Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Απρ 2016

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και των λοιπών οργάνων του ”Εργατικού Κέντρου” Σαλαμίνας, από μας καλή δύναμη στους στόχους σας στις δύσκολες συγκυρίες που αναλαμβάνετε

Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνος πραγματοποίησε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων.
Η σύνθεση του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

1.      ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2.      ΣΠΕΡΝΟΒΑΣΙΛΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3.      ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4.      ΣΑΛΠΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
5.      ΓΑΡΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ,  ΤΑΜΙΑΣ
6.      ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ  ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ,  ΕΦΟΡΟΣ
7.      ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
8.      ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΙΜΙΛΙΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
9.      ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/4/16 13:58

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΡΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/16 15:17

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/4/16 16:22

      ΑΧΟΥΤΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΟ. Κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ ΠΛΗΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/4/16 21:31

      Ρε πουλημένε διαχειριστή γιατί σβύνεις το σχόλιο μου κι αφήνεις των άλλων που συκοφαντούν τη Δήμαρχο χωρίς στοιχεία, μαλάκα ώ μαλάκα.
      Από κάτω δεν γράφεις ότι Ανώνυμα σχόλια που είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ; Γιατί λοιπόν τα δημοσιεύεις.
      Πες μου ποιός μαλάκας διαχειριστής είσαι για να σου τραβήξει μία μήνυση που θα είναι όλη δική σου. Και να σβύσεις πάλι αυτό το σχόλιο, θα το επαναλαμβάνω κάθε ώρα, ξεφτιλισμένε, ανώμαλε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/4/16 22:28

      Εσύ μωρή χαμούρα γιατί βρίζεις πουλημένο το διαχειριστή; Έχεις στοιχεία, ξέρεις τι σε περιμένει αν σου κάνει μήνυση. Σου τσούζει το κωλαράκι και αυτό είναι χειρότερο από εκατό μυνήσεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/4/16 02:11

      Ποιός να κάνει μήνυση ρε βλάκα, ο κουκουλοφόρος διαχειριστής που δεν τολμάει να πει ούτε το όνομα του; Τόσο μακάκας είσαι; Ξέρεις πόσοι περιμένουνε να του ξεσκίσουνε το κωλαράκι με τις αγωγές;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/4/16 22:27

      Ο τσαβαρής του έκανε μήνυση, εσύ κρύψου κάτω από τα φουστάνια της μαμάς.

      Διαγραφή
  3. Ανόητε και απολίτικε βόθρε (Ανώνυμος26/4/16 21:31)
    Έχεις δίκιο δεν θα το σβήσω αυτή την φορά το σχόλιο σου, αντιθέτως θα το δημοσιεύδω με την πρώτη ευκαιρία για να δουνε και οι συντοπίτες μας το επίπεδο των υποστηρικτών της παρούσας δημοτικής αρχής ώστε να λακίσουν και οι τελευταίοι που σας απόμειναν.
    Κακή σου μέρα λοιπόν και θα επανέλθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.