Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Ιουλ 2015

Επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Αίγινας του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Αττικής και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος θα επισκεφθεί την Τετάρτη την Αίγινα, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη της ΚΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων κ. Στυλιανή Χρυσουλάκη και από τον Ειδικό του Σύμβουλο κ. Σταύρο Πλατή.
Πιο συγκεκριμένα θα επισκεφθούν :

Το Ορφανοτροφείο του Καποδίστρια, το οποίο εκφράζει ανάγλυφα την ιστορία του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους, για την ανάδειξη του οποίου η Περιφέρεια έχει δεσμεύσει τα απαραίτητα κονδύλια.
Το Κυβερνείο του Καποδίστρια
Το Μουσείο της Κολώνας

Τον αρχαιολογικό χώρο της Αφαίας, όπου έχει γίνει μελέτη για την ανάδειξη του περιβάλλοντος χώρου και τον κατάλληλο ηλεκτροφωτισμό του μνημείου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/7/15 20:18

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙ

    Ε ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/15 00:11

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟΨΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ !!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΤΑΞΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.