Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Σεπ 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ, 34η Απονομη Κορφιατικων Βραβειων 2014-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Στης 26 0κτωμβριου 2015 η 34η απονομή τον θεατρικών κορφιάτικων βραβείων 2014-2015
Οριστικοποιήθηκε η ήμερα που θα πραγματοποιηθεί η 34η απονομή τον θεατρικών κορφιάτικων βραβείων για την θεατρική σεζόν 2014-2015.
Έκτος από τα διαγωνιζόμενα βραβεία θα απονεμηθούν, το τιμητικά και τα ειδικά έπαθλα που έχουν θεσπιστεί με την σύμφωνη γνώμη τον καλλιτεχνών  που είχαν τιμηθεί με το κορφιάτικο βραβείο.
Η οργανωτική επιτροπή δίνη στην δημοσιότητα τα ονόματα τον καλλιτεχνών που θα τιμηθούν με τα ειδικά έπαθλα που φέρουν ονόματα μεγάλων καλλιτεχνών του θεάτρου και που δεν είναι πλέων στην ζωή

Τιμητικό βραβείο: Για το 2015 θα απονεμηθεί στην ηθοποιό
΄΄Νόνικα  Γαληνέα΄΄ για την πρόσφορα της στο θέατρο.
 Έπαθλο΄΄ Κατίνα Παξινού΄΄:  Θα απονεμηθεί στην ηθοποιόΜαρίνα Ασλάνογλου  για την ερμηνεία της στο έργο ΄΄Ηλέκτρα΄΄.
 Έπαθλο ΄΄Ελένη Παπαδάκη΄΄: Θα  απονεμηθεί στην ηθοποιό Αμαλία Μουτούση για την ερμηνεία της στο έργο ΄΄ Η Ιφιγένεια στην χώρα των ταύρων ΄΄.
 Έπαθλο ΄΄Αλέξης Μινωτής΄΄ : Θα απονεμηθεί στον ηθοποιό Νίκο Κουρή για την ερμηνεία του στο έργο ¨ Αίας¨ .
Έπαθλο ΄΄Μαρία Αλκαίου΄΄:  Θα απονεμηθεί στην ηθοποιό Έλλη Κοκκίδου για την ερμηνεία της στο έργο ΄΄ Αβελάρδος και Ελοΐζα ΄΄.
Έπαθλο ΄΄ Άννα Καλούτα΄΄: Θα απονεμηθεί στην ηθοποιό Τάνια Τρύπη για την ερμηνεία της στην επιθεώρηση ΄΄Θα περάσει κι αυτό ΄΄
Έπαθλο΄΄ Ρένας Βλαχόπουλου΄΄: Θα απονεμηθεί στην ηθοποιό Χρυσούλα Ρώπα για την ερμηνεία της στο έργο ΄΄ Η φόνισσες του Παπαδιαμάντη ΄΄.
Οι υποψήφιοι για τα διαγωνιζόμενα βραβεία θα δοθούν στην δημοσιότητα στις 2 Οκτώβριου μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας καθώς και τους συντελεστές της απονομής.
Το γραφείο τύπου

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/15 17:32

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ.ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΄΄ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ΄΄; (AΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/15 23:49

    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ για αυτο παρε εσι την ανοιχτη παλαμη που προτηνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.