Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουλ 2015

Εμπαιγμός από το γραφείο Δημάρχου και στο ΑΤ Σαλαμίνας με την παράδοση του «ΤΖΙΠ»;

Διασταυρωμένες πληροφορίες μας φέρουν το γραφείο της Δημάρχου να εμπαίζει κοντά ένα μήνα και το ΑΤ Σαλαμίνας σχετικά με την παράδοση του ενός εκ των δυο «ΤΖΙΠ» που επρόκειτο να τους παραδώσει.
Αν και από το ΑΤ τους ζητάνε όλα τα στοιχεία του οχήματος ώστε να κάνουν την αποδοχή δεν τους τα έχουν στείλει μέχρι και χθες αναβάλλοντας το περιβόητο φαξ με τα στοιχεία καθημερινά.

Αλήθεια είναι αδιαφορία-ανικανότητα ή εντολή η καθυστέρηση αυτή κύριοι του γραφείου Δημάρχου; 

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/7/15 08:57

    Νοσταλγουμε το λαμογιο τον παπαθεοχαρη με τις μαϊμούδες τιμολογια που έκοβαν στο δήμο κ τσχα μου έβαζε λεφτά από την τσέπη του.καλα του τα είχε πει ο Νίκος ο φουρικης...μονο ασβεστη περιλαμβάνει η τετραεγια παπαθςεοχαρη στο αμπελακι..


    Ανώνυμος7/20/2015 3:12 π.μ.
    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!! ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΙΚΗ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΚΚΑΚΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΕΚΡΙΝΕ ΕΞ ΙΔΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ!!!!!!ΕΙΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ????

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος20/7/15 08:55
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΟΛΟΤ@@@@@@Σ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑ Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
    (ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ Ο.Κ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ)
    ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΥΛΟΣΤΕΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/15 09:44

      Η ανευθυνότητα του Βασιλική και της δορυφόρου Τοπούζογλου δεν επέτρεψε στο Δήμο να διαχειριστεί τις παραλίες.
      Τώρα τρέχουμε στη Κτηματική που είναι αρμόδια για να μας δώσει την άδεια να δουλεύουμε νόμιμα αλλά τζίφος.
      Η δικαιολογία είναι πάντα η ίδια, έχουμε πολύ δουλειά θα το κοιτάξουμε αργότερα. Αλήθεια ρε παληκάρια της Κτηματικής πότε αργότερα, μήπως όταν τελειώσουν τα μπάνια; ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/15 13:01

      Tι λέτε ρε βλύματα κολομαγαζάτορες που έχετε γεμίσει τις παραλίες και δε δήνετε φράγκο. Σε ποιον πληρώνετε ρε απατεώνες που σας κάνει πλάτες ο μηνας και εχετε ξεσαλόσει.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/15 13:22

      Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΣΤΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ .ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ,ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΤΕΩΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο Κ, ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΛΟ ΜΑΡΤΥΡΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΑΣΑ Ο Κ, ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ.,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ ΣΕ 25 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΝΑ Ε ΜΗΝΑ!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ!!!!ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/7/15 09:54

    Ένα απίστευτο ρεπορτάζ ακόμα μία φορά.
    Συγχαρητήρια για το δαιμόνιο του πνεύματος και της δημοσιογραφικής μαεστρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/15 10:01

    Ρε χοντροκόλα διαχειριστή τι μπούρδες γράφεις πάλι;
    Τι θέλεις να μας πεις, ότι η Τροχαία πήρε τα στοιχεία του τζιπ και δεν τα πήρε το ΑΤ ;
    Ρε άντε κάνε κανά μπάνιο ηλίθιε που το μόνο σου ενδιαφέρον είναι πως να βγάζεις τη χολή σου εναντίον της Δημάρχου !!!
    Και τι σχέση έχει ρε βλάκα το Γραφείο Δημάρχου με τα στοιχεία του τζιπ;
    Δεν ξέρεις ότι τα στοιχεία τα έχουν οι υπηρεσίες του Δήμου;
    Ποιός σε έβαλε να γράψεις τις μπούρδες αυτές, ο φίλος σου ο Τοπούζογλου;
    ενδιαφέρει είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/15 13:04

      Μηνα αντε στην αραπια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/15 15:37

      για ρωτήστε τον κ. Τσοβάρα τα έστειλε ΝΑΙ ή ΟΧΙ; και σωστά τα γράφει ο Λάμπρος

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/7/15 10:44

    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΩΝ BLOGS.ΠΑΝΤΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/7/15 11:58

    Γεγονός είναι ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή χωλαίνει... Αυτό γίνεται γιατί δεν ενημερώνουν σωστά τον κόσμο της Σαλαμίνας... Με ένα ανύπαρκτο γραφείο τύπου δεν γίνεται δουλειά... Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σταματήσει να ασχολείται με τη διοίκηση του Δήμου ο Μηνάς... Η σύζυγός του είναι Δήμαρχος, όχι αυτός... Έτσι όπως πάει το πράγμα, η κ. Νάννου θα μείνει στην ιστορία του νησιού μας ως η αποτυχημένη πρώτη γυναίκα Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/15 15:45

      Η αλήθεια είναι ότι ο Μηνάς ποτέ δεν ασχολήθηκε με τη δοίκηση του Δήμου διότι απλά δεν τον ενδιαφέρει.
      Εκείνο με το οποίο φαίνεται ότι ασχολείται είναι να προστατέψει το Δήμο και τη Δήμαρχο από τα λαμόγια που είδαν το Δήμο ως ευκαιρία για να πλουτήσουν. Βλέπε Βασικική , Οοπούζογλου και Σια . Αυτός είναι ο λόγος που ορισμένοι βάλουν κατά του Μηνά τον οποίο θεωρούνε εμπόδιο για τις άνομες πράξεις τους. Εμπόδιο που δεν μπορούνε να το ξεπεράσουνε γιατί είναι πολύ μικροί μπροστά του γιαυτό και σκυλιάζουν. Η κα Νάννου, φίλε μου, θα μείνει στην ιστορία όχι μόνο ως η πρώτη γυναίκα δήμαρχος Σαλαμίνας αλλά και η πιό επιτυχημένη δήμαρχος από όλους που πέρασαν παρά τις δύσκολες συγκυρίες που περνάμε σαν χώρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/15 15:56

      Καλά άμα το θυμηθώ, θα σου πω και το άλλο με τον Τοτό να μην σου μείνει άντερο χαχαχαχαχα, άντε κατούρα μας ρε χαμένε που έχεις μούτρα και μιλάς χαμάδα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/15 16:11

      ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΣΑΜΩΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/7/15 17:00

      ΜΙΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ ΜΑΖΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΙΟΙ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/7/15 17:43

      ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ.
      ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ?
      ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΣ?
      ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΙΟΥΣ
      ΟΧΙ ΕΣΥ Η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/7/15 22:48

      Αρχιδήμαρχε 15:45 αποδείχτηκες χειρότερος απ' τον τζαβαρή γιατί εκείνος κυβερνούσε νόμιμα ενώ εσύ παράνομα. Ο τζαβαρής ότι είχε να πει το έλεγε φάτσα φόρα ενώ εσύ είσαι κρυμένος πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας σου και πετάς λάσπη. Συνεχίζεις να βρίζεις δύο συμβούλους χωρίς κανένα στοιχείο. Είσαι ένας θρασύτατος λασπολόγος. Αν πιστεύεις όσα λες πες στην κυρία με τα καθαρά χέρια !!!!!! να διαγράψει από το συνδυασμό αυτούς που θεωρείς λαμόγια, Δεν τολμας όμως αρχιδήμαρχε και ξέρεις πολύ καλά το γιατί. Κάνω λάθος;;;;;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/7/15 01:34

      Άστα φίλε, δεν σε παίρνει, είσαστε τυχεροί που δεν κυβερνάει ο καπετάνιος, γιατί αλλιώς δεν θα σας έδινε απλά κλωτσιά όπως έκανε η δήμαρχος αλλά θα σας είχε πάρει το ... κεφάλι.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/7/15 13:44

    Στη νόµιµη αγορά τα καταστήµατα κλείνουν το ένα µετά το άλλο. ∆εν είναι λίγοι οι µικροµεσαίοι επιχειρηµατίες που κατακρατούν τον ΦΠΑ και τις ασφαλιστικές εισφορές για να πληρώσουν το νοίκι. Και στα πανηγύρια ανθούν το παρεµπόριο, η φοροδιαφυγή και η διαφθορά, µε την ανοχή των δήµων!

    Εχουν καταγραφεί 200 και πλέον παζάρια που στήνονται κάθε χρόνο σε όλη τη χώρα µε την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών. Οι πλανόδιοι πωλητές για να στήσουν τον πάγκο τους πρέπει να έχουν άδεια από τον δήµο, η οποία κοστίζει περί τα 130 ευρώ. Πολλοί όµως από αυτούς είναι οργανωµένοι σε σωµατεία. Κάποια από αυτά έχουν τα «κονέ» τους σε διάφορους δήµους και αγοράζουν µαζικά τις άδειες και τις διαθέτουν στους πωλητές µε το σχετικό «καπέλο»! ∆εν είναι όµως αχάριστοι. Κάποιο δώρο θα κάνουν και σε όποιους τους διευκόλυναν...

    Το κύκλωµα είναι καλά οργανωµένο και ακριβοδίκαιο. Τα σωµατεία που µετέχουν σε αυτό έχουν µοιράσει τα πανηγύρια, ώστε να είναι όλοι κερδισµένοι και να αποφεύγονται οι ανταγωνισµοί και τα καρφώµατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/7/15 20:13

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ

    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/15 20:49

      ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
      ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΛΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ.
      ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ "ΠΙΑΝΟΥΜΕ" ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.
      ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΕΕΕΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/15 20:51

      ΕΣΥ ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΦΩΝΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ Η ΑΚΟΜΑ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/15 21:05

      Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑΤΙ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/7/15 21:19

      ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Η ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ?

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/7/15 21:21

      ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΡΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΟΥ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙΣ?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος20/7/15 21:31

    Aπό τον τρόπο και μόνο που χτυπάτε αυτό το κορίτσι καταλαβαίνει κανείς πόσο χυδαία καθίκια είσαστε. Η αθλιότητα το χαρακτηριστικό των νάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/15 21:51

      Εεεε όχι και κορίτσι μη μπερδεύεσαι με το Μπε Μπε Λιλή το τραγουδάκι είναι έτσι.
      Έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα της.
      Να μην βρίζει και να μην προκαλεί "το κορίτσι".
      Και που σαι παρακάλα να μη μας αναγκάσει γιατί τότε θα δει την "αθλιότητα το χαρακτηριστικό των νάνων".
      Τότε δεν θα μιλήσουμε στο επίπεδο τους με χυδαία και υβριστικά σχόλια, αλλά με αποδείξεις και θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει.
      Θυμήσου ... τότε θα φύγει από την Κούλουρη.
      Οι "νάνοι" δεν είναι "Μανώλης".
      Γκε γκε?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/15 23:01

      Σιγά ρε φασισταρά νανοβρώμικε με τα καθαρά... χέρια που θα μας απειλήσεις κιόλας. Φωνάζει ο κλέφτης.... Τσου ρε Λάκη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/15 23:37

      Με "ΒΟΥΛΑ" και υπογραφή. Σου δίνω τον λόγο μου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/7/15 12:36

      Aπειλείς πάλι μαλακισμένο νανάκι; Aφήστε την ήσυχη πια μας κουράσατε, άντε μην βγάλουμε εμείς τα άπλυτα σας στην φόρα βρώμικα χέρια και στόματα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/7/15 12:44

      ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ???

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/7/15 12:53

      ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ
      ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ
      Με "ΒΟΥΛΑ" και υπογραφή. Σου δίνω τον λόγο μου

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/7/15 22:58

    HHHHHHHHHHHHHHHHH ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/15 23:24

      ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/15 23:26

      ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΠΤΥΧΙΟ ???????????????
      ΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΠΟΥΛΟΦΟΝ
      ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΟΚ ???????????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/15 23:29

      ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΣΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος21/7/15 19:41

    ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΡΟΥΛΑ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/7/15 15:16

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος21/7/15 23:13

    ρε θα αφήσετε τις μαλακίες και να πιάσετε να ξεβρομίσετε τη σαλαμινιτσα μας γιατί μας έχει φαι το σκουπιδι ,,άντε μπράβο και τα προσωπικά σας πηγαιντε σε κάνα καφενείο να τα συζητήσετε..θέλουμε να γίνουμε και πολιτιστική πρωτεύουσα τρομάρα μας άρε καημένη Σαλαμίνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.