Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Ιουλ 2015

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια στα πλαίσιο του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25 για το έτος 2015-2016.
Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως ειδικότητος, που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.
Τα θέματα των σεμιναρίων θα είναι σχετικά  με την Υγιεινή και Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, τις τεχνικές επικοινωνίας με τους πελάτες, και θέματα που θα εξειδικευτούν σε εύλογο χρόνο.
Το πρόγραμμα θα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ως επιδότηση το ποσό των 160 €
και πιστοποίηση  συμμετοχής στο σεμινάριο.

Επισημαίνεται ότι το σεμινάριο θα πραγματοποιείται απογευματινές ώρες και ανεξάρτητα από το ωράριο εργασίας
των συμμετεχόντων και σε κάθε περίπτωση δεν θα παρεμποδίζεται η λειτουργία της επιχείρησης.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
-Βιβλιάριο ασθενείας θεωρημένο για το έτος 2015.
- Φωτοτυπία Εκκαθαριστικού  Εφορίας
-Φωτοτυπία  αστυνομικής ταυτότητας
-Φωτοτυπία βιβλιαρίου τραπέζης
-Φωτοτυπία ΑΜΚΑ
Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας από τις 9.00 π.μ-13.00 μ.μ  και 18.00 μ.μ -20.00 μ.μ  και στο τηλέφωνο 210 4651464
(εκτός της περιόδου από 10/8 έως 24/8/2015 λόγω αδείας).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/7/15 22:16

    Αλλοδαποί και γύφτοι καρπώθηκαν τις κάρτες σίτισης..

    Έκπληκτοι είδαν οι πολίτες της Θήβας, αλλοδαπούς και γύφτους να γεμίζουν καρότσια με τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ της πόλης..

    Αρχικά νόμιζαν πως δόθηκε το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ και είτε έσπευσαν στα ΕΛΤΑ για να το πάρουν, είτε τηλεφώνησαν για πληροφορίες…

    Η οργή ξεχείλισε όμως, μόλις ενημερώθηκαν πως επρόκειτο για την κάρτα σίτισης, της οποίας τελικά δικαιούχοι, για άλλη μια φορά, είναι οι αλλοδαποί και οι γύφτοι!

    Καλά διαβάζετε, εξαθλιωνόμαστε οι Έλληνες φορολογούμενοι, για να περνούν καλά, αυτοί που δουλεύουν, χωρίς να δηλώνουν εισοδήματα και μάλιστα στερώντας από έσοδα τα ασφαλιστικά μας ταμεία, καθώς κι εκείνοι που μας κλέβουν και μας ρημάζουν.

    Εύγε στους εκάστοτε πολιτικούς, που ψηφίζουμε, για να ζήσουμε, υποτίθεται καλύτερα!

    http://thivagr.blogspot.gr/ ΠΛΗΡΩΝΕ ....ΑΡΧΙΜ-------ΚΑ...ΕΛΛΗΝΑ (;;;;;;;;;;;;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/15 10:03

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ


    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΑΡ, ΦΥΛΛΟΥ, 4,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/7/15 18:29

    Περίπου 40 αγρότες επισκέφθηκαν την Τετάρτη το Lidl με σκοπό να αποσυρθούν από τη γερμανική εταιρεία το κρέας και το γάλα, τα οποία δεν είναι γαλλικής προέλευσης...και να διεκδικήσουν μια δίκαιη αποζημίωση για την εργασία τους.

    Η σημαντική αυτή κινητοποίηση πρωτοκολλήθηκε στην πόρτα του Lidl στην περιοχή Saint-Amand-Montrond στην κεντρική Γαλλία.

    Στη συνέχεια πήραν 10 καροτσάκια, με γάλα με κρέας, που δεν ήταν γαλλικά και τα μοίρασαν στους κατοίκους της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/7/15 19:19

    Ρε παιδιά η Δημητριάδου που χάθηκε να γράψει καμια μ..... Να γελάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/15 01:09

      ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΣΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣ Μ@@@@@@ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΓΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/7/15 08:03

      ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΓΡAΦΕΙΣ ΕΠΩΝYΜΑ;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/7/15 23:25

    ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ
    ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
    ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΤΟΤΕ 50% ΤΑ ΤΕΛΗ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/7/15 15:31

      Εσεις δεν ξέρετε τι θέλετε ?? Καθαριότητα στο Νησί μας?? η σας νοιάζει αν γέμισε το νησί μας αυτοκίνητα άλλων Δήμων?? .Θέλουμε να έρθουμε σε μια ισορροπία ?? ΄'Αλλωστε είναι υποχρεωμένοι οι όμοροι υγιείς Δήμοι να μας βοηθήσουν διότι οι δικοί τους Δημότες γεμίζουν το Νησί μας ,και απο 30000 γινόμαστε 300000.τους καλοκαιρινούς μήνες.Άκόμη και του χρόνου που θα είμαστε στα ίσα μας πιστεύω θα πρέπει και πάλι να ζητάμε την βοήθεια τους ,το καλοκαιρινούς μήνες την ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ.Τα βοηθητικά αυτοκίνητα έρχονται για τα κλαδιά και τα ογκώδη. Εσύ φίλε , φίλη την αύξηση το 50% είναι για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ μόνο για αυτά είναι τα ανταποδοτικά.
      Αφήστε λοιπόν του ς κλέφτες, και αστυνόμους .και σωπάστε για το καλό του Νησιού μας .Ακόμη και αν χρειαστεί να κάνουμε και κάτι έξω από τα νερά μας!!!!!Γι αυτό πρέπει να σταματήσουμε τις κριτικές ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ εαν θέλουμε να πάμε μπροστά Θα με θυμηθείτε γιατί έκανα το τεστ αναφερόμενη στο Λιμενικό Ταμείο??? που καλοπροαίρετα έκανε αυτό που έκανε και έπρεπε να κάνει Ο Πρόεδρος ( Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ).(ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ)
      Σταματήστε ,και εαν μπορείτε βάλτε όλοι το λιθαράκι σας με το να προσέχουμε και να ρωτάμε τους Υπεύθυνους που να βάζουμε τα ογκώδη και τα κλαδιά μας. (Ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη ) Ελάτε να μαζευτούμε πολλοί Το παράδειγμα πρώτη το δίνει η αντιπολίτευση μέσα σε αυτή και ΕΓΩ!!!
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    2. Ένας φίλος26/7/15 16:04

      Ρε Μαρία μας έχεις αφήσει κάγκελο!
      Από που κι ως που είναι υποχρεωμένοι;
      Μας άφησες "παγωτό" δεν σου απαντώ από σεβασμό στους αγώνες σου

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/7/15 21:22

      ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ; ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;
      ΟΧΙ ΔΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ...ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/7/15 16:36

    Όταν εννοώ υποχρεωμένοι το λέω με την έννοια ότι αφού αδειάζει Ο Πειραιάς, το Κερατσίνι.η Νίκαια, ο Ρέντης,το Περιστέρι κ.λπ. και έρχονται εδώ για τις διακοπές τους έχουμε και τα σκουπίδια τους ,και τα ογκώδη που φέρνουν κάθε καλοκαίρι για ανανέωση επίπλων,καινούργιων στρωμάτων,κ.λπ.Γι αυτό τους περισσεύει ο στόλος καθαριότητας και μπορούν να βάζουν ένα χεράκι και σε αυτήν την κοντινή ΣΑΛΑΜΙΝΑ που εξυπηρετεί από πολλές απόψεις τους καλοκαιρινούς παραθεριστές, μόνιμους και του σαββατοκύριακου..Φάε τώρα το'' παγωτάκι'' σου με την ησυχία σου
    Δημητριαδου Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/15 17:17

      ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΥΡΙΑ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ. Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ/ΚΥΡΙΑ ΣΑΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ- ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ : ΣΤΟΥΣ ΄΄ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ΄΄). ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΤΡΟΠΟ!!! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
      ΄΄ψεύτης΄΄

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος28/7/15 00:44

    Καληνύκτα ,κύριε'' ψεύτη''

    Η Θρασύτατη & αγενέστατη κυρία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/7/15 10:42

    ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ...) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ,ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ . ΚΑΤΑΝΤΙΑ;;;
    (O ίδιος.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.