Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Απρ 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στις Πρωτομαγιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν 
την 3η Μαΐου 2016 και ώρα 10:00
στην πλατεία Αγίου Νικολάου στα Σελήνια


H ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ –ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΚ ΣΕΛΗΝΙΩΝ
Γεώργιος ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/4/16 16:55

    {Oi Πρωτομαγιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις} σας μάραναν .Σήμερα ήμουν στην Κοινοτητα του Χωριου για να μου βάλουν λάμπα .Και ηταν τρια ατομα που ειχε πεθανει καποιος συγγενεις τους και εβριζαν τις κοπελες της Κοινοτητας και απειλουσαν οτι αν μεχρι την ωρα της κηδειας δεν μαζεψουν τα χαλια που ειναι στο Νεκροταφειο θα τα πεταξουν στο δρομο .διοτι ειχαν ενημερωσει και πιο πριν , εκει ηταν αλλος συγγενεις τους,και απο οτι καταλαβα εβγαλαν αυτον να μπει ο καινουργιος ,φωναζαν πληρωσαμε για να τραβαμε αυτα τα χαλια ; η Προεδρος π το παρακαλεσε να μην κανουν αυτη την κινηση γιατι τι φταιει ο κοσμος που παιρνα να γινει κανενα ατυχημα.τους ειπε οτι πιστευω οτι μεχρι την ωρα της κηδειας θα εχει τακτοποιηθει το θεμα. Εφυγα γιατι ειχα δουλεια ,ομως θα ηθελα να μαθω τι εγινε;; αραγε;; Θα μαθω που θα παει Ευχομαι να τακτοποιηθηκε το θεμα γιατι η κυρα προεδρος ειχε γινει σαν πατζαρι ,εγω ειπα θα παθει τιποτα η κοπέλα αυτη.Αφηστε τα πανηγυρια και σκυψτε το κεφαλι στα προβληματα του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/16 16:25

      ΕΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΛΑΜΠΑ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ. ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΓΩ ΤΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ.ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΩ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/16 18:03

    Έχουμε χορτάσει από το νούμερο του αιώνα << στην κηδεία του Αδαμόπουλου αν και ?? κρίμα τους αγώνες που έκανε ο καημένος ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΉΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ Η ΛΥΡΑΤΗ ΚΌΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΕΤΆ ΘΆΝΑΤΟ ΜΊΛΗΣΕ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΑ ΜΌΝΟ ΜΙΣΟΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΌΝΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΈΚΛΕΙΣΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ?? ΠΡΌΣΕΞΕ ΈΣΚΑΨΕΣ ΒΑΘΙΆ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/16 19:43

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ 4 ΜΕ 5 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/16 01:34

    Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 1800 ΕΥΡΩ ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ '' ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ '' . ΡΟΥΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΒΑΛΕΣ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ! ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ
    ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΑ ! ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕΙΣ ?
    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ !
    ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ . ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ
    ΚΛΑΨΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑΣ ΑΡΚΕΤΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.