Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιουλ 2015

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, λιτάνευση και αρτοκλασία για τον Αγ. Παντελεήμονα Στενού Φανερωμένης

Στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονος & Αγ. Φανουρίου Στενού Φανερωμένης της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων & Σαλαμίνος κάθε χρόνο τιμάται πανηγυρικά ο Άγιος Παντελεήμων που ευρίσκεται και πλουτίζει, ως πολύτιμος θησαυρός, τον Ναό και το νησί.
Στον πανηγυρικό Εσπερινό της Κυριακής έψαλλε ύμνους προς τον Άγιο, βυζαντινή χορωδία της Σαλαμίνας, πλαισιωμένη από τον εκλεκτό Προϊστάμενο του Ναού και προσκυνητές κληρικού που αναφέρθηκαν στην ζωή και το έργο του Αγίου Παντελεήμονος καθώς και στην δύσκολη σημερινή κατάσταση που βιώνουμε αυτές τις μέρες.

Μετά το πέρα της ακολουθίας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας στους γραφικούς δρόμους του οικισμού, και με την επάνοδο στον ιερό ναό ακολούθησε αρτοκλασία.

Τέλος να αναφερθεί πως σήμερα το πρωΐ θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα Ιερά Παράκληση για όλους τους ασθενείς

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/7/15 16:47

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/15 17:13

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν σήμερα:
    ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=43KiIPgE5XI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπε βίντεο:
      ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
      https://www.youtube.com/watch?v=43KiIPgE5XI

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/7/15 18:37

      Την Δημητριάδου την βλέπαμε στις εθνικές παρελάσεις να παρελαύνει ενώπιον του λάου της Σαλαμίνας τώρα την βλέπουμε στα blogss να γραφεί επώνυμα για να κάνει γνωστή την παρουσία της στα κοινά και ανώνυμα για να συκοφαντεί βρίζοντας με ανοησίες και ψευτιές .Είναι κατάντημα του τόπου μας μια παν ηλίθια να πρωταγωνιστή στον δημόσιο διάλογο για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το νησί μας. Έχουμε όλοι ιερή υποχρέωση όπου και εάν ανήκομε σεβόμενοι το μέλλον αυτού του τόπου να απομονώσουμε και να αποβάλουμε από τον δημόσιο βίο αυτές της καρικατούρες

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/15 20:20

    Κα ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Η Λ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/7/15 20:24

      ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/7/15 20:21

    ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΟΙΟΝ???? ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ.
    ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΜΙΑ ΑΝΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ !! ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ !
    ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ( ΤΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ι) ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.!!!

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ,ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ .ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΛΕΥΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/7/15 21:21

    Σηγγνώμει Μαρία για το ορθωγραφηκό λάθως ξέρο δεν μπορης να διαβάσις ανωρθόγραφα κημενα δεν θα το ξανά κάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/7/15 00:34

    Και λέω και εγώ γιατί φτερνίζομαι;;;νόμιζα ότι κρύωσα! Αλλά όχι είναι που με μελετάτε πρωί,μεσημέρι ,βράδυ !επειδή σας λείπω Κάτι σαν ΧΆΠΙ που ξεχάσατε να πάρετε πριν το ξύπνημα και πριν τον μεσημεριανό & βραδινό ύπνο. Είπαμε και εγώ δεν γνωρίζω καλή ορθογραφία & συντακτικό. Άλλά εσύ το παρατράβηξες τα κατά λάθος εξεπίτηδες ορθογραφικά λάθη σου.Και δεν ήμουν η Μαρία!! . Προχωρώ αγαπητέ φίλε, μη έχοντας καλύψει τα αυτιά μου με κερί μέλισσας, για να με εμποδίζουν να ακούω τα τραγούδια των Σειρήνων.Όπως έκανε ο Οδυσσέας στους άνδρες του.Ο Οδυσσέας,όμως , άνθρωπος με ακόρεστη περιέργεια, εξαιρεί τον εαυτό του από τον κανόνα που ο ίδιος έθεσε. Ο σκοπός τους ήταν να δείξουν το τι σημαίνει ιδανικός άνδρας: να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να μάθει κάτι καινούργιο. Αυτό κάνω και εγώ μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα,να έχω σωστή άποψη για αυτά ακούγοντας η ίδια με τα αυτιά μου,να κάνω λάθη μαθαίνοντας από αυτά .Πολλές φορές έχω πικραθεί με τη αχαριστία αλλά δεν θα το βάλω κάτω,αγαπητέ φίλε όπως πολύ καλά αναφέρεις πιο πάνω.Και όσο αντέξω αγαπητέ φίλε!
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/7/15 10:29

      ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΣΑΣ. ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΑΣΦΑΛΩΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΜΕΣΑ) ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΠΟΤΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ...ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΤΕ (ΠΟΙΟΣ,ΠΟΙΟΥΣ...), ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΄΄ΑΝΩΝΥΜΟ΄΄ 20.21 ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΘΕ ΩΣ ...ΑΝΔΡΑΣ(!!!),ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ :΄΄ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...΄΄ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΄΄ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ...΄΄ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ,ΓΙΑΤΙ Ο ...ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ (ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ 00.34) ΘΑ ΣΑΣ ...ΜΑΛΩΣΕΙ. ( ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗΝ ΑΙΤΙΑ...)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/7/15 10:32

      ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΄΄ψεύτης΄΄.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος28/7/15 16:02

      Τι εννοείς ;;;;; Ο ανώνυμος σίγουρα καλοπροαίρετος φίλος 20:21 δεν εμφανίζεται άνδρας ΕΙΝΑΙ άνδρας΄Τι γράφει ::(Είμαι ένας από αυτούς ) και πιο κάτω (Εγώ ο ίδιος ) που βλέπεις λοιπόν το λάθος;;;;Έαν δεν μου εξηγήσεις τι εννοείς και βέβαια θα σε αμφισβητήσω ????? Μήπως εσύ από το να μου βρεις ψεγάδι στην βιασύνη σου μπερδεύτηκες,και με κρίνεις άλλη μια φορά άδικα.Θα ήθελα να μου πεις την κάποια άλλη αιτία που θα επικαλεστείς.Μη με αφήνεις με την αγωνία τι έχεις σκεφτεί για μένα για να με εκθέσεις;;Ο Οδυσσέας στο μόνο που μπορούσα να με μαλώσει είναι επειδή αντέγραψα τον ίδιο είμαι και εγώ περίεργη για να μαθαίνω καινούργια πράγματα όπως εκείνος. Και όταν απαντήσεις σου έχω μία έκπληξη!!!
      Εσύ από την βιασύνη σου ξέχασες να βάλεις το ωραίο ονοματάκι σου.
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/7/15 19:44

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ 20;21 ΣΤΟΝ 10;29
      ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ;;;ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ;;;ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ(Αριστείδης (ο Δίκαιος;): Συ είπας!) [[περιφορά στους δρόμους χωρίς συγκεκριμένο σκοπό] περιπλάνηση τριγύρισμα σουρτούκεμα ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ([εξαπάτηση κάποιου με τρόπο που τον παρασύρει σε εσφαλμένα συμπεράσματα]παραπλάνηση ξεγέλασμα γέλασμα.ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΔΙΚΑ !!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/7/15 01:27

      ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ...) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΤΕ,ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ {ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ }. ΚΑΤΑΝΤΙΑ;;;
      (ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!!)
      (O ίδιος.) 20;21

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος29/7/15 09:18

      ΣΤΟΝ (Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ) 19.44:ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ...ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ. ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;
      ΄΄Ψεύτης΄΄

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος29/7/15 18:03

      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΗΘΙΟΣ Η ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
      ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΣΙΧΛΑ !!
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΕΓΓΡΑΨΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Η ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ!! ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ , Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΕΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΧΙ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος30/7/15 08:06

      ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ ΜΕ ...ΕΣΕΝΑ; ΟΧΙ ΔΑ. ΣΕ...ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ...ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ/ΜΟΝΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος30/7/15 17:09

      ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ !ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ;;;;;;;;;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑ;;;;;;;;;ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΜΠΑΡΖΑ;;;;;;;;ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΥΑΛΕΝΙΑ;;;;;;;;;; ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΣΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος30/7/15 19:39

      ENTΑΞΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΥΠΟΣΧΕΘΗΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ-ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ- ΨΕΥΤΗ. ΕΝΤΑΞΕΙ;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/7/15 06:35

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΖΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΧΑΤΖΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ????????????ΡΕ ΑΝΑΜΟΥΝΟΥ ΑΣΧΕΤΟΙ..ΑΓΙΕ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/7/15 07:46

    ΡΟΥΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙ


    ΡΟΥΛΑ πτυχιο οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/7/15 18:12

    Ανώνυμος26/7/15 17:48
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ . Ο ΕΝΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΙΣ 200.000 ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.........ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/7/15 01:06

    Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015
    Δήμος Σαλαμίνας ή παρε-ίστικος σύλλογος;



    Ακόμη μια παγκόσμια πρωτοτυπία διεκδικεί η σημερινή δημοτική αρχή: των περισσότερων έκτακτων συμβουλίων που γίνονται εν κρυπτώ και χωρίς καμία ενημέρωση. Μεταξύ μας Μεταξάς δηλαδή. Εν μέσω θέρους το ένα έκτακτο διαδέχεται το άλλο, οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης, ακόμη και ο επικεφαλής τ. δήμαρχος, ενημερώνονται μια ώρα πριν ότι θα γίνει συμβούλιο με 1 θέμα - τα θέματα τελικά είναι 7- η εφημερίδα μας δεν ενημερώνεται καθόλου (γιατί μάλλον η παρουσία μας …πονάει), την ενημέρωση για τα έκτακτα την κάνει όχι το γραφείο δημοτικού συμβουλίου ή το γραφείο προέδρου, ως είθιστο, αλλά η εθελόντρια κυρία του γραφείου δημάρχου και αιώνια υποψήφια του συνδυασμού της, η οποία προφανώς ενημερώνει με χαρά μόνο την πλειοψηφία και τους φίλα προσκείμενους .

    Είναι δυνατό να έχουμε θέματα όπως την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Φασουλή, μετά από όσα έχουν προϋπάρξει και ενώ το θέμα του απολογισμού της Πρωτοβάθμιας είχε αποσυρθεί στο τελευταίο Δ.Σ. για να ξανασυζητηθεί, και να μην ενημερώνετε; Που ξανακούστηκε να έχουμε αντικατάσταση δημ. συμβούλων σε έκτακτο; Επτά θέματα σε έκτακτο; Τα οποία να μην περνούν ούτε στη επίσημη σελίδα του Δήμου;
    Έχουν τόσο ολίγη σχέση με την πολιτική οι σημερινοί ιθύνοντες του δήμου, που να πιστεύουν στα σοβαρά πως μπορούν με τον τρόπο αυτό να θάβουν θέματα και να φιμώνουν τον ανεξάρτητο Τύπο; Έχουν αντιληφθεί ότι με τις συμπεριφορές αυτές απαξιώνονται ολοένα και περισσότερο; Έχει αναλογιστεί η δήμαρχος, που επιμένει να επιβάλει έκτακτα στο σκοτάδι δημοτικά συμβούλια, ότι έτσι το μόνο που κάνει είναι να εκφυλίζει συνεχώς το θεσμό;
    Γιατί εμείς, κυρία μου, τη δουλειά μας θα την κάνουμε. Θα μάθουμε και θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας. Σεις, όμως, ήσασταν εκείνη που τόσα χρόνια εγκαλούσατε τις δημοτικές αρχές για αδιαφάνεια, όταν τουλάχιστον οι προηγούμενες από σας δημοτικές αρχές δεν είχαν φτάσει ποτέ στο σημείο να φοβούνται να καλέσουν αντιπολίτευση κι εφημερίδες, για να μην υπάρχει αντίλογος και να μην καταγράφονται οι «πατάτες» που γίνονται.
    Αφήστε, το΄ χουμε πάρει απόφαση. Να σας εμφυσήσουμε αέρα διαφάνειας και δημοκρατίας δεν μπορούμε. Έχουμε πάψει πια να λυπόμαστε για σας. Για τη μόνη που λυπόμαστε είναι η Σαλαμίνα!
    Β. Ψυλλάκη
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΑΠΟΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΤΑΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ,ΚΥΡΙΕ ΠΑΛΛΑ!!!. ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΕΝΑ ΠΑΝΩ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE TOY DHMOY ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΚ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ!! ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.