Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Φεβ 2016

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 11.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΡΗ

Σε προηγούμενη ανακοίνωση μου περίπου πριν  δύο  μήνες,  ανέφερα την συνάντηση την οποία είχαμε  στις 19 Νοεμβρίου μαζί με άλλους φορείς από την Δυτική Αττική και όχι μόνο, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη για το μεγάλο δασικό πρόβλημα , που έχει σε ομηρία εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα και χιλιάδες πολίτες στη Σαλαμίνα.
Τονίσαμε τότε στον κ. Υπουργό την διαχρονική στάση μας στο δίκαιο αίτημα για αναστολή των προστίμων και των κατεδαφίσεων μέχρι ανάρτησης και κύρωσης των δασικών χαρτών.
Ο κ. Υπουργός όπως ανέφερα τότε, μας άκουσε με προσοχή και θέληση για λύση του προβλήματος επί 2.5 ώρες. και είπε ότι το επιτελείο του επεξεργάζεται Νομοσχέδιο το οποίο σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα για διαβούλευση.
Αυτό το σχέδιο Νόμου έρχεται σε διαβούλευση εντός των προσεχών ημερών Με αυτή την  παρέμβαση η πολιτική ηγεσία του υπουργείου επιδιώκει να  λύση το πρόβλημα που κρατάει για χρόνια όμηρους πολίτες, οι οποίοι νομότυπα αγόρασαν οικόπεδα  και φαίνεται ότι  έκτισαν σε φερόμενες δασικές περιοχές, αλλά με ευθύνη κυρίως της Διοίκησης, καθώς σε πολλές  περιπτώσεις είχαν νόμιμη πολεοδομική άδεια.
Στόχος είναι σύντομα να αναρτηθούν οι δασικοί χάρτες αλλά και να κυρωθούν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δασικοί χάρτες για την Πεντέλη, τη Νέα Πεντέλη και τον Μαραθώνα, αν και έχουν ολοκληρωθεί από το 2011, ακόμη δεν έχουν κυρωθεί καθώς έχουν υποβληθεί περίπου 3.000 αντιρρήσεις πολιτών, οι οποίοι βρίσκονται σε φερόμενες δασικές εκτάσεις και βάσει του νόμου θα έπρεπε ήδη να είχαν γκρεμιστεί.
Επειδή καμιά Κυβέρνηση δεν πρόκειται να στείλει μπουλντόζες και να γκρεμίσει ολόκληρους οικισμούς, επιβάλλεται αυτό που φωνάζουμε επί πολλά χρόνια, κάτι το οποίο είπαμε στον κ. Υπουργό, ότι πριν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών θα πρέπει να είναι έτοιμο το Νομικό ή Συνταγματικό πλαίσιο που θα αποχαρακτηρίζει όλες αυτές τις εκτάσεις που σήμερα είναι οικισμοί. Σε αυτό το σκεπτικό έρχεται το νέο Νομοσχέδιο που προσδοκούμε ότι  θα δώσει λύση σε ένα υπαρκτό πρόβλημα που δεν μπορεί κανένας να εθελοτυφλεί.
Επειδή όμως πολλές φορές στο παρελθόν «φθάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό», δηλαδή  η επίλυση του προβλήματος δεν ήρθε και η ομηρία των πολιτών συνεχίζεται, για τον λόγο αυτό είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.
Στα πλαίσια λοιπόν του νέου Νομοσχεδίου, της επικείμενης ανάρτησης των δασικών χαρτών, καθώς επίσης και των επαφών που είχαμε αλλά και που θα έχουμε με το Υπουργείο , καλούμε τους πολίτες της Σαλαμίνας την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, για να αναφερθούμε στις εξελίξεις του δασικού προβλήματος, να τις αξιολογήσουμε και να προγραμματιστούμε για το μέλλον.
Το δασικό πρόβλημα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του νησιού και απαιτείται να είμαστε όλοι ενωμένοι πέρα από Δημοτικούς Συνδυασμούς , προσωπικές αντιπαραθέσεις και φυσικά πέρα από κόμματα.
Για το Πανσαλαμίνιο Σύλλογο
Για την επίλυση του Δασικού προβλήματος

Μάνος Δερτούζος

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/16 23:15

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ " ΞΕΝΟΥ" ΣΑΝ ΤΟΝ κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ "ΞΕΝΟ" ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ - ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/16 08:50

      Το σχόλιο σου φίλε επιεικώς βλακώδες και προκλητικό.
      Για ποιους παράνομους κατ’ αρχάς μιλάς; Για όλα σου φταίνε οι ξένοι;
      Παράνομοι αυτοί που ήρθαν και σας έδωσαν τα ωραία τους λεφτά στους προγόνους σου με αμφίβολους τίτλους ιδιοκτησίας;
      Ή μήπως δεν γνώριζαν όταν τα πούλαγαν τα δάση ως αγροτεμάχια σε μικροαστούς το τι θα γινόταν;
      Αυθαίρετοι λοιπόν οι παππούδες σου που εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη των φτωχών αστών για λίγο καθαρό αέρα και σας τίμησαν με τα λεφτά τους και την παρουσία τους.
      Άσε λοιπόν την διανομή ευθυνών, κράτα τις δικές σου μπες στο λαγούμι της προγονικής ντροπής σου και βγάλε το σκασμό που πας να σηκώσεις και κεφάλι ανόητε συντοπίτη μας.
      Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και ο ένας χωρίς τον άλλον, δεν θα την βγάλουμε καθαρή στη λαίλαπα που θα ακολουθήσει μονάχα ξυπνήστε.
      Άναμουνε που λενε κι οι δικοί σου με σύγχυσες πανήβλακα συνέλληνα πρωΐ, πρωΐ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/2/16 09:35

      ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ....ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ "ΞΕΝΟΙ" ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ! ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ" ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ!
      ΠΑΠΑΝΤΖΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΚΤΙΣΑΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ..
      ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΕΑΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ "ΞΕΝΕ" Ω "ΞΕΝΕ" !
      ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ "ΞΕΝΟΣ" ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ! Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ( ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΤΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ "ΞΕΝΩΝ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ !

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/2/16 10:26

      Εκτός από πανήβλακας είσαι και κακό παιδί.
      Θυμώνεις και δεν ξέρεις το τι γράφεις τελικά, εσένα φαίνεται πως κάποιος "ξένος" στην έκατσε άσχημα και τώρα την πληρώνουν ΟΛΟΙ.
      Είτε σου αρέσει, είτε δεν σου αρέσει, συντοπίτες είμαστε κι αν δεν σ' αρέσει τον πούλο σου από δω που εμείς επιλέξαμε, εσύ σαν κούτα βρέθηκες εδώ χωρίς να καταλάβεις το πως και το γιατί.
      Και μη το προσπαθείς είσαι πολύ κουτός για να καταλάβεις.
      Για όμως να έρθουμε σ' αυτούς που τηρούν τα ήθη και έθιμα αυτού του τόπου όπως συ λες;
      Μπορείς να μας πεις έστω κι ένα σύλλογο εν ενεργεία Κουλουριώτικο;
      Δεν θα βρεις γιατι δεν είσαστε άξιοι να μονιάσετε και να τον διατηρήσετε.
      Ξέρω πως θυμώνεις μα δεν σου φταίω εγώ ο "ξένος" συντοπίτης σου γιατί αν και το συντοπίτης που σου γράφω δεν το καταλαβαίνεις, παράτα τα δεν θα καταλάβεις γι' αυτό και δεν θα σου ξαναγράψω
      Είσαι κούτα και δεν θα καταλάβεις
      Καλημέρα συντοπίτη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/2/16 12:49

      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΗΘΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΕΡΜΠΑΛΙΖΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ! ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΙΝΩΣ -ΚΑΦΡΟΙ-! ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑ "ΚΟΥΤΑ" ΕΔΩ ! ΧΑΧΑ "ΚΟΥΤΑ" -ΩΡΑΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ- ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ?-ΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΚΟΥΤΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ..... ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΕΕΕ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΗΓΕΝΗΣ? ΝΤΟΠΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΕΕΕ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΧΑΣΕΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ! ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΙΑΣΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΑΧΑ...ΧΑΧΑ ΟΛΟ ΣΚΟΤΩΝΟΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΝΕΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ !ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΟΥ!
      Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΧΑΧΑ...ΧΑΧΑ
      ΞΕΝΕ Ω ΞΕΝΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ........ΧΑΧΑ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΣ!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/2/16 14:58

      Δεν είσαι μόνο φασίστας είσαι και ψεύτης, το δε επίπεδο σου το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών γι' αυτό δεν ξανασχολούμε μαζί σου, είσαι κατώτερος μου και ΠΟΤΕ δεν θα μάθεις να συζητάς ζητώ συγνώμη από τους υπολοίπους που μας διάβασαν

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/16 09:29

    Να ηταν το κακό μόνο η αυθαιρεσία;;των κτισμάτων;;;;;Εδω σου πουλάνε το ΝΗΣΙ και εσένα σε πειράζουν τα λίγα σπιτάκια τα αυθαίρετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/2/16 10:20

      Σε αυτό δυστυχώς έχεις δίκιο.......πάει η Κούλουρη .....

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.