ποιο τρόπο;
      Ο Τσίπρας έλεγε προεκλογικά ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να πει όχι η Μέρκελ.
      Τα όχι πήγαν σύννεφο και ο λογαριασμός μεγάλωνε συνεχώς. Από το 1 δις του χαρδούβελη φτάσαμε αισίως στα 8 και με την υπογραφή του μεγάλου Αλέξη.
      Τώρα μας πουλάει παραμύθι ότι μέσα σε 48 ώρες θα φέρει καλύτερη συμφωνία. Πώς θα γίνει όμως αυτό όταν πέντε μήνες κατάφερε να κάνει τους πάντες αντίπαλους και οι αγορές δε χορεύουν πεντοζάλη;;;

      Εσύ θα βοηθούσες κάποιον που με το ένα χέρι ζητάει ελεημοσύνη και το άλλο το έχει σφιγμένο σε γροθιά;;

      Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει... μόνο παθαίνει.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος4/7/15 15:37

    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟ '40 ΕΛΕΓΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Κ.Λ.Π, ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΑΝΕ "ΧΡΥΣΕΣ" ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ??? Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΝΟΣ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/7/15 17:03


    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν αυτός που πήρε την απόφαση για επιβολή των capital controls και το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών αποκαλύπτουν σε δημοσίευμά τους οι New York Times!

    Οπως αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα σε ένα μεγάλο άρθρο της όπου περιγράφει το παρασκήνιο της περασμένης εβδομάδας που οδήγησε την ελληνική κυβέρνηση στην απόφαση για το δημοψήφισμα και την ΕΚΤ στο κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών: Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είνι ο αυτουργός πίσω από το capital control, τις κλειστές ελληνικές τράπεζες και τα "60άρια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/7/15 21:31

    Η επιβολή των capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών έγινε με απόφαση και υπογραφή Τσίπρα και Βαρουφάκη.
    Πού είναι η υπερηφάνεια των Ελλήνων; Να έστελνε τον Σόϊμπλε στο διάολο. Μπορούσε όμως; οχι. Αφού δεν μπορείς λοιπόν κάτσε στα αυγά σου και κοίταξε να πετύχεις ότι το λιγότερο κακό. Με μαγκιές και εκβιασμούς του ΟΧΙ το μόνο που θα καταφέρεις είναι η ολοκληρωτική καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/15 01:40

      διάβασες τις περίπου 35 σελίδες-προτάσεις ΔΝΤ και σόιμπλε που θα αποδεχθείς με το ναι;
      αν σ΄αρέσουν τι να πω;
      και η ανωμαλία είναι μέσα στη φύση του ανθρώπου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/7/15 09:40

      Εσύ διάβασες τις 47 σελίδες και τα 8 δις μέτρα που έχουν την υπογραφή του αλέξη;;
      Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μετά από τέτοιο σκυλοβρίσιμο και όλη την Ευρώπη απέναντι θα μας δώσουν κάτι καλύτερο;
      Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο λογαριασμός μετά από όλο αυτό το μπάχαλο δε θα έχει τιναχτεί στα ύψη;
      Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα;;;;;;;

      η ψυχανωμαλία δεν έχει όρια.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/7/15 10:11

      Σωστός.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/7/15 23:48

      παιδιά.... ο δοσίλογος σαμαράς μας άφησε χρόνους...κρίμα το παληκάρι

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/7/15 01:37

    https://eleutheriellada.wordpress.com/2015/07/04/%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%AF%CE%B2%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/7/15 12:20

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑΝΝΟΥ -ΤΡΑΥΛΟΣ- ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ . Ο-Χ-Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.