Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Ιουλ 2015

Διακοπή ηλεκτροδότησης Κυθήρων λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στη Νεάπολη Λακωνίας, έχει καταστραφεί ένα μέρος από τους πυλώνες κύριας τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος των Κυθήρων, με αποτέλεσμα ολόκληρο το νησί να μην ηλεκτροδοτείται στην παρούσα φάση.
Κατόπιν επικοινωνίας του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με τον Διοικητή της ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας, αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί η εναλλακτική τροφοδότηση του νησιού μέσω της Ελαφονήσου  και να καταβληθεί προσπάθεια με όλα τα διαθέσιμα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ στην Πελοπόννησο για να αποκατασταθούν οι πυλώνες κύριας τροφοδοσίας μέχρι τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 18 Ιουλίου ή τις πρωινές ώρες της Κυριακής 19 Ιουλίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ευχαρίστησε τον Διοικητή ΔΕΔΔΗΕ Πάτρας για την συνεργασία και την προσπάθεια η οποία καταβάλλεται εν μέσω δυσμενών συνθηκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.