Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Νοε 2015

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Τη Δευτέρα 16-11-2015 και ώρα 4.00μ.μ. στο Δημαρχείο Σαλαμίνας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την αναμόρφωση δημοτικών  τελών για το έτος 2016.
Τα 5 τελευταία χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν το μόνο έργο που άφησαν πίσω τους ήταν, φόροι, περικοπές, κατάργηση νόμων και κατακτήσεων στα εργασιακά, την παιδεία, υγεία, , πρόνοια.

Έχτισαν και χτίζουν ένα σκληρό, ανάλγητο κράτος με μοναδικό σκεπτικό την κερδοφορία των τραπεζιτών και των μεγάλων επιχειρήσεων, ντόπιων και ξένων. Πατώντας στην καπιταλιστική κρίση, ρίχνοντας όλα τα οικονομικά βάρη στο λαό.
Με τη σειρά τους οι Δήμοι και οι Περιφέρειες και με εργαλείο τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», σχεδιάζουν να ξεπουλήσουν όλες τις υπηρεσίες της Τοπικής Διοίκησης σε ιδιώτες (καθαριότητα, παιδεία, υγεία, φωτισμό) κλπ.
Οι περικοπές κονδυλίων από την κεντρική διοίκηση στραγγαλίζουν την οικονομική κατάσταση των Δήμων, δείχνοντας το δρόμο των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. στη φορολογία.
Αυτή την εύκολη λύση διάλεξε η Δημοτική Αρχή Σαλαμίνας, άλλωστε Δήμοι και Περιφέρειες, είναι τα ποδάρια των κυβερνήσεων. Χωρίς τύψεις συμμετέχουν στη φτωχοποίηση του λαού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σαλαμίνας καλεί σωματεία, συλλόγους, το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, να πάρουν θέση κατά της φοροληστείας και να πιέσουμε τη δημοτική αρχή να πάρει πίσω τις περσινές αυξήσεις και φυσικά να μην προχωρήσουν σε νέες αυξήσεις.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/15 14:36

    Δεν είναι καλό να σας στεναχωρήσω
    Αν όμως γίνει τελικά το συμβούλιο και δεν εφαρμόσουν τις μεθοδεύσεις του δημάρχου που φυσικά θα χρεωθούν ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το ζήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/15 15:01

      Δεν είναι καλό να σας στεναχωρησω . Οι έντεκα που έφεραν το θέμα για να γίνει το δημοτικό συμβούλιο είναι οι σύμβουλοι Τσαβαρη πλην του κ. Δερτουζου , ή δημ. σύμβουλος της Ναυμαχίας κ. Καρουση και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ. Βασιλικής και κ Μακρή . Τοπουζογλου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/15 16:57

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/11/15 21:16

      Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σέρνουν 33 δημ συμβούλους σε ξεχωριστή συνεδρίαση τη στιγμή που μπορούν να το βάλουν σαν θέμα συζήτησης σε κανονικό δημ συμβούλιο, και μάλιστα ένα θέμα που υποχρεωτικά από το νόμο το φέρνει η δημοτική αρχή πριν την ψήφιση του π/υ του επόμενου έτους δηλ. το πολύ σε 20 ημέρες από σήμερα.
      Τι θέλουνε να κάνουνε, show; Είναι η τρίτη φορά που το κάνουνε. Το γαϊτανάκι αυτό πρέπει να σταματήσει, δεν έχει νόημα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/11/15 21:43

      Aπαντώ στον ανώνυμο σχολιαστή 16:57. Αγαπητέ το ότι δεν υπέγραψα για να έρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με αυτό τον τον τρόπο δηλαδή των 11 υπογραφών δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζω την μείωση των Δημοτικών τελών. Στις άλλες αισχρότητες δεν αξίζει να απαντήσω.
      Μάνος Δερτούζος

      Μάνος Δερτούζος

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/11/15 22:55

      άντε ρε ξεφτίλα καραγκιόζη

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/11/15 23:10

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/15 15:27

    ΚΥΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΣΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 11-11-2015

    ΤΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 31-3-2014 ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ BLOG ΟΤΙ ΣΚΗΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΝΔ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/15 15:31

    ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΜΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΟΥΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΝΗΑ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/11/15 15:53

    Michael Nannos Αυτή ήταν ακριβώς η ερώτηση που έγινε στους επιθεωρητές πιστοποίησης. Με διαβεβαίωσαν ότι είναι ακριβώς όπως ορίζουν οι κανονισμοί ασφαλείας. Είναι για τα μεγαλύτερα παιδιά. Για να σου πω την αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν πιο πλατιά αλλά προτεραιότητα έχει να φτιαχτούν τα όργανα που πραγματικά έχουν ανάγκη σε όλες τις παιδικές χαρές της Σαλαμίνας. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Κ. ΝΑΝΝΟ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/15 16:53

      μάλον προσεληφθει οπως η μεσολογγιτη, ο κορος,ο ξυραφης,η αδελφος της ρουλας, ο..... η..... και μας δουλευουν ολοι τους. ολοι στο συμβουλιο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/11/15 17:04

      τι δουλεια εχει η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/11/15 21:04

      Τι λέει ο βλάκας 15:53; Ρε τόσο κουτούς έχουμε στη Σαλαμίνα; Αντί να πει μπράβο που σαν εθελοντής και πατέρας μικρών παιδιών ενδιαφέρεται για τα μέτρα ασφαλείας και την πιστοποίηση των παιδικών χαρών, τον μέμφεται κιόλας !! Ε, δεν είναι καλά ο άνθρωπος.
      Άκου δω να λέει ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει ερώτηση παρά μόνο ο δημοτικός υπάλληλος, ρε πας καλά;
      Πήγαινε να σε δει κανας γιατρός, άρρωστε !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/11/15 15:59

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/15 16:26

    ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΤ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΤΝΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΑ 11-11-2015 ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ 2015

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/11/15 17:31

    ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/11/15 18:06

    Η «παράγκα Μπάμπη» μετά τον Φίλη σώζει και τους συριζαίους που έχουν σχέσεις με τρομοκράτες
    Εξελίξεις «κουκουλώματος» είχαμε στο θέμα των καταγγελιών Πανούση για σχέσεις τρομοκρατών και στελεχών – βουλευτών του Σύριζα. Παρά τη σωρεία των αποκαλύψεων και των συνομιλιών που παρατέθηκαν, τα οποία ομολογήθηκαν και επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον Λάμπρου, από ότι φαίνεται η όλη υπόθεση παίρνει την άγουσα για το «αρχείο».
    Συγκεκριμένα, η γνωστή Ευτέρπη Κουτζαμάνη διέταξε δύο παράλληλες έρευνες. Η πρώτη έρευνα έχει να κάνει με δύο παλαιότερες δικογραφίες, οι οποίες είχαν τεθεί στο αρχείο για τη βόμβα που είχαν βάλει οι «Πυρήνες» στον Πανούση και την επίθεση που είχε δεχτεί στο Πανεπιστήμιο. Η δεύτερη αφορά τη διαρροή των συνομιλιών στα ΜΜΕ.
    Ουσιαστικά, η Κουτζαμάνη διατάσσει την άρση του πολιτικού κόστους για τη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σανέλ. Οι δικογραφίες που διέταξε την έρευνα τους είχαν κλείσει ελλέιψει στοιχείων. Η μεν ευθύνη για την βόμβα είχε ήδη αναληφθεί η ευθύνη από τους «Πυρήνες», οπότε το ζήτημα θα συζητηθεί στη δίκη τους. Για την επίθεση που είχε δεχτεί ο Πανούσης στο Πανεπιστήμιο δεν έχουν προκύψει νέα στοιχεία, συνεπώς θα οδηγηθεί στο αρχείο και πάλι. Ουδέν νεότερο πρόκειται να προέλθει από εκεί, εφόσον δεν γίνεται λόγος για ευθύνη των στελεχών και των βουλευτών του Σύριζα στις δύο αυτές υποθέσεις, αλλά και στη νομοθέτηση κατ’ εντολίν των τρομοκρατών.
    Η δεύτερη, όμως, έρευνα αφορά την διαρροή των στοιχείων στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, ξεκινά έρευνα για τα αδικήματα της υπεξαγωγής εγγράφων από υπάλληλο, της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου και της παράβασης καθήκοντος της εχεμύθειας. Κοινώς, διατάχτηκε επί της ουσίας έρευνα, με άμεσο σκοπό την παύση της αναμετάδοσης πληροφοριών σχετικά με τις σχέσεις Σύριζα και τρομοκρατίας.
    Σε παρόμοια περίπτωση, που διέρρεαν όχι στοιχεία, αλλά προσωπικά δεδομένα βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα μέσα, η ίδια δικαστικός δεν είχε επιδείξει την ίδια ευαισθησία, αλλά αντιθέτως προστάτευε με κάθε τρόμο τα παραδικαστικά κυκλώματα, που πραγματοποιούσαν τις διαρροές. Η διαφορά είναι ότι τότε το μνημονιακό καθεστώς χειροκροτούσε τα κυκλώματα, ενώ τώρα προκαλείται ζημία στο μνημονιακό μέτωπο. Από αυτό απορρέει και η διαφορά στάσης από τον Άρειο Πάγο.
    Λέτε αυτή η στάση της "παράγκας Μπάμπη" να συσχετίζεται με το "πάγωμα" των ερευνών σχετικά με τις δικογραφίες που αφορούν στον αρχισκευωρό Αθανασίου και την απόσυρση από την δημοσιότητα των στοιχείων σχετικά με τις παρανομίες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/11/15 18:11

    Δάσκαλε που δίδασκες... Όταν ο Πανούσης συνυπέγραφε με τους συριζαίους υπέρ της αποφυλάκισης τρομοκρατών!
    Συνεχίζεται το σήριαλ με τις καταγγελίες Πανούση και οι (διόλου πειστικές…) απαντήσεις των συριζαίων, που δήθεν… πέφτουν από τα σύννεφα. Και βέβαια, είναι γνωστά τα νταραβέρια των συριζαίων με τους ληστοτρομοκράτες –τα οποία γίνονταν φόρα-παρτίδα- και δεν περιμέναμε τον Πανούση για να τα μάθουμε.
    Ωστόσο, ο Πανούσης που εμφανίζεται σήμερα ως μέγας… αντιτρομοκράτης, είναι… μία από τα ίδια! Καθότι, ήταν αυτός που συνυπέγραφε με τους υπόλοιπους συριζαίους για την αποφυλάκιση του αρχιτρομοκράτη Ασπιώτη (που καταζητείτο και παραδόθηκε προ μηνός περίπου και έκτοτε αγνοείται η τύχη του…) και δύο ακόμα αναρχοκομμουνιστών!
    Σας θυμίζουμε το κείμενο «αλληλεγγύης και συμπαράστασης», το οποίο συνυπογράφουν όλα τα μεγάλα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας, Βούτσης, κυρά-Τασία, Μηλιός, Σταθάκης, Φλαμπουράρης, Λαφαζάνης, Στρατούλης και ΣΙΑ), αλλά και ο Πανούσης, ως πανεπιστημιακός:
    ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΩΤΗ, ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΣΑΡΙΝΗ
    Κύμα συμπαράστασης
    Την 1η Ιουνίου εκδικάζεται στο Συμβούλιο Εφετών η υπόθεση των τριών (Π. Ασπιώτη, Γ. Καλαϊτζίδη, Π Καρασαρίνη). Στο πλαίσιο αυτής εκδίκασης, εντείνεται και η συμπαράσταση από εκατοντάδες ενεργούς πολίτες, νέους, εργαζόμενους, διανοούμενους, εργαζόμενους και στελέχη της αριστεράς και των κινημάτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τον διεθνή χώρο. Σύλλογοι φοιτητών έχουν εκδώσει ψηφίσματα με τα οποία ζητούν την άμεση απελευθέρωσή τους. Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους τρεις, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά δικαιώματα και οι Κινήσεις Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους με κείμενό τους σημειώνουν την ολοένα και μεγαλύτερη κινητοποίηση και αλληλεγγύη που αναπτύσσεται. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης κάποιες από τις εκατοντάδες υπογραφές από την πανελλαδική καμπάνια αλληλεγγύης στους τρεις προφυλακισμένους αντιεξουσιαστές:
    Των πανεπιστημιακών Γιάννη Πανούση, Γιάννη Μηλιού, Άλκη Ρήγου, Γιώργου Σταθάκη, Σταύρου Σταυρίδη, Τάκη Πολίτη, Σταύρου Τομπάζου, Νίκου Μπελαβίλα κ.ά.
    Των δημοσιογράφων Γιάννη Παντελάκη, Βίκυς Τσιώρου, Ελιζαμπέτας Καζαλότι, Γιώργου Σταματόπολου, Αρτέμη Ψαρομηλίγκου, Μαρίας Δέδε, Γκουίντο Τσιόφφι, Νάντιας Γιαννίρη, Ελένης Δελβινιώτη, Κατερίνας Κατή, Κώστα Καρτάλη, Αρίστου Γιαννόπουλου, Πάνου Κοσμά κ.ά.
    Των ανθρώπων του πολιτισμού και της διανόησης Περικλή Κοροβέση, Γιάννη Καλαΐτζή, Λεωνίδα Χρηστάκη, Βίκτωρα Αναγνωστόπουλου, Άκη Γαβριηλίδη, Στρατή Μπουρνάζου, Θόδωρου Παρασκευόπουλου, Στράτου Ιωαννίδη, Ρήγα Αξελού κ.ά.
    Των νομικών Γιάννη Ραχιώτη, Άχιμ Ρολχόιζερ, Τάνιας Σαρώφ, Άννας Μιχαηλίδου, Ειρήνης Πανατοπούλου, Ζωής Γιαλή, Βασίλη Παπαστεργίου, Σταυρούλας Γιαννακοπούλου, Άγγελου Φελεσάκη κ.ά.
    Των συνδικαλιστών –ριών, Μάκη Μπαλαούρα (Γ.Σ. ΟΤΟΕ), Αλέκου Καλύβη (αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ), Βασίλη Χατζηλάμπρου (Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ), Δέσποινας Σπανού (Ε.Γ. ΑΔΕΔΥ), Δημήτρη Στρατούλη (αντιπρόεδρος ΙΝΕ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ), Γρηγόρη Φελώνη (πρόεδρος ΕΚΑ), Δημήτρη Τρίμη (Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ) κ.ά.
    Των στελεχών της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάννη Μπανιά, Νίκου Γιαννόπουλου, Νίκου Βούτση, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Αλέκου Φλαμπουράρη, Γιάννη Σηφακάκη, Στέλλας Αλφιέρη, Αλέξη Τσίπρα, Τάσου Κορωνάκη, Γεωργίας Ντούσια, Μάγδας Σπηλιοπούλου, Ελένης Σταματάκη, Ρούντι Ρινάλντι, Νίκου Γκλαρνέτατζη, Ασημίνας Δαβάκη – Κλαυδιανού κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/11/15 18:35

    ΜΛΑΤΕ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΕΡΑΝΤΕΣ. Η ΚΑΤΙΝΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ... ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ... ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΧΤΙΤΕ ΜΕΤΑ... ΝΟΥΜΕΡΑ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/11/15 20:25

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟ..... ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΜΊΣΘΙΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ?????? ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΧΟΡΌ ΣΚΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΚΕΙ ΙΔΩΜΕΝ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/15 20:50

      Καλά εσύ, άφησες το νεκρό κι ανέβηκες τη μάντρα για να δεις το ζεϊμπέκικο;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος13/11/15 22:19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/15 01:00

      Έμαθα ότι έχουν πλαστογραφήσει την υπογραφή της Τίνας της Μπεγνή. Παλιά μου τέχνη κόσκινο !!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/11/15 22:34

    Ανώνυμος13/11/15 21:16
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σέρνουν 33 δημ συμβούλους σε ξεχωριστή συνεδρίαση τη στιγμή που μπορούν να το βάλουν σαν θέμα συζήτησης σε κανονικό δημ συμβούλιο, και μάλιστα ένα θέμα που υποχρεωτικά από το νόμο το φέρνει η δημοτική αρχή πριν την ψήφιση του π/υ του επόμενου έτους δηλ. το πολύ σε 20 ημέρες από σήμερα. Μήπως μπορεί κάποιος απ΄ αυτούς να μου το εξηγήσει; Τι θέλουνε να κάνουνε, show; Είναι η τρίτη φορά που το κάνουνε. Το γαϊτανάκι αυτό πρέπει να σταματήσει, δεν έχει νόημα. Και η λεμονίτσα πρέπει να καταλάβει ότι δεν την παίρνει άλλο, γίνεται κάθε φορά ξευτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/11/15 22:54

      Για να της υπενθυμίσουν τι έχει πει πριν ένα χρόνο Μηνά αγόρι μου.
      Τώρα με το μνημόνιο αύξηση θα κάνει όχι μείωση όπως έχει πει.
      όταν έπαιρνε τα 7.337.000 ευρώ για να ισοσκελίσει αυτόν τον ρημάδι τον προϋπολογισμό δεν ήξερε ότι θα τα επιστρέψει;
      Δεν της τα χάρισαν.
      Αλλά τι σε νοιάζει εσένα Μηνά μου για μας τους κοινούς θνητούς;
      Τα σκουπίδια είναι χρυσός !!!! Εεεε Μηνά;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/15 00:55

      έλα ρε μακάκα που όλο το μηνά έχετε στο νου σας; εμεις ρε αρχ..... δεν έχουμε φωνή;
      πόσες φορές θέλεις να τ΄ακούσεις για να το εμπεδώσεις; ο π/υ που δεν πέρασε φτιάχτηκε με τα οικονομικά στοιχεία αυγούστου 2014. Θυμάσαι ποιός ήταν δήμαρχος τότε; μήπως τον λέγανε τσάβες; Αυτός κατέστρεψε το νησί και το Δήμο, τα πήρε όλα κι έφυγε, δεν άφησε ούτε κολομπιθρόξυλο.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος14/11/15 04:59

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ 00:55,ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ??????????????????
    ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΣΑΣ ΤΑΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΛΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΕΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ???????????????????????
    ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/15 10:49

      ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΟ ΞΟΦΘΑΛΜΟ ????????????
      ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟ ???????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/15 18:51

      Ρε καραγκιοζάκο γιαννάκο, αυτά να τα λες στους χαχόλους σου. Αν έχεις κότσια να πας τα πεις στο Παρατηρητήριο που σου ακύρωσε τον π/υ από τα χρέη που έκανες. Τελικά είσαι και πολύ μακάκας.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος14/11/15 09:29

    Τελικά Γιανν(Άκη) είσαι πολύ βλάκας.
    Ρίχνεις λάδι στην φωτιά που θα σε κάψει.
    Τόση κουταμάρα πραγματικά δεν το περίμενα.
    Καλή συνέχεια στο δρόμο προς το Κορυδαλλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/11/15 18:51

    Ταμτάκο 09:29 τι θα του κλ..εις;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.