Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Απρ 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ενημερωτική Ημερίδα 14η Απριλίου 2016. Παρουσίαση των τεσσάρων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2014-2020 στην Αίθουσα «Δημητρίου Μπόγρη»

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, σε συνεργασία με την Π.Ε. Νήσων, το Δήμο Σαλαμίνας και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο-Ένωση Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Νήσου Σαλαμίνας,  σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Ημερίδα  με θέμα:
Παρουσίαση των τεσσάρων Προγραμμάτων  ΕΣΠΑ 2014-2020

  • -«Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης»
  • -«Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»
  • -«Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»
  • -«Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών»

την 14η Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 μ.μ.  στην Αίθουσα «Δημητρίου Μπόγρη», στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας
Τα  τέσσερα προγράμματα αποτυπώνουν το νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα, που εστιάζει σε τομείς της οικονομίας που χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, καινοτομία, υψηλή προστιθέμενη αξία και ιδιαίτερη έμφαση στην οικολογική διάσταση του όλου σχεδιασμού.
Η παρουσίαση των προγραμμάτων θα γίνει από τον κο Γεώργιο Χαλόφτη, Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Επενδύσεων, Ειδικό Σύμβουλο ΒΕΠ
Είσοδος Ελεύθερη
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Β.Ε.Π.
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.