Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαΐ 2016

Ευχές Δημάρχου Σαλαμίνας για πανελλαδικές εξετάσεις


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/5/16 17:04

    SALAMIS PRESS ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
    ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    Ανώνυμος15/5/16 19:59
    Η κ Μπούταλη μάλλον σε άλλο ΔΗΜΟ ΔΙΟΙΚΕΙ . Δεν γνώριζε ότι είχαν απεργία τα χυτά . στενοχωριόταν επειδη ήταν βρώμικα κοντά στο σπίτι της γιατί μόνο για το σπίτι της και την γύρω περιοχή την ενδιαφέρει να καθαρίζει . Μπορεί να μας πει η κ. Μπουταλη τι ενέργειες έχει κάνει σαν διοίκηση που είναι για την αγορά μηχανημάτων να βρίσκονται μόνιμα στο Αιάντειο για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής της μια που αναφέρει ότι το Αιάντειο είναι το μισό νησί γιατί από ότι ξέρουμε τα εργαλεία που υπάρχουν δεν επαρκούν να καλύψουν όλο το νησί σε τόσο σύντομο διάστημα . Το βλέπουμε και εμείς οι πολίτες κάθε πότε περνούν στην δική μας περιοχή . Αλλά ξέχασα η κ. Μπουταλη είναι πρόεδρος σε άλλο Δήμο και κάνει κατάληψη νομίζει ότι ακόμα πηγαίνει στο σχολείο .


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΧΑ!! ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ:


    Η κυρία Μπούταλη δεν διοικεί άλλο Δήμο .Γνωρίζει πολύ καλά ποίον Δήμο διοικεί. Βεβαίως κύριε ξύπνιε γνώριζε ότι είχαν απεργία τα χυτά.δεν μιλάμε όμως για 10 μέρες της απεργίας κ. ξύπνιε μιλάμε για 20 ολόκληρους μήνες απαξίωσις σε όλα τα κοινοτικά θέματα,και μπράβο της που μέχρι τώρα κρατά τους κατοίκους σε ισορροπία με δικές της πρωτοβουλίες. Τι ενέργειες να κάνει; μπορεί η κοινότητα να αγοράσει μηχανήματα ,αφού δεν παίρνει ούτε την παγία για τα απαραίτητα.Ας είναι καλά ο σύζυγός της και το σόι του- της που την βοηθούν οικονομικά, προσωπικά, και με δικά τους μέσα για να αντεπεξέλθει στα προβλήματα που έχει η περιοχή μας .Τα εργαλεία δεν επαρκούν διότι δεν έχουν ρέγουλα ,τάξη,συντονισμό οι υπεύθυνοι της καθαριότητας.και το κυριότερο όταν τα δικά μας εργαλεία έγιναν ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ενω των Αμπελακίων είναι λέει δικά τους.Συγνώμη κύριε Πρόεδρε, κάτοικοι των Αμπελακίων, κυρία Αντιδήμαρχε, σας εκτιμώ όλους. ΑΛΛΑ!!αλλά ο καθέναςκοιτάζει την περιοχή του. Αν όπως είπε και ο φίλος μου ο ΜΗΤΡΌΠΟΥΛΟΣ εάν δεν σταματήσουμε το ΕΓΩ και δεν κάνουμε πράξη το ΕΜΕΙΣ αυτό το νησί θα μείνει στάσιμο.Και δεν θα έκαναν ΚΑΤΑΛΗΨΗ κακοπροαίρετε ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ θα έκαναν. και αν συνεχίσουν έτσι με αυτά τα μυαλά δυστυχώς δεν θα τη γλυτώσουν.Μας υποσχέθηκαν μες τις δεσμεύσεις πρός την πρόεδρο ότι θα αρχίσει και σε μας καθαριότητα.Δυστυχώς βλέπω την τετάρτη στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ 10&30 στα θέματα 10,11 αναφέρει:

    10.-Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
    απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων».
    11.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
    απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας».
    Εμείς το Αιάντειο που είμαστε;;; εσείς τι καταλαβαίνετε αγαπητέ που το διαβάζετε;;΄΄ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΄΄γι αυτό μπευρδεύεται η πρόεδρος μας.κάνω λάθος κ. υπεύθυνοι της καθαριότητας; Θέλετε να αρχίσετε να υλοποιείται και τον κανονισμό τρομάρα μας.Για να αρχίσει να λειτουργεί ο κανονισμός πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις κύριοι υπεύθυνοι, Από τα γραπτά μέχρι την πράξη έχετε δρόμο ακόμη.Δεν λέω καλό είναι για αρχή. Περνάνε θέματα του ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ στα δημοτικά συμβούλια δίχως την γνώμη της κοινότητας που μας εκπροσωπεί.Γίνονται εργασίες ιδιωτικές με τα μηχανήματα του Δήμου, και η πρόεδρος δεν γνωρίζει τουλάχιστον για να μας πει έστω μία δικαιολογία.
    Γνωρίζετε εσείς που δίνετε εντολή για τα συγκεκριμένα τι εννοώ?? Κοιτάξτε λοιπόν με ποιο τόπο θα γλυκάνετε και το ξεχασμένο ΑΙΑΝΤΕΙΟ Διότι και το Αιάντειο έχει ψυχή.Ενημερώστε τη πρόεδρο για να καταλάβει κύριε ξύπνιε ότι ανήκει στο ΄΄ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ''
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/5/16 21:14

    ΠΌΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΗΤΕΤΡΑΩΡΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑ ΞΕΣΤΡΑΒΏΘΕΙΤΕ ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/16 00:38

    Την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ 2016 ξεκινούν οι καταλήψεις Χ.Υ.Τ.Α., Δημοτικών Γκαράζ, Δημαρχείων, Δημοτικών κτιρίων με τη συμμετοχή του συνόλου των εργαζομένων. Με αποφάσεις και πρωτοβουλίες των Συλλόγων θα προσδιοριστεί σε ποια κτίρια θα γίνει κατάληψη.

    Οργανώνεται η μαζική συμμετοχή στην 48ωρη Πανελλαδική-Πανεργατική Απεργία που έχει ήδη αποφασιστεί για τις ημέρες συζήτησης του Αντι-ασφαλιστικού Νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο χρονικός προσδιορισμός της 48ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ θα γνωστοποιηθεί με απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

    Το Αντι-ασφαλιστικό Νομοσχέδιο έχει ένα μόνο στόχο. Να αφομοιώσει όλες τις μνημονιακές δεσμεύσεις που επιβάλλουν στην ζωή μας εξαθλίωση, περιθωριοποίηση, ανεργία. Αφαιρώντας ακόμη και από τους απόμαχους της εργασίας το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης. Στερώντας από την νέα γενιά την όρεξη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!!!
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.