Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Αυγ 2015

Η κατάσταση τελικά έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου! Αφιέρωμα από φωτογραφίες που καθημερινά λαμβάνουμε από αναγνώστες μας. Ο Θεός να φυλάει την Σαλαμίνα, γιατί οι αρμόδιοι φαίνεται πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.



96 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/8/15 08:40

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ

    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΧΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 17:43

      Οι πολίτες της Κω αντιδρούν στην πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών με πρωτοβουλία του Νότη Σφακιανάκη

      Με πρωτοβουλία του γνωστού καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη, οι Έλληνες της Κω που υποφέρουν από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση υπογράφουν μια επιστολή προς όλες τις αρχές, απαιτώντας την άμεση λύση του προβλήματος με την προστασία των συνόρων μας.
      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ
      Πρός όλους τούς βουλευτές Δωδεκανήσου, τόν περιφερειάρχη, τόν έπαρχο Κώ, τόν δήμαρχο Κώ, τόν αστυνομικό διευθυντή Κώ, τόν λιμενάρχη Κώ καί πρός πάσαν άλλην υπεύθυνη αρχή:
      Σάς καθιστούμε υπεύθυνους για την άκρως απαράδεκτη καί επικίνδυνη κατάσταση που επιτρέψατε σε συνδυασμό μέ τήν κεντρική εξουσία να βιώνουμε καθημερινώς το μέγιστο πρόβλημα της λαθραίας εισόδου στήν πατρίδα μας χιλιάδων ανθρώπων πού με πρόφαση ανθρωπιστικά αίτια με χυδαίο πλέον τρόπο βιάζουν καθημερινώς τα σύνορα μας και αλλοιώνουν πληθυσμιακώς και πολιτιστικώς την Ελλάδα μας!
      Εάν ξεσηκωθεί ο λαός μας (πού δυστυχώς φοβούμεθα ότι σύντομα μπορεί νά είναι αναπόφευκτο) μία σπίθα θά είναι αρκετή γιά νά δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη πυρκαγιά και οι συνέπειες θά είναι τραγικές που όλοι απευχόμεθα!
      Στους ‘’βιαστές’’ τών συνόρων μας καί γενικώς της ζωής μας λέμε ΟΧΙ!!!
      Για τους λόγους αυτούς σάς καθιστούμε υπεύθυνους γιά όσα έχουν συμβεί, ότι συνεχίζεται να συμβαίνει και ελπίζουμε αυτή την ύστατη στιγμή να βρείτε τρόπους να προλάβετε το κακό πού κανείς δέν επιθυμεί και καταλαβαίνετε τι εννοούμε.
      Δεν ζητούμε, αλλά απαιτούμε από όλους εσάς τους ‘’λειτουργούς υπαλλήλους’’ του λαού να επιβάλλετε τήν νομιμότητα όπως με πολύ ζήλο την επιβάλλετε προς κάθε Έλληνα!
      Υ.Γ. Οι όποιες συνέπειες από τις εξελίξεις θα βαραίνουν εσάς καί μόνον εσάς διότι μέχρι τώρα δεν σταθήκατε αντάξιοι τών περιστάσεων προστατεύοντας τήν πατρίδα μας.
      Οι ‘’ελεύθεροι πολιορκημένοι’’ πολίτες της Κω της αρχαίας Μεροπίδος τής πατρίδος του Ιπποκράτους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/8/15 11:35

      ΑΝΕΛ: "Το υπουργείο Παιδείας ασχολείται με τους Άθεους το Δεκαπενταύγουστο"
      Η Τομεάρχης Παιδείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου προχώρησε σε δήλωση για τα αιτήματα της Ένωσης Άθεων, που πρόσφατα είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Τάσο Κουράκη, όπως προκύπτει από σχετική ανάρτηση στον δικτυακό τόπο της Ένωσης.

      Η κα Ξουλίδου αναφέρει πως την ώρα που η χώρα παλεύει να ορθοποδήσει και λίγο πριν την μεγάλη γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, μερίδα της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας συναντάται με εκπροσώπους της Ένωσης Άθεων προωθώντας - και μάλιστα χωρίς διάλογο - θέματα που αφορούν στην απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών για όλους, κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος σε δελτία μαθητών και σε απολυτήρια, διευκρινίσεις στον τρόπο αίτησης για απαλλαγή από τη συμμετοχή σε εκκλησιασμούς και στον τρόπο διεξαγωγής της πρωινής προσευχής, ενώ απαξιώνει εκπαιδευτικούς που ζητούν επανειλημμένα να συναντηθούν με το Υπουργείο.

      Κάτι τέτοιο αποτελεί τουλάχιστον «αθέμιτη πρόκληση» όχι μόνο για το σύνολο του εκπαιδευτικού κόσμου του οποίου τα προβλήματα παραμένουν άλυτα, αλλά και για το σύνολο του ορθόδοξου ελληνισμού της χώρας, τη στιγμή που το ελληνικό ορθόδοξο χριστιανικό πνεύμα αποτελούσε και αποτελεί πνευματική «πυξίδα» όλων μας εν μέσω της καταιγίδας της κρίσης.

      Ως Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο σύνολό μας εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας σε επικείμενες αλλαγές που θίγουν την θρησκευτική συνείδηση όλων των Ελλήνων. Δεσμευόμαστε ότι σε περίπτωση που έρθουν στη Βουλή θα τις καταψηφίσουμε, με σύμμαχό μας τους Έλληνες πολίτες, προασπιζόμενοι το θρησκευτικό αίσθημα όλων των Ελλήνων.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/8/15 08:45

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/8/15 08:45

    καντε κατι εχουμε πνιγει στα σκουπιδια και τη βρωμα


    κυρια ναννου θα κανετε καινουργιεσ αυξησεισ

    ακουγετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/15 08:55

    ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΣΗ
    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ


    Κ, ΧΑΤΖΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/8/15 09:06

    Κύριε Χατζή εισηγηθήκατε και ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο τον κανονισμό καθαριότητας λέγοντας μαζί με την δήμαρχο ότι ο κανονισμός θα λύσει το πρόβλημα
    Επίσης αυξήσατε τα ανταποδοτικά τέλη για την καθαριότητα κατά 50℅ τάζοντας καλύτερη καθαριότητα και έγκριση προυπολογισμου
    Κυρία δήμαρχε δυστυχώς για τον ιστορικό τόπο που ζούμε έχετε αποτύχει σε όλα τα επίπεδα αλλά και επι μέρους θέματα που έχετε ασχοληθεί τούς δώδεκα μήνες που διοικήτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/8/15 09:45

    ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΒΡΩΜΟΧΕΡΑΔΕΣ
    Αυτά είναι τα ειδικά χαρακτηριστηκά της σημερινής δημοτικής αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/8/15 10:53

    κυρία Δήμαρχε,
    Σας απευθύνω τον λόγο αν και θα έπρεπε να σας απαξιώνω όπως κάνετε κι εσείς με τους δημότες σας μια και δεν απαντάτε ποτέ και σε κανένανε
    Είχατε πει -σας το θυμίζω- ότι η αύξηση που βάλατε πέρσι ήταν προσωρινή και φέτος το Οκτώβρη θα την αφαιρέσετε, αναμένουμε να το ζήσουμε για να κρίνουμε πλέον και την φερεγγυότητα σας.
    Ο Οκτώβρης γαρ εγγύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 10:57

      Μα τι της λες της γυναίκας, εδώ δεν "ισοσκέλισε" ακόμα τον προϋπολογισμό της για το 2015 και τον Οκτώβρη που της αναφέρεις θα πρέπει να παρουσιάσει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό του 2016, είναι δυνατόν; Αυξήσεις θα κάνει ξανά ο μέγας μάγιστρος Μηνάς για να ισοσκελίσει τα ασιστοσκέλιστα.
      Καλά δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/8/15 11:01

    Ρε παιδιά έχω μια απορία, πως κυκλοφορούν στην Κούλουρη; Πως κυκλοφορούν στο στενό τους "οικογενειακό" περιβάλλον; Δεν τους φτύνουνε;
    Είναι νησί αυτό κατακαλόκαιρο;
    Ρε ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να κάνει αυτεπάγγελτες διώξεις; Απ' όσο γνωρίζω έχουμε και κάποιους Σαλαμίνιους τέτοιους δεν ενοχλούνται αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/8/15 11:30

    Aνίκανοι και ψεύτες. Περιμένει ο άλλος να του μειώσουν τα δημοτικά τέλη, λέει. Πάρτε ένα 25αράκι αύξηση και καλά είναι. Αχρηστοι χαραμοφάηδες, δεν θα δείτε φράγκο από μένα αν δεν καθαριστεί το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/8/15 12:42

    ΟΣΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ WIND ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΣΕΙΣ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ
    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/8/15 13:43

    Δημοτικά τέλη από μένα δεν πρόκειται να δουν αν δεν καθαρίσουν το νησί. Πληρώνω στην τράπεζα μόνο την ΔΕΗ. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μήπως και βάλουν μυαλό. Αν νομίζετε ότι επειδή βγήκατε είσαστε παντοδύναμοι είστε βαθιά νυχτωμένοι. Η δύναμη είναι στον πολίτη, καιρός να το συνειδητοποιήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/8/15 14:57

    ΡΟΥΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ ΞΎΠΝΑ ΌΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ? Ο ΜΑΡΙΟΣ ?Ο ΘΑΝΑΣΗΣ? ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΈΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΆΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΞΉΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΌ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΤΑΙΣ 100% ΕΣΥ!!!!!!! ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΊΡΑ ΤΗ ΜΆΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 15:07

      ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ,ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ,ΤΟΝ ΤΑΜ-ΤΑΜ -ΤΑΜ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ!!!ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΜΕΙΝΕΙ;;;;;;;;;;ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΖΕΣΤΟ!!! ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ;;;;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/8/15 15:04

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης έβαλε τα κλάματα και διέκοψε τη συναυλία του! Ποιος ήταν ο λόγος που συγκινήθηκε ο καλλιτέχνης;
    Ένα άνευ προηγουμένου γεγονός συγκίνησε τους 3000 θεατές που κατέκλυσαν το Ευριπίδειο θέατρο στη Σαλαμίνα τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στην συναυλία του Γιώργο Μαζωνάκη.
    Ο τραγουδιστής την ώρα που τραγουδούσε το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» ξέσπασε σε κλάματα και διέκοψε για λίγα λεπτά το τραγούδι


    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΑΡΧΗ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΟΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 20:45

      ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΣΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος13/8/15 15:26

    μεγαλύτερη ξεφτίλα σε δήμαρχο και απαξίωση δεν έχω ξαναδεί στα 56 χρονιά της ζωής μου!!! φτου σας !!! δεν ξέρω τι έκανε ο τζαβαρης και αν (έφαγε) κάτι που δεν το έχετε αποδείξει ακόμα,!!! άλλα στην καθαριότητα άφησε ιστορία το νησί τουλάχιστον από τα σκουπίδια ήταν πεντακάθαρο παραδειγματίσου λοιπόν και μην κάνεις άλλα πειράματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/8/15 15:47

    ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΓΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/8/15 16:04

    ΕΠΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 18:21

      Να είναι καλά οι μαϊμούδες που έκοβε ο χριστοδουλου τα τιμολόγια...κ η τοκογλυφία...ρδ ουστ μόνο για ασβεστη είστε κωλοαμπελακιωτες...καλα του τα είχε πει ο Νίκος ο Φουρικης...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/15 21:34

      Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΑΥΤΟΣ!!!
      ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/15 01:43

      Αλήθεια ρε φιλαράκια ΑΥΤΟΣ ο Νίκος ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ,που χάθηκε?

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος13/8/15 16:40

    ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
    ΒΡΩΜΟΧΕΡΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/8/15 16:43

    Κύριε Χατζή εισηγηθήκατε και ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο τον κανονισμό καθαριότητας λέγοντας μαζί με την δήμαρχο ότι ο κανονισμός θα λύσει το πρόβλημα
    Επίσης αυξήσατε τα ανταποδοτικά τέλη για την καθαριότητα κατά 50℅ τάζοντας καλύτερη καθαριότητα και έγκριση προυπολογισμου
    Κυρία δήμαρχε δυστυχώς για τον ιστορικό τόπο που ζούμε έχετε αποτύχει σε όλα τα επίπεδα αλλά και επι μέρους θέματα που έχετε ασχοληθεί τούς δώδεκα μήνες που διοικήτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/8/15 16:44

    Είσαι ένας κοινός ψεύτης. Κανείς δεν είπε ότι ο Κανονισμός θα λύσει το πρόβλημα.
    Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο αν ο καθένας συνειδητοποιήσει το πρόβλημα που δημιουργεί ο ίδιος με το να σκορπάει όπου βρεί τα κάθε λογής σκουπίδια.
    Τη χολέρα δεν την δημιουργεί ο δήμος αλλά εμείς οι ίδιοι οι πολίτες που δεν σεβόμαστε το περιβάλλον. Εκεί λοιπόν έρχεται ο Κανονισμός και με το φόβο των προστίμων προσπαθεί να βάλει μία τάξη, να συνετίσει και να βάλει φρένο σε ορισμένους όπως αυτή τη κυράτσα που λέγεται Μ.Δ. που πήρε την άλλη φορά τους κάδους που τοποθέτησε η Υπηρεσία καθαριότητας σε νεκρό μέρος της περιοχής και η κυράτσα μετά της συζύγου της τους ξανάβαλε μπροστά στην πόρτα του σπιτιού από το οποίο είχαν μεταφερθεί. Τώρα που θα φάει 1.000 ευρώ πρόστιμο να δούμε αν θα τα ξανακάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 17:06

      ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ;;;;;;;;;;;;

      ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ,Η ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ,ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ;
      ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ . ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΩ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ .ΘΑ ΚΙΟΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/15 17:06

      Ρε παλιοκαραγκιόζη όταν ο δήμος δεν μαζεύει έγκαιρα τα σκουπίδια ,όταν δεν πλένει τους κάδους,όταν δεν κάνει ανακύκλωση,όταν είναι ανοργάνωτος,όταν,όταν,όταν κλπ,κλπ,κλπ
      Ποιός φταίει????????

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/8/15 17:21

      ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΚΥΡΑΤΣΑ Μ.Δ .!!!!
      ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ!!!!.
      ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !!!
      ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ!!!! .

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/8/15 17:24

      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ????? ΦΟΒΗΘΗΚΕ??????

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/8/15 17:42

      13/8/15 17:14
      Η παλιοκυράτσα είσαι εσύ, και είσαι και αληταράς που μιλάς έτσι για μια κυρία. Σας έχει βάλει τα γυαλιά εκατό φορές. Επειδή εκλεγήκατε δεν αγοράσατε και το νησί μαζί.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος13/8/15 16:45

    Αυτή η κυράτσα ( Μ.Δ ) που ανατριχιάζεις να πεις το όνομα της.Λέγεται
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Γιατί δεν λές την αλήθεια;;; .Η υπηρεσία ήρθε αυθαίρετα πήρε τους κάδους,από εκεί που ήταν ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ επί προεδρίας κ. ΤΣΑΛΙΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΗ επι Δημαρχίας Αγαπίου Ε.{μεταφέρθηκαν για λίγο απέναντι όσο ο κ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ έκανε τον δρόμο ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ] & τους πήγε ,δίπλα στη στάση .ήρθα εκεί σας ενημέρωσα ,σας έφερα & σας έδειξα τον νόμο ότι απαγορεύεται δίπλα στη στάση,& στις πλατείες.σκουπιδιάρες.Σας είπα ότι τους τοποθετήσαμε απέναντι με το σκεπτικό αυτοί που περνούν απο τον ΑΓ, ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ να μην έχουν πρόσβαση να σταματήσουν ,να πετάξουν σκουπίδια & να είναι μόνο για το συγκεκριμένο σπίτι της ΚΥΡΙΑΣ???? &της δέκα ακόμη οικίες γύρω -γύρω. Τους πήγαμε στη θέση τους ,πέρασαν κάμποσες ημέρες ,& ενω βρωμάμε στα σκουπίδια Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣ στέλνει πάλι & παίρνουν πάλι αυθαίρετα τους κάδους από την θέση που ήταν .& τους πάει στην Πλατεία μας ,που ήδη παράνομα εκεί έχουμε τέσσερις . Γιατί ;;,γιατί υπάρχει στη συγκεκριμένη οικία μία Συγγενής Ντόπια πολλών γνωστών στο Δημαρχείο &του Αντιδημάρχου λέει . ''ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ '' ( ΧΕΣΤ.....Α) κ. Αντιδήμαρχε, Ο παράνομος είσαι εσύ & οι εμπλεκόμενοι της καθαριότητας που ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ δίχως να ρωτήσετε τον Σύλλογο ,& χωρίς να έχετε προβλέψει οριοθέτηση κάδων στον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κανονισμό. διότι αυτό το είχε συμπεριλάβει Ο κ. Μητρόπουλος στις συμπληρωματικές του ιδέες που ποτέ δεν τις συμπεριλάβατε στον κανονισμό, & ΗΡΘΑΤΕ & ενεργήσατε αυθαίρετα. μεταφέροντας εσείς τους ΚΆΔΟΥΣ από εκεί που ήταν ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ .δηλαδή το αντίθετο.ΕΓΙΝΕ!!!! Το ποιός θα φάει το πρόστιμο θα το ΔΟΥΜΕ .εμένα μη με" ΦΟΒΊΖΕΙΣ !! Τον εαυτό σου φόβιζε ,& τους ποιο κάτω από εσένα .Η & τους πιο πάνω από εσένα Κοίταξε τε να μαζέψετε τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που μας έχουν ΦΑΕΙ τα ποντίκια ,& τα φίδια & θα αρχίσει ο κόσμος να σας φέρνει το υγειονομικό γιατί θα πάθουμε χολέρα .& άσε τις απειλές σε εμένα δεν πιάνουν κατάλαβες??? Αν σας λείπουν 1000 ευρώ ζητησέτα από αυτούς που σας τα τάξανε.Από εμένα πάντως μη περιμένεις.!!! .άδικα θα περιμένεις.!!Το ίδιο έκανες από ότι διάβασα πρίν λίγες μέρες ημέρα ΣΆΒΒΑΤΟ για κάποιους άλλους γνωστούς σου μετέφερες κάδους (κοντά στην Δημοτική Πλάζ) σε άλλο σημείο.Μη πεις όχι πρόσεξε καλά!!!!
    Αντι να στέλνεις να μαζεύεις κανένα σκουπίδι ,Αρχίσατε τα'' ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ''
    & ΤΑ ''ΣΟΓΙΑ'' Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε & εμείς εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!
    & πιστεψέμε έχουμε ΦΩΝΗ & ΜΕΓΑΛΗ
    Συμπέρασμα; ΚΥΡΑΤΣΑ να πείς εσύ που τα έγγραψες τις δικές σου κυρίες του σπιτιού σου. Διότι η συγκεκριμένη ανάρτηση εγινε από συγκεκριμένο ατομο μια & ήταν κάτι που το γνώριζαν οι ολίγοι!! Ε Αντιδήμαρχε;;;;;Ε Προιστάμενε! Ε Διευθυντά
    Α!!!! & να μη το ξεχάσω μιας & ήρθε ο λόγος τα ΔΕΝΤΡΑ έξω απο την οικία της κυρίας ,η οποία έχει βγει στο δρόμο εκτός ορίων ,εάν κοιτάξετε πιο κάτω θα δείτε τα όρια πρέπει να κοπούν όπως σας αναφέρει ο νόμος που σας έδωσα.Διότι εμποδίζει την στάση του λεωφορείου όταν κατεβαίνει ο κόσμος.
    Κύριε ,Αντιδήμαρχε .Ελα να πάρεις τα ογκώδη από την Γωνία ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ& Ν.ΒΟΤΣΗ έγιναν δύο ατυχήματα & θα λυπηθώ να σου κάνουν μήνυση.Και μη σου πω ότι θα σου βάλω ''πρόστιμο''' που δεν είσαι εντάξει στις αρμοδιότητες σου.
    ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ και δυστυχώς για σένα που το έγραψες είμαι Η ''ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ'' τήρησε τους ΝΟΜΟΥΣ άμμεσα!!
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 17:23

      σκασε επιτελους νουμερο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/15 15:17

      Ανώνυμος8/8/15 09:33
      Και να σκεφτείς ότι πίστευαν πως μετά την ψήφιση του κανονισμού καθαριότητας όλα θα λειτουργούσαν άψογα.
      Πόσο άσχετοι είναι με το αντικείμενο



      Ανώνυμος8/8/15 13:59
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΤΖΗ (ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ) ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ!! 1) ΜΕΤΕΦΕΡΕΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΑΛΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ!!!!ΚΑΙ 2) ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΓΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;;;;;;;
      ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ !!!Ο ΚΡΥΦΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ!!!ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!!

      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΤΕΙΝΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!! ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!! ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗ

      ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ!!!ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!

      ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΥΡΙΑ!!! ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος13/8/15 17:14

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ,ΠΟΥ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/8/15 17:31

    ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ

    ΣΤΡΑΤΟ ΟΧΙ ΜΑΝΩΛΗ.................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος13/8/15 17:37

    H Ρούλα έχει πτυχία στην καθαριότητα. Της το δώσανε τιμής ένεκεν μια και τα καταφέρνει περίφημα. Μπράβο Ρούλα, άξια, μας νοικοκύρεψες. Ρε σαν δεν ντρέπεστε βρωμιάρηδες που θα πάθουμε χολέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/8/15 18:12

    Κωστάκη ερωτήλο η κονόμα στα παιχνίδια είναι 50-50???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/8/15 18:20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 18:23

      Μαστροκολας 50€ το μήνα να στήνει ρεπορτάζ...ουστττττττττ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/15 18:24

      Δεν έχουν πεινανε οι αλπινοι....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/8/15 19:17

      Αυτοί ετοιμάζονται για Κύπρο και εσείς κελαηδάτε!!!! Α ρε φουκαριάρα, πάτα πόδι πριν είναι πολύ αργά για σένα!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/8/15 19:22

      Τι έγινε ρε παιδιά, τι μαθαίνουμε;; Ο ανοιχτομάτης με το πούρο χαιβάνας που το ανάβει με το 50ευρω;;; θα καταδεχτεί να πάει τσάμπα στην Κύπρο;;; Έτσι ξέρω και το παίζω και εγώ!!!! Ε ρε φασίνες που τους χρειάζονται!!! Εδώ ο Δήμος χάνεται και αυτοί χτενίζονται.... ουσττττττττ!!! Από τέτοιους χορτάσαμε κανέναν καλό θα δούμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/8/15 09:03

      Ανώνυμος13/8/15 18:23
      Μαστροκολας 50€ το μήνα να στήνει ρεπορτάζ...ουστττττττττ
      ---------------------------------------
      Τελικά είσαι πιο κουτός κι απ' τα "καρότα" στημένες είναι οι φωτογραφίες που του στέλνουν οι bloggers;
      Στημένα και φωτομοντάζ είναι όλα τα σκουπίδια και η χωματερές απανταχού της νήσου Σαλαμίνος;
      Στημένες είναι οι καμένες λάμπες;
      Στημένες και όλες οι γούβες;
      Στημένα και τα κακοποιημένα όνειρά μας;
      Μα είσαι τόσο ξεφτίλας; ΝΑΙ τελικά είσαι το ξεφτίλας

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος13/8/15 18:26

    Κωστάκη ερωτύλο πυροσβεστακι ρουφιανακι της κακομοίρας η κονόμα στα παιχνίδια είναι 50-50??????????? Πες μας , πες μας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/8/15 20:14

    Ο παραθεσμικος με την φουκαριάρα τι έκαναν εχθές στο μοναστήρι ;Τους πήραν με τα καντήλια και τα θυμιατα στο κυνήγι οι καλόγριες;Ρε ουστ κοπροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος13/8/15 20:14

    Παραθεριστή επί μια δεκαετία ξεφτίλισες και συκοφάντησες , τρεις Κουλουργιώτες δημάρχους με κύριο στόχο την ανάληψη της εξουσίας και τα κατάφερες .Χωρίς κανένα συναίσθημα αγάπης για τον τόπο διέσυρες τους πάντες με αλήτικες μεθοδεύσεις,, λεηλάτησες ανελέητα και χωρίς φραγμούς τον δήμο και την ιδιότητα του πρώτου πολίτη την έκανες εφάμιλλη με ιδιοκτήτη χαμόσπιτου της Τρούμπας .Η τεράστια εκλογική διαφορά των 3500 ψήφων πρωτόγνωρη για το νησί εκφράζει την απέχθεια και την αποστροφή που τρέφουν οι πολίτες αυτού του τόπου στο πρόσωπο σου .Πρέπει να εμπεδώσεις ότι ο λαός της Σαλαμίνας τον Μάιο του 2014 σε έστειλε χωρίς επιστροφή στα ΑΖΗΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος13/8/15 20:39

    ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΡΑ ΜΗΧΑΛΟΜΗΝΑΚΟ ΤΟΥΣ 3500 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΘΡΑΣΟΠΟΥΣ@@. ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΘΗΤΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΔΕ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 22:41

      ΜΠΕ ΜΠΕ ΛΙΛΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕΣ ??????????
      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/8/15 22:43

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/8/15 22:45

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/8/15 01:08

      Ο Τσάβες λαμόγια είναι ο πρώτος Καλλικρατικός δήμαρχος και θα είναι και ο πρώτος που θα ξαναγίνει δήμαρχος
      Όσο για σας Μηνακιμιχαλάκο και Φουκαριάρα θα εισπράξετε ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ (πολιτικο.......)από την πρώτη κυριακή στις εκλογές του Μάη του 2019
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/8/15 01:13

      Καραγκιοζάκια, Τσάβες και ξερό ψωμί.

      Βρωμοχεράδες θα παρακαλάτε να φύγετε μπροστά στη κοινωνική κατακραυγή που διογκώνεται
      Λαμογιομηνακομιχαλάκο

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/8/15 08:24

      ΤΖΑΒΑΡΗΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Η ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ
      ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ
      ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/8/15 11:33

      Εισαι ψευτης δεν του φευγουν ολοι του μενει η κερατομενη αυτη που του εκανε και του κανει πλατες με την τσουλα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος21/8/15 20:27

      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος13/8/15 21:08

    Ρε Μαστροκώλια πες μου σου αρέσει αυτός ο οχετός από ύβρεις και μαλακίες που γράφουν στο σάιτ σου?

    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/8/15 21:39

      Τα αίσχη που γίνονται στον Δήμο δεν σε πειράζουν ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/15 08:55

      Το σάιτ σε ενόχλησε και όχι ότι απαράδεκτο ζεις καθημερινά;
      Δεν σε ενοχλεί το καθημερινό αδιέξοδο με τα σκουπίδια;
      Δεν σε ενοχλεί το ανύπαρκτο και ασυντήρητο οδικό δίκτυο του τόπου σου;
      Δεν σε ενοχλεί που δώσαμε εξουσία στους πλέον ανίκανους διαχειριστές της;
      Δεν σε ενοχλεί που δεν υπάρχει ούτε ένας έμπορος στο νησί που να θέλει να πουλήσει έστω και μια λάμπα στον δήμο;
      Δεν σε ενοχλεί το μαύρο σκοτάδι με τις καμένες λάμπες απανταχού στο νησί;
      Δεν σε ενοχλεί το μεγάλο φαγοπότι;
      Και σε ενοχλεί στο σάιτ που δίνει ανώνυμο βήμα ακόμα και σε σένα;
      Δεν θα σε κρίνω όμως σε κατακρίνω γιατί μου δίνεις εσύ το δικαίωμα και σε αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.
      Όταν ο γάιδαρος στραβά πατεί, δεν μας φταίει το σαμάρι, η διαμαρτυρία σου κάτι κρύβει.
      Ή είσαι και συ ένα από τα νανάκια της Χιονάτης ή είσαι απ' αυτούς που ξεμπρόστιασαν κάποια στιγμή και φοβάσαι την συνέχεια

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος13/8/15 21:47

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΦΕΤΕ ΕΤΩ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος13/8/15 22:08

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ & ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ SALAMINA PRESS
    Το γράφω & εδώ ,γιατί εκεί θα μου το σβήσει.

    Είσαι απαράδεκτος κύριε διαχειριστά .Θα ήθελα εάν είσαι σωστός να μου πεις το λόγο που σβήνεις τις δικές μου μόνο απαντήσεις ; Το θεωρείς αυτό εσυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ;;;;;;;



    Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
    Αναφέρεστε, ότι διατηρείται το δικαίωμα να διαγράφετε τα συκοφαντικά σχόλια Αυτό ισχύει μόνο για μένα ;που γράφω επώνυμα;;;η υβριστικά σχόλια είχα πουθενά υβριστικό σχόλιο .Αντι να σβήσεις του ανώνυμου που συκοφαντεί ,& βρίζει εμένα σβήνεις τα δικά μου Αυτό λέγεται αντικειμενική δημοσιογραφία;;;;;;
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος13/8/15 22:12

    να σε ρωτησω κατι κ μαρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/8/15 00:09

      Βεβαίως!!!! Ρώτησε ότι θές αρκεί να γνωρίζω να σου απαντήσω!!!

      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/15 03:55

      Το χαρτί εξόδου από το Δαφνί πότε το πήρες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/15 08:16

      Καλημέρα, τι κάνεις συνάδελφε ,της τρέλλας;;;;;;;;

      Μια μέρα πριν από σένα δεν το θυμάσαι;;;;;;;;;αφου σε χαιρέτησα φεύγοντας.
      Αρα εσυ εκτός από τρελός ,έχεις & αμνησία. διότι οχι δεν το θυμάσαι που σε χαιρέτησα ,Αλλά κάνεις & ερώτηση στις 22;12 δεν θυμάσαι τι ήθελες να με ρωτήσεις ,& το θυμήθηκες μετά από εξη ολόκληρες ώρεςστις 3;55.& αυτή είναι ασθένεια ανίατη .& επίφοβη Μη σου πω ότι πρέπει άμεσα να ξανά Νοσηλευτείς.
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος13/8/15 22:16

    μα καλα εξω απο τον ιερο ναο του αγιου νικολαου στην βιτρινα της κουλουρης σαν να λεμε το κολωνακι της σαλαμινας να πετατε βρωμονερα και σκατόνερα ουτε ιερο ουτε οσιο σε αυτον τον τοπο δεν σεβεστε την αυλή της εκκλησιας που εσεις θα πατησετε για να πατε μεσα τι ησαστε ρε εσεις εσεις δεν ειστε ελληνες μαλλον περσες θα ησαστε ή αλβανοι τετοια βρωμα ουτε το ιερο σεβεστε ουτε τον ανθρωπο. τριτοκοσμικοι και μετα σας φταινε οι δημαρχοι και οι αντιδημαρχοι ρε ουστε κλαιν μαιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος13/8/15 22:33

    XATZHΠΕΡΕ ΒΑΛΕ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ? ΕΜΕΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος14/8/15 00:33

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ γνωστοποιεί στο λαό της Σαλαμίνας ότι μετά από παράκληση της δημοτικής αρχής θα παρελάσει στα << Σαλαμίνια >>.Η εμφάνιση της δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το επικρατέστερο είναι να παρελάσει αγκαλιά με τα οστεοφυλάκια του νεκροταφείου Αιαντείου. Με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθεί ο λαός του νησιού μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/15 11:25

      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος14/8/15 00:40

    Ανώνυμος14/8/15 00:21
    ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΑ .ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ < ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ >;;;;ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΝΟΜΙΖΕΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΤΥΝΕΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΖΕΙ ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΣΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΣΥ;;;;;;;;;;

    ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑ !!!ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος14/8/15 07:40

    Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΒΑΣ ΑΝΑΙΒΑΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος14/8/15 07:43

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος14/8/15 08:42

    ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΠΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ.
    ΛΑΒΕΤΕΤΟ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος14/8/15 12:40

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟ. ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 5:30 ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΩ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1.300 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος14/8/15 15:47

    ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗ ΕΡΩΤΗΛΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ Η ΚΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 50-50????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος14/8/15 16:38

    ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΒΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙ

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ,Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος14/8/15 16:50

    ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΔΡΑΓΟΜΑΝΙΒΙΤΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΦΑΣΟΥΛΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/8/15 17:58

      Στραβούλης, Πολυζούλα, Γερασιμούλης, άλλος για την Κύπροοοοοο!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/15 18:11

      Ο ΣΚΙΑΘΗΤΗΣ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ;
      Ή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/15 19:37

      NA TON BOITHA STIN KONOMA

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/8/15 23:20

      ΡΕ ΒΛΑΚΑ 16.50 ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΑΙ;; ΑΠΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΘΕΜΑ ;ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/8/15 17:24

      εσεις που βριζετε παραπανω και μιλατε για κονομες, μονο πιπες δεν τους παίιρνετε οταν τους βλεπετε. τους χαιρετατε και περιμενετε να σας προσέξουν.αυτοι εισαστε, αχρηστοι,αποτυχημενοι και κυριως χειροτεροι απο αυτους. δεν βγαζετε το σκασμο τουλαχιστον. εισαστε τοσο γελοιοι.

      Διαγραφή
  45. Ανώνυμος14/8/15 17:55

    Όλα τα ξεφτέρια στον Δήμο έχουν μαζευτεί. Κανέναν καλό θα δούμε;;; μας μαύρισε το μάτι!!! Για να μην πω, ότι μας έχει βγει από αυτά που βλέπουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος14/8/15 19:08

    Είστε όλοι για λύπηση. Τέτοιο μίσος και κατάντια μόνο μια παρέα Τσαβαρικών υποτακτικών μπορούσε να έχει σε όλη την Σαλαμίνα.
    Καλή συνέχεια στις βρισιές σας και στην κακομοιριά σας.
    Έχετε άλλα 4 χρόνια τουλάχιστον να βρίζετε ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος14/8/15 19:46

    Νανακι 19:08,πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος14/8/15 19:48

    ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗ ΕΡΩΤΗΛΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ Η ΚΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 50-50????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος15/8/15 00:01

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος15/8/15 00:17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος15/8/15 00:35

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος15/8/15 08:19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/15 09:16

      Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις αυτόν που γράφει αυτά για ένα παιδί;

      ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΟΣ

      Πόσο μάλλον όταν αυτός ο "άνθρωπος" είναι ο πρωταγωνιστής των δημοτικών στην Κούλουρη.
      Πληροφοριακά σου λέω ΚΤΗΝΟΣ οτι τα πάρε δώσε σου με το μοναστήρι πέρυσι και φέτος τα ξέρει όλη η Κούλουρη.
      Δεν είσαι επομένως ευηπόληπτος ούτε έντιμος. Άλλωστε ποτέ δεν ήσουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/8/15 09:48

      Aν είχαν λίγη τσίπα δεν θα έκαναν όσα έκαναν. Αδίστακτοι.

      Διαγραφή
  53. Ανώνυμος15/8/15 13:43

    Είναι καθάρματα στη ψυχή και στη ζωή τους
    Άνθρωποειδή που καταστρέφουν κάθε μέρα το νησί των παιδιών μας
    Τομάρια που θα λογοδοτήσουν στους δημότες και στη δικαιωσύνη για ότι κάνουν και για όσα απαυτά που έπρεπε να κάνουν και δε κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/8/15 13:49

      Σκωτεινέ εισαι το ίδιο κάθαρμα να το ξέρεις λαμόγιο

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος16/8/15 03:45

    Μαναρα Ρουλα τι έγινε????? το επιτελειο σου ούτε το κέντρο δεν κατάφερε καθαρίσει της Παναγιάς ανίκανοι!!! Ρουλα ξύπνα τη φουκαριάρα την μάνα σου δεν την σκέφτεσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.