Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Αυγ 2015

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στην 8η συνεδρίαση της με 2 θέματα την Παρασκευή 28/08/2015 = 17:00΄

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 28η Αυγούστου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:
1)      Γνωμοδότηση σχετικά με τη μελέτη για τη σήμανση και τα μέτρα οδικής ασφάλειας στους χώρους των σχολικών μονάδων, εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας.
2)      Γνωμοδότηση σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη βόρεια περιαστική περιοχή της πόλης της Σαλαμίνας, στον οδικό άξονα των οδών Ζωοδόχου Πηγής - Κατσέλη & Προφήτη Ηλία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ 

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/8/15 16:52

    ΚΩΣΤΑ ¨"ΑΚΙ " ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΟ 50-50 ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ???????????????
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ??????????????
    ΡΕΥΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ?????????????
    Η ΔΕΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΡΟΛΙΓΙΑ ΣΤΟ ΠΙΛΑΡ???????????
    ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΕΙ????????????????
    ΑΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/15 23:46

      ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ??????????? ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ????????????????

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/15 16:52

    Λασπολόγε παραθεσμικέ τι έγινε με την wind????????
    Που είναι όλα αυτά που μας έλεγες??????
    Μιχαλάκη υιέ τα ξεχάσατε??????
    Λέγατε παραμύθια???????
    Ή,Ή,Ή ισχύουν αυτά που ακούγονται?????????
    Γιατί αν ισχύουν θα φάτε γιούχα που θα πάει σύννεφο,ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/15 23:52

      Τι ακούγονται ρε φίλε, γιατί δεν μας τα λες και σε μας να μαθαίνουμε; Άντε σφίξου λίγο και βγάλτα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/15 18:08

    ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΒΑΣ ΑΝΑΙΒΑΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝ0ΝΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ;

    ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/15 23:53

      Έχουμε τον παραθεριστή, μη νοιάζεσαι !!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/15 18:36

    ρουλα Η οικονομολογοσ πτυχιο οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/8/15 22:06

    Κύριε Λάμπρο θα γράψω ένα σχόλιο ,και θα ήθελα εάν το θεωρήσεις σχόλιο με ουσία να το ανεβάσεις όπως του αξίζει.
    Σάββατο πρωί καθόμουν στο μπαλκόνι μου ,και έπινα καφέ με τον σύζυγο μου,ξαφνικά βλέπω μία νεαρή κοπέλα και έψαχνε τα σκουπίδια στους κάδους που είναι κάτω από το σπίτι μου !!!δεν πήγαινε ούτε ο καφές κάτω,!!!!!!!!!!!!!

    Σάββατο βράδυ πηγαίνοντας σε ένα γάμο κατόπιν είχαν τραπέζι στο LEO ήταν όλα υπέροχα είχανε τα ελέη του θεού. Κάποια στιγμή ήταν αδύνατο να φάμε όλοι από΄την παρέα μας όλο το φαγητό μας ,περίσσεψαν ολόκληρες μπριζόλες , λαζάνια τυλιχτά,μακαρονόπιτα,πατάτες ρύζι, τούρτα ,φρούτα, Μία από την παρέα είπε να ζητήσω μιά σακούλα να τα πάρω για το σκυλάκι μου.,ξαφνικά εκεί που πέρναγα καλά όλα συννέφιασαν ,μπροστά μου έβλεπα την αδύνατη σιλουέτα της πρωινής κοπέλας που έψαχνε τα σκουπίδια.?????? για να βρεί κάτι να φάει. Μας αλλάξαν πιάτα, πηρούνια δύο φορές για να φάμε πρώτο ,δεύτερο πιάτο,Και εκείνο το κορίτσι δεν είχε να φάει ούτε από τα σκουπίδια (αποφάγια)
    Σκέφτηκα γυρνώντας σπίτι να γράψω μια ιδέα που μου ήρθε στο μυαλό την ώρα που όλοι διασκέδαζαν.αυτό έγινε πιό έντονο όταν είδα τα γκαρσόνια με τους δίσκους να μας παίρνουν τα απείρακτο φαγητό και να το πετούν σε ειδικά δοχεία ώστε να μην είναι άσχημο το θέαμα του πετάγματος,νόμιζα ότι έκείνη την στιγμή μου έχωνες ένα μαχαίρι στη καρδιά .Για να καλυτερεύσω την βραδιά μου υπόσχεθηκα στον εαυτό μου να κάνω αυτό που κάνω αυτή την στιγμή.Θα ήθελα εάν μπορέσουμε με την βοήθεια σου κύριε διαχειριστή,κύριε Λάμπρο να μπορέσουμε να περάσουμε το μήνυμα στους κοινωνικούς φορείς να ενεργοποιηθούν σε όλα τα μαγαζιά μαζικής εστίασης φαγητού ακόμη και στα απλά σουβλατζίδικα..ώστε να μαζεύουν τα απείραχτα φαγητά ξεχωριστά και όχι τα αποφάγια και να υπάρχουν κάποιοι που θα τα παίρνουν να τα δίνουν στα άτομα που πεινάνε και είναι αναγκασμένα να ψάχνουν τα σκουπίδια για να επιβιώσουν ,που έχουν χάσει την αξιοπρέπεια τους,χωρίς να το θέλουν!!Σκεφτείτε τι περισσεύει κάθε φορά που πηγαίνουμε να φάμε,δεν είναι άδικό αυτό;
    Εκεί που φτάσει κάνουμε εκδηλώσεις για να βλέπουμε τα αστέρια να κάνουμε μία εκδήλωση ενημέρωσης των ιδιοκτητών καταστημάτων επιχείρησης μαζικής εστίασης όπως τους αποκαλούμε στις αποφάσεις που τους δίνουμε άδεια καταστήματος ,μήπως όλοι μαζί κάνουμε κάτι για αυτά τα άτομα.Σε παρακαλώ κύριε Διαχειριστή κάνε κάτι ,και ότι με χρειαστούν είμαι πρόθυμη και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι.Σημείωση :: μπορούμε και τα αποφάγια να χρησιμοποιήσουμε ,για τα αδέσποτα που και αυτά έχουν ζωή και πεινάνε ,για να μη χρειάζονται να δαγκώνουν εμάς !!!
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/15 23:49

      MARAKI ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΣΩ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/15 23:57

      Εσένα μαρίτσα σε δαγκώνουνε για να πέρνουνε δύναμη και μυαλό, κάτι μυρίζονται αυτά !!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/8/15 10:10

      AΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ????

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/8/15 16:15

      ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/8/15 00:04

    Kυρία Δημητριαδού,γράφεις:΄΄ ... Kύριε διαχειριστή κάνε κάτι...΄΄ Τελικά ο κ.διαχειριστής έκανε κάτι; Kαι για να σοβαρευτούμε: Θεωρείς ότι δημοσιοποιώντας αυτές τις σκέψεις ΄΄κομίζεις γλαύκας΄΄ ; Νομίζεις ότι με την πρότασή σου πρωτοτυπείς; Γνωρίζεις πόσοι συνάνθρωποί μας ασχολούνται καθημερινά επουλώνοντας τις πληγές άλλων και -το κυριότερο-το έργο τους αυτό δεν το γνωρίζει η διπλανή του πόρτα; Σού λέει τίποτε το ΄΄συσσίτιο του Αν.Ανδρέα΄΄,άλλά και των άλλων εκκλησιών; Είδες ποτέ τα πρόσωπα αυτά να προβάλουν φαρδιά-πλατιά το όνομά τους σε ανακοινώσεις και προτάσεις μέσω του τοπικού τύπου η περιορίζονται σε εκκλήσεις με την υπογραφή ΄΄επιτροπή συσσιτίου αγίου...΄΄. Ασχοληθείτε λοιπόν κυρία μου με λεπτότητα,σοβαρότητα και προ πάντων ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ΄΄ με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Και βέβαια μη ξεχνάτε ότι δεν θα πρέπει να γνωρίζει το αριστερό σας χέρι τι κάνει το δεξί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/15 00:17

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 00.04 .ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ

      ΜΕΓΑΛΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/8/15 08:22

      Ρε μηνάκο 00:04,επειδή δίνει και συγχαρητήρια η εκκλησία του ΑΓ, ΑΝΔΡΕΑ φαγητό αυτό τι σημαίνει ότι δεν υπάρχει "χόρος" για άλλες προτάσεις και πρωτοβουλίες????????
      Άντε παλιολαμόγιο παραθεσμικέ που έχεις άποψη για όλα παλιοκαραγκιόζη

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/8/15 09:20

      ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ (08.22) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΩΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ...ΤΙΜΗ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ,ΚΑΘΑΡΜΑ!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/8/15 15:16

      Συγχαρητήρια σε όλες τις επιτροπές συσσιτίων των Εκκλησιών ,και εμάς ο Πάτερ Παναγιώτης κάνει το ίδιο στο Ναό της Κοιμήσεως και σε πολλές άλλες εκκλησίες γίνεται αυτό .Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες κυρίες που κάνουν αυτό το θεάρεστο έργο, Εδω στο σπίτι μας θέλουμε να μαγειρέψουμε και το κάνουμε πολλές φορές αγγαρεία ,κρίνω παράδειγμα από τον εαυτό μου.όχι επί καθημερινής βάσεως να κάνεις κάτι τέτοιο.Όμως νομίζω κύριε 00:04 εσύ τρώς και το βράδυ είναι έτσι;;;;;;;Υπάρχει και το βράδυ συσσίτιο από τις εκκλησίες;;;;;;;;καλοπροαίρετα ρωτώ ;;Σε ενόχλησε που έκανα μια πρόταση με χειροπιαστό παράδειγμα;;;;Διότι τυγχάνει να βγαίνω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και έχω πάω σε όλα τα μαγαζιά μαζικής εστίασης ,και όλοι κάνουν το ίδιο αδειάζουν τα περισσευούμενα φαγητά ,απείραχτο και αποφάγια και τα μαζεύουν μέσα στα τραπεζομάντιλα και πάνε κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων
      δεν είναι κρίμα Γιατί κακοπροαίρετο άτομο τις θετικές σκέψεις μου λες ότι ''κομίζω γλαύκας'',ότι πρωτοτυπώ.Θα είναι άσχημο εάν με αυτή την πρόταση μου επουλώσουμε και άλλες πληγές ,που ανοίγονται καθημερινά;;;;;;;;;;Αναφέρεις να ασχοληθώ με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ;
      ανιδιοτελής -ής -ές [aniδiotelís] Ε10 : που οι ενέργειές του δεν αποβλέπουν στο προσωπικό, στο ατομικό του συμφέρον. ANT ιδιοτελής: H προσφορά του είναι καθαρά φιλική και ~. Ο ~ χαρακτήρας του τον κάνει αγαπητό σε όλους. ανιδιοτελώς ΕΠIΡΡ χωρίς επιδίωξη ατομικού συμφέροντος: Προσφέρθηκε ~ να βοηθήσει. Από όλα αυτά τα πιο πάνω με αγγίζει ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;Δεν έχω εγώ λεπτότητα ,και τρυφερότητα;;;που προτείνω από τα ήδη υπάρχοντα των μαγαζιών μαζικης εστίασης να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και που αφήνουμε εμείς όλοι που έχουμε πληρώσει για να φάμε ,και να χορτάσουμε το αχόρταγο στομάχι μας;;;;;; Και είναι λεπτότητα και σοβαρότητα όταν πάμε και ζητάμε χορηγίες για να υλοποιήσουμε αυτά τα προγράμματα (π΄.χ Κοινωνικό Παντοπωλείο) γιατί και οι χορηγοί κουράστηκαν να δίνουν!!! Και να είσαι σίγουρος-η ότι και το δικό μου δεξί χέρι δεν γνωρίζει τι κάνει το αριστερό.δεν είσαι εσύ πιο ευαισθητοποιημένος από εμένα πίστεψε με.!!!
      Εκτός αυτή η πρόταση μου πρέπει να μπεί στον κανονισμό καθαριότητος διότι εάν γίνει κάτι τέτοιο, θα έχουμε κύριοι υπεύθυνοι της καθαριότητος λιγότερα οικιακά σκουπίδια ( τα όποία είναι τα περισσότερα χρήσιμα πρίν μπούν εκεί μέσα στο κάλαθο)
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/8/15 15:22

      Ανώνυμος25/8/15 00:17
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 00.04 .ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ

      ΜΕΓΑΛΕ.

      -------------------------------------------------
      ΣΕ ΤΑΠΩΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ;;;;;;;;;;;;;;ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΕ Ο Ο:Ο4;;;;;;;;
      ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΑΣΑΤΕ ΤΣΙΧΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΑΣ !!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/8/15 00:09

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε ανώνυμε 25/8/15 00:09
      1.- Ουδέποτε λάβαμε δελτίο τύπου της δημάρχου γι’ αυτό το θέμα
      2.- Κωμικοτραγικά δελτία τύπου όχι μόνο δεν θα τα σηκώναμε αλλά δεν γουστάρουμε και να τα διαφημίζουμε ούτε επί πληρωμή γιατί υποτιμά την νοημοσύνη μας η κα δήμαρχος
      Τέλος αν δεν γουστάρεις το μπλοκ να πας αλλού έχει πολλά η Κούλουρη και δεν θα μας λείψεις
      Όσο για τον χαρακτηρισμό σου; Οι δικές σου ύβρεις… τίτλος τιμής για μας

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/8/15 00:57

    Τα ΔΤ της σημερινής δημοτικής αρχής είναι παράδειγμα προς μίμηση.
    Σεμνά, λιτά και ουσιαστικά, χωρίς πομφόλυγες και ηλίθιες θριαμβολογίες.
    Ήμουνα σίγουρη για το ήθος και το προφίλ της κυρίας Νάννου, αλλά άλλο να το πιστεύεις κι άλλο να το διαπιστώνεις κάθε μέρα. Μπράβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/8/15 08:11

      Να γελάσουμε τώρα ή το απόγευμα με την δροσούλα;
      Μην ιδρώσουμε κιόλας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/8/15 20:27

      ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ 00:57???
      ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ. ΠΑΤΗΡ Η ΥΙΟΣ???
      ΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΗΣΑΣΤΕ!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/8/15 17:07

    Μηνάκο 00:57,ποιό δελτίο τύπου???? αυτό που μαζί με τον άλλο κουτοδήμαρχο αποτελούν το διδυμο των δύο δήμων που έχουν ξεμίνει χωρίς προυπολογισμό?????
    Αλλά για πες μας παραθεσμικέ γιαυτό πήγες από μοναστήρι μεριά???????γιά να ρεφάρεις????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/8/15 22:15

    Ρε λαμόγιο πρόεδρε το ελευθέρας στα φέρρυ της φανερωμένης το παρέδωσες ρε τσαμπατζή..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.