Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Νοε 2015

Εκδήλωση του ΕΒΕΠ για τη δημιουργία Ελληνικού Ναυτιλιακού Cluster, με την παρουσία της Υφυπουργού Βιομηχανίας κ. Θ. Τζάκρη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε στην εκδήλωση του ΕΒΕΠ, με την ευκαιρία της επίσκεψης της Υφυπουργού Βιομηχανίας κ. Θεοδώρας Τζάκρη με θέμα τη δημιουργία Ελληνικού Ναυτιλιακού Cluster, όπου και την καλωσόρισε στην εν λόγω εκδήλωση.

Κατά την παρέμβαση του ο Αντιπεριφερειάρχης, αναφέρθηκε στους λόγους και τις αιτίες που έχουν δημιουργήσει την κρίση της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος, η οποία έχει οδηγήσει στην ανεργία πολλές χιλιάδες εργαζομένων στον κλάδο, καθώς και στον μαρασμό του τομέα αυτού. Επισήμανε την αδήριτη ανάγκη της επαναλειτουργίας των ναυπηγείων Σκαραμαγκά από τα οποία επιβίωναν πάνω από 100 επιχειρήσεις δορυφόροι. Αναφέρθηκε επίσης στην εργασιακή ειρήνη που πρέπει να υπάρξει και η οποία αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη για να αναστηθεί ο κλάδος.
Παράλληλα ανέφερε ότι η περίοδος προσφέρεται για ανάπτυξη με την αξιοποίηση της χρησιμοποίησης καθαρής ενέργειας (LNG) στη ναυτιλία, που σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε μετά το 2020. Πρότεινε την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην ανανέωση του στόλου των πλοίων μικρών αποστάσεων.

Αναγκαία και ικανή συνθήκη για όλα αυτά είναι η σωστή οργάνωση, προετοιμασία και προσαρμογή του νομικού πλαισίου.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/11/15 21:20

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/15 21:26

    αντωνη .............Μ καυ τισ δου γειτονισεσ σκοτωθεικανε και τα βγαζουν ολα στη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/15 21:58

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΥ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΠΕΙΚΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΠΩΣ ΠΙΕΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    2015 ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 57% ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 50%

    2016 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 120%

    Κ, ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/15 15:26

      Ναι κυρία Δήμαρχε, καλά σας λένε. Γιατί δεν κλείνετε το Δήμο να στείλετε και όλους τους υπαλλήλους στα σπίτια τους μπας και σωθούμε; Τι λες ρε βλάκα; Εδώ, όχι μόνο οι Δήμαρχοι Γόρτυνας και Φαιστού αλλά και πολλοί άλλοι παρακαλούν τον Υπουργό να τους βάλει στο Πρόγραμμα για να πάρουνε λεφτά όπως πήρε ο Δήμος μας, και συ γράφεις μακακίες;
      Και το νερό σαχλαμάρα είναι μόνο 15% και όχι 57%. Άντε σαχλέ !!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/11/15 15:28

      Ναι κυρία Δήμαρχε, καλά σας λένε. Γιατί δεν κλείνετε το Δήμο να στείλετε και όλους τους υπαλλήλους στα σπίτια τους μπας και σωθούμε; Τι λες ρε βλάκα; Εδώ, όχι μόνο οι Δήμαρχοι Γόρτυνας και Φαιστού αλλά και πολλοί άλλοι παρακαλούν τον Υπουργό να τους βάλει στο Πρόγραμμα για να πάρουνε λεφτά όπως πήρε ο Δήμος μας, και συ γράφεις μακακίες;
      Και το νερό σαχλαμάρα είναι μόνο 15% και όχι 57%. Άντε σαχλέ !!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/11/15 17:16

      15:28,ακόμη και η μακακία έχει όρια,εκτός και αν είσαι ο μηνακομιχαλάκος οπότε αλλάζει

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/15 23:02

    Μάνος Δερτούζος
    12 ώρες ·
    ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!
    Ρεσιτάλ υποκρισίας αποτελεί η δικαιολογία των Τούρκων, ότι η κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους δεν συνιστά ενέργεια κατά συγκεκριμένης χώρας αλλά αποτελεί μέτρο για την υπεράσπιση της Τουρκικής εδαφικής κυριαρχίας σύμφωνα με τους κανόνες εμπλοκής.
    Μιλούν αυτοί για εδαφική κυριαρχία, οι οποίοι ασελγούν παραβιάζοντας καθημερινά και ασύστολα τον Εθνικό εναέριο χώρο της χώρας μας, χωρίς ποτέ η Ελλάδα να καταρρίψει ένα Τούρκικο ...
    Δείτε περισσότερα



    Μάνο ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !!!!

    Κι αν σε πονάει ακόμα η μεσούλα σου πήγαινε κατά Φλωρεντία μεριά ...... όχι στην Ιταλία ..... στον αρχαίο λιμένα .... θα στην γειάνουν στο τάκα τάκα !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/11/15 08:00

    ΚΡΙΜΑ, ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/11/15 15:49

    ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-11-2015. ΩΡΑ 18.00

    ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/11/15 00:12

      Να μη λείψει κανείς γιατί θα υπάρχουν πολλές καρέκλες διαθέσιμες αφού θα λείπουν πάλι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας εκτός βέβαια από τα στημένα λεμόνια.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/11/15 15:58

    ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ 6 ΣΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΧΑΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΟΔΟ Μ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , Λ, ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
    ΕΑΝ Η ΣΩΛΗΝΑΗΤΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


    Η ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ Λ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/11/15 16:01

      ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/11/15 00:32

    Θέλω να πω για αυτά που γράφει επί καθημερινής βάσης ένας τύπος για τα όμβρια στην οδό Μ.Αλεξάνδρου.
    Φίλε πήγα και παρατήρησα δύο φορές το τι συμβαίνει, μία την πρώτη φορά με κατακλυσμιαία βροχή και μία άλλη φορά με αρκετή βροχή τέτοια που στο φανάρι στο ΙΚΑ δεν περνούσε αυτοκίνητο.
    Το πρόβλημα δεν οφείλεται στην σωλήνα που λες ότι είναι μικρή. Αν ήταν μικρή έπρεπε το νερό που έπεφτε μέσα να ξεχείλιζε από τις σχάρες πράγμα που δεν συμβαίνει, άρα ότι πέφτει μέσα αμέσως φεύγει.
    Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στις κατακλυσμιαίες βροχές που το νερό κατεβαίνει με ταχύτητα και ένα μέρος προσπερνάει πάνω από τις σχάρες. Ίσως αν οι σχάρες που είναι εγκάρσιες είχαν μεγαλύτερο πλάτος πχ 2 μέτρα τότε και στις ακραίες αυτές περιπτώσεις όλο το νερό θα έπεφτε μέσα. Μπορεί όμως να βάλεις 2 μ. πλάτος σχάρες; δεν το ξέρω και πουθενά δεν έχω δει τόσο φαρδιές. Στην άλλη περίπτωση της δυνατής βροχής αλλά όχι κατακλυσμιαίας ούτε σταγόνα δεν ξέφευγε, όλο το νερό έπεφτε μέσα στις σχάρες και εξαφανιζόταν. Αυτή είναι η αλήθεια, γιαυτό σταμάτα να γράφεις το ίδιο τροπάρι κάθε μέρα γιατί μας έχεις ζαλίσει με τα ίδια και τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.