Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Αυγ 2015

ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣ (του δημοτικού συμβούλου κ Μ. Δερτούζου)

Με θλίψη και οργή τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε όλοι  στη Σαλαμίνα τα αισχρά σχόλια ανωνύμων σχολιαστών μέσα από τα blogs που θίγουν την τιμή και υπόληψη απλών πολιτών και πολιτικών προσώπων στο νησί μας. Τα πολιτικά πρόσωπα σχεδόν όλων των συνδυασμών  υβρίζονται με τον πιο χυδαίο τρόπο, μετατρέποντας τα blogs ενημέρωσης σε blogs  χυδαιότητας. 
Υβρίζεται με τον χειρότερο τρόπο η Δήμαρχος και η οικογένειά της, υβρίζεται με τον χειρότερο τρόπο ο τ. Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής και η οικογένειά του, υβρίζονται με τον χειρότερο τρόπο Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Συνδυασμών.
Σε αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δυστυχώς έχουμε ευθύνη όλοι μας,  αφού  παρακολουθούμε αυτόν τον ηθικό ξεπεσμό απαθείς.
Τα τελευταία χρόνια  κατηγορούμαι από τους ανώνυμους αισχρολόγους, οι οποίοι συνεχώς γράφουν,  ότι δεν έχω υπηρετήσει την πατρίδα και ότι έχω πάρει απολυτήριο λόγω ψυχολογικών προβλημάτων (τρέλας). Βλέπε εδώ
Αυτό γίνεται κατά τακτά διαστήματα τα τελευταία  χρόνια. 
Οι αισχρολόγοι που είναι θιασώτες της θεωρίας του Γκαίμπελς «ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει» πιστεύουν ότι μπορούν να παρασύρουν την κοινωνία και να λασπώνουν τους πολίτες. Όλο αυτό τον καιρό είπα να μην ασχοληθώ μαζί τους και να μην τους απαντήσω. 
Αποφάσισα όμως να δημοσιοποιήσω το απολυτήριο μου από το πολεμικό Ναυτικό που υπηρέτησα επί 32 μήνες παρ’ όλο όπως αναφέρει πάνω δεξιά, το έγγραφο αυτό είναι απόρρητο. 
Αφού άφησα για αρκετό καιρό να εκτεθούν οι ανώνυμοι αισχρολόγοι με τις συνεχείς τους αναφορές, δημοσιοποιώ το προσωπικό μου αυτό έγγραφο,  για να απαξιωθούν τελείως οι ανώνυμοι χυδαιολόγοι των blogs και  να καταλάβουν οι πολίτες, ότι μία μικρή πολιτική αλητεία, που δυστυχώς εκπροσωπείται από όλες τις πλευρές  και με ευθύνη όλων, δε μπορεί να επηρεάσει  την κοινή γνώμη και να παίξει ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του νησιού με ψεύδη και αισχρότητες.
Όσον αφορά άλλες προσωπικές επιθέσεις που  δέχομαι,  τους ενημερώνω ότι η οικογένειά μου είναι ενωμένη σε αυτές τις χυδαιότητες. Αυτό όμως που θέλω να τους τονίσω, είναι ότι πλέον θα χάσουν τον ύπνο τους. Είναι σίγουρο ότι η δικαιοσύνη θα φθάσει στα ίχνη τους.
Τελειώνοντας θέλω να εκφράσω την λύπη μου, διότι ενώ έφερα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα των ανωνύμων χυδαιολόγων και πρότεινα την σύσταση επιτροπής από όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, η οποία θα αξιολογήσει το θέμα και θα πράξει τα δέοντα κατά την κρίση της, κανένας από τους επί κεφαλής  των Δημοτικών παρατάξεων δεν στήριξε την σύσταση αυτής της Επιτροπής.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για τον πολιτικό ηθικό ξεπεσμό που ανέχονται όλοι με ύβρεις  και χυδαιότητες από τους (ανώνυμους;) χυδαιολόγους.
Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος