Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Φεβ 2016

Αλλαγή ώρας Δ.Σ Δήμου Σαλαμίνας της 10/2/2016 από 3:00μ.μ σε 6:30μ.μ λόγω κηδείας της υπαλλήλου του Δήμου Σαλαμίνας Μαρίας Παπανικολάου

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67,  του Ν. 3852/2010, να σας  καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την  10 ην    Φεβρουαρίου     2016,  ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ    και ώρα   18:30΄   στο Δημοτικό Κατάστημα, για  συζήτηση  στα   παρακάτω  θέματα:
1.-  Απόψεις της Τεχνικής Υπηρεσίας για την με αριθμ. πρωτ. 938/15-1-2016 ένσταση της Κ/ΞΙΑΣ ΑΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ-ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ αναδόχου του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ».
2.-   Ρύθμιση Οφειλών του Δήμου Σαλαμίνας προς το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
3. -  Ρύθμιση Οφειλών του Δήμου Σαλαμίνας προς  Δ.Ο.Υ..
4.- α) Αποδοχή παραίτησης της κα Παπαϊωάννου Θεοδώρα Δ/ντριας 3ου Γυμνασίου Σαλαμίνας από  Τακτικό  μέλος   του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία : Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαλαμίνας και ορισμό νέου μέλους και
     β) Αντικατάσταση της κα Καραντή Αγλαϊας, Εκπροσώπου  του Συλλόγου Γονέων Β/θμιας Εκπαίδευσης από Τακτικό μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία : Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαλαμίνας και ορισμό νέου μέλους.
5.-   Διαγραφή από χρηματικούς καταλόγους.
6.- Διαγραφές οφειλετών μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων από χρηματικούς καταλόγους Τ.Α.Π., των Δημ. Διαμερισμάτων Αμπελακίων & Σεληνίων.
7.- Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας για το έτος 2016.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΟΛΥΖΟΥ – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ  ΜΑΡΙΑ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/16 17:58

    ΡΕ ΑΣΧΕΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΟΙΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/2/16 20:59

    ΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ Κε ΚΟΡΡΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/2/16 22:32

    Ο κ.διαχειριστής που διακρίνεται για την ευγένειά του,δεν θα έπρεπε να εκφράσει τις ευχές του στην κ.δήμαρχο για την χθεσινή ονομαστική της γιορτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/16 08:57

    η αληθεια δεν αρεσει για αυτο χαιρονται με τις παραιτησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/16 10:59

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΦΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.