Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Απρ 2016

Από 1η Μαΐου το θερινό νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο του ρεύματος -Ποιες ώρες θα ισχύει

Aπό 1 Μαΐου 2016 έως 31 Οκτωβρίου 2016 θα ισχύσει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό), με συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00), όπως ανακοίνωσε ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/4/16 10:38

    Κε ΛΕΝΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΛΕΠΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!!! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/16 11:09

    Ανώνυμος25/4/16 21:49
    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘ...ΤΑΣ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ: ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΕΓ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ...ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ.ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ...ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΘΕΙ Ο κ.Γ.ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ: ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΘΡΟΝΙΑΣΤΗΚΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!! ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΘΛΙΒΕΡΟ,ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ,ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ.ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ,-ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ- ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: KYΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ



    Ανώνυμος26/4/16 07:55
    Σήμερα θα βρισκετε στα Κανακια και θα ντυθει παπαδάκι.


    Ανώνυμος26/4/16 19:47
    Δεν πας λοιπόν να του κρατάς τα εξαπτέρυγα
    Δημητριάδου Μαρία



    Ανώνυμος26/4/16 19:42
    Καλά ρε αθεόφοβε Εσυ πας στην εκκλησία για να εκκλησιαστείς η να κάνεις κουτσομπολιό και κρητική;;Πήγες εκεί να παρακολουθείς ποίος μπαίνει ,ποίος βγαίνει , που κάθεται ,δεν σέβεσαι ούτε τις άγιες αυτές μέρες κουτσομπόλη η κουτσομπόλα Ποίος είναι αθεόφοβος Ο Τσαβαρής η ΕΣΥ;; Σε λυπάμαι εσένα η κατάσταση σου είναι θλιβερή,αποκρουστική ντροπιαστική σταματώ εδώ Όσο για τις επισημάνσεις να τις κρατάς για τον εαυτούλη σου
    Δημητριάδου Μαρία




    Ανώνυμος27/4/16 10:19
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ.ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ,ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ,ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΗ ΝΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ (ΑΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ) ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ,ΔΙΚΑΙΩΣ Η ΑΔΙΚΩΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ; YΠΕΡΑΣΠΙΣΗ; ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ; TO XΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΄΄ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ΄΄,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ...



    Ανώνυμος27/4/16 11:07
    Ποίας η κατάσταση υγείας είναι ανίατη η δική μου η η δική σου ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ Όσο για το ότι δεν με παίρνεις ούτε κατ'ελάχιστο στα σοβαρά δεν με απασχολεί από μία ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΑΝΩΝΥΜΗ Το δικό σου πρόσωπο είναι γελοίο γι΄αυτό και δεν το φανερώνεις Εσυ προκαλείς το γέλιο με την ζήλια σου Διότι από ότι έμαθα ο κόσμος τον αποθέωσε την Μεγάλη ΔΕΥΤΈΡΑ Ποία είσαι εσύ που θα μου κανονίσεις πότε πρέπει να παρεμβαίνω και πότε όχι.και προσόντα έχω ,και επιχειρήματα έχω και ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΙΜΑΙ. Δεν είμαι υπερασπιστής κανενός είμαι με το ΣΩΣΤΟ. ΥΠΟΤΑΓΗ δεν δήλωσα ποτέ και ούτε να με αξιώσει ο θεός να δηλώσω .Και αφου είναι μικρό το χωριό θα γνωρίζεις ότι η μόνη που κυνήγησα τον κύριο Τσαβαρή ήμουν εγώ επώνυμα και δεν κιότεψα όπως θα έλεγε και ο ίδιος Όμως στην πολιτική συμβαίνουν αυτά ,και μάλιστα όταν καταλαβαίνεις τα λάθη σου από τα οποία μαθαίνεις και γίνεσαι καλλίτερος .πιο προσεχτικός ,και εκτιμάς αυτό που είχες και έχασες ΕΥΤΥΧΩΣ για λίγο.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΠΕΣΜΟΥ;Κουτσομπόλα Ε Κουτσομπόλα;
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/16 17:17

    Ανώνυμος27/4/16 13:45
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΑΡΙΑ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΄΄ΚΑΛΗΜΕΡΑ΄΄ΠΟΥ ΛΕΜΕ,ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΟΙΚΤΟ,ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΑΜΕ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΡΙΑ.



    Ανώνυμος27/4/16 17:16
    Καλά εσύ νομίζεις ότι είσαι καλά ;;Διότι εκτός από ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ είσαι και ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ σέβεσαι την καλημέρα που μου λές δηλαδή με γνωρίζεις και έγραψες όλα αυτά που έγραψες; Ποία καλημέρα σέβεσαι; εσύ δεν σέβεσαι την εκκλησία που ήσουν μέσα και κοίταζες τι κάνουν οι εκκλησιαζόμενοι και σέβεσαι την καλημέρα που λέμε όπως λές . Τουλάχιστον εγώ απαντώ και λέω την άποψη μου σωστή η λάθος σε ενα άτομο που δεν γνωρίζω ποίο είναι Πες λοιπόν στους κοινούς γνωστούς να σπάνε πλάκα με τα χάλια τους διότι δεν έχουν ευγενικά θα το πω τα ΚΟΤΣΙΑ να γράψουν επώνυμα όπως εγω και να δούμε ποίος θα σπάσει πλάκα τελικά με τα γραφόμενα ΑΥΤΟΊ Η ΕΓΩ,Δυστυχώς την βοήθεια και τον οίκτο την χρειάζεστε εσείς για να βγείτε από το καβούκι σας ,να βγάλετε την μάσκα της διπροσωπίας που έχετε ξεχάσει να βγάλετε από τις απόκριες.και τότε ελάτε να κοντραριστούμε face toy face.Εγω την καλημέρα θέλω να μου την λένε άνθρωποι που την εννοούν και όχι Κουτσομπόλες και Διπρόσωπες.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Κοίτα να ανοίξετε το στοματάκι σας να σας κοινωνήσει ο Πάτερ.τι άγιες μέρες αυτές.
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/4/16 17:26

    Μαρία, πρόσεξε γιατί τα διαβάζουν κι άλλοι αυτά που γράφεις και γελάνε μαζί σου.
    Δεν φταις όμως εσύ, δεν το κάνεις επίτηδες, το κάρμα σου φταίει.
    Άντε τώρα, ετοίμασε το κεράκι σου να το ανάψεις από το ανέσπερο φως, μπας και φωτιστεί και λίγο το μυαλό σου το κλούβιο. Καλή Ανάστυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/4/16 17:31

    Ανώνυμος27/4/16 17:29
    Ανώνυμος27/4/16 15:31
    Γειά σου κυρία Λουκά! Να σου χαρίσουμε ένα μαλιαρό τσαβαροσκυλάκι να μη μας τα ζαλίζεις;...κάνει και για χαρτί υγείας, αμα ξεμείνετε καμιά φορά εκεί στο Μούλκι!

    Ανώνυμος27/4/16 17:27
    Bρε καλώς τον κύριο Μαλακοπυτουρίδη Καλή Ανάσταση
    Να με λες όπως σου κάνει κέφι εγω ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ θα γράφει η ταυτότητα μου .Εσένα θα γράφει ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΙΔΗΣ
    Δημητριαδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/4/16 17:43

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 17:31
    Για να στα ζαλίσω αυτά που εννοείς και καταλαβαίνω ,πρέπει να τα έχεις Και εσύ φαίνεται από την ανωνυμία σου δεν τα έχεις .Γιατί αν τα είχες θα μου απαντούσες ΕΠΩΝΥΜΑ.
    θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου μέρες που είναι ευτυχώς εγω δεν κοινωνώ .δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου.
    Δημητριαδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/4/16 19:59

    Μαρια εκτίθεσαι κ γελάνε κ οι πέτρες μαζί σου..τσιρκο μεντρανο...ενεργοι δημότες αιαντειου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/4/16 21:38

    Προσέξτε από την πολύ ενέργεια εσείς οι ενεργοί δημότες Αιαντείου μη χεστείτε επάνω σας. και τότε θα πάρετε τις πέτρες τις γελαστές να σκουπιστείτε
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/4/16 21:49

    ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ27 Απριλίου 2016 - 2:48 μ.μ.
    Φίλε Ανώνυμος25/4/16 21:49 δεν άνοιξε το Τριώδιο. Έχουμε Πάσχα αν δεν το έχεις καταλάβει και ο Τσάβες πηγαίνει στις εκκλησίες όπως έκανε και όταν ήταν Δήμαρχος. Αν σας ενοχλεί τόσο η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου, αναζητείστε τα αίτια στους ίδιους σας τους εαυτούς, στις πράξεις και συμπεριφορές σας. Δεν χρειάζεται τόσο χολή.
    Εσείς οι ίδιοι, η σημερινή Δημοτική Αρχή τον δικαιώσατε και μάλιστα πολύ γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/4/16 22:31

      Ρε βλακουμελ έτσι σου είπε να γράψεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/5/16 18:47

      Ανώνυμος28/4/16 22:47
      Kαλά,η ωρα είναι 11 μμ και δεν έκανε την εμφάνηση της η Μαρία Λουkά-Θώδη;

      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Ανώνυμος2/5/16 18:44
      Η ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΘΩΔΗ ΚΑΤΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΡΝΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ . ΕΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος30/4/16 20:57

    Σα δε ντρέπεστε όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.