Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Νοε 2015

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 30ης Συνεδρίασης ( Τακτική ) 3η κατά σειρά κατόπιν αιτήματος των 11 Δημοτικών Συμβούλων 30/11/2014 στις 18:00΄

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67, παρ. 2  του Ν. 3852/2010  σε συνδυασμό με το άρθρο 3 παρ. 3δ του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας,   να σας  καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 30ην   Νοεμβρίου     2015,  ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ   και ώρα   18:00,  στο Δημοτικό Κατάστημα, λόγω ματαίωσης ελλείψει απαρτίας  κατά την  28ην Συν/ση της 16ης Νοεμβρίου 2015 & την 29ην Συν/ση της 23ης Νοεμβρίου 2015  ,  για  συζήτηση του   παρακάτω  θέματος:

-  «Αναπροσαρμογή Δημοτικών Τελών για το οικονομικό έτος 2016», κατόπιν αιτήματος 11 Δημοτικών Συμβούλων,  σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ.3δ. του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας.

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Δ.Σ.

Λεμονιά Καπετάνιου

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/11/15 10:32

    Μαλλον θα παρει ομοφωνία ο τσαβαρης ,εκτος και αν αποφασισουν να πανε και τους κατεβασει τα παντελονια ο τσαβαρης μια δευτερα απομεσημερο μπροστα σε ολους τους κουλωριωτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/11/15 11:47

      αντε ρε σαχλαμαρα.......να παει ο Τσαβαρης στο κορυδαλλο πρέπει ........αρκετα κακο εκανε....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/11/15 15:41

      Γιατί για να πάει στον Κορυδαλλό πρέπει να περάσουν μερικά χρονάκια, έτσι δουλεύει η δικαιοσύνη που μπορεί να αργεί αλλά ποτέ δεν ξεχνά. Μέσα από τα παντελόνια βρίσκεται ένα μεταξωτό στριγγάκι.
      Πάλι μόνοι κι έρημοι θα είναι οι φουκαράδες με συντροφιά τη λεμονίτσα, την τασουλίτσα και την περικλίτσα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/15 13:27

    γιατι τοσα χρονια που τον λετε κλεφτη δεν τον εχετε στειλει στον Κορυδαλλο? ΨΕΥΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣθα σας παρει τα σωβρακα κλαψο@ου@ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/11/15 21:09

      δεν βγαίνει πάλι ρεεεεεε......δεν βγαίνει πάλι δημαρχος........τελείωσε.............καιρός να πάει στον τόπο του ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/11/15 09:39

      Πολύ με τα σώβρακα τα ΄χεις βάλει ρε φίλε. Τα ίδια λέγατε και στις εκλογές και είδατε τι πάθατε, πανωλεθρία.
      Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι γιατί η ολοκληρωτική πανωλεθρία ... εεεεερχεται.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/15 18:06

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΡΑΓΑΝ ΣΩΒΡΑΚΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΦΟΡΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;;;;;;;

    ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΟΛΛΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
    ΕΝΩ ΕΝΑ ΣΛΙΠΑΚΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!!!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!! ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/11/15 18:20

    μια απο τα ιδια παλι. ποσο λαθος να θελετε να εμφανιζεστε βασιλικοτεροι του βασιλεως. μονο οι τσαβαρικοι και οι δυο μαζι με τη καρουση αγωνιουν για μειωση των τελων. ολοι οι αλλοι θελουν να τα αυξησουν για να θυμωσουν ολους μας. ποσα ανοητα μυαλα υπαρχουν. αντι να τους απαιτησουμε να μαθουμε τι εεγινε με τα τηλεφωνα του λιμενικου ταμειου, του δημου,της δευτεροβαθμειας της wind που ειχει φτασει στους δικηγορους του δημου, θελετε να πειτε κατι και μιλατε για τα τελη. τοσα θεματα μας απασχολουν και νομιζετε οτι κατι θα κανετε με το να φερνετε μειωση των τελων. ειμαι σιγουρος πως η δημαρχος θα το πραξει μολις μπορεσει γιατι δεν την συμφερει να μεινει στην αυξηση. με τα σοβαρα θεματα της wind αυτο πρεπει ννα μαθουμε το αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.