Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Νοε 2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 28ης Συνεδρίασης ( Τακτική )

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 2  του Ν. 3852/2010  σε συνδυασμό με το άρθρο 3 παρ. 3δ του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας ,   να σας  καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 16ην   Νοεμβρίου     2015,  ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ   και ώρα   16:00.   στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση του   παρακάτω  θέματος:

-  «Αναπροσαρμογή Δημοτικών Τελών για το οικονομικό έτος 2016», κατόπιν αιτήματος 11 Δημοτικών Συμβούλων,  σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.3δ. του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας.

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Δ.Σ.

Λεμονιά Καπετάνιου

65 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/11/15 22:26

    Τα βαμπίρ της δημοτικής αρχής δεν καθυστερούν καθόλου, έρχονται οι αυξήσεις την Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/15 23:26

      Το αίτημα από τους έντεκα είναι ή αναπροσαρμογή προς τα κάτω ,όπως είχε υποσχεθεί ή Δήμαρχος και όχι αυξήσεις . Αυτό θα το κάνουν οι υπόλοιποι της πλειοψηφίας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/15 00:13

      Ούτε αύξηση ούτε μείωση θα γίνει. Αν θέλουν αυτοί οι 11 να κάνουν μείωση τότε το έλλειμμα να το πληρώσουν αυτοί. Ο σκοπός τους είναι ένας και μοναδικός, να μην υπάρχει εγκεκριμένος προϋπολογισμός για να μη λειτουργεί ο Δήμος ώστε να αγανακτεί ο κόσμος, γιαυτό και δεν ψηφίσανε ούτε και τον Προϋπολογισμό. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο το τομάρι τους, πεντάρα δεν δίνουνε αν ο πολίτης της Σαλαμίνας σκοτωθεί σε καμιά γούβα ή τρακάρει σε κανένα στύλο από έλλειψη φωτισμού ή πάθει χολέρα από τα απορρίμματα που δεν θα μαζεύονται. Ποιοί ; Αυτοί που χρεοκόπησαν το Δήμο. Κρεμάλα στο Σύνταγμα θέλουνε όλα αυτά τα λαμόγια του κερατά. Υπάρχει όμως κράτος;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/11/15 01:32

      Ναι ρε κοροιδα... οτι γουσταρουμε θα κανουμε.
      θα σας ρωτησουμε ???
      Πλειοψηφια ειμασρε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/11/15 18:34

      Μηνάκο 00:13 και 01:32,γιατί ρε παλιομπαγλαμά δεν γράφεις το ονοματάκι σου???????????
      ρε παλιοφασίστα εγκέφαλε της πλειοψηφίας πόσο ακόμη θα τους κάνεις νούμερο?????????
      αλλά και σεις ρε πολύχρωμες πολιτικές κιλότες δημοτικοί σύμβουλοι του Μηνάκου δεν ντρέπεστε καθόλου??????
      ρε αυτός θα σας ξεφτιλίσει τόσο πολύ που το φτύσιμο που θα πέφτει θα είναι βροχή

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/15 23:31

    Μετά και την προσφυγή του κ.Τσαβαρή με την οποία ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση του ΔΣ γιατί τα έσοδα των ανταποδοτικών ήταν μικρότερα των εξόδων κατά 580.000 ευρώ, ζητώντας με άλλα λόγια να γίνει μεγαλύτερη αύξηση στα δημοτικά τέλη ώστε να ισοσκελισθούν έσοδα και έξοδα, έρχονται τώρα οι 11 (τσαβαρής και σία μαζί με τα εξαπτέρυγά τους Βασιλικη και Τοπούζογλου) να τους πουν τι; να τα αυξήσουν ή να τα μειώσουν για να ξανακάνει ο τσαβαρής προσφυγή;
    Ένα δημοτικό συμβούλιο γεμάτο με ηλίθιους και άσχετους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/15 07:25

      με 11 συμβούλους συμβούλιο γίνεται ? μπορεί να πάρει απόφαση ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/11/15 08:06

      an h 11 ine to megalo lamogio ta 3 mikrotera lamogia ke 7 ekolaptomena lamogia ola ginode

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/11/15 18:40

      ΜΗΝΑΚΟ 23:31,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΑΓΚΑΣ ΓΡΑΦΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧ.....ΔΙΑ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΑΥΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.....
      ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΤΟΥΛΑ ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/15 08:44

    Η πρόταση των 11 της αντιπολίτευσης για αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών, πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με μείωση κι όχι με αύξηση των τελών, διότι στην Ελλάδα η κάθε αντιπολίτευση πάντα κοιτάει πώς να παραμυθιάζει τον κόσμο και να πριονίζει τη καρέκλα αυτών που διοικούν.
    Με δεδομένο λοιπόν ότι ζητάει μείωση των τελών, σίγουρα δεν νομίζω ότι έχει και πρόταση για την αναπλήρωση του ελλείμματος που αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί,
    όπως δεν είχε να προτείνει λύση και όταν η σημερινή δημοτική αρχή έκανε πέρσι την αύξηση. Άρα τι νόημα έχει το θέμα που φέρνουνε;
    Το να λες απλά ότι υπάρχει κρίση και ο κόσμος δεν έχει λεφτά είναι εύκολο, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα. Χρειάζεται σοβαρή αντιμετώπιση και υπευθυνότητα η οποία είναι είδος σπάνιο για κείνους που βρίσκονται στην αντιπολίτευση.
    Κανένας Δήμαρχος και καμία Δημοτική Αρχή δεν θέλει να επιβαρύνει τους δημότες της, όπως κανένας Πρωθυπουργός και καμία Κυβέρνηση δεν θέλει να επιβαρύνει τους πολίτες. Όμως όταν ο Δήμος ή το Κράτος είναι χρεοκοπημένο εκ των πραγμάτων αναγκάζεται να πάρει τα αναγκαία μέτρα όσο και επώδυνα κι αν είναι για να μπορέσει να επιβιώσει, διαφορετικά έρχεται η απόλυτη κατάρρευση και διάλυση.
    Νομίζω ότι η κίνηση των 11 αποσκοπεί σε αυτό, την απόλυτη κατάρρευση και διάλυση του Δήμου για να εμφανιστούν σαν δήθεν σωτήρες. Ποιοι; Αυτοί που πτώχευσαν το Δήμο. Αυτοί που πήραν φεύγοντας και το συρτάρι του Ταμείου.
    1.200.000 ευρώ είπε η Δήμαρχος ότι ήταν το ταμειακό έλλειμμα όταν μας άδειασαν τη γωνιά στις 31/8/2014.
    Το ότι οι ίδιοι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία του Δήμου, καρφί δεν τους καίγεται, νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και θα τους χειροκροτήσει.
    Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτά που κάνουν σιγουρεύουν τη θέση τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
    Μία ματιά στα αποτελέσματα των τελευταίων εθνικών και δημοτικών εκλογών ίσως τους αφυπνίσει. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά να τιμωρεί και τους πολιτικάντηδες, και τους απατεώνες, και τους ψεύτες και τους κλέφτες.
    Τ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 18:46

      ΜΙΧΑΛΑΚΟ 08:44,ΠΆΛΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΆΝΕΙΣ???????
      ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ????????
      ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ Τ.Κ????????
      ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΤΟ Τ.Κ???????
      ΤΕΩΣ ΚΑΡΑΚΙΟΖΑΚΟΣ?????????

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/11/15 08:55

    Μηνακόμηνάκο 00:13 και08:44, καλημέρα και πολύχρονος βρε λαμόγιο ξύπνησες πρώι πρώι για να πας στην εκκλησία βρε απατεώνα?????????
    Αρπαχτικό της αραπιάς το γιαούρτι που θα πέσει δεν λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/15 15:52

      Ψυχραιμία γιαννάκο, και να απευθύνεσαι σε μένα, όχι στον εφιάλτη σου.
      Επ΄ευκαιρία Χρόνια Πολλά κύριε Μηνά. Η Σαλαμίνα ψήφισε τη Ρούλα με χέρια και με πόδια γιατί ήξερε (είχε φροντίσει γι΄ αυτό ο Τσαβαρής) ότι το στήριγμα της ήσουν εσύ και περιμένει πολλά από σας. Αυτό μη το ξεχάσεις ποτέ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/11/15 09:20

    Aν λείπουν τόσα χρήματα γιατί δεν έχετε πάει ακόμα στον εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/15 15:41

      Και ποιός σου ΄πε εσένα ότι δεν έχουν πάει;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος11/11/15 15:19

    Ρε γαϊδούρια πτωχευσατε τον δήμο , τον φερατε σε αδιέξοδο και λέτε ανευθυνους τους έντεκα που ζητάνε μείωση των τελών ; Εσείς θα δείτε πως θα σας τιμωρήσει ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/11/15 15:42

    Συμφωνώ με τους παραπάνω σχολιαστές ότι πρόκειται περί άσχετων και ηλίθιων δημ συμβούλων.
    Απόφαση για την αναπροσαρμογή ή όχι των δημοτικών τελών παίρνεται υποχρεωτικά από το νόμο πριν από την ψήφιση του π/υ του επόμενου έτους.
    Γιατί λοιπόν τρέξανε να φέρουν με 11 υπογραφές το θέμα αυτό;
    Και γιατί δεν το βάζανε σαν θέμα στην ημερήσια διάταξη του επόμενου δημ συμβουλίου όπως γίνεται πάντα; Τι θέλουν να παραστήσουν και πού αποβλέπει η κίνηση αυτή που δεν είναι η πρώτη; Το παιγνιδάκι αυτό πρέπει να σταματήσει και ότι έχουν να το φέρνουν σε κανονικό συμβούλιο όπως γινότανε πάντα.
    Η Πρόεδρος πρέπει να διαβάσει καλά το νόμο και τον κανονισμό γιατί μου φαίνεται ότι όχι μόνο είναι αδιάβαστη αλλά γέρνει προς τον κουμπάρο της, γιαυτό τη μία ψηφίζει ΝΑΙ, την άλλη ΟΧΙ και την άλλη ΠΑΡΟΝ.
    Η πρόεδρος πρέπει να καταλάβει ότι είναι μέρος της διοίκησης του Δήμου και δεν μπορεί να ψηφίζει ΟΧΙ σε σημαντικά θέματα λειτουργίας του Δήμου όπως η προμήθεια καυσίμων και η ασφάλιση των αυτοκινήτων. Τι θέλει δηλ. να σταματήσει ο Δήμος, αυτό θέλει; Τα 800 ευρώ το μήνα όμως ξέρει να τα παίρνει. Κυρία Πρόεδρε, μπορεί να είσαι δικηγόρος αλλά στα δημοτικά θέματα έχεις τέλεια άγνοια. Απόδειξη ότι και η ασφάλιση αυτοκινήτων κι όλες οι προμήθειες καυσίμων που έγιναν κρίθηκαν από όλες τις αρμόδιες αρχές ( Ελεγκτή Νομιμότητας, Επίτροπο Ελεγκτικού Συνεδρίου και Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Προμηθειών) σύννομες. Κάποτε πρέπει να μάθεις από τα λάθη σου και να μην παρασύρεσαι από τον σύζυγο και τους νενέκους Περικλάκια και Λαζαράκο που μαζευόσαστε στα διαλείμματα στο γραφείο σου και σου δίνουνε οδηγίες. Η θέση σου είναι κοντά στη Δήμαρχο και στον συνδυασμό που σε έβγαλε δημ σύμβουλο. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό ή δεν μπορείς να αντισταθείς στις πιέσεις που δέχεσαι από τους τρείς αυτούς να πας κόντρα στη Δήμαρχο, τότε δεν σου μένει παρά να παραιτηθείς αξιοπρεπώς, διαφορετικά την ξευτίλα που θα φας την βλέπω να είναι πολύ κοντά. Διάλεξε και πάρε, η ευθύνη ολότελα δική σου.
    Π.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/11/15 17:04

      Π . Π Παν πουστης πατρινός παλιάς πουτανας γιος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/11/15 13:53

      παραγιός ... έτσι βγαίνουν τα έξη π ...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος11/11/15 17:24

    Μηνάκο είτε σαν Τ.Κ. είτε σαν Π.Π. γράφεις, αν σέβεσαι τα παντελόνια που φοράς γράφτα επώνυμα. Στο προφίλ της γυναίκας σου, όπως έκανες ο κανακάρης σου για να σε απαυτώσει και σένα.
    Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ρε μπαγάσα με φουκαριάρες γριούλες δεν τα βάζει;
    Αν ήθελε να της κάνει μήνυση θα το είχε κάνει γιατί μπορεί η φουκαριάρα γριούλα να μην άφησε να γραφτεί στα πρακτικά η μακακία που είπε, υπάρχουν όμως μάρτυρες.
    Κατάλαβε το ρε μπαγασάκο Μηνά εσύ κι ο κανακάρης σου του ανεβάζετε την λίμπιντο και την αδρεναλίνη συνάμα.
    Την φουκαριάρα την λυπάται όπως την λυπάται όλη η Κούλουρη.
    Υ.Γ.: Χρόνια Πολλά Δήμαρχε Μηνά και αυτά που γράφεις ανώνυμα γράφτα επώνυμα στο προφίλ της γυναίκας σου. Δικαιούμαστε ένα κέρασμα για την ονομαστική γιορτή του τοπικού μας "άρχοντα". Δεν νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/11/15 18:07

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/11/15 00:00

    ΛΕΜΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ....ΚΑΜΑΡΩΣΩ;;; Ή ΘΑ ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ .....ΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 12:38

      ΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος12/11/15 21:44

    Αφού το φέρανε οι 11 της αντιπολίτευσης σίγουρα θα πάει, το ρωτάς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/11/15 22:46

    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σέρνουν 33 δημ συμβούλους σε ξεχωριστή συνεδρίαση τη στιγμή που μπορούν να το βάλουν σαν θέμα συζήτησης σε κανονικό δημ συμβούλιο, και μάλιστα ένα θέμα που υποχρεωτικά από το νόμο το φέρνει η δημοτική αρχή πριν την ψήφιση του π/υ του επόμενου έτους δηλ. το πολύ σε 20 ημέρες από σήμερα. Μήπως μπορεί κάποιος απ΄ αυτούς να μου το εξηγήσει; Τι θέλουνε να κάνουνε, show; Είναι η τρίτη φορά που το κάνουνε. Το γαϊτανάκι αυτό πρέπει να σταματήσει, δεν έχει νόημα. Και η λεμονίτσα πρέπει να καταλάβει ότι δεν την παίρνει άλλο, γίνεται κάθε φορά ξευτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/11/15 13:09

    Κ. Διαχειριστα γιατί αφαιρείται ότι αφορά τον κ. Δερτουζο ; Γιατί τον πειράζει όταν αναφέρουμε ότι ήταν ο μοναδικός από τους συμβούλους Τσαβαρη που δεν υπέγραψε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/11/15 14:51

    Είναι αλήθεια ότι έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή της Τίνας Μπεγνή για να συμπληρωθεί ο αριθμός 11;
    Παλιά μου τέχνη κόσκινο !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 15:23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/15 17:32

      Για να μην αγχώνεσαι, δεν είναι αλήθεια κι όχι μόνον αυτό αλλά η Τίνα σήμερα ήταν παρούσα στις επάλξεις η ρίψασπις ήταν η πλειοψηφική παράταξη σύσσωμη πλην Γιάννη Χατζή ο γίγαντας ήταν εκεί στις επάλξεις δείχνοντας για άλλη μια φορά ίσως πως είν' ο μόνος με λειτουργικό εγκέφαλο στον συνδυασμό Νάννου

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος16/11/15 15:14

    IT 'S MONDAY!!!!!

    I Don't Like Monday!!!!

    (ΑΚΟΥΣΕ) Είναι πιο «ζόρικη» ημέρα της εβδομάδας αλλά και ταυτόχρονα η πιο δημιουργική. Σηματοδοτεί την επανεκκίνηση, τη συνέχεια, τη νέα «αρχή». Κι όμως οι περισσότεροι την αντιπαθούν. -

    EΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/11/15 15:20

    ΕΛΕΝΗ ΡΟΔΑ - Βουρκωμένη Δευτέρα (μήπως έτσι εξελιχθεί η σημερινή ΔΕΥΤΕΡΑ);;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Η πιο μισητή μέρα της εβδομάδας είναι η Δευτέρα ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/11/15 16:19

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΓΑΤΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 17:01

      Το γαϊτανάκι του να μεζεύουν 11 υπογραφές και να προκαλούν δημ συμβούλιο κάθε τρις και λίγο, είναι απαράδεκτο και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά, γιαυτό πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει.
      Κανείς δεν τους εμπόδισε να φέρουν όποιο θέμα θέλουνε αλλά σε κανονικό συμβούλιο, δόξα τω θεώ 2 τουλάχιστον γίνονται κάθε μήνα. Γιατί δεν το κάνουν; Αυτό δεν γινότανε πάντα;
      Καλά να πάθουνε τα 11 πηθικάκια που πήγαν και φύγαν πριν ακόμα καθήσουν. Αφού δεν σέβονται την αρχή της πλειοψηφίας και τους νόμους, τέτοια θα παθαίνουνε κάθε φορά που η λεμονίτσα θα βγάζει πρόσκληση.
      Όσο για τον Χατζή που πήγε, αν πήγε, μάλλον δεν θα κατάλαβε καλά ή το βρήκε αποκούμπι για να κοιμηθεί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/15 20:24

      ΤΟ ΟΤΙ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ !!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ;;;;;;;;;;
      ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΚΟΤΕΣ),,,,!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/11/15 20:33

      Για ποιόν τα λες αυτά ρε; Για ρώτησέ τον τι τραβάι κάθε μέρα που δεν μπορεί ούτε ένα μαρκούτσι να αγοράσει για τα αυτοκίνητα; Αν μπορούσε 300% θα έβαζε επάνω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/11/15 21:10

      να βάλει από την τσέπη του ο σκρουτζ για το καζίνο τα χώνει για μαρκούτσι 5 ευρώ δεν έχει??

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/11/15 21:58

      ΡΕ ΤΙ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΥΡΙΟΣ;;;;;;;;; ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ!!!!!ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ!!! ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΧΑΖΕ Ε ΧΑΖΕ!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος16/11/15 16:25

    ΤΙ ΞΕΦΤΗΛΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΤΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΜΕΣΣΟΛΛΟΓΙΤΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/11/15 16:50

    Το κοριτσάκι φίλε μου θέλει λεφτά, και λεφτά δεν υπάρχουν.
    Η Νάννου δεν είναι σαν τους άλλους να δίνει μαύρα, γιατί για να δίνεις μαύρα πρέπει να κόβεις μαϊμού τιμολόγια και να χρεώνεις τους δημότες. Κατάλαβες τώρα τι σημαίνει ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 18:25

      μπραβο ναννου ευγε τα καθαρα σας χερια. και στη μεσολλογγιτου πολλα περισσοτερα ευγε. σπανια βρισκεις ανθρωπους και στην ηλικια της να πηγαινουν εθελοντικα απο τα χαραματα ως το μεσημερι χωρις να παιρνουν ουτε ενα ευρω. αυτο δεν πρεπει να εχει ξανασυμβει ποτε και σε κανεναν δημο σε καμια δημοσια υπηρεσια. ευχε μεσσολογγιτου ευγε ναννου. ποτε μην αλλαξεις ρουλα τη σοφουλα απο ιδιαιτερα(μονη της συστηνεται ετσι) ειναι η καλυτερη... για ψυχικο το κανει η γυναικα δεν υπαρχει κανενας αλλος λογος... σταματηστε να την τρωτε ολοι ειναι η καλυτερη των καλυτερων. (μια ψηφοφορος απο τι αμετρητες ψηφους που πηρε της σοφουλας)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/15 21:00

      kakioyles ?? vikaki pali ta idia ? karfonese giati ta grafeis ki alloy.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/11/15 21:11

      ΑΜΑ ΕΡΘΩ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ Σ..... Κ,,,,,???????? Η ΘΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑΣ???????? Η ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ?????

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος16/11/15 17:12

    ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11/2015/

    ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 17:19

      Καλά τι έγινε ρε παιδιά, πέθανε κανένας ή λάθος έκανε η κουμπάρα και έβγαλε πρόσκληση για σήμερα 16 αντί 23;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/15 17:22

      23/11/2015

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος16/11/15 17:15

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 2016, ΣΤΟ ΝΕΡΟ 80% ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 120%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/11/15 17:22

    Αυτές τις μακακίες φράφετε, γιαυτό και δεν ήρθε κανένας σήμερα στο δημ συμβούλιο, σας πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες ακόμη πόσο ψεύτες και απατεώνες είσαστε. Περαστικά σας , χα.χα.χα.χα.χα.χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 17:34

      ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΡΤ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ 2015 ΣΤΟ ΝΕΡΟ 57% ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 50%
      ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΤΕΛΗ 2016.

      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 2016,.......ΣΤΟ 80%..........ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ........120%

      ΒΙΝΤΕΟ.......ΜΥΛΩΝΑΚΗ...4/ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ....2014.............ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος16/11/15 18:36

    Κυρά Δημαρχίνα στην κηδεία στο Καματερό ήξερες να πας με τον μπράβο σου. Στο Συμβούλιο δεν ήξερες να έρθεις και απαγόρευσες και στα ανθρωποειδή υποχείρια σου - Σύμβουλοι να έρθουν.
    όσο και να αποφεύγεις όμως την κηδεία θα είσαι παρούσα θες δε θες.
    Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.
    Θα έχεις άλλη μια πρωτιά
    Παρούσα στη κηδεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/11/15 19:44

    Κρίμα που οι σύμβουλοι της Νάννου δεν ακολουθούν τον Τσαβαρή. Είναι ντροπή τους που δεν θέλουν να γίνουν σαν την Τασούλα.
    Δραγομάνοβιτς και σια ακολούθα το δρόμο της Τασούλα αλλιώς είστε ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 20:16

      Τα εχει παρει τι να κανει το ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΟ !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/11/15 20:30

      TOYLAXISTON PERIMENAME NA HTAN SHMERA KORROS,DRAGOMANONOBITS,PALLAS

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/11/15 21:19

      ANTE RE ME TON ALBANO TON GERASIMO KALA EKANE POY DEN HRTHE

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος16/11/15 20:19

    ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/11/15 21:05

    χατζής τελευταίος και κατά ιδρωμένος ανενημέρωτος και καπελωμένος μέχρι και από τούς υπαλλήλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 22:03

      Αν μπορούσε 300% θα έβαζε επάνω.Ο ΧΑΤΖΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ .ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος16/11/15 21:16

    η καντίνα πάνω στο πεζοδρόμιο στην πλατεία Μακεδόνιας πληρώνει τέλη κατάληψης πεζοδρομίου κυρία καθαρά χέρια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/15 21:49

      εξη ωρα το απογευμα εργατης ασπριζε εξω απο το κεντρο νεότητος ειμαστε καλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
      της νυκτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα και γελααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος16/11/15 22:15

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ;;;;;;;;;;;ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ;;;;;;;;;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ;;;;;;;;;ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ;;;;;;;;;;;ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ F.B OΛΟΙ ΕΧΟΥΝ LAMPTON ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ;;;;;;ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ????? ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ .
    ΕΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΗ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/11/15 06:42

      Ποια ομοσπονδία;
      Εσύ πρέπει να σαι από τους παλιούς, τόσο παλιούς που κατάλαβα ποιος είσαι.
      Ομοσπονδία ΤΕΛΟΣ δεν υπάρχει χώνεψε το αυτό που ήξερες πέθανε και το σκότωσε ο γνωστός αιθεροβάμον αρπάχτρας που θέλει μέχρι και σήμερα να την κρατάει υπό έλεγχο ο ξεφτίλας

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος16/11/15 22:32

    Μαζέψτε το σάλιο σας για τους φτύσουμε στο επόμενο Δ/Σ για να πνιγούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/11/15 12:00

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/11/15 15:42

      ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΛΕΞ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ? ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
      ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΗ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΞΩ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ....ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ! ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΒΩ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΟ
      ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ! Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΛΗ ΠΑΝΩ ΤΗΣ !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/11/15 11:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος18/11/15 10:45

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.