Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουλ 2015

Απέραντος σκουπιδότοπος το ιστορικό νησί της Σαλαμίνας, από νοικοκυραίοι επαίτες για να αντεπεξέλθει στα αδιέξοδα της, η νέα δημοτική αρχή

Βουλιάζει το νησί μας στα σκουπίδια με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, για την δημόσια υγεία και την υγιεινή των περιοχών με δυσοσμίες και αρρώστιες που θα ακολουθήσουν την δημοτική νιρβάνα που τους διακατέχει κοιτώντας τα «τρένα να περνούν» άπραγοι κι αμήχανοι να αντιδράσουν για να μην διαταράξουν το προσωπικό τους «ζεν».
Υπάρχει λύση; 
Η δημοτική αντιπολίτευση, μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες τέτοιες που να ξυπνήσει την παρούσα δημοτική αρχή από την πολιτική της «νιρβάνα»; Πιθανόν όχι, πλην όμως, θα μπορούσε η κα Δήμαρχος να προκαλέσει η ίδια μια σύσκεψη με τα στελέχη της και τα στελέχη της αντιπολίτευσης για να βρουν κάποια κοινή και ουσιαστική λύση.
Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την καταστροφή του τόπου ή πρέπει να δραστηριοποιηθούμε ΟΛΟΙ; Ακόμα και στην περίπτωση που η αντιπολίτευση δεν μπορέσει να δραστηριοποιηθεί μήπως θα έπρεπε να δραστηριοποιηθούμε εμείς οι πολίτες και να προσφύγουμε με ομαδικές αγωγές στην δικαιοσύνη για να προφυλάξουμε την υγεία των παιδιών μας;
Θα αναμένουμε πρώτα τις πρωτοβουλίες της δημάρχου και της αντιπολίτευσης σ’ αυτή την δραματική κατάσταση που βιώνουμε και θα επανέλθουμε με πρωτοβουλίες.
Εδώ θα πρέπει να καταλάβουν και οι φίλοι μας της πλειοψηφίας και να αντιληφθούν, πως η κριτική στην πολιτική αποχαύνωση που επικρατεί στην εκάστοτε πλειοψηφία, είναι υποχρέωση μας, το ίδιο κάναμε στην προηγούμενη δημοτική αρχή, το ίδιο κάνουμε και τώρα, το ίδιο θα κάνουμε και αύριο, αυτή είναι η δουλειά μας να κριτικάρουμε και να καυτηριάζουμε τα κακώς κείμενα.

Δεν έχει να κάνει η κριτική μας με πρόσωπα που άλλωστε εκτιμούμε, δεν είναι κακό να μην μπορείς δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις, κακό όμως είναι να αδιαφορείς και να μην θέλεις να μάθεις, ολέθριο δε είναι να επιμένεις χωρίς ικανότητα και αποτέλεσμα.

51 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/7/15 22:25

    ωχ! Πάλι θα σε κατηγορήσουν κ. Διαχειριστή ότι έσπειρες σε όλη την Σαλαμίνα σκουπίδια και μετά πήγες και έβγαλες φωτογραφίες! Όλη την νύχτα θα καθίσουν σε ένα πληκτρολόγιο να γράφουν για τον προυπολογισμό που δεν ήρθε και πόσο άξια είναι η Δήμαρχος. Κάποιες ανόητες θα πετάξουν και ένα "ξυδάκι" και τα λοιπά. Με άλλα λόγια πάλι εσύ θα την πληρώσεις για αυτούς που είναι ανίκανοι επειδή αναδεικνύεις τα προβλήματα του νησιού! Με άλλα λόγια κουράγιο στην λάσπη που θα πασαλείψουν δυστυχώς (γι αυτούς) πάλι αναγνωρίσιμος θα είσαι. Καλό βράδυ ΓΙΓΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/15 15:28

      πιες φωτογραφιες να βγαλει αυτεσ ειναι παλιες . και η φωτογραφια ειναι μονταζ . εχετε δει σκουπιδια στην μεση του δρομου . οι φωτογραφιεσ ειναι απο τρια διαφορετικα σημεια η μια δειχνει πιο σημειο ειναι που δεν υπαρχουν τα σκουπιδια αυτη την στιγμη και οι αλλεσ φωτογραφιεσ ειναι αγνωστου προελευσεως απο αλλο δημο απο το ιντερνετ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/15 17:14

      ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ; Α ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/7/15 17:45

      ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΟ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ !!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/7/15 18:44

      ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΓΑΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/7/15 19:38

      Η ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΒΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΤΣΕΒΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ .ΕΜΠΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΣΤΟ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος24/7/15 07:33

      Ρε απέραντε και αήττητε 23/7/15 19:38 που είναι το θέμα;
      Το θέμα είναι αν η φωτογραφίες είναι ενεστώτος χρόνου ή 10 μέρες πριν;
      Ή το αν η Σαλαμίνα κατάντησε μια απέραντη χωματερή;
      Τι θες να αποδείξεις;
      Εμείς έχουμε μάτια και βλέπουμε, σας ενόχλησε που είναι το μόνο μπλοκ που σας τα φωνάζει;
      Έλεος πια ανίκανοι χαραμοφάηδες

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/7/15 00:04

      ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/7/15 08:22

      Το τραγικό δεν είναι που είσαστε επικίνδυνα άσχετοι.
      Το τραγικότερο είναι πως κανένας σας δεν θέλει -δεν μπορεί- να μάθει.
      Είναι το μόνο μπλόκ που έχει άποψη και ενημερώνει τον κόσμο και δεν ανήκει στην βιομηχανία του copy paste
      Τώρα αν συμφωνούμε ή όχι με την άποψη του, αυτό είναι άλλο θέμα που αν θες το ανοίγουμε.
      Γεγονός είναι πως τον θεωρούσατε δικό σας ντε φάκτο και σας βγήκε τζόρας, δεν σας γλύφει και χάσατε την μπάλα.
      Όμως όσο και να προσπαθήσετε να τον "μειώσετε" για να τον βγάλετε αναξιόπιστο, δεν σας βγαίνει το χαρτί και λυσσάτε. Τόσο κουτοί.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/15 23:21

    κάλε εδώ απο το στενό φανερωμένης έχουν να περάσουν 3 εβδομάδες παίρνουμε τηλέφωνο και μας κοροϊδεύουν δηλαδή ήμαρτον λυπάμαι 2 μήνες τώρα για να περάσουν πρέπει να τους κάνουμε πάνω από 10 τηλεφωνήματα και να μην μιλήσω για την βρώμα που υπαρχή στον αγ. γιωργη χωματερή εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/15 15:32

      ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΙΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ . ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/15 16:20

      εχεις πολυ θρασος που θα μου πεις οτι λειπω ,,,οταν θα ανεβασω τις φωτογραφιες με τις ημερομηνειες επανω να δουμε τι θα απαντησεις

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/15 23:22

    ΓΙΑΝΝΗΣ (Διαχειριστής) ΚΕΡΝΑΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ (Ανώνυμος 22.25) ΠΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/15 17:16

      ΚΑΙ Ανώνυμος 23.22 ΜΕΘΑΕΙ. ΕΤΣΙ ΜΑΛΙΣΤΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/15 23:22

    η διοίκηση και διαχείριση των απορριμμάτων είναι σε τριτοκοσμικά επίπεδα δυστυχώς .Αντί να προχωρήσει, όπως είναι υποχρεωμένη από το νόμο εκείνη είναι πιστή στη νοοτροπία των πελατειακών σχέσεων, των κομματικών φίλων και των “ημετέρων”, προχωρά με αποφάσεις αμφισβητούμενης νομιμότητας αλλά ευδιάκριτης σκοπιμότητας........ σε “στοχευμένες” αντικαταστάσεις κ.λ.π ΛΥΠΑΜΕ για την εικόνα που εχει το όμορφο νησί μας. Ελπίζω οτι θα ανοίξει επιτέλους τα μάτια τής και να δει με άλλο μάτι προτάσεις και λύσεις και να αποφασίζει εκείνη για λογαριασμό της όπως πρέπει άλλωστε για μια δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/15 23:26

    Γειά σου ρε γίγαντα της προπαγάνδας πάλι μοντάζ έκανες;
    Ρε ηλίθιε ο κόσμος έχει μάτια βλέπει και διαβάζει, κόπανε.
    Με αυτή τη κατάσταση που παρέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή ο δήμος έπρεπε σήμερα να ήταν ΧΥΤΑ Φυλής, και το ότι δεν είναι οφείλεται αποκλειστικά στις τεράστιες προσπάθειες του εργατικού δυναμικού του δήμου και την αμέριστη συμπαράσταση της δημάρχου, κι αντί να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ γράφεις και μακακίες, ρε λούστρο;
    Α, να σε δω να ξαναπετάς σκουπίδι στους δρόμους και θα σου πω εγώ, παλιομακάκα βρωμιάρη.
    Διάβασε για να ξεστραβωθείς ηλίθιο πλάσμα.
    http://salamis-news.blogspot.com/2015/07/blog-post_44.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάτι μ’ αρέσει σε ‘σένα είναι το πνευματικό σου επίπεδο, το πλούσιο λεξιλόγιο σου που ‘ναι γεμάτο επιχειρήματα, σκέψου σε 5 αράδες έχεις τουλάχιστον 6/7 βρισιές.
      Εκεί που με απογείωσες κυριολεκτικά είναι το ατράνταχτο επιχείρημα που με παραπέμπεις να διαβάσω την επιστολή της Δημάρχου προς τον υπουργό όπου του ζητά να κάνει αυτός, αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η ίδια και μάλιστα του υποδεικνύει και τον τρόπο.
      Αλήθεια είναι όλα τα λεφτά!
      Να ‘σαι καλά μου έφτιαξες το πρωινό μου.
      Φυσικά, δεν έλειψε κι αυτή την φορά η απειλή, «…Α, να σε δω να ξαναπετάς σκουπίδι στους δρόμους και θα σου πω εγώ…» γιατί ρε χαμίνι με είδες χθες που θα με δεις και αύριο; Ίδιο επίπεδο έχουμε τρομάρα σου;
      Να χεις μια καλή ημέρα τουλάχιστον στο εύχομαι για δεν το βλέπω…

      Άνευ ουδεμίας εκτιμήσεως τώρα που σε γνώρισα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/15 07:48

      Καλά ρε "Χιονάτη" με τα δυο νανάκια, είσαστε πραγματικά ανεκδιήγητοι
      Τι θα μπορούσε κάποιος να σας απαντήσει όταν μόνοι σας παραδέχεστε την ανικανότητα σας;
      Όταν δεν προτείνετε ούτε μια λύση και προσφεύγετε στον δανεισμό πετρελαίων, αυτοκινήτων κλπ
      Ο διαχειριστής αν μη τι άλλο σας κάνει προτάσεις, κάντε μια σύσκεψη όλοι μαζί "αγαπημένοι" συμπολίτευση και αντιπολίτευση μπας και βρεθεί λύση και σεις λυσσάτε να του βγάλετε τα μάτια γιατί αποκαλύπτετε η ανημποριά σας.
      Έτσι, αν είχατε μυαλό θα εκθέτατε και την αντιπολίτευση, αλλά που μυαλό, δυσεύρετο κι αυτό στις μέρες μας ακόμα και για την επιστημονισα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/7/15 15:37

      ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ . ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ . ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ. ???

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/7/15 17:09

      ΚΑΛΑ 15.37 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ; ΟΤ ΕΚΑΝΕ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΣΑΝΕ, ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΤΙ ΛΕΡΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΟΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ..... ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ; ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/15 23:47

    να τα πάλι ... πάλι τι παραλαβε ο δημος πάλι ο προϋπολογισμός πάλι πάλι πάλι τα ίδια λόγια λοιπόν και τι κάνετε τόσους μήνες???εκτός το να μας αυξήσετε τα δημοτικά τέλη εεεεε???? εκδηλώσεις φωτογραφήσεις και πνεύμα εεεε??? εγω σαν πολίτης λεω οτι ασχολείστε με ολα τα υπόλοιπα εκτός απο αυτο που ειστε υποχρεωμένοι να κάνετε και μιλάω στον πληθυντικό γιατί ειστε και πολλοί δήμαρχοι εκεί οσο για τις τεράστιες προσπάθειες του εργατικού δυναμικού άστο 12 η ώρα έχουν ιδεί σχολάσει!! κανε μια βόλτα στα καφενεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/7/15 01:44

    To νησί βρωμάει και ζέχνει. Πόσο άχρηστοι είσαστε; Τις αυξήσεις για ποιό λόγο τις κάνατε; Θα έπρεπε να ντρέπεστε που βγάζετε και γλώσσα άθλια νανάκια. Μάλλον πρέπει να προχωρήσουμε σε ομαδικές μηνύσεις γιατί προκοπή δεν βλέπω. Κι' έρχεται Αύγουστος.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/7/15 09:13

    Ρε ανίκανοι νάνοι το μόνο που κάνατε σε επίπεδο καθαριότητας είναι ο κανονισμός καθαριότητας!!!!!! γιατί πιστεύατε όπως λέγατε ότι με τον κανονισμό τα πάντα θα πάνε καλλίτερα.
    Αποτέλεσμα να δικαιωθεί γιά άλλη μια φορά ο Τσάβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/7/15 09:34

    ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:
    ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΛΑΤΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΔΕΣΦΑ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ,ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ,ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ,ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ,ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/7/15 09:39

    Ένας χρόνος όπου ανίκανοι νάνοι κάνουν την πρακτική τους στο ιστορικό μας νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/7/15 10:36

    Δεν φτάνει που πήρατε το νησί στο λαιμό σας με την ανικανότητα σας, κάνατε και την αλητεία με τις αυξήσεις. Που πήγαν τα λεφτά; Δεν πρόκειται να δείτε από μένα δημοτικά τέλη μέχρι να στρωθείτε να βρείτε λύσεις. Θα πληρώνω την ΔΕΗ και μόνο. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. Που είναι τα λεφτά που δεν εισέπραξε ο Τσαβαρής; Εσείς γιατί δεν τα εισπράξατε; Ψεύτες, λασπολόγοι, άχρηστοι νάνοι της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/15 11:01

      ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΓΡΑΦΗ ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ?
      ΑΣΕ ΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΤΕ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/15 14:23

      Τι λες ρε βλακόμουτρο, ποιά Λιλή. Aσε τα ψόφια και σήκω να πας να μαζέψεις κανένα σκουπίδι με τη μαμάκα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/7/15 14:37

      ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΟΣΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ?
      ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΑ ΟΥΖΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/7/15 17:20

      ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΥΖΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος24/7/15 07:53

      Γιατί μωρή λούγκρα 23/7/15 14:37;
      Μόνος σου δεν μπορείς και θες παρέα τους ταξιτζήδες όπως κάνεις σπίτι σου με την γυναίκα σου και το απολαμβάνεις;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος23/7/15 13:41

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΒΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/7/15 13:46

    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΟΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/15 16:02

      ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/15 17:11

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος23/7/15 18:31

    Μάλον πείνασε.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/7/15 19:11

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΜΕ ΑΧΡΕΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ! ΤΣΑΒΕΣ ΑΝΟΙΞΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/15 19:14

      ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ Ο ΤΖΑΒΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/7/15 19:32

      Αδελφέ για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους!
      Ο Τσάβες αντικειμενικά είχε τον καλύτερο συνδυασμό προεκλογικά και γι' αυτό παρ' ολίγον να βγει από την 1η Κυριακή.
      Είναι πολιτικό κεφάλαιο για την Κούλουρη, να είσαι βέβαιος πως θα δραστηριοποιηθεί στην ώρα του, η ισοπέδωση όλων των συνεργατών είναι εμπάθεια.
      Πριν με πεις Τσαβαρόσκυλο, να σε ενημερώσω πως δεν τον ψήφισα όμως την επόμενη αν κατέβει το πιθανότερο να τον ψηφίσω μια και η σύγκριση με την παρούσα παιδική χαρά είναι μοιραία.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος23/7/15 19:57

    Σαν και σένα19:32 ειμαστε πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/7/15 07:18

    ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑΣ" ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ. ΜΠΟΓΡΗ,ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΦΟΥ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ".
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ
    ΑΡΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/15 07:44

      Καλέ μου φίλε, (24/7/15 07:18)
      Η ουσία είναι μία, ο Μηνάς έδωσε λύσεις με την περιεκτική ομιλία του ναι ή όχι;
      Όλα τα άλλα είναι εμπάθεια ο Μηνάς είναι μακράν ο καλύτερος, γειά σου Μηνά ήρωα, κούκλε, ατελείωτε, πάντα τέτοια
      Μηνά, με την ευκαιρία να σου θυμίσω, έχεις καθυστερήσει το 500άρικο που μου έστελνες τον μήνα φρόντισε το ομορφάντρα μου, φιλάκια στην κουκλίτσα σου.
      Σου 'στειλα ένα κιβώτιο σαπούνια Θεοχάρης για την διατήρηση των καθαρών χεριών με φυσικά συστατικά το πήρες;
      Την καλημέρα μου και τον σεβασμό μου

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος24/7/15 08:15

    ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/7/15 15:04

    xatzi se kapelose o kontos?????xaxaxaxaxa o xontros tha soy dosi ta papoytsia sto xeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/7/15 16:37

    το θέμα είναι οτι δεν μαζεύονται τα σκουπίδια παίρνουμε τηλέφωνο και μας γράφουν οπού θέλουνε πάνε οργάνωση...μπουρδελο αληθεια κ.Χατζη που εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/15 17:08

      Τ΄ ακούς κε Χατζή και κε Μαμή, τώρα ζητάνε και τα ρέστα.
      Όταν σας έλεγα εγώ αφήστε τα όλα κάτω κι όσα βρίσκετε στα πεζοδρόμια πετάτε τα πίσω στην αυλή αυτού που τα πέταξε, δεν μ΄ακούγατε. Καλά να πάθετε, ποτέ όμως δεν είναι αργά. Κάντε το τώρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/7/15 18:21

      ε συ ανεκδιήγητε τρόμπα (Ανώνυμος24/7/15 17:08) τι είναι αυτά που λες;
      Ποιος είσαι μωρή λούγκρα που δίνεις τέτοιες οδηγίες στον Μαμή και στον αντιδήμαρχο;
      Αι στο διάολο ξεφτιλισμένε εξωθεσμικέ που έχεις σηκώσει κεφάλι και δίνεις και οδηγίες παλιο χαμούρη

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος24/7/15 17:15

    Μαστροκολας πενήντα ευρώ κ γράφει παπάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/7/15 18:26

      Δεν πας εσύ να του δώσεις 50.000 ευρώ κι άμα σου γράψει θα κάτσω να με ....
      Εξ ιδίων τα αλλότρια ΜιχαλοΜηνάκο;
      Ρε δεν είναι όλοι ίδιοι κι ακόμα δεν είδατε ΤΙΠΟΤΑ
      Μόνο και μόνο για όλες αυτές τις μ@λ@κίες που γράφετε θα σας πηδήξει να μου το θυμάσαι.
      Η αντιπολίτευση αυτού που θες να τον απαξιώσεις τόσο γελοία, ακόμα δεν ξεκίνησε, θα τρίβεις τα μάτια σου μη σου πω και τον μπίθα σου

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος24/7/15 23:25

    Σιγά ρε σπαλιαρα...χαχαχα κατουρηθηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.