Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Φεβ 2016

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ KKE ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Οι αυξήσεις σε εισιτήρια και κάρτες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που με απόφαση της κυβέρνησης ισχύουν από σήμερα, έρχονται να προστεθούν στη φοροληστεία και τα άλλα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη μετακίνηση των λαϊκών στρωμάτων.
          Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει να καθορίζει την ανάγκη μετακίνησης με κριτήριο το κέρδος, μετακυλίει το κόστος στο λαό, ενώ διατηρεί μειωμένη την κρατική χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα δρομολόγια να μειώνονται λόγω της έλλειψης προσωπικού και τεχνικών μέσων, το δίκτυο να μην καλύπτει όλη την περιφέρεια Αττικής.
          Το ΚΚΕ και με παρεμβάσεις του στη βουλή έχει προτείνει: Άμεση μείωση των τιμών των εισιτηρίων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς και στις Αστικές Οδικές Συγκοινωνίες στο 50%, δωρεάν μετακίνηση σε φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές και εργαζόμενους τις ώρες που μετακινούνται προς τη δουλειά τους, τα σχολεία και τις σχολές τους.

ΑΘΗΝΑ 1/2/2016      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.