Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Ιουλ 2015

Θλιβερός απολογισμός, πριν ακόμα κλείσει ένα χρόνο η νέα δημοτική αρχή, αυταρχική και με συσκότιση, πορεύεται εν κρυπτώ

Η καλή μέρα από το πρωΐ φαίνεται, όπως λέει ο σοφός λαός μας και στην περίπτωση μας στον Δήμο Σαλαμίνας, φάνηκε σχεδόν από την πρώτη μέρα η επικίνδυνη άγνοια της Δημάρχου, με παράλληλη εξωθεσμική παρέμβαση στην ουσιαστική διοίκηση του Δήμου, πράγμα που επεσήμαναν άμεσα ακόμα και μη ειδήμονες. Η έλλειψη οργανωμένου και στελεχωμένου γραφείου Δημάρχου, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες διοίκησης σε συνδυασμό με τις αλόγιστες παρεμβάσεις εξωθεσμικών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδα. Το ερώτημα που πλανάται από την πρώτη μέρα από τους συντοπίτες μας είναι, “σώζεται ή όχι η παρτίδα”; Έχει τελικά την δύναμη αλλά και την βούληση να δώσει λύσεις στα καυτά προβλήματα που συνάντησε και μεγιστοποίησε με την άγνοια και την ατολμία της;
Η απάντηση στο ερώτημα προκύπτει αβίαστα, αν αναλογιστεί κανείς δύο πράγματα.

·         Το πρώτο είναι ότι τα προβλήματα αντί να λιγοστεύουν, συσσωρεύονται επικίνδυνα και  περιπλέκονται
o    Έλλειψη εγκεκριμένου προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος για το οικ. έτος 2015
o    Γιγάντωση του προβλήματος της καθαριότητας
o    Παντελής έλλειψη και κατάργηση των κοινωνικών δομών του Δήμου
o    Η αβελτηρία της στην κατάθεση φακέλου για την διεκδίκηση της  Πολιτιστικής Πρωτεύουσας
o    Ανείσπρακτα λατομικά τέλη, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της
o    Αύξηση χρέους στην Ε.ΥΔ.Α.Π κατά 1.800.000 ευρώ
o    Σταμάτημα διαπραγματεύσεων με Δ.Ε.Σ.Φ.Α.
o    Η διαφαινόμενη αβεβαιότητα για την διασφάλιση,  με τις μέχρι τώρα ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, της απρόσκοπτης συνέχισης και χρηματοδότησης των μεγάλων έργων (Αποχέτευση Αμπελακίων – Σεληνίων, Αποχέτευση Αιαντείου).
o    Υπενθυμίζουμε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι η πρώτη στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σαλαμίνας που επέβαλε με το ξεκίνημα εξοντωτικές αυξήσεις (50% στα δημοτικά τέλη και 57% στο Δημοτικό Τιμολόγιο Ύδρευσης).
·         Το δεύτερο είναι η «κατεύθυνση» προς την οποία κινείται η Δήμαρχος.
o    Η «κατεύθυνση» δεν είναι το ανοικτό μοντέλο Διοίκησης, που υπήρχε στις προεκλογικές διακηρύξεις του συνδυασμού της Δημάρχου «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ» και με κεντρικό σύνθημα «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ»
o    Είναι ένας ρυθμός απ’ τα παλιά, ένα παρωχημένο συγκεντρωτικό δημαρχοκεντρικό μοντέλο, που υιοθετεί την λογική και τις πρακτικές μιας δημοτικής παράταξης παλιάς και περιχαρακωμένης.
Και μετά από 11 μήνες διοίκησης, κατακαλόκαιρο,  φτάσαμε στην «κορυφή του παγόβουνου».
Στην κατάλυση της έννομης, εύνομης και δημοκρατικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
·         Σύμφωνα με τον Καλλικράτη και τον Κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας, συγκαλούνται κατεπείγουσες συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων όταν υπάρχουν κατεπείγουσες υποθέσεις και  διακυβεύονται τα συμφέροντα του Δήμου, στην δε  πρόσκληση, η οποία επιδίδεται ή γνωστοποιείται ακόμα και την ημέρα της συνεδρίασης, αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα.
Η κυρία Δήμαρχος, το τελευταίο διάστημα, συχνά, πυκνά  «ΣΥΓΚΑΛΕΙ» έκτακτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω του ιδιαίτερου γραφείου της, που ειδοποιεί τους Δημοτικούς Συμβούλους ακόμη και μια ώρα πριν την συνεδρίαση.
·         Τα θέματα δε ενίοτε αυξάνονται  με γεωμετρική πρόοδο !!! όπως στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση, όπου από  ένα … έφτασαν τα … επτά !!!
Με τον ίδιο τρόπο η κυρία Δήμαρχος συγκαλεί έκτακτες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, ειδοποιώντας τους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας μια ώρα πριν την συνεδρίαση, προκειμένου να αποφασίσουν για έργα και προμήθειες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπου οι εισηγήσεις των θεμάτων παραδίδονται την ώρα της συνεδρίασης!!!
·         ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τη μεθόδευση της διαδικασίας σύγκλησης των Δημοτικών Συμβουλίων και συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής από την  Δήμαρχο, κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να απαξιώνονται και φιμώνονται (αφού δεν παρέχεται ο απαιτούμενος χρόνος ενημέρωσης και συγκέντρωσης στοιχείων) οι έχοντες ενδεχομένως διαφορετική  θέση και άποψη (είτε της συμπολίτευσης είτε της αντιπολίτευσης).
Αγαπητοί συνδημότες, σε ένα μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής και είναι πλέον περισσότερο από εμφανές σε όλους μας, ότι μια συγκεκριμένη μειοψηφική ομάδα του συνδυασμού  «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ» με κεντρικό σύνθημα «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ», συμπεριλαμβανομένων συγγενών και φίλων, διοικεί τον Δήμο με αυταρχισμό και αδιαφάνεια, καταστρατηγώντας και κουρελιάζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και συναίνεσης.
Όπως έχω επισημάνει δε, σε συνέντευξη  Τύπου, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου είναι η ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΗ λειτουργία του σε ανώτατο επίπεδο.
Μετά από 11 μήνες, συνεχίζεται ο ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ στην κεντρική Διοίκηση του Δήμου
Περιμένουμε από το υγιές τμήμα της πλειοψηφίας να λάβει επιτέλους θέση.
Για εμάς τίθεται πλέον μείζον θέμα δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών και πολιτικής ηθικής.
Αυτή η «ελεύθερη πτώση» πρέπει επιτέλους να σταματήσει, πριν είναι πολύ αργά για την Σαλαμίνα και τους ανθρώπους της.
Γιάννης Τσαβαρής

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

171 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/7/15 10:13

    Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα
    Γιαννη αγαντα και θα επανορθοσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 19:33

      Απειλούν με “κούρεμα” καταθέσεων» οι νεομνημονιακοί συριζαίοι για να δικαιολογήσουν άλλη μία ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
      Τις μετοχές σας στην JP Morgan να «κουρέψετε»!
      Πλήθος σημερινών δημοσιευμάτων αναφέρονται στην συνάντηση των τροϊκανών με τον Στουρνάρα και τα σενάρια ανακεφαλαιοποίησης των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, προκειμένου να «αποφευχθεί το κούρεμα των καταθέσεων». Σύμφωνα με τα καθεστωτικά δημοσιεύματα υπάρχουν δύο βασικά σενάρια:
      1. Η ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει μέσω ΤΧΣ και συνεπώς το κόστος το αναλαμβάνει το Δημόσιο (δηλαδή οι Έλληνες πολίτες) και άρα αποκλείεται το «κούρεμα»
      2. Η ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει μέσω ESM και συνεπώς το σενάριο του «κουρέματος» μπαίνει δυναμικά στο «τραπέζι».
      Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να δημιουργηθεί μία “bad bank” που θα αναλάβει τα πάσης φύσεως «κόκκινα δάνεια», προκειμένου να «εξυγιανθεί» το τραπεζικό σύστημα της χώρας.
      Τι συνέβη λοιπόν; Πολύ απλά οι τράπεζες χορηγούσαν εδώ και χρόνια δάνεια και θαλασσοδάνεια σε ημέτερους πολιτικών κομμάτων, κόμματα, ιδρύματα κομμάτων, κανάλια κλπ. Όλα αυτά τα δάνεια, δόθηκαν από τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών και πλέον δεν υφίστανται. Αυτό δημιουργεί το λογιστικό χάσμα ανάμεσα στα ταμειακά διαθέσιμα των τραπεζών και τις καταθέσεις που φαίνεται να έχουν, δημιουργώντας την ανάγκη για «ανακεφαλαιοποίηση».
      Επειδή, λοιπόν, οι τραπεζίτες δάνειζαν αφειδώς και ακρίτως τους πολιτικάντηδες και τους φίλους τους με τις καταθέσεις των Ελλήνων, τώρα οι Έλληνες θα κληθούν να πληρώσουν την διάσωσή τους. Κοινώς να πληρώσουν εις διπλούν την κακοδιαχείρηση των τραπεζιτών.
      Και για όσα «κόκκινα δάνεια» ανταποκρίνονται σε Έλληνες πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους λόγω Μνημονίου, θα πωληθεί το δάνειό τους σε κάποια ΞΕΝΗ εισπρακτική εταιρεία, προκειμένου να τους πιέσει αυτή για την αποπληρωμή ή να αρχίσει τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς κατοικιών.
      25 δισ. ευρώ μέχρι τον Δεκέμβρη πρέπει να εισπράξουν οι τράπεζες και αυτό θα γίνει είτε μέσω των Ελλήνων καταθετών («κούρεμα»), είτε μέσω των Ελλήνων φορολογουμένων (δάνειο για ανακεφαλαιοποίηση), είτε και τα δύο ταυτόχρονα. Αυτά, προκειμένου να «διασωθεί» το τραπεζικό σύστημα που «τζόγαρε» τις καταθέσεις των Ελλήνων και τις έχασε ή που τις χάρισε στους πολιτικούς απατεώνες και τους φίλους τους.
      Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα προκειμένου να εισπράξει τα προϊόντα της φοροδιαφυγής ή να αναγκάσει τα πολιτικά κόμματα να πληρώσουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε σε δάνεια, ΔΕΚΟ και ασφαλιστικά ταμεία. Δεν κάνει τίποτα προκειμένου να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση με τις διάφορες λίστες καταθετών στο εξωτερικό, όπου λογαριασμούς εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ έχει ο μέσος δευτεροκλασάτος πολιτικός παράγοντας των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, για να μην αναφέρουμε τους μηδενικούς λογαριασμούς, που σύμφωνα με τον Φαλτσιάνι κρύβουν την διακίνηση μαύρου χρήματος.
      Στο κάτω κάτω, μας κυβερνά αυτή τη στιγμή το κόμμα των αριστερών εκατομμυριούχων, με άπειρες καταθέσεις στο εξωτερικό και μερίδια στους πυλώνες του καπιταλισμού. Γιατί δεν κάνουν ένα «κούρεμα» των μεριδίων τους, αντί να απαιτούν τις καταθέσεις – προϊόν πολύχρονης σκληρής εργασίας των Ελλήνων; Και αν κάνουν λόγο περί "λαϊκισμού", ας το δούν ως μία κίνηση καλής θελήσεως απέναντι σε έναν Λαό, ο οποίος πένεται και δοκιμάζεται εδώ και χρόνια από τους πολιτικούς απατεώνες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/15 10:23

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/15 10:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/7/15 10:40

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/7/15 11:07

    ΑΧ ΠΩΣ ΜΠΑΤΙΡΙΣΑΜΕ ΠΟΥ ΕΞΗΝΤΑΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.
    ΤΙ ΓΟΡΓΑ ΠΕΡΝΑ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ.
    ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.
    ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/15 15:42

      ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΡΩΜΑ!!! ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
      ΤΟ ΠΟΙΟΣ Η Α ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος31/7/15 11:50

    Γιαννη μου,τι γινεται;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αυτοι,Γιαννη μου,σ"εστειλαν στον εισαγγελεα με παιδαριωδεις κατηγοριες ,..εσυ ομως ,Γιαννη μου τι κανεις...;;;;;;;;;;;;;;;;;Το πλυντηριο ,που λεγεται ..ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ...γιατι δεν τ"αγγιζετε..;;;;;;;;;;;;;τι τρεχει ;;;;;;;;ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.;;;;;;;;;;;;ΕΧΕΙ ,,ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ..ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;Αυτος που σ"ελεγε λαμογιο για τις δικες σου αναθεσεις....Γνωριζεις,Γιαννη μου,οτι απευθειας αναθεση γινεται ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ και ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ η ΕΡΓΟΥ....
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΣ,ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..........;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΜΕΙΣ ,ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/15 12:17

      περίμενε και δεν θα χάσεις....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/7/15 12:35

      Σε άφησε 31/7/15 11:50 ο Λένης κι ο Μηνάς έξω από την μάσα και περιμένεις να βγάλει ο Τσάβες τα κάστανα από την φωτιά;
      Αμ δεεεε ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/7/15 13:38

      Υπομονη κάθε πράγμα στην ώρα του μανάρι μου

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/7/15 13:01

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ

    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

    Η, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η, ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΧΩΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/15 17:24

      ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 4, ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΤΡΑΦΕΙΟΥ 44444444444444444444444

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος31/7/15 13:31

    Ρούλα είσαι ανίκανη να υπερασπίσεις ακόμα και τον εαυτό σου. Σε βρίζει ο λαμόγιος ότι έχεις παραθεσμικά κέντρα και κάθεσαι και τον βλέπεις. Αντί να του τραβήξεις μία μήνυση να στανιάρει. χέζεσαι πάνω σου, αντί να τον εγκαλέσεις να αποδείξει όσα λέει, τρέμεις τη σκιά σου, αντί να τον εγκαλέσεις για τις κομπίνες του, σε εγκαλεί εκείνος.
    Σε πήρε φαλάγγι ρούλα μου, σε έκανε κλωτσοσκούφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/7/15 14:36

    λαμόγιο 13:31,τον Τσάβες δεν μπορείτε να τον πιάσετε στο στόμα σας γιατί δεν μασάει.
    Οτι γράφει, το γράφει με στοιχεία και γιαυτό σας γράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/7/15 16:15

    ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΓΑ ΣΤΟ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ CNN ΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;;;;;ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΥΛΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ :::::::::ΟΥΤΕ ΣΥ Κ. ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ;;;;;;;;;;;
    ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ:::::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/7/15 16:30

    Beach party τέλος με υπουργική απόφαση

    Να βάλει τέλος στα beach party επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών, αφού με έγγραφο που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας και απέστειλε στος δήμους απαγορεύεται η κατάληψη κοινόχρηστης παραλίας και η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων για τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.

    Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε το Μάιο η χρήση αιγιαλού επιτρέπεται μόνο για εκμεταλλευτές μπαρ, καντίνες, θαλάσσια σκάφη, κλπ.


    Απαγορεύεται, όμως, η διοργάνωση beach party σε δημόσιες παραλίες, όχθες λιμνών ή ποταμών. Στο έγγραφο αναγνωρίζεται ότι είναι δύσκολο να εντοπιστούν φαινόμενα παρανομίας, καθώς οι εξέδρες μπορεί να στήνονται για λίγες ώρες, ωστόσο ζητείται από τους υπαλλήλους, όταν εντοπίζουν τέτοια φαινόμενα να συλλέγουν τα απαραίτητα στοιχεία.

    πηγή: in.gr
    Αναρτήθηκε από SALAMINA-PRESS στις 09:13
    3 σχόλια:

    Ανώνυμος31/7/15 10:32
    ΜΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/7/15 10:35
    εδώ φέτος όλες οι παραλίες έχουν δοθεί χωρίς άδεια από την κτηματική έτσι δεν λέγατε στην αρχή τώρα απαγορεύονται τα ηχεία και το δούλεμα συνεχίζεται

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/7/15 16:27
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ 70% ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ 30% ΣΤΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 100%ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/7/15 16:42

    Στην τελευταία συγκέντρωση για τους εμπόρους και παραγωγούς στις λαικες αγορές απο πλευράς του δήμου εισηγητής ηταν ο μηνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/7/15 16:56

    ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ;;;;;;;ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;;;ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ;;;ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.?????
    Η ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ 70% ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/7/15 17:36

    Κ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΕΞΕΔΡΑΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ , ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΕΧΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,

    ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΕΩΝ. ΕΧΕΙ ΒΙΔΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ/

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ, 2015, ΑΡ, ΦΥΛΛΟΥ, 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/7/15 17:51

    ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΣΟΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 01:47

      ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ -ΑΠΟ ΕΞΩ!!!
      ΡΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΟΛΟ ΠΟΝΗΡΑ!!!
      ΤΑ ΜΙΣΟΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!ΑΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος31/7/15 18:22

    ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, ΕΦ, ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΥ ΧΡΗΜΑΤΑ,

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

    ΑΦΟΥ ΔΕΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/7/15 18:28

    Ανώνυμε 31/7/15 13:31 Ο Τσάβες είναι πολύ μεγάλος και της τα χώνει επώνυμα. Εσύ είσαι ένα μικρό τόσο μικρό θρασύδειλο ανθρωποειδές που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Η ταυτότητα σου όμως είναι πασίγνωστη στην Σαλαμίνα. Τουλάχιστον την ίδια την συμβουλεύεις απ ευθείας να ακολουθήσει τον δικό σου δρόμο αυτόν που ξέρεις καλά και πορεύεσαι όλα τα χρόνια ... της δικομανίας ή σου έχει κόψει κι αυτή την καλημέρα και της στέλνει ανώνυμα μηνυματάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/7/15 18:39

    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΑΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ

    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, 1, 2, 3, 4,.......44444444444444444444444444444444 Ε, ΡΟΥΛΑ, ε, 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/7/15 20:13

    ΑΝΩΝΥΜΕ 13:31 ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ

    Ανώνυμος31/7/15 16:42
    Στην τελευταία συγκέντρωση για τους εμπόρους και παραγωγούς στις λαικες αγορές απο πλευράς του δήμου εισηγητής ηταν ο μηνάς

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/7/15 22:48

    Ο ορισμος της ΕΞΩΦΘΑΛΜΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.......Ο μπαμπας,ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.αναθετει,κατα κορον,ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην εταιρεια που δουλευει ο ΥΙΟΣ:!!!!!!!!!!!!η σε συνεργαζομενη.....Οποτε Τ"ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ.......ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????????????????????????????????ΑΥΤΟ Τ"ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ..ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.........
    Το ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΟ ΕΛ.ΣΥΝΕΔΡΙΟ,ΟΙ ΟΙΚ.ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ,Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ...ΤΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/7/15 23:25

      ΠΟΙΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ΕΝΝΟΕΙΣ?
      ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ?

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος31/7/15 23:19

    SALAMIS NEMESSIS
    Στρώνει το χαλί του Τσαβαρή η κα Ρούλα Νάννου με τις αλλεπάλληλες αβλεψίες και αδυναμίες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/7/15 23:25

    ΣΕΛΗΝΙΑ - news
    Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ - Δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς και ρίχνεις πέτρες σε κάθε σκύλο που γαβγίζει..
    ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΚ.ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ Κ. ΤΡΑΥΛΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ;;;ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ;;;
    Η ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ!!!ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/7/15 23:25

    Ο ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ:
    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/8/15 00:07

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΛΑΝΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 00:30

      ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΡΩΜΑ!!! ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
      ΤΟ ΠΟΙΟΣ Η Α ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος1/8/15 00:17

    ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΠΡΕΣΣ ΣΕΛΙΔΑ 10
    ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ; (σε περιοχές υψηλού κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς στα πρανά των δρόμων)


    Η λέξη ‘πράνα’ είναι συνδυασμός των συλλαβών πρα και να και είναι μια δύναμη σε συνεχή κίνηση. Σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες , η φύση της πράνα μοιάζει με σύννεφο και έχει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια
    . Η πράνα είναι η ενέργεια που διαπερνά και διαποτίζει κάθε ζωή. ...

    {Τελικά ο ορθός όρος είναι "πρανή δρόμων". }
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/8/15 00:24

    Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011
    Τα πρανή των δρόμων που δεν καθαρίσθηκαν… και τα πρανή που καθαρίστηκαν.
    Ετικέτες ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
    Ίσως να αποτελεί πανελλήνια μοναδικότητα το γεγονός των καθαρισμών των πρανών των δρόμων στη Σαλαμίνα.

    Επίσης είναι απόλυτα αποδεδειγμένο, ότι οι περισσότερες πυρκαγιές ξεσπούν από τα πρανή των δρόμων. Τη φετινή χρονιά τα 2/3 των περιστατικών στη Σαλαμίνα το επιβεβαιώνουν .

    ΑΧ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ !! ΕΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΝΑ . ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/8/15 09:49

    "Να αγιάσει το στόμα σου κύριε Τζαβαρή.
    Να ξέρεις ότι έχουμε υπομονή και σε περιμένουμε"
    Επαγγελματίας της Κούλουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 11:22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος1/8/15 10:36

    ΜΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΝΟΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΕΕΕΕΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/8/15 10:42

    ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    Κ, ΝΑΝΝΟΥ

    Κ, ΛΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος1/8/15 11:17

    Κ, ΛΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, Η ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ 150.000, ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 11:19

      Ο ΚΟΥΤΣΙΛΑΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/15 12:35

      Ποιός Κουτσιλαίος ρε 11:19????????
      Ο Τσάβες έτρεχε στο υπουργείο μαζί με το Νικο και πήρε την έγκριση και τα χρήματα μετά την συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα ΛΙΜΕΝΩΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/15 18:02

      Αυτός ήταν ο Τσάβες,πάντα τεκμηριομένος και διεκδικητικός

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/8/15 00:02

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος1/8/15 12:16

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 12:39

      ΡΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΥΑΟΥ ΚΑΙ Like ΣΤΟ F.B.ΕΙΣΑΣΤΕ
      ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/15 13:21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/15 13:27

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/15 01:49

      ΜΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ!!!

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος1/8/15 13:33

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/8/15 13:40

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑΛΛΑΞΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 01:51

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος1/8/15 13:44

    Ο ΛΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 13:47

      ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΓΙΟΣ

      Ο ΛΕΝΗΣ Ο ΓΙΟΣ

      ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/15 13:53

      Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ, Ο ΓΙΟΣ Ο ΛΕΝΗΣ

      ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
      ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
      ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
      ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
      ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
      ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/15 16:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/8/15 16:38

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/8/15 16:40

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος1/8/15 16:42

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος1/8/15 16:59

    ΚΥΡΙΟΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΓΟΥΒΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ
    ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑΛΛΑΞΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 01:52

      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος1/8/15 17:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 17:19

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/15 17:21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος1/8/15 17:21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 17:23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/15 17:31

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος1/8/15 17:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 17:30

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/8/15 17:32

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/8/15 17:34

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος1/8/15 17:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος1/8/15 17:40

    ΡΕΖΙΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ -ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 17:48

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος1/8/15 19:28

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ 14, ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ 11, ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΛΑΜΠΕΣ ΦΟΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΑΛΑΖΕΤΕ ΒΑΖΕΤΕ 40 ΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 00:24

      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΛΑΣ ΤΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
      ΦΕΡΕ 50 '100'150 ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/15 07:42

      Είσαι επιεικώς απαράδεκτος, λασπώνεις τον Πάλλα γιατί λέει αλήθειες,
      Σου λέει πάρε εσύ τις λάμπες και γω θα σας τις αλλάξω
      Τώρα εσύ τι δεν καταλαβαίνεις;
      Ότι η δήμαρχος δεν είναι άξια ούτε λάμπες να προμηθευτεί;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/15 01:38

      ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΛΕΩΦ,ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;ΑΝ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ !!!ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/15 01:41

      ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ;;;;;;;;;;;;
      ΝΑ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΕΡΕΙ;;;;;;;;;
      ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΤΕΙ ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος1/8/15 19:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος1/8/15 19:42

    Λ. ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΒΑΛΤΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΘΑΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ
    ΒΑΖΕΤΕ 40, ΑΡΕΣ ΛΑΜΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 07:45

      Δεν φτάνει που σου βάζει 40άρες η φουκαριάρα μιλάς κιόλας.
      Εδώ δεν μιλάμε εμείς που παίρνει από σένα τις καμένες και τις βάζει σε μας.
      Υπομονή ρε εμείς δεν την ψηφίσαμε; Μόκο λοιπόν

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος1/8/15 19:58

    Κ, ΛΕΝΗ Η ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΓΙΟΣ......

    ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/15 20:34

      ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΣΤΟ ΜΠΕΡΛΙΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΥΡΟΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος1/8/15 20:47

    Ανώνυμος31 Ιουλίου 2015 - 11:30 μ.μ.
    SALAMIS NEMESSIS
    Στρώνει το χαλί του Τσαβαρή η κα Ρούλα Νάννου με τις αλλεπάλληλες αβλεψίες και αδυναμίες της

    Απάντηση

    Ανώνυμος31/7/15 23:25
    ΣΕΛΗΝΙΑ - news
    Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ - Δεν θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου, αν σταματάς και ρίχνεις πέτρες σε κάθε σκύλο που γαβγίζει..
    ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΚ.ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ Κ. ΤΡΑΥΛΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ;;;ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ;;;
    Η ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ!!!ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!ΣΤΟ ΔΗΜΟ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος1/8/15 20:48

    ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΠΡΕΣΣ ΣΕΛΙΔΑ 10
    ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ; (σε περιοχές υψηλού κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς στα πρανά των δρόμων)


    Η λέξη ‘πράνα’ είναι συνδυασμός των συλλαβών πρα και να και είναι μια δύναμη σε συνεχή κίνηση. Σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες , η φύση της πράνα μοιάζει με σύννεφο και έχει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια
    . Η πράνα είναι η ενέργεια που διαπερνά και διαποτίζει κάθε ζωή. ...

    {Τελικά ο ορθός όρος είναι "πρανή δρόμων". }
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος1/8/15 00:24
    Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011
    Τα πρανή των δρόμων που δεν καθαρίσθηκαν… και τα πρανή που καθαρίστηκαν.
    Ετικέτες ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
    Ίσως να αποτελεί πανελλήνια μοναδικότητα το γεγονός των καθαρισμών των πρανών των δρόμων στη Σαλαμίνα.

    Επίσης είναι απόλυτα αποδεδειγμένο, ότι οι περισσότερες πυρκαγιές ξεσπούν από τα πρανή των δρόμων. Τη φετινή χρονιά τα 2/3 των περιστατικών στη Σαλαμίνα το επιβεβαιώνουν .

    ΑΧ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ !! ΕΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΝΑ . ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος2/8/15 01:26

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ;;;;;; ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ . ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΡΕ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΑΒΑΡΗΣ!! ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΣΑΒΑΡΗ!!!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο Κ. ΜΑΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ Η ΜΟΝΟ ΗΘΕΛΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!! ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΛΕΝΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΕΣ ,ΠΡΟΒΑΤΆΚΙΑ,ΚΛ.Π ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος2/8/15 01:34

    ΛΕΜΟΝΙΑ --ΠΑΛΛΑ--ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ--ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ .
    Αυτή η «ελεύθερη πτώση» πρέπει επιτέλους να σταματήσει, πριν είναι πολύ αργά για την Σαλαμίνα και τους ανθρώπους της. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ -- ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος2/8/15 01:43

    Ο ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ;;;;;;;ΑΡΕ ΚΑΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!
    ΕΣΥ ΑΓΑΠΙΟΥ ,ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ;;ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 09:32

      Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!
      ΑΡΕ ΝΟΤΗ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ!!ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ!!!!

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ;;;;;;;;;;;;



      Ανώνυμος2/8/15 09:29
      30 Ιουλ 2015
      Ο Νότης Θαλασσινός συνεχίζει τις μουσικές διαδρομές του, έμειναν 31/7, 1/8, 20/8, 27/8, 28/8 και 30/8 λεπτομέρειες στην τοιχοκολλημένη δημοτική αφίσα

      ΟΙ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ 4 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΔΗ ΕΓΙΝΑΝ,

      23..24..28....30::::::::::::::::

      ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ & Μ.ΑΝΔΡΙΑΝΟ


      ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΗ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ!!!

      ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ;;;ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ;;;ΕΝΑ ΠΑΝΟ ;;;;;ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ;;;
      ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ



      Ανώνυμος30/7/15 23:36
      Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Η Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟ???? ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
      ΔΕΣΜΕΥΣΗ !!!!

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος2/8/15 01:47

    Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!
    ΑΡΕ ΝΟΤΗ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ!!ΜΗ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ!!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος2/8/15 01:51

    ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΕΥΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ - Ο ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΑΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος2/8/15 08:41

    ΜΑΡΤΙΟΣ 2011, Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 2500 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ 2021.

    ΜΑΡΤΙΟΣ 2014, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ 2021 ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ " ΠΑΡΕΙ" ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012) Ο ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021 ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015,ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

    ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος2/8/15 09:54

    ΜΑΝΩΛΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑ ΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΙΩΣ ΞΥΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 09:58

      ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ
      ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΞΥΔΑΚΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/15 09:59

      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/15 10:14

      ΒΡΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος2/8/15 10:25

    ΚΥΡΙΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ.
    ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ
    "ΠΟΤΕ Η ΟΡΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 10:39

      ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ.
      ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
      ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΟΤΑ.
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ.
      ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΞΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ.
      ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΗΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.
      ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΕΔΩ ΑΝ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΣΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/15 10:59

      Εεεε όχι ρε φίλε δεν έφαγε μόνο ψωμί από τον Τζαβαρή Παντεσπάνι έφαγε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/15 11:03

      Και πονάει πολύ τώρα που είναι στην απ έξω. Δεν θέλει και πολύ όταν ο άλλος είναι σκατόψυχος. Γι αυτό βρίζει την Δήμαρχο, την οικογένεια της, τους συμβούλους του Τζαβαρή πότε τον ένα πότε τον άλλο σειρά τώρα έχει ο Δερτούζος. Το πτυχίο έχει 2 3 μέρες να το γράψει. Το ξεπέρασε?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/8/15 14:08

      Σιγά ρε Ανώνυμε 2/8/15 10:59 που θα μου πεις την τσούνα του Τσλαβες και παντεσπάνι, μη χέσω. Αυτή ναι το βλεπε έτσι γιατί φαίνεται μέχρι τότε δεν είχε φάει και καλύτερες.
      Για ρώτα την τώρα να δεις τι θα σου πεί. Ήταν να μην πάρει φόρα που λέμε.
      Της αφιερώνω το τραγούδι "όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά".
      Άσε να λέμε εμείς, εσύ δουλειά σου.
      Ότι πετάει, ότι κολυμπάει κι ότι περπατάει

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος2/8/15 14:19

      Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΜΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος2/8/15 14:26

      ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΤΕ
      ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΦΤΑΙΝΕ

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος2/8/15 13:16

    Ο έξυπνος καταλαβαίνει,ο κουτος επιμένει
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 13:47

      ΚΑΙ Η ΠΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/15 14:52

      SALAMINIA Press
      Μόλις κυκλοφόρησε η ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ το φύλλο 97 Ιουλίου 2015
      ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ!!!! ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ !!

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος2/8/15 17:26

    ΜΑΝΩΛΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;ΘΥΜΑΣΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ,ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣΞΕΝΙΑΣΤΕΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 17:40

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ???????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/15 17:42

      ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ
      ΚΡΙΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/15 16:24

      Ανώνυμος3/8/15 01:09
      ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ;;;;ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ!!! ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΣΕΙ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΣ!!! ΜΑ ΟΛΟΣ!! ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.

      Απάντηση

      Ανώνυμος3/8/15 01:26
      MANVLAKH AMA EISAI MAGKAS PHGAINE MONOS SOY STON EISAGGELEA .ANHKEIS STHN KATHGORIA TVN PROSVPIKVN DEDOMENVN ,OLA AYTA POY SOU GRAFOYN .KAI SIGOYRA UA PESEIS APO TA SYNNEFA NA EISAI SIGOYROS,OMVS TO POTAMI DEN GYRNA PISV NA TO JEREIS""""""""""
      PANTVS DEN EINAI AYTOI POY FANTAZESE''''''''''''''''''''' ADIKA KOLAZESE'''''''''''''''''''''''''

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/15 16:25

      Ανώνυμος3/8/15 01:09
      ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ;;;;ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ!!! ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΣΕΙ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΣ!!! ΜΑ ΟΛΟΣ!! ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΑΝΩΛΑΚΗ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ.

      Απάντηση

      Ανώνυμος3/8/15 01:26
      MANVLAKH AMA EISAI MAGKAS PHGAINE MONOS SOY STON EISAGGELEA .ANHKEIS STHN KATHGORIA TVN PROSVPIKVN DEDOMENVN ,OLA AYTA POY SOU GRAFOYN .KAI SIGOYRA UA PESEIS APO TA SYNNEFA NA EISAI SIGOYROS,OMVS TO POTAMI DEN GYRNA PISV NA TO JEREIS""""""""""
      PANTVS DEN EINAI AYTOI POY FANTAZESE''''''''''''''''''''' ADIKA KOLAZESE'''''''''''''''''''''''''

      Διαγραφή
  57. Ανώνυμος2/8/15 19:28

    ΑΠΟΦΑΣΗ 59/27/7/2015 7ηςΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα γίνουν υπό την αιγίδα του Δήμου, αφορούν μουσικές
    βραδιές με το συγκρότημα του Νότη Θαλασσινού, δίνοντας έμφαση στην παράδοση της
    Σαλαμίνας, με αφιέρωμα στον Γ. Παπασίδερη και στον Μ. Ανδριανό και λαϊκό γλέντι σε μέρη
    της Κοινότητας μας. Ειδικότερα, έχουν ζητηθεί η πλατεία Αλωνίων (28-7-2015), η πλατεία στις
    Εργατικές Κατοικίες (30-7-2015), το πάρκο των Παλουκίων (1-8-2015), η πλατεία Μακεδονίας
    (27-8-2015) και ο χώρος στάθμευσης απέναντι από τα γήπεδα αντισφαίρισης και δίπλα από τη
    λαϊκή αγορά (30-8-2015). Επίσης, μας παρακαλούν να τους διαθέσουμε μια μικρή ξύλινη
    εξέδρα, παροχή ρεύματος και την μικροφωνική του Δήμου.
    Είναι μια πολύ καλή κίνηση, την επικροτώ, πιστεύω πως θα αναδείξει στοιχεία της παράδοσης
    μας και μεγάλων προσωπικοτήτων του νησιού μας και προτείνω να γνωμοδοτήσουμε θετικά
    στην πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων και γενικότερα στην παραχώρηση των
    χώρων που ζητούνται. Όσον αφορά τα υπόλοιπα (εξέδρα, παροχή ρεύματος, μικροφωνική),
    θα υπάρξει συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου» και κάλεσε το Δ.Σ. να
    αποφασίσει σχετικά.
    Το Δ.Σ. μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του:
    ΣΤΙΣ 23/7/2015 Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 25ηςΜΑΡΤΙΟΥ(ΚΟΥΦΟΥ) ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ 23/7/2015 ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΙΝΕ 27/7/2015
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 31/7/2015 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ( ΤΣΑΜΗ) ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 28/8/2015 ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ .ΜΗΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;;;;;;;;ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ;;;;;;;;;ΡΩΤΩ;;;;;;;;ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 20:17

      ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
      Γνωμοδοτεί θετικά στην πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2015, στην
      κατάληψη κοινόχρηστου χώρου 12,00 τ.μ. για την τοποθέτηση καντίνας της κα.
      ΚΟΥΜΑΡΤΖΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ και στην παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων που
      αναφέρθηκαν ανωτέρω στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
      Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 59/2015.
      Ο Πρόεδρος
      Μιχαήλ Νάννος
      Η Γραμματέας
      Βασιλική Κανδυλιώτη
      Τα Μέλη
      Ειρήνη Μακρή
      Γεώργιος Βιλλιώτης
      Μαργαρίτα Δαρζέντα
      Γεώργιος Κιαμίλης
      Αναστάσιος Σαλματάνης
      Ηλίας Παπασάββας



      Είναι μια πολύ καλή κίνηση, την επικροτώ, πιστεύω πως θα αναδείξει στοιχεία της παράδοσης
      μας και μεγάλων προσωπικοτήτων του νησιού μας και προτείνω να γνωμοδοτήσουμε θετικά
      στην πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων και γενικότερα στην παραχώρηση των
      χώρων που ζητούνται
      ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΒΛΑΤΖΟΥ (ΠΑΚΕΤΟ ) ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ;;;ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;Ο ΝΟΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ;;;;;;ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΟΥ;;;;;;;
      ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ- Μ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ

      Διαγραφή
  58. Ανώνυμος2/8/15 19:50

    ΑΠΟΦΑΣΗ 36/29/7/2015

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Την προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος ΚΥΕ (ΚΑΝΤΙΝΑ) της κ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ
    ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ
    ΠΟΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΥΣ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ(ΚΑΝΤΙΝΑ)», στην περιοχή παραλία
    Κανάκια Αιάντειο Σαλαμίνας (σε ιδιόκτητο χώρο).

    Γι’ αυτό συντάχθηκε αυτό το πρακτικό και υπογράφεται.
    ΑΙΑΝΤΕΙΟ30/07/2015
    H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΠΑΥΛΙΔΗ – ΜΠΟΥΤΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ


    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΔΠ0005159/586Β’ΕΞ2015 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. 578/Β/09-04-2015), η
    Δημοτική Κοινότητα είναι αναρμόδια από την 1η
    Ιουνίου και έπειτα, να γνωμοδοτήσει
    σχετικά με την παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας για
    τοποθέτηση καντίνας, του κ. ΧΑΝΟΥΜΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, στη περιοχή «ΗΛΙΑΚΤΗ».
    Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 57/2015.
    Ο Πρόεδρος
    Μιχαήλ Νάννος
    Η Γραμματέας
    Βασιλική Κανδυλιώτη
    Τα Μέλη
    Ειρήνη Μακρή
    Γεώργιος Βιλλιώτης
    Μαργαρίτα Δαρζέντα
    Γεώργιος Κιαμίλης
    Αναστάσιος Σαλματάνης
    Ηλίας Παπασάββας
    Ακριβές Απόσπασμα του Πρακτικού
    Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας
    ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ



    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΔΠ0005159/586Β’ΕΞ2015 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. 578/Β/09-04-2015), η
    Δημοτική Κοινότητα είναι αναρμόδια από την 1η
    Ιουνίου και έπειτα, να γνωμοδοτήσει
    σχετικά με την παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας για
    τοποθέτηση καντίνας, του κ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ, στη περιοχή «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ».
    Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 56/2015.
    Ο Πρόεδρος
    Μιχαήλ Νάννος
    Η Γραμματέας
    Βασιλική Κανδυλιώτη
    Τα Μέλη
    Ειρήνη Μακρή
    Γεώργιος Βιλλιώτης
    Μαργαρίτα Δαρζέντα
    Γεώργιος Κιαμίλης
    Αναστάσιος Σαλματάνης
    Ηλίας Παπασάββας
    Ακριβές Απόσπασμα του Πρακτικού
    Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας
    ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ Φ.Ε.Κ 578/9/4/2015 ΑΡΘΡΟ 5
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ,ΠΑΡΑΛΙΑΣ,ΟΧΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΘΙΑΣ ΖΩΝΗΣ,ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΥΣΙΜΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ(ΚΗΡΥΓΜΕΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΗ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚ.Λ.Π)ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΑΡΜΠΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ; ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΥ!!
    ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ!!!
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ 1/6/2015 ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος2/8/15 20:00

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Την προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος ΚΥΕ (ΚΑΝΤΙΝΑ) της κ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ
    ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ
    ΠΟΤΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΥΣ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ(ΚΑΝΤΙΝΑ)», στην περιοχή παραλία
    Κανάκια Αιάντειο Σαλαμίνας (σε ιδιόκτητο χώρο).

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΔΠ0005159/586Β’ΕΞ2015 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. 578/Β/09-04-2015), η
    Δημοτική Κοινότητα είναι αναρμόδια από την 1η
    Ιουνίου και έπειτα, να γνωμοδοτήσει
    σχετικά με την παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας για
    τοποθέτηση καντίνας, του κ. ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ, στη περιοχή «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ».
    Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 56/2015.


    ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΤΙΝΕΣ;;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ;;;;;;;ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος2/8/15 20:18

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ 17΄΄26 ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 00:19

      ΚΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/15 07:54

      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/15 19:50

      Γιαννάκη για μαζέψου δεν φέρονται έτσι στον Μανο

      Διαγραφή
  61. Ανώνυμος2/8/15 20:53

    Αριθμός Απόφασης : 158/ 2015

    7ο
    Ημερήσιας Διάταξης Θέμα:
    - Αποδοχή παραίτησης του κ.Φασουλή Βασίλειου από Πρόεδρος της «ΣΧΟΛΙΚΗΣ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» Δήμου Σαλαμίνας και ορισμός νέου Προέδρου

    Ομόφωνα το Σώμα κάνει δεκτό τον λόγο του κατεπείγοντος και υποβάλλει την από 27-7-2015
    επιστολή παραίτησης του κ.Φασουλή Βασίλεου στην οποία αναφέρονται οι λόγοι
    παραίτησής του που οφείλονται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;ΑΡΕ ΞΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος2/8/15 21:14

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος2/8/15 22:07

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Κ, ΡΟΥΛΑ ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/15 23:26

      ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ?
      ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/15 23:44

      ΜΑΡΤΙΟΣ 2011, Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 2500 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ 2021.

      ΜΑΡΤΙΟΣ 2014, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ 2021 ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ " ΠΑΡΕΙ" ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012) Ο ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021 ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

      ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015,ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

      ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Απάντηση

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/15 23:49

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/15 00:01

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/8/15 00:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/8/15 00:08

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/8/15 00:21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  64. Ανώνυμος3/8/15 00:22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 00:26

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/15 00:27

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/15 00:29

      ΜΠΑ ΜΠΑ ΑΛΛΗ ΙΡ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/15 00:31

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  65. Ανώνυμος3/8/15 00:30

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 00:32

      Β... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/15 00:36

      ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΟ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΑΠΟΨΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΡΑΝΙ ΜΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/15 00:41

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  66. Ανώνυμος3/8/15 00:35

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος3/8/15 00:36

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 00:38

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/15 00:42

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/15 00:52

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/15 00:55

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  68. Ανώνυμος3/8/15 01:03

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 01:09

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  69. Ανώνυμος3/8/15 01:08

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 01:11

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/8/15 01:13

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/8/15 01:15

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/8/15 01:19

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/8/15 01:21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/8/15 01:25

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος3/8/15 07:32

      Ανώνυμε3/8/15 01:08

      Κρίμα πολύ κρίμα για τον Τσαβαρή και την Σαλαμίνα

      Διαγραφή
  70. Ανώνυμος3/8/15 08:09

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/8/15 09:05

      Μηνά προβοκάτορα σε παραδέχομαι
      Ότι μας έκανες το 2002 - 2006 κάνεις και τώρα
      Συγχρητήρια

      Διαγραφή
  71. Ανώνυμος3/8/15 13:58

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ 14, ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ 11, ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ

    ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΟΧΙ

    ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος3/8/15 14:13

    ΜΑΡΤΙΟΣ 2011, Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 2500 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ 2021.

    ΜΑΡΤΙΟΣ 2014, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟ 2021 ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ " ΠΑΡΕΙ" ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2012) Ο ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021 ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

    ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015,ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

    ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος3/8/15 14:43

    Σταυρούλα, Ειρήνη, τετα, που χαθηκατε βρε να κάνουμε κανένα λαϊκ, ουαουυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος3/8/15 16:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/8/15 15:41

      ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΠΡΕΣΣ ΣΕΛΙΔΑ 10
      ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
      ΑΝΑΦΕΡΕΙ; (σε περιοχές υψηλού κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς στα πρανά των δρόμων)


      Η λέξη ‘πράνα’ είναι συνδυασμός των συλλαβών πρα και να και είναι μια δύναμη σε συνεχή κίνηση. Σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες , η φύση της πράνα μοιάζει με σύννεφο και έχει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια
      . Η πράνα είναι η ενέργεια που διαπερνά και διαποτίζει κάθε ζωή. ...

      {Τελικά ο ορθός όρος είναι "πρανή δρόμων". }
      ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
      ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

      Απάντηση

      Ανώνυμος1/8/15 00:24
      Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011
      Τα πρανή των δρόμων που δεν καθαρίσθηκαν… και τα πρανή που καθαρίστηκαν.
      Ετικέτες ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
      Ίσως να αποτελεί πανελλήνια μοναδικότητα το γεγονός των καθαρισμών των πρανών των δρόμων στη Σαλαμίνα.

      Επίσης είναι απόλυτα αποδεδειγμένο, ότι οι περισσότερες πυρκαγιές ξεσπούν από τα πρανή των δρόμων. Τη φετινή χρονιά τα 2/3 των περιστατικών στη Σαλαμίνα το επιβεβαιώνουν .

      ΑΧ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ !! ΕΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΝΑ . ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ!!!
      1/8/15, 12:38 π.μ.

      Διαγραφή
  75. Ανώνυμος3/8/15 20:58

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος3/8/15 23:14

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος4/8/15 07:50

    ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος4/8/15 15:33

    ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΠΡΕΣΣ ΣΕΛΙΔΑ 10
    ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ; (σε περιοχές υψηλού κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς στα πρανά των δρόμων)


    Η λέξη ‘πράνα’ είναι συνδυασμός των συλλαβών πρα και να και είναι μια δύναμη σε συνεχή κίνηση. Σύμφωνα με κάποιους επιστήμονες , η φύση της πράνα μοιάζει με σύννεφο και έχει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια
    . Η πράνα είναι η ενέργεια που διαπερνά και διαποτίζει κάθε ζωή. ...

    {Τελικά ο ορθός όρος είναι "πρανή δρόμων". }
    ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος1/8/15 00:24
    Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011
    Τα πρανή των δρόμων που δεν καθαρίσθηκαν… και τα πρανή που καθαρίστηκαν.
    Ετικέτες ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
    Ίσως να αποτελεί πανελλήνια μοναδικότητα το γεγονός των καθαρισμών των πρανών των δρόμων στη Σαλαμίνα.

    Επίσης είναι απόλυτα αποδεδειγμένο, ότι οι περισσότερες πυρκαγιές ξεσπούν από τα πρανή των δρόμων. Τη φετινή χρονιά τα 2/3 των περιστατικών στη Σαλαμίνα το επιβεβαιώνουν .

    ΑΧ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ !! ΕΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΝΑ . ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ!!!
    1/8/15, 12:38 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος4/8/15 23:18

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος4/8/15 23:58

    Πυροσβέστη ποιά εινα τα καθηκοντά σου στο γραφείο της δημάρχου??????
    Ποιός ο ρόλος σου??????????
    Από που τα παίρνεις??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος5/8/15 23:05

    ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΒΑΖΕΤΕ ΧΕΡΙ ??????????
    ΡΕ ΤΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος13/8/15 15:45

    μεγαλύτερη ξεφτίλα σε δήμαρχο και απαξίωση δεν έχω ξαναδεί στα 56 χρονιά της ζωής μου!!! φτου σας !!! δεν ξέρω τι έκανε ο τζαβαρης και αν (έφαγε) κάτι που δεν το έχετε αποδείξει ακόμα,!!! άλλα στην καθαριότητα άφησε ιστορία το νησί τουλάχιστον από τα σκουπίδια ήταν πεντακάθαρο παραδειγματίσου λοιπόν και μην κάνεις άλλα πειράματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.