Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Ιουλ 2015

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης κου Πανούση Γιάννη σε Αίγινα και Αγκίστρι

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, μαζί με το Δήμαρχο Αίγινας κο Δημήτρη Μούρτζη, υποδέχθηκε χθες 27/7/2015 στην Αίγινα τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση. Ο κύριος Πανούσης ταξίδεψε στην Αίγινα και το Αγκίστρι με σκάφος του Πυροσβεστικού Σώματος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κο Παπαγεωργίου Βασίλη, στα πλαίσια των επισκέψεών του σε αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες, αλλά και των επαφών του με τους τοπικούς φορείς.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο της Αίγινας, ο Αντιπεριφερειαρχης επεσήμανε τα προβλήματα των νησιών με έμφαση αυτό της ελλιπούς αστυνόμευσης, ειδικά τους καλοκαιρινούς  μήνες που ο πληθυσμός τετραπλασιάζεται, υπενθυμίζοντας στον Υπουργό το αίτημα που του κατέθεσε στη Σαλαμίνα για ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων και των Πυροσβεστικών Σταθμών.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης συνόδευσε τον Υπουργό στο Αγκίστρι όπου του ζήτησε (παρουσία του Αρχηγού του Π Σ κο Παπαγεωργίου) να μεριμνήσει για την παραμονή του Πυροσβεστικού κλιμακίου στο νησί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για την αντιμετώπιση των αναγκών του, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος κος Αθανασίου έχει ήδη μεριμνήσει για την αξιοπρεπή διαβίωση των πυροσβεστών στο φυλάκιο.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/7/15 20:38

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

    ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ, Η ΡΟΥΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΧΙ

    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΝΑΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

    Η ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015, ΑΡ, ΦΥΛΛΟΥ, 4

    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 44444444444444444444444444444444444444444444 Ε. ΡΟΥΛΑ Ε, 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/7/15 21:56

    τι σχεση εχη ρε βλακα ο πανουσης με τις βλακειες ποθ γραφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/15 07:55

    ΜΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΙΟΣ ΔΕΕΕΕΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ
    ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/15 13:46

    ΤΑ ΑΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ

    ΡΟΥΛΑ
    ΧΑΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/7/15 17:15

    Ο ΑΛΠΙΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΠΕΣΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ;;;; ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;
    ΤΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ''ΧΑΙΒΑΝΑΣ''!!!ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/7/15 00:24

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΠΟΠΕΣΑ;;;;;;;;ΤΙ ΠΟΣΑ;;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ;ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/7/15 17:21

    Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ;;;;;;;; ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΝΑΙ !!!ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ;;;;;;;;ΟΧΙ!!! ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ !! ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!
    ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑ! ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/7/15 17:40

    Στην Ελλάδα το CNN σε online και mobile έκδοση

    Posted by olympiada στο Ιουλίου 30, 2015



    Το CNN συμπράττει με την DPG Digital Media και φέρνει την κορυφαία υπηρεσία ενημέρωσης CNN.gr στην ελληνική αγορά
    Το CNN International Commercial Group ξεκινά μια στρατηγική συνεργασία με την DPG Digital Media για το λανσάρισμα αυτό το φθινόπωρο του CNN.gr – ενός δυναμικού ψηφιακού Μέσου ενημέρωσης στα Ελληνικά, το οποίο θα συνδυάζει την άριστη προβολή της διεθνούς ειδησεογραφίας με το αμιγώς Ελληνικό περιεχόμενο.
    Αυτή η επαναστατική σύμπραξη θα προσφέρει την εξελληνισμένη ψηφιακή και mobile εκδοχή της πρωτοποριακής, βραβευμένης ειδησεογραφίας του CNN στο Ελληνικό κοινό, το 85% του οποίου ενημερώνεται μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες*.
    Το CNN.gr θα προσφέρει περιεχόμενο εθνικού και τοπικού ενδιαφέροντος από την DPG Digital Media, το πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών Μέσων στην Ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα θα καλύπτει και τη διεθνή ειδησεογραφία και τα μεγάλα γεγονότα μέσα από τα ρεπορτάζ του CNN και του συνεργαζόμενου δικτύου του.
    «Ως ο ηγέτης της παγκόσμιας ενημέρωσης, φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το CNN και να προσφέρουμε την αναγνωρισμένη δημοσιογραφική μας ποιότητα σε σημαντικές αγορές, όπου φέρουν τις απαραίτητες συνθήκες και δυναμική», δήλωσε ο Rani R. Raad, Chief Commercial Officer του CNN International. «Προσφέροντας από branded κανάλια και ποιοτικό περιεχόμενο, μέσω των συνεργατών μας, μέχρι marketing υψηλού επιπέδου και μοναδικές ευκαιρίες συμμετοχής του κοινού, το CNN αγγίζει τους καταναλωτές παγκοσμίως με πολύ περισσότερους τρόπους από ότι στο παρελθόν. Σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και περισσότερο ψηφιακός, είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω το CNN.gr ως μια αυτόνομη υπηρεσία ενημέρωσης με τη σφραγίδα του CNN, και το οποίο ξεκινάμε με έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη».
    «Το CNN.gr είναι για εμάς μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία η οποία θα φέρει το όνομα, το περιεχόμενο και την αφηγηματική ποιότητα του CNN σε εκατομμύρια Έλληνες, στη δική τους γλώσσα σε κάθε γωνιά του κόσμου», δήλωσε από την πλευρά του ο Greg Beitchman, Vice President, Content and Partnerships του CNN International. «Μέσα από αυτή μας τη συνεργασία με την DPG Digital Media, οι Έλληνες θα μπορούν να έχουν την καλύτερη διεθνή και τοπική ενημέρωση, η οποία θα φτάνει σε αυτούς μέσα από καινοτόμες και δημοφιλείς ψηφιακές και mobile πλατφόρμες. Με την Ελλάδα στο επίκεντρο της προσοχής των Μέσων διεθνώς, είναι η ιδανική στιγμή να προσφέρουμε στο Ελληνικό κοινό το περιεχόμενο του CNN στα Ελληνικά και, ταυτόχρονα, να επεκτείνουμε τις ειδησεογραφικές πηγές του δικού μας δικτύου στη χώρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/7/15 17:49

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που γινόμαστε μέλη της διεθνούς οικογένειας του CNN μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασια
    δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του DPG Group. «Το CNN.gr στοχεύει να προσφέρει άμεσα και με ακρίβεια ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, με τη μοναδική σφραγίδα ποιότητας του CNN σε όλο το ελληνόφωνο κοινό, φέρνοντας παράλληλα και τους Έλληνες της διασποράς πιο κοντά στη μητέρα πατρίδα. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πολύ σημαντικές εξελίξεις για την Ελλάδα, εμείς επενδύουμε σε μια πλατφόρμα που θα υπηρετήσει με υπευθυνότητα την ολοένα αυξανόμενη απαίτηση του κοινού για έγκυρη, έγκαιρη και ποιοτική ενημέρωση».
    «Μέσα από τη στρατηγική μας συνεργασία με το CNN International, φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την ανάπτυξη της DPG Digital Media, του πλέον καινοτόμου και πλήρους δικτύου ψηφιακών Μέσων της αγοράς», ανέφερε η κυρία Τίνα Φερεντίνου, CEO της DPG Digital Media. «Σε ένα ρευστό περιβάλλον για τα Μέσα ενημέρωσης , με κυρίαρχο πλέον ρόλο να παίζουν τα ψηφιακά media, η συνεργασία μας με τον παγκόσμιο ηγέτη της ενημέρωσης θα ανοίξει νέους ορίζοντες τόσο στην υψηλών προδιαγραφών ειδησεογραφική κάλυψη, όσο και σε μοναδικές εμπορικές ευκαιρίες στα brands που μας έχουν εμπιστευτεί οι πελάτες μας να προωθήσουμε».
    Το CNN.gr θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στο 2015 και θα είναι διαθέσιμο τόσο online, όσο και μέσω mobile εφαρμογής. Κατά το διάστημα πριν το λανσάρισμα, το CNN International θα συνεργαστεί στενά με την DPG Digital Media προκειμένου να εφαρμοστούν τα υψηλά στάνταρ ποιότητας και οι πρακτικές του CNN, αξιοποιώντας την εμπειρία του στην ανάπτυξη των συντακτικών, τεχνολογικών και ψηφιακών εκδοτικών διαδικασιών.
    Τα γραφεία σύνταξης του CNN.gr θα έχουν ως έδρα την Αθήνα, όπου θα τους παρέχεται στενή και συνεχής υποστήριξη από το CNN London, το μεγαλύτερο διεθνές γραφείο του CNN. Παράλληλα, η συνεργασία με την DPG Digital Media θα επεκτείνει τις ειδησεογραφικές πηγές του CNN στην Ελλάδα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Το Newsbomb.gr πρώτο και με αποδείξεις από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου

    Σχετικά με το CNN International
    Οι ειδησεογραφικές υπηρεσίες του CNN είναι διαθέσιμες σε έξι διαφορετικές γλώσσες σε όλες τις σημαντικές πλατφόρμες στην τηλεόραση, το internet και το mobile, φτάνοντας σε περισσότερα από 395 εκατομμύρια σπίτια σε ολόκληρη την υφήλιο. Το CNN International είναι το κορυφαίο διεθνές τηλεοπτικό κανάλι για ενημέρωση, σύμφωνα με έρευνες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και τη Λατινική Αμερική, ενώ έχει αναβαθμισμένη παρουσία στις Η.Π.Α. μέσα από το πρόσφατο λανσάρισμα του CNNgo. Έχει κερδίσει πολλαπλά σημαντικά βραβεία κατά τη διάρκεια των ετών για το δημοσιογραφικό του έργο, με πιο πρόσφατα τα Asian Television Award Cable & Satellite Network και Channel of the Year, ενώ έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο Royal Television Society News Channel of the Year. Το CNN Digital είναι κορυφαίο δίκτυο ενημέρωσης μέσω online, mobile και social media. Το CNN έχει συνολικά 41 ειδησεογραφικά γραφεία και πάνω από 1.100 συνεργάτες παγκοσμίως μέσω του CNN Newsource. Το CNN International είναι μέλος του Turner Broadcasting System, Inc., μιας εκ των εταιριών της Time Warner.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/7/15 17:53

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Σχετικά με την DPG Digital Media
    Η DPG Digital Media, μέλος του DPG Group, είναι το πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών Μέσων στην Ελληνική αγορά. Με κορυφαίες επιδόσεις στους τομείς του online publishing, web development και digital marketing, η DPG Digital Media είναι ο ηγέτης στην ανάπτυξη ποιοτικού περιεχομένου, νέων τεχνολογιών και ευκαιριών για επικερδή ψηφιακά Μέσα και υπηρεσίες υψηλής αξίας, τόσο για τα εκατομμύρια των επισκεπτών όσο και για τους στρατηγικούς της συνεργάτες.
    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το dpgmedia.gr.
    *Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, 2014: «Η ανάγνωση ειδήσεων online σε websites, εφημερίδες και περιοδικά βρίσκεται στην κορυφή των δραστηριοτήτων στο internet, καθώς γίνεται από το 84,9% των χρηστών, καταγράφοντας αύξηση 10% συγκριτικά με το 2013».

    http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/611784/stin-ellada-to-cnn-se-online-kai-mobile-ekdosi#ixzz3hNrU2y9A

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΓΑ ΣΤΟ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ CNN ΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;;;;;ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΥΛΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.