Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Σεπ 2015

Δεν συμπλήρωσε χρόνο κι ο πλειοψηφικός συνδυασμός έχασε το “βήμα” του κι όχι μόνον

Πριν ακόμα συμπληρώσουν ένα χρόνο ανεπιτυχούς διοίκησης, έφυγαν ήδη δυο και ακολουθούν Κύριος είδε πόσοι ακόμα μια και οι ζυμώσεις και οι “ανταλλαγή απόψεων” σε όχι και τόσο μυστικές συναντήσεις δίνουν και παίρνουν. Φαίνεται πως η αδυναμία διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού είναι το mast του δημαρχιακού μας μεγάρου!
Αν και η επιστολή από τους δυο -ΒΑΣΙΛΙΚΗ Περικλή και ΜΑΚΡΗ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ Αναστασία- έχει σταλεί από  11 Αυγούστου, το κατ’ άλλα λαλίστατο γραφείο Δημάρχου τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν έχει ενημερώσει ακόμα ούτε τους δικούς της δημοτικούς συμβούλους!
Η αυθαιρεσία και η καταπάτηση του Καλλικράτη δεν “ευλογείται” κα Δήμαρχε και η επιστολή τους δεν είναι ανώνυμη για να μην απαντάτε, είναι επώνυμη και με υπογραφές.

Συνημμένη η επιστολή των δημοτικών συμβούλων -ΒΑΣΙΛΙΚΗ Περικλή και ΜΑΚΡΗ-ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ Αναστασίας-


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/15 14:26

    Λαμπρο γερά τίμησε το μεροκάματο σου γιατί τουμπάρει το σκηνικό κ έχεις πανικοβληθεί...ψυχραιμια μαστροκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/15 17:41

    TA MEDIA ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ,ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΄Η ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΑΝΑΡΤΟΥΝ Κ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ ΤΗ ''' ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ''' ΟΥΤΕ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΚΛΗΣ ΟΥΤΕ Η ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ κ. ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/15 17:45

    Φτού σου ξεφτύλα,ή μάλλον ούτε το φτούσου δεν αξίζεις.
    Γιά σένα ρε γυμνοσάλιαγκα μάλωσα εγώ και άλλοι τέσσερεις κουλουριώτες σύμβουλοι μέ τον Τσαβαρή.
    Ας πρόσεχε,τι να το κάνεις όμως έχασε το νησί μας




    Τσαβες κωλόφαρδε...σου έφυγε το μεγαλύτερο βαρίδι
    Αυτός μπορεί να σου έφερε 700 ψήφους σου έδιωξε όμως τουλάχιστο 2000 κουλουριώτες


    950....



    ΚΕΦΤΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


    3000 ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΤΕΣ ΚΛΠ




    ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΑΜΕΛΕΩΝΤΑ




    Η ενδεχόμενη αλλαγή της απόφασης για την wind και εξαίρεση από αυτή του κωλοτουμπα θα είναι προιον της μεγαλύτερης συναλλαγής που έχει γίνει στη πολιτική ζωή της Σαλαμίνας
    ΜΑΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ,ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΚΜΑΙΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ WIND ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;










    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.




    Κωλοτούμπα τι τρέμεις μην αποκαλυφθεί???????
    Που σε κρατάνε κωλοτούμπα????????
    Τι φοβάσαι κωλοτούμπα??????
    Η μεσούλα σου πέρασε κωλοτούμπα?????
    Σου πέρασε χωρίς εγχείρηση κωλοτούμπα??????
    Γιά πες μας και μας την ........θεραπεία κωλοτούμπα..........
    ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ FOR EVER




    Ρέ παιδιά γιαυτό στο συμβούλιο προχτές ο κωλοτούμπας ζήτησε την εξαίρεσή του από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30-1-2015,για παραπομπή της υπόθεσης στη δικαιοσύνη με τα κινητά τηλέφωνα της wind????????
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ



    Παρτουζος for ever...κ έπεται ο σαπιοκοιλας.κ η τινα...εθεαθησαν στον Πειραιά με το MHNA..
    ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

    ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ WIND;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΣ;;;;;;;;;;;



    οκ ρε λεβέντες πως κάνετε έτσι; Μια κωλοτουμπίτσα έκανα. Δεν έγινα και Κομανέτσι. Δύο της έφυγαν της ταλαίπωρης της Δημάρχου μας και είναι έτοιμοι κι άλλοι. Να μην της πάει και ένας από τους απέναντι; Θα με εξαιρέσει κι από την μήνυση για την WIND. Ο Τσαβαρής έχει πολλές πορτοκαλιές. Δεν έπαθε και τίποτα. Η πορτοκαλιά της Δημάρχου μας όμως ξεράθηκε. Πάπαλα. Έχει και την Ρηνούλα την αδυναμία μου που είναι τύφλα να έχει η Λάσκαρη στα νιάτα της.



    Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΗΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ WIND.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΖ ΦΑΚΕΛΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;




    ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΛΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΘΙ;;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΝΩΛΑΚΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΝΤΑΞΥ!!!!



    Καλά άρχισαν να φεύγουν τα μέλη της πλειοψηφίας γιατί κατάλαβαν που είχαν πέσει;;;;;;;;;;; κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟ και εσείς πήγατε στην κ. Νάννου.;;;; Η πολύ χαζός είσαι???? Η κάτι σοβαρό σου κρατάει????????? η νεκροψία θα δείξει.και ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΉΣ είναι πολύ καλός .στην δουλειά του.




    ΧΑΜΕΛΕΩΝΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΛΑΜΟΓΙΟΑΡΠΑΧΤΑ ΔΑΣΟΦΑΓΕ ΟΥΣΤ ΦΤΟΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ



    SALAMIS-NEWS2/9/15 17:08
    Θερμή παράκληση,
    Σας παρακαλούμε αποφύγετε τους ακραίους χαρακτηρισμούς ώστε να μην αναγκαστούμε να αφαιρέσουμε τα ανώνυμα σχόλια στην ανάρτηση.

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;;;;;;ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ;;;;;;;;;;
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ;;;;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ .ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ??????? ΓΙΑ ΣΒΗΣΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/9/15 17:51

    THN DEYTERA ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ 17....

    ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΚΥΡΙΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 5Χ5 ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/9/15 18:10

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;;;;;;ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ;;;;;;;;;;
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ;;;;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ .ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ??????? ΓΙΑ ΣΒΗΣΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/9/15 19:04

    THN DEYTERA ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ 17....

    ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΚΥΡΙΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 5Χ5 ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/9/15 13:27

    Άξιος ο μισθός σου ρε μισθοφόρε χοντροκόλα, μόνο που κανείς δεν ασχολείται με τα λαμόγια που έχεις πάρει υπό την προστασία σου. Τουλάχιστον για 10 χρόνια, θα βράζεις στο ζουμί σου, αν δεν τα έχεις τινάξει από την στενοχώρια σου όπως ο Φοκίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/9/15 20:10

    TEΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΠΙΟΥ ΓΙΑΤΙ
    ΑΡΑΓΕ ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ . Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ ..ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΡΑΓΓΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.