Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Αυγ 2015

Αν είναι δυνατόν, την ανεπάρκεια σου να την βαφτίζεις “νόμο του κράτους” και να επαίρεσαι κι από πάνω !

Η κυρία Δήμαρχος επαίρεται  ότι η  πρόταση της «…επιτρέπει στους «κόκκινους Δήμους» της χώρας να προβαίνουν στην εκτέλεση εργασιών και προμηθειών, μέχρις ότου να μπορέσει το κράτος να χρηματοδοτήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των Δήμων για να ισοσκελισθούν οι Προϋπολογισμοί…».
Αντί λοιπόν να «σιωπά» για την διοικητική της ανεπάρκεια, «κομπάζει» για το επίτευγμα της. Ποιο είναι το επίτευγμα της, η μεγάλη επιτυχία της, μετά από 10 μήνες; ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!
Η κυρία Δήμαρχος με την πρόταση – επιστολή της  στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ζητούσε να εγκριθεί ΕΜΜΕΣΑ ο προϋπολογισμός του Δήμου, αν και δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.
Τι  κατάφερε (;) και για ποιο λόγο «κομπάζει»; Την εκ νέου δίμηνη παράταση χρήσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2014, (που συντάχθηκε από την δική μας Δημοτική Αρχή και εγκρίθηκε από την αρμόδια Δημόσια Υπηρεσία τον Γενάρη του 2014) μέχρι το τέλος του Οκτώβρη 2015 και για συγκεκριμένες ελάχιστες επιπλέον δαπάνες (ανταλλακτικά και συντήρηση των μηχανημάτων και των οχημάτων, τέλη κυκλοφορίας, διόδια κ.λ.π.).

Η συγκεκριμένη Πράξη νομοθετικού Περιεχομένου (ΠνΠ)  δεν αφορά τους «κόκκινους» Δήμους. Αφορά τους δύο από τους 325 Δήμους όλης της  χώρας που δεν έχουν μέχρι σήμερα εγκεκριμένο προϋπολογισμό για το οικ. έτος 2015 και δυστυχώς κυρία Δήμαρχε ο ένας εξ αυτών των δύο Δήμων είναι ο Δήμος μας. Γι αυτό σας το κατόρθωμα πρέπει να αισχύνεστε και όχι να επαίρεστε.
Μετά από ένα χρόνο διοίκησης, πρέπει να σταματήσετε να «πιπιλάτε την καραμέλα» των «κόκκινων» Δήμων και των υπέρογκων χρεών.
Η δική μας Δημοτική Αρχή με χρέος άνω των 40.000.000 ευρώ, επί τέσσερα χρόνια είχε εγκεκριμένους  προϋπολογισμούς. Η δική σας Δημοτική Αρχή κυρία Δήμαρχε, με χρέος μόλις 16.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία  του τελευταίου τριμήνου εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2014, που εσείς εισηγηθήκατε στην Οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο, δέκα μήνες τώρα δεν καταφέρατε  να σας εγκριθεί ο προϋπολογισμός.
Είναι τυχαίο ότι εμείς, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στα Οικονομικά και Δημοσιονομικά δεδομένα (δυστυχώς δεν είμαστε οικονομολόγοι), είχαμε ως Οικονομικό Συνεργάτη  το Πανεπιστήμιο Πειραιά; Ενώ, εσείς, όχι μόνο δεν έχετε Επιστημονικό Συνεργάτη, αλλά ούτε καν Αντιδήμαρχο Οικονομικών έχετε ορίσει. Ίσως επειδή υπερεκτιμάται τις Πανεπιστημιακές, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ, Οικονομικές γνώσεις σας.
Το 2015 τελειώνει κυρία Δήμαρχε και μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη θα πορευθείτε με τον προϋπολογισμό του 2014. Μήπως επιβάλλεται να σταματήσετε να ασχολείστε με τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό και να ασχοληθείτε με αυτόν του 2016; Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. έπρεπε ήδη να  έχετε ξεκινήσει τις διαδικασίες σύνταξης του.
Επίσης, εν όψει της σύνταξης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2016, σας υπενθυμίζουμε την δημόσια δέσμευση σας για μείωση των ανταποδοτικών τελών κατά 50% για το 2016, προκειμένου να εξαλειφθεί η οικονομική επιβάρυνση που υπέστησαν οι συμπολίτες  μας το 2015.
Ας φτάσουμε όμως και στην «ταμπακιέρα» κυρία Δήμαρχε.
Ζητάτε από τους συνδημότες μας  (προφανώς δεν γνωρίζετε ότι Δημοτικά Τέλη και Τέλη Ύδρευσης του Δημοτικού Δικτύου πληρώνουν και οι ιδιοκτήτες κατοικιών μη Δημότες του Δήμου) να είναι συνεπείς και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο.
Μιλάτε κυρία Δήμαρχε εσείς, που στην περίοδο της οικονομικής κρίσης «χαρατσώσατε» τους συμπολίτες μας με 50% αύξηση στα Δημοτικά Τέλη και 57% αύξηση στα Τέλη Ύδρευσης του Δημοτικού Δικτύου.
Μιλάτε κυρία Δήμαρχε εσείς, που στην περίοδο της οικονομικής κρίσης εισπράξατε παράνομα τα αυξημένα Δημοτικά Τέλη για το τελευταίο τετράμηνο του 2014.
Μιλάτε κυρία Δήμαρχε εσείς και χαρακτηρίζετε το 40% των συμπολιτών μας ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ, ως προς τις οικονομικές  υποχρεώσεις  τους προς τον Δήμο.
Προφανώς, δεν γνωρίζετε κυρία Δήμαρχε, ότι αυτό περίπου είναι το ποσοστό των συνανθρώπων μας, που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Σίγουρα δεν το γνωρίζετε κυρία Δήμαρχε, γιατί αν το γνωρίζατε δεν θα καταργούσατε ή δεν θα αδιαφορούσατε για τις κοινωνικές δομές αυτού του Δήμου, που με τόσους κόπους δημιούργησε η δική μας Δημοτική Αρχή.
                                                                            Γιάννης Τσαβαρής

                                                                        π. Δήμαρχος Σαλαμίνας

98 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/15 18:37

    15.OOO.OOO ΕΥΡΩ άνοιγμα άφησες στον προϋπολογισμό του 2014 σύμφωνα με το παρατηρητήριo .Γι αυτά πότε θα βγάλεις ανακοίνωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/15 18:55

    Γιατί ρε δεν κάνετε μια ανοιχτή συνεδρίαση στην αίθουσα Δ. Μπόγρη ΜΟΝΟ για τα οικονομικά ώστε να αντιπαρατεθούν ο Τσάβες με την Φουκαριάρα;
    Άλλωστε ως πτυχιούχα οικονομολόγα, θα τον κατατροπώσει.
    Εγώ μια ιδέα έριξα εσείς τι θα κάνετε;
    Ο λαός αυτού του νησιού δεν πρέπει κάποια στιγμή να μάθει ποιος είναι τελικά το λαμόγιο;
    Δεν θέλεις συνεδρίαση; ΟΚ κανόνισε μια κοινή συνέντευξη τύπου σε μεγάλη αίθουσα πριν την κανονίσει ο Τσάβες σε καμιά αίθουσα δικαστηρίου και γελάει μαζί σας όλη η Κούλουρη.
    Να σου κάνω μια πρόβλεψη;
    Νύχτα θα φύγετε από το νησί προς άγνωστη κατεύθυνση.
    Κοίτα να μαζέψεις προς το παρόν τον συνδυασμό σας που ξεκίνησαν ήδη πριν κλείσεις χρόνο τις "διαβουλεύσεις" και τις "ζημώσεις" κι άστα αυτά είναι δύσκολα αθλήματα για του λόγου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/15 19:30

      θα βγάλεις ανακοίνωση ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/15 20:49

      Μηνάκο 18:37,19:30,ο Τσάβες σας έχει προκαλέσει επανειλημμένα να κάνει κοινή συνέντευξη με τη φουκαριάρα για τα οικονομικά και μάλιστα να συμμετέχεις και συ μηνάκο αφού εσύ είσαι το ......κουμάντο!!!!!
      Επίσης την έχει προκαλέσει επανειλεημμένα να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν την αφήνεις γιατί δεν της τόχεις!!!!!!!!
      Αλλά άν τολμάς αρπαχτικό δημοσίευσε τα οικονομικά στοιχεία του τελευταίου τριμήνου του προυπολογισμού 2014 που η φουκαριάρα εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και καταγράφει το ύψος του χρέους που παρέλαβε περίπου 16 εκ €.....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/15 18:59

    ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΡΤ ΣΤΝΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 2015, ΠΟΥΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 57, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 50, ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΟΣΗ 2016, ΤΑ ΤΕΛΗ



    ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/8/15 19:07

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    ΜΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/15 19:35

      15.OOO.OOO ΕΥΡΩ άνοιγμα άφησες στον προϋπολογισμό του 2014 σύμφωνα με το παρατηρητήριo .Γι αυτά πότε θα βγάλεις ανακοίνωση ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/15 20:51

      Μηνάκο 18:37,19:30,ο Τσάβες σας έχει προκαλέσει επανειλημμένα να κάνει κοινή συνέντευξη με τη φουκαριάρα για τα οικονομικά και μάλιστα να συμμετέχεις και συ μηνάκο αφού εσύ είσαι το ......κουμάντο!!!!!
      Επίσης την έχει προκαλέσει επανειλεημμένα να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν την αφήνεις γιατί δεν της τόχεις!!!!!!!!
      Αλλά άν τολμάς αρπαχτικό δημοσίευσε τα οικονομικά στοιχεία του τελευταίου τριμήνου του προυπολογισμού 2014 που η φουκαριάρα εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και καταγράφει το ύψος του χρέους που παρέλαβε περίπου 16 εκ €.....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/15 19:09

    ΝΑΥΑΡΧΟΠΙΛΑΦΑΚΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΝΑΥΑΡΧΕ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 07:31

      ΕΛΑ ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ ΦΙΛΕ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑ@Α@ΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.....ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΝΑ ΠΙΛΑΦΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/15 10:39

      Το ότι ο Ναύαρχος δεν εξέπεσε του αξιώματος όπως η Λούλα η Καραγιάννη και είναι σήμερα δημοτικός σύμβουλος το οφείλει στην Δήμαρχο που δεν τον κυνήγησε, γιατί πίστευε ότι η παρουσία του θα αναβάθμιζε το κύρος του ΔΣ. Αυτό ο Ναύαρχος το ξέρει πολύ καλά. Δυστυχώς όμως παρασυρόμενος από τον Τσάβες έχει καταντήσει η φιλιππινέζα του και είναι κρίμα, όχι για τον ίδιο αλλά για το νησί μας γιατί κάτι θα μπορούσε να προσφέρει κι αυτός έστω και από την αντιπολίτευση. Η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του κρίνεται επιεικώς ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/8/15 15:26

      ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΗΣΥΧΟ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΙΛΑΦΑΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΝΔ, Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΣΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??? ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ??? ΦΩΦΗ, ΠΟΤΑΜΙ??? ΡΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ... ΟΛΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ. ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΒΛΑΜΗΔΕΣ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος31/8/15 15:58

      10.39 εσυ δεν τα ξερεις καλα η δημαρχος τον κυνηγησε και παρα πολυ μαλιστα (2-3 ενστασεις) λεμονια, τζοβαρας και αν δεν κανω λαθος και η ιδια προεκλογικα για ρωτα τους να σου τα πουν να τα μαθεις και εσυ .

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/8/15 22:46

      ΑΜΦΙΒΙΟ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ ΕΞΕΛΙΣΣΟΤΑΝ. ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ. ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ. Ο ΓΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Η' ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος31/8/15 22:48

      Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ. ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ ΤΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΝΤΙΑΛΟΥΘ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος1/9/15 00:20

      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΗΧΤΗΣ???

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος1/9/15 09:37

      15:58 δεν τα ξέρεις καλά. Αν τον κυνηγούσε η δήμαρχος σήμερα δεν θα ήταν δημ σύμβουλος.
      Το ότι είναι το οφείλει αποκλειστικά σ΄αυτήν.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος1/9/15 17:25

      09,37 ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος1/9/15 20:11

      ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ................ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΑΣΧΗΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΜΗΝ ......... ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ.ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΥ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/15 23:55

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 00:09

      Τι να αμφισβητήσει ο ΤΕΙτζής μωρέ και ποιός του δίνει σημασία του ανίκανου, ούτε ένα ΦΕΚ δεν μπορεί να διαβάσει.
      Εδώ ακόμη και η κουτσή Μαρία κατάλαβε ότι αυτά που ζήτησε η δήμαρχος έγιναν νόμο του κράτους.
      Τόσο ανόητο δεν μπορούσα να τον φανταστώ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/15 00:57

      Καλλίτερα ΤΕΙτζής
      παρά οικονομολόγος
      ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/9/15 09:39

      Τι ΤΕΙτζής μωρέ, ΙΕΚτζής είναι.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος31/8/15 00:11

    15.OOO.OOO ΕΥΡΩ άνοιγμα άφησες στον προϋπολογισμό του 2014 σύμφωνα με το παρατηρητήριo .Γι αυτά πότε θα βγάλεις ανακοίνωση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/8/15 00:31

    Μηνάκο 00:09,00:11,εσύ έλεγες ότι αν κάποιος αμφισβητήσει το πτυχίο της επώνυμα τότε θα το δώσει στη δημοσιότητα!!!!!
    Ιδού η........Σαλαμίνα λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/8/15 00:33

    Μηνάκο 18:37,19:30,ο Τσάβες σας έχει προκαλέσει επανειλημμένα να κάνει κοινή συνέντευξη με τη φουκαριάρα για τα οικονομικά και μάλιστα να συμμετέχεις και συ μηνάκο αφού εσύ είσαι το ......κουμάντο!!!!!
    Επίσης την έχει προκαλέσει επανειλεημμένα να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά δεν την αφήνεις γιατί δεν της τόχεις!!!!!!!!
    Αλλά άν τολμάς αρπαχτικό δημοσίευσε τα οικονομικά στοιχεία του τελευταίου τριμήνου του προυπολογισμού 2014 που η φουκαριάρα εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και καταγράφει το ύψος του χρέους που παρέλαβε περίπου 16 εκ €.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/8/15 00:51

    Ρε Τσάβες πως δεν έχει αντιδήμαρχο οικονομικών......κι αυτός πίσω απο την κουρτίνα στο γραφείο της φουκαριάρας ποιός είναι???????
    ----Ρε φίλε αυτός είναι ο μηνάκος ο δήμαρχος!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/8/15 02:34

    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ Η ΕUROBANK KAI ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ---- ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΙΛΙΣΕ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/8/15 02:39

    ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ...
    ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ .
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/8/15 09:04

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 11:06

      Ο Τσάβες είναι τόσο θρασύδειλος που ούτε αυτό το απλό δεν έκανε.
      Δεν αμφισβήτησε την Επιστημονική της οντότητα.
      Απλά έγραψε ότι υπερεκτιμά τις Πανεπιστημιακές Οικονομικές γνώσεις της σε αντίθεση από αυτόν που ομολογεί ότι είναι σκράμπας γιαυτό και έβαλε Αντιδήμαρχο Οικονομικών τον .... κατά τα άλλα συμπαθή κ.Καπετανάκη για να .... σώσει το Δήμο.
      Αν έχει κότσια ας το αμφισβητήσει ευθέως σαν θεσμικό όργανο που λέει ότι είναι, και τότε σίγουρα η Δήμαρχος θα του τρίψει στη μούρη το Πανεπιστημιακό της Πτυχίο . Θα το κάνει, εσύ τι λες; Εγώ βάζω στοίχημα ότι δεν θα το κάνει γιατί φοβάται μήπως του τσαλακωθεί η μούρη από το τρίψιμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/15 15:21

      ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΖΕΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΚΑΤΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος31/8/15 11:35

    Μηνάκο 11:06,τα πάντα στην ώρα τους μανάρι μου.....ο Τσάβες ξέρει το πότε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 15:15

      Καλά, όταν θα βγάλει η γιαγιά μου αρχ...... τότε θα έρθει και η ώρα του, ρε αναμούνου κουτεντέ.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος31/8/15 11:38

    ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????????
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ"????????
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΟΓΩ ΠΤΥΧΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 15:30

      Όχι Γιαννάκι δεν καταλαβαίνω, εσύ καταλαβαίνεις τι γράφεις ή στα γράφουνε άλλοι;
      Απλά, πολύ απλά τα πράγματα. Όργανο είσαι όπως το μπουζούκι, αν τολμάς ρίξε μια πενιά και αμφισβήτησε την ευθέως για να στο τρίψει στην μούρη !!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/9/15 13:39

      ΡΕ ΜΝ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ
      ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ
      ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος31/8/15 11:57

    Eirini Biniari

    Στο καραβι που λεγεται ζωη εμεις ειμαστε οι καπετανιοι.... Εμεις θα αντιμετωπισουμε την φουρτουνα η τη νηνεμια......ολα μπορουμε να τα καταφερουμε.... αρκει να το θελουμε....Δεν εγκαταλειπουμε....Αγαντα .... και παντα κοιταμε τη θετικη πλευρα της ζωης....
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ!!!Ε!!!!! ΡΙΝΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 15:22

      Ρε παραθεριστή, για ποιό καράβι μιλάς, το βουλιαγμένο; Ξέχασες ότι βγήκες στα βράχια με το σωσίβιο;
      Αντε ρε ΤΕΙτζή υπαλληλάκο που σε κάναμε και δήμαρχο, τρομάρα μας !!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/15 17:29

      ΙΕΚ παρακαλω οχι ΤΕΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος31/8/15 17:38

      ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΤΣΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ ΚΑΡΑΒΙ;;;;;;;;;;;;;;;;ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΑ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΕ ΣΩΣΙΒΙΟ ΕΣΥ ΕΛΕΓΞΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΙΒΙΑ; ;Η ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΣΟΥ;;;;;ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑ ΣΩΣΙΒΙΟ
      ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ!!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος31/8/15 12:13

    Χώσε Γιάνναρε γιατί έχουν χάσει κάθε μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/8/15 15:17

    AΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/8/15 15:24

    Σαλαμίνα 31-08 -2015
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, Αρ. Πρωτ. – 19.011 -
    ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
    ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ
    ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
    Ταχ. Δ/νση : Λ. Κων. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1
    Ταχ. Κωδ. : 1 8 9 0 0
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 – 46 46 047
    Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

    Θέμα : «Προμήθεια και Τοποθέτηση Ελαστικών Αυτοκινήτων για το 2015»

    Παρακαλούμε όπως προβείτε στη λήψη απόφασης για τη διενέργεια διαγωνισμού με θέμα
    «Προμήθεια και Τοποθέτηση Ελαστικών Αυτοκινήτων», και έγκριση της σχετικής μελέτης,
    προϋπολογισμού 39.483,00€, με ΦΠΑ, που θα βαρύνει τον Κ.Α. 20-6671.003, έτους 2015, λόγω
    αναγκαιότητας της πραγματοποίησης της προμήθειας για την εύρυθμη λειτουργία της Δ/νσής μας.

    Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
    ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗΣ




    Θέμα : «Προμήθεια και Τοποθέτηση Ελαστικών Αυτοκινήτων για τΝόμος του κράτους η πρόταση της Δημάρχου κας Νάννουο 2015»
    Τι εγινε::::::::::::::::::((Νόμος του κράτους η πρόταση της Δημάρχου κας Νάννου ))και βρήκαμε χρήματα;;;;;;;;Ρε θα τρελαθούμε;τι άλλαξε και τ'ρα μπορούμε;;;;;;;κ. ΒΑΦΕΙΑΔΆΚΗ ,κ. ΧΑΤΖΗ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/8/15 15:28

    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

    Τοποθετούμε τον υπάλληλο του Δήμου μας Μπούτση Ιωάννη του Νικολάου, κλάδου
    ΔΕ Υπάλληλο Γραφείου με βαθμό Ε΄ στο Γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Βενετσάνου Ιωάννη.
    Η Απόφαση μας αυτή να εκτελεστεί άμεσα.
    Η
    Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Νάννου – Παπαθανασίου Ισιδώρα


    ΕΛΗΞΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΣΗ;;;;;;;;;ΚΥΡΙΕ,ΑΓΑΠΙΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;ΑΝΕΥ ΟΔΗΓΟΥ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/15 00:01

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;;;;;;;;ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ;;;;;;;;;
      ΝΕΥΡΑΚΙΑ ;;;;;;ΝΕΥΡΑΚΙΑ;;;;;;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος31/8/15 15:39

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 41/2015
    ΘΕΜΑ 3o Η.Δ.: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση καλαθοφόρου και
    οχήματος καθαριότητας από τον Δήμο Σαλαμίνας.»
    Η Πρόεδρος ενημερώνει το σώμα ότι λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί τους θερινούς
    μήνες στην αποκομιδή σκουπιδιών (συσσώρευση ογκωδών αντικειμένων, διαμαρτυρίες- καταλήψεις
    από τους κατοίκους της περιοχής μας) προτείνει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μας στείλουν ένα
    φορτηγό, οδηγό και έναν εργάτη ώστε να ενημερώνετε που υπάρχουν προβλήματα και να
    δρομολογούνται από εμάς.
    Όσον αφορά το καλαθοφόρο να μας ορίσουν δύο συγκεκριμένες μέρες την εβδομάδα που θα έρχεται
    στην περιοχή μας ώστε να γνωρίζουμε και να ενημερώνουμε τον κόσμο.
    Ο Κος Μητρόπουλος συμπληρώνει να στείλουν και προσωπικό καθώς έχουν γίνει προσλήψεις με
    πεντάμηνα και να μας γνωστοποιήσουν το πρόγραμμα καθαριότητας για απορρίμματα και τα
    εξωοικιακά της περιοχής μας .
    Ακολουθεί διαλογική συζήτηση η οποία θα καταγραφεί στο πρακτικό της συνεδρίασης.
    Το Συμβούλιο της Δ.Κ. Αιαντείου αφού έλαβε τα παραπάνω:
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    Την πρόταση της προέδρου και ζητά από το τμήμα καθαριότητας να αποσταλεί φορτηγό, οδηγός &
    εργάτης, καθώς και να μας γνωστοποιήσουν το πρόγραμμα καθαριότητας για απορρίμματα και
    εξωοικιακά στην περιοχή μας. Όσον αφορά το τμήμα ηλεκτροφωτισμού να μας διαθέτει το
    2
    καλαθόφορο δύο συγκεκριμένες μέρες την εβδομάδα. Επίσης ζητούν η απόφαση να συζητηθεί και να
    περαστεί από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Γι’ αυτό συντάχθηκε αυτό το πρακτικό και υπογράφεται.
    ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    ΑΙΑΝΤΕΙΟ26/08/2015
    H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΠΑΥΛΙΔΗ – ΜΠΟΥΤΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ !!!ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΕΡΕ;,ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ;;;.ΚΥΡΙΑ ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ;;;ΚΥΡΙΕ ΓΑΛΑΝΑΚΗ;;;;;;;;ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΤΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ,(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΘΕΜΑ;;;;;;;;;;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ;;;;;;;;
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΖΛ;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 16:28

      ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Κ@ΡΙΟΛ@ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ,ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ κ.ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ !!! κ.ΝΑΝΝΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑΡΡΟΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ !!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31/8/15 23:58

      ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΗ ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ.ΚΑΙ ΕΝΗΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ , ΕΤΣΙ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος31/8/15 15:48

    Ουστ ρε απατεώνα που χέστηκες και το παιζεις και αντιπολιτευση. Πανάθεμα σε κερατουκλη.
    Αφήνεις μωρη κοτα και υπονοουμενα για πτυχια.
    Αντε με τον γεροξουρα τον Βασιλειου να καταστρωσετε αντιπολιτευτικο αγωνα. Τελειωμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/8/15 17:02

    ναυαρχε του γλυκου νερου να δουμε θα σε παρει να κανει θεατρινισμους σημερα στο συμβουλιο;μαλλον οχι γιατι εκει δεν σε περνει γιατι θα γινει ρεζιλι σε ολους τους συμβουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος31/8/15 17:39

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος31/8/15 18:41

    Tι έγινε η "κατά δήλωσιν" πτυχιούχος. Πάλι το κορόιδο κάνει; Ρε γελάνε και οι πέτρες με την ξεφτίλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος31/8/15 21:58

    Πτυχίο - Μιχαλομηνάκος - εξωθεσμικός - κακομοίρα - δρακουμανοβιτς - πολυζου - τετα ...φτάνει ρε ξεφτίλες.
    Αηδιάσαμε με τα ίδια και τα ίδια. 1 χρόνο τώρα βγάζετε χολή κ μίσος.
    ¨Εχετε χάσει την κονόμα το καταλάβαμε.
    Άλλα 4 χρόνια εμειναν. Κάντε λίγο υπομονή και ο κόσμος της Σαλαμίνας θα σας ψηφίσει πάλι να τον κλέβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/15 22:58

      ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟ ΝΗΣΙ

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος31/8/15 23:23

    Συγχαρητηρια στον διευθυντη και στο συλλογο γονεων του δημοτικου σχολειου σεληνιων για τις εργασιεςου γινονται στο σχολειο.τους βλεπω καθε μερα απο το μπαλκονι καθως μενω απεναντι.απο οτι ξερω ο δημος δεν εχει λεφτα και οι εργασιες γινονται !με εξοδα του συλλογου.διπλα συγχαρητηρια. Βαγγελης Χατζακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/9/15 00:06

    Η Πρόεδρος το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ εισηγούμενη το 1
    Ο
    θέμα της Συνεδρίασης,
    διάβασε την γραπτή παραίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 232/2015 του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ.
    του Μιχαήλ Νάννου τακτικού μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ.»

    ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΑΠΟΨΕ!!!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/9/15 00:19

    ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΣΠΥΡΑΚΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ .ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ
    ΤΟ ΕΡΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ;;;;;;;;ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;Ε!!!ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ;;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ;;;;;;;;;;;;;ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΡΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;;;;;ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΔΩ!!!!ΤΟΝ ΕΙΧΕ!!!!ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/15 09:51

      Η μεγαλύτερη κατάντια είναι ο κιόρης. Την έχει ξεφτιλήσει τη γυναίκα του, δεν ντρέπεται λίγο;
      Ούτε να παραιτηθεί για να ησυχάσει η γυναίκα δεν την αφήνει, σου λέει θα χάσει και το μισθό της.
      Λαχείο που σου ΄τυχε ρε πορτοκαλιά !!!!!!!!

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος1/9/15 00:43

    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ Η ΕUROBANK KAI ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ---- ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΙΛΙΣΕ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/9/15 00:45

    ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ... ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΗ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΕΜΠΕΛΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος1/9/15 07:56

    ναυρχε του γλυκου νερου ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ



    ΚΟ ΚΟ ΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/9/15 10:06

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΠΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Ή ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΔΙΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΞΕΝΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/9/15 11:34

    Με απόφασή της η δήμαρχος επιτρέπει σε υπάλληλο του δήμου να ασκεί παράλληλα και τα καθήκοντά του στο ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα ο συγκεκριμένος υπάλληλος, επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του, κατέχει υψηλή θέση μέσα στον δήμο πράγμα που συνειρμικά οδηγεί σε σκέψεις πόσο ηθικό και δεοντολογικό είναι να ανταγωνίζεσαι τους συναδέλφους σου όταν μάλιστα η θέση που κατέχεις σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις τις δουλειές τους.
    Με λίγα λόγια ο υπάλληλος έχει κάθε δικαίωμα να αιτείται ότι θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο ωστόσο τίθεται το θέμα πως η δήμαρχος απαξιώνει τους δεκάδες ιδιώτες επιστήμονες του νησιού με αυτήν την απόφασή της.
    Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και οφείλει η αξιωματική αντιπολίτευση και όχι μόνο να πάρει θέση.
    Στην Ελλάδα της κρίσης με τις δυσκολίες που περνάμε όλοι μας κάποιοι θεωρούν ότι με τα καθαρά τους χέρια μπορούν να υπογράφουν τέτοιες αποφάσεις καταδικάζοντας στην ανεργία δεκάδες συμπολίτες μας και να οδηγούν στην εξαθλίωση τις οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/15 13:33

      ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/9/15 14:01

      Να υποθέσω είναι και ο τσαβες σε αυτή την κλίκα με την σιωπή του στο θέμα αυτό.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος1/9/15 13:31

    Kυρία Νάννου το γάντι το πέταξε ο Τσάβεζ. Πόσο ακόμα νομίζετε ότι θα υποτιμάτε την νοημοσύνη μας; Αν υπάρχει το πτυχίο καιρός να βγει στην δημοσιότητα. Μέχρι τότε θα είναι ένα ακόμα ψέμα από τα πολλά που είπατε προεκλογικά. Τα σχόλια του συζύγου και του υιού στερούνται σοβαρότητας και σας εκθέτουν. Αλλο οικονομολόγος, άλλο παραλίγο οικονομολόγος. Κι' αυτά τα νάζια ότι δεν το βγάζετε για να του το τρίψετε στην μούρη, δυστυχώς δεν πείθουν κανέναν. Εχετε ανεπανόρθωτα εκτεθεί κι' εσείς τυρβάζετε για δήθεν επιτυχίες. Θα σας έλεγα να ξυπνήσετε, αλλά δυστυχώς είναι πολύ αργά, οι επιλογές σας μέχρι σήμερα δείχνουν ότι τελικά είσασταν όντως αχυράνθρωπος, έρμαιο του γελοίου περιβάλλοντος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/9/15 15:15

    Μπράβο. Και τώρα νομίζεις ότι έκανες αντιπολίτευση γελοίε.
    Εσύ ο άχρηστος που έχασε με 10 μονάδες και έχεις μείνει με 10 βλάκες που δεν ξέρουν να βάζουν υπογραφή και 3 κοντιλοφόρους της φάπας.

    Είστε όλοι σας αποτυχημένα κορμιά, στις οικογένειες και στις δουλειές σας και μέσα από ένα πληκτρολόγιο βγάζετε χολή για την οικογένεια της Δημάρχου.
    Την ξεφτίλα που νιώθετε μέσα σας δεν μπορείτε να την σβήσετε με τις βρισιές προς τους άλλους.

    Αφού ρε γελοία υποκείμενα δεν μιλάτε πολιτικά, περιμένω από ΕΝΑ από εσάς να βγει και να πει:
    Είμαι ο ..., υποστηρίζω τον Τσαβαρή, ΔΕΝ έχω διαλύσει την οικογένεια μου και ΔΕΝ ειμαι απατεώνας. ΕΝΑΣ. Υπάρχει ΈΝΑΣ;;;;

    Μετά μίλα για την οικογένεια της Δημάρχου και την κάθε οικογένεια.
    ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/15 15:38

      ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 15:15,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ???????
      ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΜΗΝΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/9/15 16:09

      Γιατί είναι καραγκιόζης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/9/15 16:11

      ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος1/9/15 17:40

      15.15 προσεχε τι γραφεις γιατι θιγεις και σοβαρες οικογενειες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος1/9/15 20:36

      Ή φουκαριαρα έπιασε το πληκτρολόγιο; Αφού είναι άχρηστη στο να είναι δήμαρχος

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος1/9/15 15:18

    Μαθένω ότι ο παραθεσμικός έχει βγεί στη πιάτσα καιδίνει.......γή και ύδωρ γιά να αγοράσει το πτυχίο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος1/9/15 15:34

    Παραθεσμικέ κουρτινάκια τι .....φάπα έφαγες απο την καλόγρια λαμόγιο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος1/9/15 18:19

    ''Προχθές 26/8/2015 δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως Α’ 102 η Πράξη αυτή (πατήστε ΕΔΩ), η οποία τροποποιεί τον ισχύοντα νόμο και δίνει ανάσα και πνοή για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων ''

    ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος1/9/15 19:16

    Για τα 15 000 000 ευρώ που άφησες άνοιγμα στον προϋπολογισμό του 2014 συμφώνα με έγγραφο του παρατηρητηρίου ,ΜΟΥΓΚΑ .Γι αυτά θέλουμε να μας ενημερώσεις παραθερησή όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος1/9/15 19:25

    ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ... ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ... ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ... ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ κ.ΝΑΝΝΟΥ... Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος1/9/15 20:13

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/15 20:23

      ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ.
      ΑΝ ΤΑ ΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΤΑ ΠΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/9/15 08:40

      oυτε καν απο ΤΕΙ απο ΙΕΚ ειναι.

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος1/9/15 21:09

    Θέλουμε την Τέτα για Δήμαρχο και όχι την φουκαριάρα Τέτα …….Τέτα …...Τέτα και ξερό ψωμί Τσιμ…..α ο τίγρης ΟΥΑΟΥΟΥ,,, Τέτα…. ΟΥΑΟΥΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/15 21:24

      Θέλουμε την Τέτα να χορεύει και να τραγουδάει.

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος1/9/15 22:04

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΥΡΙΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΕΥΓΕΝΕΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΡΑΦΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ, ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ. ΦΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ,ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΕΣ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος1/9/15 23:09

    Μηνά Νάννο τώρα είμαστε κυράτσες και αμόρφωτες;
    Όταν μας παρακαλούσατε να βάλουμε στο συνδιασμό είμασταν από καλές οικογένειες; τώρα που κανες τη δουλίτσα σου,ούστ;
    Έ άστο δ@@@λο μηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/15 10:01

      Δυστυχώς για σένα δεν είμαι ο Μηνάς ο Νάννος. Χαίρομαι όμως γιατί έτσι επιβεβαιώνεις εκείνα που γράφω και ομολογείς ότι είσαι μια κυράτσα της γειτονιάς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/9/15 16:46

      ΜΗΝΑΡΟΥΛΑ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΣΕΙΣ ..... ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ .....

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος1/9/15 23:38

    ΠΑΛΙ ΕΤΑΖΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!! ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΥΡΩ -ΓΥΡΩ ΕΙΧΕ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΜΕ ΦΥΤΑ ,ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ Φ Ρ Ε Α Τ Υ Α ΑΝΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡ ΛΕΝΗ!! ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΒΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος2/9/15 08:07

    τηλεορασησ ΑΡΤ στην εκπομπη του ΜΥΛΩΝΑΚΗ για τισαυξησεισ πουγινανε 2015 στο ΝΕΡΟ 57, και στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 50,

    ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΤΕΛΗ 2016


    ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος2/9/15 08:13

    ναυαρχε του γλυκου νερου σταματα να ενοχλεισ.......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος2/9/15 09:26

    ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Η¨ ΚΥΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/15 09:48

      Ακου ΡΟΥΛΑ και συ εφαγες τοσα εκατομυρια για να εκλεγεις και ΚΥΡΙΑ δεν εγινες .
      Εχει ενα πανεπιστημιο στον πειραια για εκπαιδευση προσωπικοτητας πηγαινε γραψου
      να παρεις πτυχιο μηπως και γλιτωσεις τον ΔΗΜΟ γιατι με το αλλο πτυχιο οικονομικα
      τα εχεις κανει ΣΚΑΤΑ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/9/15 09:54

      ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ
      ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ΟΥΣΙΑΣ .
      ---- ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ -----

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/9/15 11:43

      Δεν πειράζει ρε γιαννάκι, το ξέρω ότι τσούζει αλλά τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/9/15 12:05

      Eσένα μν όλο το μυαλό σου εκεί είναι στα κ...ράκια

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος2/9/15 14:35

    Τελικά ο Τσάβες είναι μεγάλο μούτρο...
    Θυμάμαι ότι ήταν ο ΜΟΝΟΣ που μας έλεγε ότι η ασθένεια του κωλοτούμπα ήταν μαιμού.....και όχι μόνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος7/9/15 15:07

    Απαξιώστε τους σύγχρονους Γκαίμπελς της Σαλαμίνας

    Kατάπτυστοι συκοφάντες, ανώνυμοι , άνανδροι κουκουλοφόροι, που κρύβονται στην ανωνυμία, μη δυνάμενοι να αρθρώσουν πολιτικό λόγο, με ψέμματα και αισχρολογίες που δεν υπογράφουν , επιχειρούν να λασπώσουν πολίτες οικογένειες , και υπολήψεις.

    Απαξιώστε τους σύγχρονους Γκαίμπελς της Σαλαμίνας
    MANOΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.