Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Μαΐ 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 7ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 18η Mαϊου 2016, στις 19:00΄ Γνωμοδότηση για την βιομάζα κα 3 θέματα

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 18η Mαϊου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:
1)             Γνωμοδότηση σχετικά με το έργο με τίτλο: Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα με την τεχνολογία της αεριοποίησης ισχύος 960KW. (Θέση έργου: ΒΙΟ.ΠΑ. Σαλαμίνας, φορέας έργου: «Δαρβίνος Σύμβουλοι Πράσινης Ανάπτυξης Μον/πη Ε.Π.Ε.»)
2)             Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» του κ.   ΣΚΕΜΠΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, επί της  οδού  Λ. Σαλαμίνας 65, στη Σαλαμίνα.
3)             Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» του κ.   ΝΟΤΑΡΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, επί της  οδού  Λ. Σαλαμίνας  152, στη Σαλαμίνα.
4)             Προέγκριση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ» της εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Λ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ. Ο.Ε, επί της  οδού   Ακτή Σαλαμινομάχων 43Α  152, στη Σαλαμίνα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ 

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/5/16 17:58

    Γειά σου ρε Φλώρε διαχειριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/16 18:03

    Έχεις δίκιο τον μπέρδεψες φαίνεται με τον πατέρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/5/16 18:15

    Γειά σου ρε φλωρηνιώτη μπατζή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/5/16 00:34

    Μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι. Νάνοι μην τολμήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/5/16 09:53

    ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2916
    31 Δεκεμβρίου 2015
    ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
    Αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΔΜ/ΤΑΜΣ/Φ32−
    Φ56/370862/218709/12209/7831
    Δικαίωμα εισόδου σε μεμονωμένα μνημεία, οργανωμέ−
    νους αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους και
    μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο

    Άρθρο 2
    Μειωμένες τιμές
    1. Καθορίζεται ως μειωμένο εισιτήριο, το εισιτήριο του
    οποίου η τιμή ανέρχεται στο 50% περίπου της εκάστοτε
    καθορισμένης τιμής.
    2. Η ως άνω περιγραφόμενη μειωμένη τιμή των μεμο−
    νωμένων εισιτηρίων του άρθρου 1 της παρούσας ισχύει
    για όλους τους επισκέπτες κατά το διάστημα από 1η
    Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου εκάστου έτους
    3. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους μειωμένη τιμή στα
    μεμονωμένα καθώς και στα ενιαία εισιτήρια του άρθρου
    1 της παρούσας δικαιούνται οι κάτωθι:

    Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τεχνολογικών Εκ−
    παιδευτικών Ιδρυμάτων ή ισότιμων Σχολών των εκτός
    της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρών, με την επίδειξη της
    φοιτητικής τους ταυτότητας,
    35118 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)
    β) οι Έλληνες πολίτες και οι πολίτες των λοιπών κρα−
    τών−μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης άνω των 65 ετών,
    με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή
    του διαβατηρίου τους για την επιβεβαίωση της ηλικίας
    και της χώρας προέλευσης.
    γ) οι συνοδοί γονείς στις εκπαιδευτικές επισκέψεις
    των σχολείων της Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης.
    λεύθερη είσοδος
    1. Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνη−
    μεία και τα μουσεία είναι ελεύθερη, χωρίς την κατα−
    βολή αντιτίμου, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1η
    Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου εκάστου έτους.
    Επίσης καθορίζονται ως ημέρες ελεύθερης εισόδου
    η Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου, οι επετειακές και
    βάσει διεθνών συμβάσεων ημερομηνίες − η 18η Απρι−
    λίου (Διεθνής Ημέρα Μνημείων), η 18η Μαΐου (Διεθνής
    Ημέρα Μουσείων), το Διήμερο Ευρωπαϊκών Ημερών Πο−
    λιτιστικής Κληρονομιάς (το τελευταίο σαββατοκύριακο
    Σεπτεμβρίου εκάστου έτους) −, και η 6η Μαρτίου (Ημέρα
    Μνήμης Μελίνας Μερκούρη)
    Όσες κάρτες δεν έχουν λήξει ισχύουν μέχρι να λήξουν
    Άρθρο 5
    Έναρξη ισχύος
    Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την 1η Απριλίου 2016

    προς αποφυγή παρεξηγήσεων ,και δεν θέλουμε εμείς πολύ
    Για τα ΚΑΠΗ μας που το δικό μας θα παέι σε αρχαιολογικό μουσείο στις 17/5/2016
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/5/16 20:29

    Το πρώτο θέμα μόνο την κοινότητα Σαλαμίνας ενδιαφέρει;οι άλλες κοινότητες δεν θα το περάσουν; πως θα ενημερωθούν οι κάτοικοι εκεί; η πάλι θα αναγκαστώ να τοποθετηθώ όταν θα έρθει στο Δ.Σ λέγοντας το παράπονο μου ότι δεν ενημερωνόμαστε σαν κάτοικοι Αιαντείου,διότι όλοι δεν έχουν διαδίκτυο .Δεν θα έπρεπε να ενημερωθούν και οι σύλλογοι για να ενημερώσουν τα μέλη τους; τι είναι αυτή η μονάδα βιομάζας;
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/5/16 10:37

    Αγαπητή κυρία Παυλίδη, Αγαπητέ κύριε Ζόγκο,Αγαπητέ κύριε Επιτρόπουλε,εσάς δεν σας ενημέρωσαν να πάρετε γνωμοδοτική απόφαση;;για το θέμα ΒΙΟΜΑΖΑ;δεν χρειάζεται η γνωμοδοτική σας απόφαση όταν θα περαστεί Δημοτικό Συμβούλιο; Μόνο η Σαλαμίνα το κέντρο έχει κατοίκους που τους ενδιαφέρει το θέμα και θα ενημερωθούν;; εμάς δεν μας αγγίζει το΄θέμα θα ακούμε σε λίγο ΒΙΟΜΑΖΑ και θα λέμε τι είναι αυτό; Λέτε συνεχώς ότι οι μεγάλοι αποφασίζουν για εμάς δίχως εμάς (την Σαλαμίνα μας) Εδώ το κάνετε πολλές φορές εσείς όλοι του Δήμου ,του κέντρου αποφασίζετε για όλους ΕΜΑΣ της περιφέρειας δίχως ΕΜΑΣ. Δύο χρόνια τώρα οι κοινότητες παρ΄ ότι υπάρχουν θέματα στο Δ.Σ που τους αφορούν δεν έχουν ψηφίσει.Θα σας θυμίσω όταν μία φορά όταν ο κ. ΜΠΟΎΤΣΗΣ δεν ερωτήθηκε να ψηφίσει για κάποιο θέμα που αφορούσε την κοινότητα,και σημειωτέον πάντα έπαιρναν την γνωμοδοτική μας απόφαση έστω και τυπικά,ασχέτως εάν περνούσε στο Δ.Σ αλλά περνούσε έγινε ολόκληρο θέμα.Τώρα που δεν περνούν τα περισσότερα θέματα και δεν ενημερώνονται οι κοινότητες .δεν συμβαίνει τίποτα;σφυρίζουμε αδιάφορα;Γι αυτό δεν θα πάει αυτή η χώρα μπροστά .Γιατί λόγο συγγένειας ,λόγω φιλίας, λόγω ότι μέχρι στιγμής τα παίρνω και βολεύομαι ,λόγω μη με διώξουν διαγράφοντας με,λόγω ότι μου έχουν υλοποιήσει κάποια προεκλογική μου δέσμευση,λόγω!!! λόγω!!! λόγω!!! γι αυτό θα μείνουμε στάσιμη γιατί όλοι κοιτάζουμε την πάρτι μας και μόνο αυτή.
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 00:05

      Σημερινή τοποθέτηση μετά από το σχόλιο που σας έκαναν κυρία Πρόεδρε
      Κύριοι προέδροι,
      Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 7944/15-4-2016 αναφέρει:
      Πρός κ. Πρόεδρο Δ.Σ
      ΚΟΙΝ. 1)Επιτροπή Ποιότητα Ζωής
      2)Επιτροπή Διαβούλεσης
      3)Τοπικά Συμβούλια Δ.Κ
      Σαλαμίνας- Αιαντείου
      Αμπελακίων-Σεληνίων

      ΘΕΜΑ:Λήψη απόφασης για την διατύπωση απόψεων στο πλαίσιο της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ΜΠΕ του έργου με τίτλο: Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα με την τεχνολογία της αεριοποίησης ισχύος 960KW. (Θέση έργου: ΒΙΟ.ΠΑ. Σαλαμίνας, φορέας έργου: «Δαρβίνος Σύμβουλοι Πράσινης Ανάπτυξης Μον/πη Ε.Π.Ε.»)Τελειώνοντας αναφέρει: Παρακαλούμε όπως το εν λόγω θέμα εισαχθε΄πρός συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λαμβάνοντας επίσης υπόψη τις απόψεις των υπολοίπων συλλογικών οργάνων του Δήμου στα οποία κοινοποιείται η παρούσα.
      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
      ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
      ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ
      Πρόεδρε κάνε συμβούλιο και πάρτε ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΉ ΑΠΟΦΑΣΗ για να μη σου την μπουν πάλι ότι διοικείς σε άλλο ΔΗΜΟ. και ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΌΓΟΥΣ ,ταπεινή μου γνώμη.Αλήθεια η ομοσπονδία έλαβε γνώση ;;τι έκανε; << ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ>>
      ΔΗΜΗΤΡΙΆΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/16 00:10

      Ανώνυμος15/5/16 19:59
      Η κ Μπουταλη μάλλον σε άλλο ΔΗΜΟ ΔΙΟΙΚΕΙ . Δεν γνώριζε ότι είχαν απεργία τα χυτά . στενοχωριόταν επειδη ήταν βρώμικα κοντά στο σπίτι της γιατί μόνο για το σπίτι της και την γύρω περιοχή την ενδιαφέρει να καθαρίζει . Μπορεί να μας πει η κ. Μπουταλη τι ενέργειες έχει κάνει σαν διοίκηση που είναι για την αγορά μηχανημάτων να βρίσκονται μόνιμα στο Αιάντειο για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής της μια που αναφέρει ότι το Αιάντειο είναι το μισό νησί γιατί από ότι ξέρουμε τα εργαλεία που υπάρχουν δεν επαρκούν να καλύψουν όλο το νησί σε τόσο σύντομο διάστημα . Το βλέπουμε και εμείς οι πολίτες κάθε πότε περνούν στην δική μας περιοχή . Αλλά ξέχασα η κ. Μπουταλη είναι πρόεδρος σε άλλο Δήμο και κάνει κατάληψη νομίζει ότι ακόμα πηγαίνει στο σχολείο .


      Ανώνυμος16/5/16 16:54
      Η κυρία Μπούταλη δεν διοικεί άλλο Δήμο .Γνωρίζει πολύ καλά ποίον Δήμο διοικεί. Βεβαίως κύριε ξύπνιε γνώριζε ότι είχαν απεργία τα χυτά.δεν μιλάμε όμως για 10 μέρες της απεργίας κ. ξύπνιε μιλάμε για 20 ολόκληρους μήνες απαξίωσις σε όλα τα κοινοτικά θέματα,και μπράβο της που μέχρι τώρα κρατά τους κατοίκους σε ισορροπία με δικές της πρωτοβουλίες. Τι ενέργειες να κάνει; μπορεί η κοινότητα να αγοράσει μηχανήματα ,αφού δεν παίρνει ούτε την παγία για τα απαραίτητα.Ας είναι καλά ο σύζυγός της και το σόι του- της που την βοηθούν οικονομικά, προσωπικά, και με δικά τους μέσα για να αντεπεξέλθει στα προβλήματα που έχει η περιοχή μας .Τα εργαλεία δεν επαρκούν διότι δεν έχετε ρέγουλα ,τάξη,συντονισμό οι υπεύθυνοι της καθαριότητας.και το κυριότερο όταν τα δικά μας εργαλεία έγιναν ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ενω των Αμπελακίων είναι λέει δικά τους.Συγνώμη κύριε Ζόγκο, κάτοικοι των Αμπελακίων, κυρία αντιδήμαρχε, σας εκτιμώ όλους. ΑΛΛΑ!!αλλά ο καθέναςκοιτάζει την περιοχή του. Αν όπως είπε και ο φίλος μου ο ΜΗΤΡΌΠΟΥΛΟΣ εάν δεν σταματήσουμε το ΕΓΩ και δεν κάνουμε πράξη το ΕΜΕΙΣ αυτό το νησί θα μείνει στάσιμο.Και δεν θα έκαναν ΚΑΤΑΛΗΨΗ κακοπροαίρετε ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ θα έκαναν. και αν συνεχίσουν έτσι με αυτά τα μυαλά δυστυχώς δεν θα τη γλυτώσουν.Μας υποσχέθηκαν μες τις δεσμεύσεις πρός την πρόεδρο ότι θα αρχίσει και σε μας καθαριότητα.Δυστυχώς βλέπω την τετάρτη στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ 10&30 στα θέματα 10,11 αναφέρει:

      10.-Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
      απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων».
      11.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
      απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας».
      Εμείς το Αιάντειο που είμαστε;;; εσείς τι καταλαβαίνετε αγαπητέ που το διαβάζετε;;΄΄ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΄΄γι αυτό μπευρδέυεται η πρόεδρος μας.κάνω λάθος κ. υπεύθυνοι της καθαριότητας; Θέλετε να αρχίσετε να υλοποιείται και τον κανονισμό τρομάρα μας.Για να αρχίσει να λειτουργεί ο κανονισμός πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις κύριοι υπεύθυνοι, Από τα γραπτά μέχρι την πράξη έχετε δρόμο ακόμη.Δεν λέω καλό είναι για αρχή. Περνάνε θέματα του ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ στα δημοτικά συμβούλια δίχως την γνώμη της κοινότητας που μας εκπροσωπεί.Γίνονται εργασίες ιδιωτικές με τα μηχανήματα του Δήμου, και η πρόεδρος δεν γνωρίζει τουλάχιστον για να μας πει έστω μία δικαιολογία.
      γνωρίζετε εσείς που δίνετε εντολή για τα συγκεκριμένα τι εννοώ?? Κοιτάξτε λοιπόν με ποιο τόπο θα γλυκάνετε και το ξεχασμένο ΑΙΑΝΤΕΙΟ Διότι και το Αιάντειο έχει ψυχή.Ενημερώστε τη πρόεδρο για να καταλάβει κύριε ξύπνιε ότι ανήκει στο ΄΄ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ''
      Δημητριάδου Μαρία


      Ανώνυμος16/5/16 19:44

      Η Κ. Μπουταλη δεν διοικεί άλλο Δήμο αλλά βρίσκεται σε άλλο Δήμο . Το επιβεβαιώνεις και εσύ ότι 20 μήνες απραξίας της κάνει αντιπολίτευση στο Αιάκειο τώρα προχωρήσατε σε άλλο μέτωπο τις καταλήψεις . Συγχαρητήρια . Τα ίδια που έκανες και εσύ πριν καταλάβαμε Κ, Δημητριάδου δικές σας τακτικές ακολουθεί . Δεν χρειάζεται να συνεχίσω την συζήτηση καλή σου μέρα . τέλος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/16 00:24

      Καλά είσαι και πολύ χαζός η κάνεις τον χαζό. που αναφέρεται ότι κάνει 20 μήνες ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; η υπομονή;η ανοχή; η κατανόηση λέγεται αντιπολίτευση;;;;Μίλησε κανείς για ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ;;η διαμαρτυρία για να ακουστεί κάποιος λέγεται κατάληψη ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ-Η συκοφάντη .Χαίρομε που θυμάσαι ότι και εμείς επι θητείας μας επί ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ κ. Τσαβαρή κάναμε διαμαρτυρία για τα ίδια θέματα, αυτό που ξεχνά η μνήμη σου είναι ότι μας συμπαραστεκόταν και μας ενεθάρυνε η τωρινή ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Καλή σου μέρα
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/5/16 14:54

    Ο ΠΕΡΙΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΦΥΤΕΥΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/5/16 18:08

    Για να με αποκαλείς βιομάζα άρα γνωρίζεις τι είναι ! .Μπορείς να μας εξηγήσεις για να δω είναι καλό η κακό αυτό που πάνε να κάνουν; Άλλωστε η παροιμία το αναφέρει : από μικρό ,και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.Το πρώτο δεν είσαι σίγουρα,για λέγε σαν το δεύτερο τι είναι ''ΒΙΟΜΑΖΑ''Τώρα ξύπνησα και είμαι φρέσκια φρέσκια να σε απολαύσω. Μου αρέσει που με αποκαλείς Διμοιρίτισσα ,έλα στη διμοιρία μου και θα δείς τι εκπαίδευση κάνω ,δεν θα θέλεις να φύγεις.Μακάρι τέτοιους κουτούς να έχει πολλούς το Αιάντειο.Και μη ξεχνάς ότι το ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.