Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Απρ 2016

Ιωάννα Καρυστιάνη - Παρουσίαση βιβλίου


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/16 22:53

    Παντού και πάντα, όσο σκοτεινά και να΄ ναι τα πράγματα, υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν και στη σημερινή δημοτική αρχή, την πιο ανίκανη των τελευταίων ετών, να μην υπάρχει ούτε ένας που να μπορεί να ξεχωρίσει.
    Δυο δημοτικοί σύμβουλοι που κάνουν τη διαφορά είναι οι πρόεδροι των δύο σχολικών επιτροπών, της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας, ο Μιχάλης Κορρός και ο Γιάννης Σκιαθίτης, δύο άνθρωποι που, με τα πενιχρά μέσα που τους δίνει η δημ. αρχή, έχουν προσπαθήσει κι έχουν καταφέρει πολλά. Δουλεύοντας σκληρά, μπορούν και δίνουν στα σχολεία ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα.
    Δεν μπορεί λοιπόν να μην συγχαρούμε την προσπάθειά τους και να ευχηθούμε να τους μοιάσουν κι άλλοι, για να μπορέσει η Σαλαμίνα να κάνει ένα βήμα μπροστά.
    Αναρτήθηκε από ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ στις Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016
    ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΧΑΡΗ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;;; ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ Ο κ. ΚΟΡΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ .ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ,ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ .ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ κ. ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/16 07:17

    Τι να κοιτάξει ζούμερε, για να γράφει ο Θεοχάρης δυο καλές κουβέντες, τα πήρε ο άνθρωπος τώρα θα τον μάθουμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.