Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Οκτ 2015

Απάντηση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ προς την κα Μπινιάρη… … αναμένοντας την θέση της κα Δημάρχου ή θα απαντήσει για λογαριασμό της η κα αναπληρώτρια;

Σκεφτήκαμε πως ίσως δεν πρέπει να απαντήσουμε στην κ. Μπινιάρη, γιατί δε διαθέτουμε το ανάστημα να ανοίξουμε διάλογο με κάποιον που όχι μόνο συνομιλεί απευθείας με τον Πρωθυπουργό, αλλά και απειλεί ότι....
δε θα μπορούν να επισκεφθούν τη Σαλαμίνα εκλεγμένοι βουλευτές.
Αλήθεια κ. Μπινιάρη, θεωρείτε ότι όφειλε ο ΣΥΡΙΖΑ να σας συμβουλευτεί όταν έφτιαχνε τις λίστες, ώστε οι βουλευτές να τυγχάνουν της έγκρισής σας; 
Ισχυρίζεται η κ. Μπινιάρη ότι ο Πρωθυπουργός είναι ψεύτης και οι αποφάσεις του η μία χειρότερη από την άλλη. Ενοχλείται μάλιστα και ζητά επανόρθωση για την -κατά την άποψή της- υβριστική συμπεριφορά του Πρωθυπουργού απέναντι στη Σαλαμίνα, ενώ το κείμενό της ιδίας βρίθει υβριστικών χαρακτηρισμών και αποπνέει παντελή έλλειψη σεβασμού προς τους θεσμούς, προδίδοντας αδικαιολόγητη έπαρση.
Κάποιος πρέπει να θυμίσει στην κ. Μπινιάρη ότι δεν είναι εκπρόσωπος κόμματος, γιατί, αν λειτουργεί ως τέτοια, οφείλει να υπογράφει ανάλογα. Όταν υπογράφει ως «αναπληρώτρια Δημάρχου», δε μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν η κ. Δήμαρχος συμφωνεί με τα λεγόμενά της.
Θέλουν πράγματι να μην ξαναπατήσουν βουλευτές στον δήμο; Τόσο η Δήμαρχος όσο και η κ. Μπινιάρη εκπροσωπούν το σύνολο των δημοτών και όχι το κόμμα στο οποίο ανήκουν.
Είναι απαράδεκτο στο όνομα πολιτικών παιχνιδιών -ενδεχομένως και προσωπικών φιλοδοξιών- να κόβονται γέφυρες, τη στιγμή που ο δήμος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και έχει ανάγκη από κάθε δυνατή βοήθεια.
Περιμένουμε, μαζί με τους δημότες, τη θέση της Δημάρχου πάνω στο θέμα. Εκτός αν θεωρεί ότι ο κάθε συνεργάτης της μπορεί να χαρακτηρίζει ως ανεπιθύμητους εκλεγμένους βουλευτές, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία. Βέβαια θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς γιατί η κ. Μπινιαρη σαν κατέχουσα σωρεία αξιωμάτων, δεν μερίμνησε για την, έστω και στοιχειώδη, αναβάθμιση του τόπου μας, ώστε κανείς να μην μιλά απαξιωτικά για αυτόν.
βλέπε ανάρτηση ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας

59 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/10/15 08:06

    Κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ έμπλεξες την βούρτσα με την χτένα, κατ' αρχάς, κάτι σου 'πανε κάτι άκουσες, τα 'μπλεξες και τα 'κανες κοτσίδα!
      Που το βλέπεις το μίσος; Υπάρχει έστω και υπαινιγμός εναντίον της Δημάρχου στο προκείμενο, αν με καταλαβαίνεις… αν δεν καταλαβαίνεις καλά τα Ελληνικά πολύ δε περισσότερο αν έχεις πολιτική ένδεια βάλε κάποιο φίλο σου να τα διαβάζει και να στα εξηγεί στο μέλλον!
      Σημείωσε δε πως η πολιτική κριτική δεν είναι μίσος κι όποιος μας κριτικάρει δεν σημαίνει πως δεν είναι μαζί μας κι είναι με τους απέναντι. Αν αυτά μεταφέρετε και στην δήμαρχο και τα ενστερνίζεται θα μπορούσαν να εξηγηθούν διάφορα πράγματα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/10/15 17:16

      Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα αγαπητέ φίλε ότι έτσι γίνεται η πολιτική και η διοίκηση στο νησί τον τελευταίο χρόνο; Σου είπα, μου είπες του είπα, κάτι μου ΄παν να σας πω και παίρνονται αποφάσεις στηριγμένες στις δολοπλοκίες του καθενός που κατά το δοκούν μεταφέρει την πραγματικότητα ώστε να εξυπηρετούνται τα δικά του μικροσυμφέροντα. Εδώ έφτασαν να πουν στην δήμαρχο για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα ότι τακτοποιήθηκε και το πρόβλημα ήταν εκεί και τους ... κορόιδευε.
      Φωτογραφίες, φέισμπουκ, ουάου, λάικ και καλά νά ΄μαστε. Και η πραγματικότητα ζοφερή. Σκουπίδια, λακούβες και σκοτεινοί δρόμοι. Η ανισορροπία στο μεγαλείο της.
      Και μέσα σε όλα, η αναπληρώτρια (ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη άραγε;) ξεσπαθώνει εναντίον του Τσίπρα επειδή έθιξε τη Σαλαμίνα. Να καταγραφεί παρακαλώ στα ... πρακτικά, σαν μάθημα πολιτικής για τις επόμενες γενιές. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/15 08:25

    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΣΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Η κ. ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/10/15 09:09

    η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο. ξεπουλιεται ο ΟΛΠ και η κυνοσουρα και εχουν τα μουτρα οι βουλευτινες του κολου που θα το ψηφισουν να ερχονται και στη σαλαμινα.βρε ουυυυυυυυυυσσσστττττ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/15 09:11

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 09:21

      ρε αφήστε την κοπέλα ήσυχη τώρα που έβγαλε καινούργια φωτό στο φβ και αυτή θα την βάλει στο κοινωνικό παντοπωλείο αντί για τρόφιμα.ουάου ρούλααααααααα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/10/15 09:16

    Αντε να σε δω τωρα Κα Μπινιαρη! Οι μαλ@κ@ες φερνουν και το λογαριασμο.Χαζο παιδι-χαρα γεματο εισαι.
    Οι τιτλοι και τα εφε σε μαρανανε.
    Δεν βρεθηκε κανεις να σε σταματηση?
    Ο φιλος σου ο Φωτακος?
    Πολιτικος της πλακας και επικινδυνη για το νησι εισαι( και οχι μονο εσυ βεβαια).
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!
    Και αυτο δεν εχει σχεση με την Κα Ναννου η οποια παρεπιπτοντως πρεπει να παρει θεση.
    Το εκαψες το χαρτι που λεγεται Μπινιαρη! Αυτοχειριαστηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/10/15 09:18

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΌ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΡΑ ΤΗΝ ΟΥΑΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 09:23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/10/15 09:38

    Θα μπορουσε ευκολα να ασκησει κριτικη στην κυβερνηση για την αδιαφορια που εχει δειξει στα πολλα προβληματα του νησιου.
    Αντι να κανει αυτο τι εκανε?
    Επιθεση για ασυνεπια για ψευτικες δημοσκοπησεις κλπ.
    Η εν λογω κυρια στερειτε πολιτικης σκεψης και γνωσης.
    Νομιζει οτι οι 700 ψηφοι την εκαναν πολιτικο.
    13 χρονια σε θεσεις ευθυνης γιατι δεν μας λεει τι εκανε για να μην μας κατατασουν μια σκαλα πανω απο τα τσαντιρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 15:21

      ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ 700 ΨΗΦΟΙ - ΣΚΑΤΑ - ΟΥΤΕ 230 ΔΕ ΗΤΑΝ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ
      ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΑ ΝΑΝΝΑΚΙΑ
      ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/10/15 15:29

      τα κοριτσια τουυυυυυυυ πολιτικου σουυυυυυυυυυυυ γραφειουυυυυυυυυυυυυυ 4 4444444444444444

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/10/15 12:51

    ρε μνημονιακα σκουλικια ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν ντρεπεστε να ζητατε και τα ρεστα απο τη ρινουλα?καλα σας τα εχωσε και μπραβο της. λιγα σας ειπε. που οπου και να σας δουν πρεπει να σας φτυνουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 15:23

      ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ -- ΑΔΩΝΙ -- ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ .... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΑ ....

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/10/15 13:24

    Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο του διαβόλου τις τελευταίες ημέρες βλέπω
    μια αήθη συμπεριφορά κατά της κας Μπινιάρη σχετικά με την επιστολή που έστειλε
    στο πρωθυπουργό. Ας μην διυλίζουμε τον κώνωπα, εξάλλου αυτή η επιστολή χαρακτηρίζει προσωπικά την ίδια και όχι το Δήμο και όλο το λαό της Σαλαμίνας.
    Είναι προσωπική της άποψη, και αν θέλετε θα συμφωνήσω και εγώ για το περιεχόμενο και τους χαρακτηρισμούς της προς την κυβέρνηση και το πρωθυπουργό
    δεν ήταν οι πρέπουσες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η κυβέρνηση
    από τα λόγια της κας Μπινιάρη θα πλήξει το Δήμο. Ο κος Τσίπρας και πρωθυπουργός
    της χώρας δεν είναι ο «ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ » ο ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ της ΛΑΜΨΗΣ του Νίκου Φώσκολου . Είναι για να λύσει τα προβλήματα που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες εάν μπορεί να το καταφέρει.
    Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω την κ. Μπινιάρη. Πως είναι δυνατόν κα αντιδήμαρχε
    το διακριτικό σήμα για την πολιτιστική πρωτεύουσα να έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο
    και το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσεις αύριο για την επιλογή του ? Αυτό είναι σύννομο ? Εκτός και αν έχει γίνει αυθαίρετα. Μπορείτε να μου απαντήσετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 15:03

      ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ή ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ή ... ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,... ΛΥΠΑΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/10/15 15:28

      ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗ Μ.Κ.Ο !!!!!!!!!!!
      ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ .......

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/10/15 15:34

    Αν θέλεις να είσαι σωστός μην ρωτάς τη κα Μπινιάρη. Ρώτησε καλύτερα την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που είναι αρμόδια και κάνει τις εισηγήσεις των θεμάτων.
    Το συγκεκριμένο το γνωρίζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/10/15 15:34

    ΚΟΥΙΖ :-- OΛΟ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ 1200 ΕΥΡΩ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΟΠΡΙΤΙΣΑ . ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΕΜΠΕΛΑ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΛΕΣ . ..... ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/10/15 15:40

    ΑΓΑΠΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ --- ΝΑΝΝΟΥ -- ΜΠΙΝΙΑΡΗ .... 2002 - 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ
    ΝΗΣΙ ΜΑΓΙΟΡΚΑ .... ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/10/15 15:56

    Λοιπόν κα Δήμαρχε η ανικανότητα σας θα μείνει στην ιστορία του τόπου και μην το πάρεις σαν αντιπολιτευτική διάθεση, δεν μπόρεσες να ελέγξεις τα ξέφρενα άλογα του συνδυασμού σου και σου σέρνουν την άμαξα του δήμου στην καταστροφή.
    Αυτά που σουρχονται είναι ανυπολόγιστα και φυσικά προσωπικά χ..... για το δικό σας πολιτικό τέλος που είναι συντομότερο του φυσιολογικού τρέμω για το νησί που οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/10/15 16:03

    ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ.ΣΑΣ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΕ ΕΞΟΧΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/10/15 01:27

      OΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ - ΜΑΓΑΖΙΑ - ΕΞΟΧΙΚΑ - ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
      ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
      ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/10/15 00:09

      Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος13/10/15 16:19

    Σήμερα 6μ.μ στην εκπομπή ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ! - Alpha- με τον Χρήστο Φερεντίνος :
    Ρωτήσαμε 100 Σαλαμινιους ¨" ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ Η ΡΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"
    Και μας ειπαν : ΝΑΙ 3
    ΟΧΙ 97

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 16:23

      Τους ξέρω τους τρεις . { Μ.- Μ.-- ΠΥΡ}
      Και για να μη σας παιδεύω ΜΗΝΑΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος13/10/15 16:40

    RE PAIDIA GIA TON APEU8EIAS ANA8ESH POY EXEI TON GIO TOU PROEDROU STHN DOULEPSH TOU 8A PEITE TIPOTA?

    EIPAME KURIE NA AFISETE KAI TIPOTA GIA TOUS MHXANIKOUS THS KOULOURHS OXI OLA DIKA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/10/15 17:31

    εγω λεω να ξαναπας καμια εκδρομη και να σταματησεις να μιλας για τον προεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 17:38

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος13/10/15 20:50

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ......ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 21:33

      Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις?

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος13/10/15 20:54

    Ρε παιδιά, «αναπληρώτρια Δημάρχου» υπογράφει, όχι εκπρόσωπος δημάρχου. Είναι δυνατόν να αναρωτιόσαστε αν η κ. Δήμαρχος συμφωνεί με τα λεγόμενά της;
    Για όνομα του Θεού. Η Δήμαρχος δεν είναι απ΄αυτούς που κρύβονται πίσω από την πλάτη κανενός. Και βέβαια δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Το αντίθετο, είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Γιαυτό και όλες οι ανακοινώσεις της Δημάρχου υπογράφονται από την ίδια κι όχι από τον κάθε τυχάρπαστο.
    Το αν το μυαλό ενός ή μιας δεν λειτουργεί σωστά, τι να του / της κάνει, μεταμόσχευση μυαλού; Ο κάθε ένας είναι είναι υπεύθυνος των πράξεων του και κρίνεται. Αν δεν καταλαβαίνει ότι με αυτά που γράφει εκθέτει όχι μόνο τη δήμαρχο που την όρισε στη θέση της αυτή αλλά και το Δήμο ολόκληρο, ε τι να πώ;
    Εδώ κάνετε λάθος κύριοι όταν λέτε ότι Τόσο η Δήμαρχος όσο και η κ. Μπινιάρη εκπροσωπούν το σύνολο των δημοτών και όχι το κόμμα στο οποίο ανήκουν.
    Το σύνολο των δημοτών εκπροσωπεί μόνο η Δήμαρχος η οποία δεν ανήκει και σε κανένα κόμμα παρά μόνο στους Σαλαμινίους και τη Σαλαμίνα.
    Πάντως λυπάμαι για την απερίσκεπτη ενέργεια της Μπινιάρη που μπορεί να είναι προϊόν αγανάκτησης αλλά μπέρδεψε πολλά πράγματα που δεν έπρεπε. Εξάλλου το να ζητάς συγνώμη είναι γενναιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/10/15 21:23

    ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΆΚΙΑ ΤΗΣ ΤΙ ΜΑς ΈΧΕΤΕ ΠΕΡΆΣΕΙ ΡΕ ΟΤΙ ΤΡΏΜΕ ΚΟΥΤΌΧΟΡΤΟ? ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΏΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΌΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΚΑΝΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΛΎΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΠΌΧΑ ΚΛΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΆ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 21:38

      ΒΡΕ ΒΛΗΤΟ ( ο πλέον επιεικής χαρακτηρισμός) ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ; Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ (ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ...ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ...΄΄ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ΄΄...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/10/15 22:24

      Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΩΡΑ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η
      ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/10/15 22:57

      Πάντως κολλητός του Τραγάκη είναι ο κύριος με τα πολλά πρώην κι όχι η Δήμαρχος. Πρώην ΚΚΕς, πρώην πασόκος, πρώην συνδικαλιστής, πρώην εισπράκτορας, πρώην δήμαρχος και σε λίγο πρώην δημοτικός σύμβουλος.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/10/15 23:23

      και σε λίγο πρώην δημοτικός σύμβουλος.

      ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος13/10/15 22:30

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/15 23:08

      Έλα ρε φίλε πες κάτι άλλο, αλλά όχι και ανίκανοι;
      Εδώ ήσασταν 7 μονάδες πάνω τη Α' Κυριακή και στη Β΄ σας πήρανε τα σώβρακα, και μιλάς για ανικανότητα; Ναι, ναί, ξέρω, θα μου πεις ότι οι 3740 συμπολίτες που ψήφισαν μονοκούκι Νάννου πήραν από 500 ευρώ ο καθένας, ενώ οι 20 γιατί μόνο 20 σε ψηφίσανε γιαννάκι αντισταθήκανε στον ... πειρασμό του χρήματος, τα λέω καλά;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/10/15 23:24

      ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΝΙ ΜΕ ΠΑΝΙ Ε!!!!!ΜΗΝΑ;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/10/15 23:59

      Ανώνυμος13/10/15 23:08 = Αληθινά, θέλω να σε δω με κατανόηση αλλά και συμπόνια.
      Ναι πράγματι πήγε καλά μεταξύ 1ης και 2ης Κυριακής πολύ καλά αλλά γιατί; Γιατί κάτι μακάκες σαν και μένα την πιστέψαμε και τα δώσαμε ΟΛΑ.
      Όμως σήμερα; Πόσοι σαν και μένα της έμειναν; και αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, σημασία έχει γιατί ο κόσμος λάκισε από την πρώτη μέρα;
      Μήπως θα πρεπε να αναζητήσεις τις απαντήσεις στο δικό σας στρατόπεδο αντί να βαυκαλίζεστε πως πάτε και καλά;
      Υπάρχουν λύσεις ή είναι πολύ αργά;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/10/15 23:58

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/10/15 23:59

      ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος14/10/15 01:33

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Έξτρα επίδομα παιδιού 44 ευρώ το μήνα δίνουν οι δήμοι σε γονείς Οι Διευθύνσεις των δήμων, κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων γονιών, καταβάλλουν μηνιαίο επίδομα 44 ευρώ σε ανήλικα παιδιά που στερούνται της πατρικής προστασίας μέχρι συμπληρώσεως του 16ου έτους της ηλικίας τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή τους εν λόγω επιδόματος είναι το εισόδημα της οικογένειας να μην υπερβαίνει τα 235 ευρώ μηνιαίως, ενώ για κάθε ανήλικο επιπλέον μέλος της οικογένειας προσαυξάνετε κατά 20 ευρώ το ποσό του βοηθήματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο αρμόδιο τμήμα επιδοματικής πολιτικής των δήμων στους οποίους κατοικούν, υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση προκειμένου να τους αποδοθεί το χρηματικό βοήθημα. Σχετικά με τα προαπαιτούμενα και τα απαραιτήτως προσκομιζόμενα στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία δικαιολογητικά ισχύουν τα ακόλουθα: Προϋποθέσεις: Το μηνιαίο επίδομα χορηγείται σε παιδιά έως 16 ετών εφόσον στερούνται πατρικής φροντίδας και προστασίας λόγω: 1) Θανάτου 2) Αναπηρίας 67% και άνω 3) Εγκατάλειψης 4) Φυλάκισης άνω των τριών μηνών 5) Στράτευσης 6) Τα εκτός γάμου τέκνα Δικαιολογητικά ανάλογα με την περίπτωση: 1) Αίτηση του ενδιαφερόμενου στο αρμόδιο τμήμα του δήμου 2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 με την οποία ο ενδιαφερόμενος γονέας βεβαιώνει τα μέλη, με πλήρη στοιχεία τους που αποτελούν την οικογένεια του, την διεύθυνση κατοικίας, καθώς και το σύνολο των λαμβανομένων εισοδημάτων αν τυχόν υπάρχουν 3) Φωτοτυπίες ταυτοτήτων 4) Ληξιαρχική πράξη θανάτου (του πατέρα) 5) Βεβαίωση από τη στρατιωτική μονάδα όπου υπηρετεί, στην οποία θα αναγράφεται η πιθανή ημερομηνία απόλυσης. 6) Ιατρική γνωμάτευση από γιατρό κρατικού νοσοκομείου ή απόφαση πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής ή απόφαση άλλου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία θα αναγράφονται το ποσοστό αναπηρίας του πατέρα και το χρονικό διάστημα της αναπηρίας. 7) Βεβαίωση φυλακών (με πιθανή ημερομηνία αποφυλάκισης) 8) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 9) Πιστοποιητικό εγκατάλειψης: απόφαση διαζυγίου απόφαση επιμέλειας των παιδιών (επικυρωμένο αντίγραφο) απόφαση διατροφής Μετά την υποβολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, το αρμόδιο τμήμα του δήμου στο οποίο κατατίθεται το αίτημα προβαίνει σε έλεγχο. Παράλληλα πραγματοποιείται έρευνα από κλιμάκιο της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου ώστε να βεβαιωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια (οικονομικά, βιοποριστικά). Κατόπιν των προαπαιτούμενων ελέγχων και εφόσον ολοκληρωθούν, εκδίδεται απόφαση καταβολής της μηνιαίας οικονομικής ενίσχυσης και η έναρξης παροχής του βοηθήματος είναι η ημερομηνία υποβολής της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/10/15 09:01

      Ρε ο Μιχάλης ο Λανδράκης είσαι; Ρε τι είναι αυτά που γράφεις;
      Η φουκαριάρα σου λέει δεν έχει μία μη σου πω ούτε δύο, κάθετε και ανέχεται το κάθε τσόλι κείθε μέσα και της στέλνεις κι άλλες φουρτούνες; Λυπήσου την, την φουκαριάρα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/10/15 17:30

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΓΩ ΓΡΑΦΩΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/10/15 17:35

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΟΛΙΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/10/15 18:20

      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΗΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ . ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΝΔΡΑΚΗΣ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/10/15 21:52

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος14/10/15 12:10

    Nα δεχτώ ότι η Δήμαρχος δεν φέρει ευθύνη για το μυαλό που κουβαλάνε τα στελέχη της. Εκείνη όμως τους επέλεξε. Και γι' αυτό έχει ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος14/10/15 12:55

    Tώρα η απευθείας ανάθεση λειτουργεί ως εξής. Παίρνουμε δυο προσφορές και διαλέγουμε του δικού μας.

    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A7%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9E%CE%91%CE%9A-9%CE%A6%CE%94?inline=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14/10/15 15:21

    https://freethinkingisland.wordpress.com/2015/10/14/%CE%B5%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος14/10/15 18:15

    Καταλαβαίνω ότι ο Δήμος δεν έχει χρήματα, αλλά έκανε η κ. Μπινιάρη έστω μία προσπάθεια να μαζευτούν κάποια τρόφιμα για να ενισχυθούν όσοι δεν έχουν να βγάλουν το μήνα; Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι πρωτίστως θέμα θέλησης. Υπάρχει αυτή η θέληση ή δεν γνωρίζει τον τρόπο; Υπάρχει κόσμος που στερείται τα απαραίτητα! Πως κοιμάται τις νύχτες η κ. Μπινιάρη, ξέροντας ότι υπάρχει κόσμος που υποφέρει; Πως ανέλαβε τέτοια ευθύνη από την στιγμή που δεν μπορούσε να την φέρει εις πέρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος14/10/15 18:28

    Η κοπελλα, αν και περιορισμενης ικανοτητας, ειχε το σθενος να σχολιασει επωνυμα τις μπαρουφες του εθνικου σωτηρα που λιγο πολυ ενοχλησαν τους περισοτερους κατοικους του νησιου.
    Βεβαια η Ο.Μ Συριζα δεν μπορει να ανεχθει σχολια εναντιον του σωτηρα και του τσιρκου που διευθυνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/10/15 21:54

    • O ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ

    Είναι η Σαλαμίνα πάνω από ένα τσαντίρι η ένα τσαντίρι είναι πάνω από την Σαλαμίνα εδώ είναι το μεγάλο δίλλημα .Αγανακτισμένη και θυμωμένη η αντιδήμαρχος (και αναπληρώτρια της δήμαρχου)αντέδρασε για την προσβολή που δέχτηκε το νησί μας από τον πρωθυπουργό της χώρας μέσα στο κοινοβούλιο .Ένα πρωθυπουργό που είναι έκτος πραγματικότητας που δεν γνωρίζει τίποτα γι΄αυτό το νησί .Η εικόνα που έχει για τον τόπο μας είναι εξωπραγματική .Δεν γνωρίζει ότι δεκαετίες τώρα με την παρέμβαση της πολιτείας έχει γίνει το <>,με τα διατηρημένα νεοκλασικά , με ένα χωροταξικό σχεδιασμό που θα τον ζήλευαν πολλές ιστορικές μεγαλουπόλεις ,με την καθημερινή άφιξη χιλιάδων τουριστών που έρχονται από όλο τον κόσμο να θαυμάσουν την αρχαία Σαλαμίνα που ήρθε στην επιφάνια μετά από μακροχρόνιες ανασκαφές .Με τον περίφημο τύμβο των Σαλαμινομάχων που ορθώνετε μέσα σε ένα δημόσιο πανέμορφο περίβολο δίνοντας την λάμψη που αρμόζει σε αυτό το ιστορικό γεγονος . Φυσικά δεν γνωρίζει αυτός που θέλει να λέγετε πρωθυπουργός ότι είναι το ποιο καθαρό νησί στον πλανήτη ,δεν γνωρίζει ότι από την θάλασσα δεν αναδύετε καμιά μα καμιά άσχημη μυρουδιά που προέρχεται από τα βοθρολήματα .Με την βοήθεια της πολιτείας διατηρήσαμε τα δασών μας χωρίς να επιτρέψουμε σε κανένα να μετατρέψει το νησί μας σε νταμαρονήσι . Είμαστε περήφανοι που προστατεύσαμε το νησί μας και δημιουργήσαμε ένα περιβαλλοντικό παράδεισο . Ευχαριστούμε τις κυβερνήσεις των τελευταίων πενήντα ετών που εμείς στηρίξαμε και υπηρετήσαμε ιδεολογικά και πολιτικά που παρενέβησαν αποτελεσματικά και δημιούργησαν αυτό το θαύμα . Έχεις δίκαιο Ειρήνη η έκρηξη σου ήταν δικαιολογημένη και αναρωτείται ο σοφός λαός μας , πως θα βαδίσουμε μπροστά με ένα εξωπραγματικό πρωθυπουργό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/15 13:54

      καλο το λογιδριο σας αλλα σοβαρα πιστευετε οτι για το χαλι του νησιου φταινε οι προηγουμενες κακες κυβερνησεις (τις οποιες παρεπιπτοντως χειροκροτουσε σχεδον το συνολο των ελληνων) και οχι το επιπεδο των σαλαμινιων το οποιο παραμενει δυστυχως ιδιο. Παραβλεπετε οτι αυτοι που στηριζαν μετα μανιας τις προγουμενες κυβερνησεις στηριζουν τωρα τον μη-εξωπραγματικο πρωθυπουργο σας επειδη απλα σε περιοδο κρισης τους υποσχεθηκε τα χαμενα ουρι του παραδεισου.

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος16/10/15 17:29

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΒΛΗΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ Ή ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΡΩΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ Ν ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΓΕΛΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/10/15 23:19

    Αφού δεν κατάλαβε τι είπε ο Τσίπρας γιατί δεν πάει σε κανένα πρόγραμμα περίθαλψής για άτομα με νοητική καθυστέρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.