Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Νοε 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ.Ο. Σαλαμίνας, η διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος θα γίνει την Κυριακή 22/11/20105 στο Κέντρο Νεότητας Σαλαμίνας και στην αίθουσα Δ.Σ. των Αμπελακίων


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τ.Ο. Σαλαμίνας
Σαλαμίνα 13/11/2015
Η Τ.Ο. της Ν.Δ. Σαλαμίνας σας ενημερώνει ότι η διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος θα γίνει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.
·         Στην Σαλαμίνα στο “κέντρο νεότητας” στην παραλία και
·         Στα Αμπελάκια, στην αίθουσα συνεδριάσεων της δημοτικής κοινότητας
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
Από το κόμμα, βγήκε η ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση: 
Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, εκδόθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:
·         Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών.
·         Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).
·         Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
·         Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
·         Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

36 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/15 23:33

    Eirini Biniari
    Χθες στις 1:38 μ.μ. ·
    Οταν μπερδευεις το οχι με το ναι,οταν αλλα λες και αλλα κανεις,οταν φτανεις στο σημειο να ξεχωριζεις την Μυτιληνη απο τη Λεσβο...τοτε...ενα μπορεις να κανεις....Ζητα τη συμβουλη του γιατρου η του φαρμακοποιου σου....Αυτοι ξερουν.... Αυριο ομως γιατι σημερα τους προετρεψες μαζι με ολους σε απεργια εναντιον σου....... Ρε που παμε????


    ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ............ ΜΙΣΟΤΡΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/15 14:17

      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ: Το Isis απειλεί για νέες σφαγές σε όλη την Ευρώπη
      "Θα ακολουθήσουν επιθέσεις σε Ρώμη και Λονδίνο"δηλώνουν οι τζιχαντιστές τρομοκράτες που υποδέχεται καθημερινά στην Ελλάδα ο κυβερνητικός θίασος της εθνοπροδοσίας
      Πανηγυρίζουν οι δολοφόνοι τρομοκράτες του Isis για την εκατόμβη νεκρών στο Παρίσι και προειδοποιούν ότι το χθεσινό μακελειό στην Γαλλία ήταν η αρχή για τον πόλεμο που έχουν κηρύξει στην Ευρώπη.
      Το μήνυμα των τζιχαντιστών αναφέρει: «Μετά το Παρίσι θα έρθει η σειρά της Ρώμης, του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον. Να θυμάστε, να θυμάστε την 14η Νοεμβρίου. Δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την ημέρα όπως την 11ηΣεπτεμβρίου. Η Γαλλία στέλνει μαχητικά στη Συρία, βομβαρδίζει παιδιά και ηλικιωμένους. Σήμερα πίνει από το ίδιο ποτήρι».
      Νωρίτερα, τη στιγμή που η Γαλλία ζούσε στιγμές τρόμου, υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους πανηγύριζαν για τις πολλαπλές τρομοκρατικές ενέργειες που σκόρπισαν το θάνατο και τον πανικό στο Παρίσι.
      Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα δεν είναι λίγοι όσοι αναρτούν στο Twitter μηνύματα υποστήριξης σε εκείνους που βρίσκονται πίσω από το μακελειό.
      «Το Παρίσι είναι στις φλόγες», «Η Γαλλία φλέγεται», «Να μας περιμένετε», «Σταυροφόροι ερχόμαστε με βόμβες και όπλα», είναι μόνο μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών του Διαδικτύου που λέγεται πως στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.
      «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο τρόμος έφτασε στα οχυρά του σταυρού στο Παρίσι. Το ΙΚ θα πρέπει να λάβει την ευθύνη για την επιχείρηση για να δείξει στον κόσμο ότι οι μουσουλμάνοι έχουν βαριά πόδια», γράφει μία ακόμα ανάρτηση.
      Αυτοί οι τζιχαντιστές είναι αυτήν την στιγμή διάσπαρτοι κατά χιλιάδες στην Ευρώπη με πύλη εισόδου τα αφύλαχτα σύνορα της Πατρίδας μας, αφού αυτή είναι η καταστροφική πολιτική του κυβερνητικού θίασου της εθνοπροδοσίας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/15 23:36

    ΚΑΝΕ ΜΩΡΗ ΘΕΟΠΑΛΑΒΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/15 23:38

    η τρελλή βγαζει και φωτο το ψώνιο. Σε ποιούς εμπιστευτήκαμε το αύριο τησ Σαλαμίνας; σε τέτοια τομάρια που την προηγούμενη λένε..ΚΑΙΩ
    ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ
    ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ
    ΞΕΓΡΑΦΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ
    ΚΟΜΜΑ ΠΟΥΕΧΩ ΔΩΣΕΙ
    ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ... ΑΥΤΟΙ ΘΑ
    ΧΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΕΓΩ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΙΓΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ;; ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/11/15 23:40

    ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ .............. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/15 23:43

      Απο κει ξεκινησε κι αποτελειωσε με τον σαλονικιο
      δεν υπαρχει κανεις να την ταξει στη τηνο μηπως και γινει κανα θαυμα που δεν το πιστευω αλλα λεμε τωρα

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/11/15 23:50

    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ Η ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑ
    ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/11/15 00:03

    ρε βλακες παιζετε το παιχνιδακι της Ρηνουλας.Μια αναρτηση της ΝΔ και μιλατε γιαυτην αντι για το κ@λοκομμα.Πειτε και αλλα να την ξανακανετε φιρμα.Η καλυτερη διαφημιση ειναι η αρνητικη διαφημιση,ΟΥΣΤ ολοι σας και η ΝΔ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/11/15 01:16

    ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ 2012 ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ
    ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ XΤYΠΗΣΑΝ ! ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ? EΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΗ ΕΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/11/15 01:23

    10 Νοε 2015
    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 28ης Συνεδρίασης ( Τακτική )

    Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 2 του Ν. 3852/2010 σε συνδυασμό με το άρθρο 3 παρ. 3δ του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 16ην Νοεμβρίου 2015, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 16:00. στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση του παρακάτω θέματος:

    - «Αναπροσαρμογή Δημοτικών Τελών για το οικονομικό έτος 2016», κατόπιν αιτήματος 11 Δημοτικών Συμβούλων, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.3δ. του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας.

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

    Λεμονιά Καπετάνιου

    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/11/15 01:51

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ;;;;;;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;;;;;;;;;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ,Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ,Ο ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΓΝΗΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΡΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!ΑΛΛΟ ΧΑΛΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ???ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/15 02:03

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ .ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΟΦΡΑ ΤΟΥ Κ. ΑΣΤΡΑΚΟΥ
      ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΨΕ;;;;;;;;;;;;
      ΚΑΛΑ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;;;;;;;;;;
      ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο Κ. ΜΑΚΡΗΣ ,ΚΑΙ Ο Κ. ΜΠΕΓΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ -ΠΙΣΩ.ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος14/11/15 11:19

    ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/15 12:35

      xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,
      τους κλέφτες και τους απατεώνες;
      xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/15 13:12

      Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/15 21:34

      ΕΙΔΕΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ.
      ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/11/15 07:25

      Στον ανώμαλο (Ανώνυμος14/11/15 21:34)
      Κατ' αρχάς για όλους εμάς που ΄ναι επιλογή μας η Σαλαμίνα και δεν μας έσπειρε κάποιος κακός άνεμος είναι τιμή μας ο τίτλος παραθεριστής και μεγαλύτερη τιμή μας που εκλέξαμε ΟΛΟΙ οι Σαλαμίνιοι κάποτε Δήμαρχο "παραθεριστή"
      Εσύ δεν είσαι άξιος να το αντιληφθείς, ξέρουμε τα λάθη του και τα αναγνωρίζει κι ο ίδιος, είμαι βέβαιος.
      Δε μας λες ρε νούμερο γιατί νούμερο είσαι και προσβάλεις και όλους τους ντόπιους γηγενείς με τις μπούρδες σου πιστεύοντας πως θα τους παραπλανήσεις, θα τους ξεγελάσεις, ποιος κυβερνά ρε νούμερο;
      Ο παραθεριστής ή η φουκαριάρα σου η Χιονάτη με τα ανάξια νανάκια της;
      Ποιος λοιπόν έβαλε τον δήμο στο μνημόνιο νούμερο ε νούμερο;
      Ποιος δεν ήταν άξιος να ισοσκελίσει έναν Π/Υ ένα χρόνο τώρα; Άντε και ξεκουμπιστείτε ανίκανοι

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος14/11/15 11:32

    ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/15 12:37

      Ρε απατεώνες, ρε ψεύτες, ρε ρεμάλια, για ποιά αύξηση δημοτικών τελών μιλάτε; ου να μου χαθείτε σκουλίκια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/15 13:29

      ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΡΤ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ 2014 ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ


      ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 2016 ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος14/11/15 12:33

    κυρια ναννου Η ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
    ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

    ΡΟΥΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/15 14:03

      ειδες τι κανει το ξενυχτι ? δεν σε πτόησε τι συμβαινει στον κοσμο. εκει με την σοφια εσυ. ειπα κι εγω. σοφάκι φανατικος θαυμαστης . τι δουλεια εχει βρε φιλε ? αν η σοφια είναι αυτό που σας εγινε μονιμη ιδεα.τι να σας πω.. μπραβο της
      το μονο που ξερω ειναι πως φτιαχει πολυ ωραιο μουσακα.
      σοφια ισως καταλαβες ποιοι ειμασται.
      κοιτα που σιγα σιγα θα γραφουμε οι μεν και οι δε για την σοφια. Μ.Χ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/15 11:28

      Σοφάκι μου, δεν φτιάχνεις και καμιά χυλόπιτα να την φάνε μερικοί, μπας και ησυχάσουμε από δαύτους.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος14/11/15 12:54

    ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΡΤ ΣΤΗΝΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ 2015 ΣΤΟ ΝΕΡΟ 57% ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 50% ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ
    ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΤΕΛΗ

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/11/15 13:02

    ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΚΑΛΕΣΜΑ

    ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16-11-2015 ΣΤΙΣ 16.00. Μ.Μ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 2016. ΣΤΟ ΝΕΡΟ 100% ΚΑΙ ΣΤΑ 120%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/11/15 13:20

    ολοι τη Δευτερα 16/11/2015 στισ 16.00 στο δημοτικο συμβουλιο ΤΙΑ ΤΙΣΑΥΞΗΣΕΙΣ 2016 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 100%

    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/11/15 16:55

    ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΡΑ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ '''λάμψατε δια της απουσίας σας.'''';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ!!!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΥΨΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ!!!!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/11/15 18:16

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ 4/10/2010/ ΝΑ ΛΕΤΕ ΥΠΕΙΡΧΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ 8 ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ 50.000.ΟΟΟ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, Κ,ΡΟΥΛΑ

    Κ, ΑΓΑΠΙΟΥ....4...........Κ, ΣΟΦΡΑΣ.........4........ 88888888888888888888 Ε, ΡΟΥΛΑ. 8 ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΟΧ ΟΧ ΟΧ.....ΒΙΝΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/11/15 19:05

    ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/15 20:51

      ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ !!!!ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ!!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος14/11/15 19:12

    ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΟΥ ΓΡΑΦΕΕΙΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ

    Κ, ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    Κ,ΛΕΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/11/15 20:54

    "Έρχονται" τα θεματικά πάρκαΣΥΜΒΟΥΛΙΑ )ηθελα να πω στο ιστορικό «Νησί των τρελών» στη Σαλαμίνα.
    Βy Tasos Theocharis ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ Αναρτηθηκε στις 14.11.15


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14/11/15 21:24

    ΣΟΦΙΑ ΞΥΠΝΑ ΚΟΥΤΗ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ
    ΞΕΦΟΡΤΩΘΗ ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕ ΧΩΡΙΟΟΟΟΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/11/15 21:34

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Ξεκινησε σημερα Σαββατο καινουργιο ΣΗΡΙΑΛ στο '' ΣΤΑΡ '' με ονομασια :
    ------- ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -----
    να το παρακολουθησεται και να μας πειτε με ποιους στο νησι ταιριαζουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/11/15 00:45

    ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ
    ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.