Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Μαΐ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ


31 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/5/16 17:01

    Ανώνυμος18/5/16 14:56
    Ο ΧΑΤΖΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/5/2016 ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΕΥΟΝΤΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ. 18/5/2016 Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΙΕΣ ΚΑΙΔΕΝ ΘΑ ΔΕΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΤΑΜΑ- ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΗ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος18/5/16 16:35
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΩΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ............ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ............ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ .............ΣΤΟ ΕΜΑΚ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΟΡΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΛΠ ΤΖΑΜΠΑ.....ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.........ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ....._- ΛΕΓΕΤΕ_- ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΚΕΓΚΕ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΩΝΗ???????

    Απάντηση

    Ανώνυμος18/5/16 16:46
    Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!!(ΧΑΤΖΗΣ) ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ(ΔΗΜΑΡΧΟΣ) !!!ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΣΤΗΚΑ>>
    ΡΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!! ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΟ ΤΙ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/16 17:11

    Ανώνυμος18/5/16 16:57
    Aγαπητέ όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται ,αυτό έπαθε και ο κυρ χατζής.Έκανε σαν να τον κτύπησε ρεύμα. Ξέρεις να κλέψεις ΝΑΙ ξερεις να κρυφτείς ΟΧΙ τότε άσε δεν το έχεις?? όταν η κυρία Καρούση του είπε ότι είναι πολλά τα καύσιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/16 17:29

    Εμι το άλλο που είπε η δήμαρχος ότι αρχίζει η ισχύς του καθαρισμού καθαριότητας,Ακούς τι λές κυρία μου;;η έτσι τα λές γιατί πρέπει κάτι να πεις;;Για να έχει ισχύ ο κανονισμός πρέπει πρώτα να έχεις τις προυποθέσεις τι έχεις;;Έχεις καθαρίσει από τα χόρτα;,κλαδιά στρώματα,οικιακά,έπιπλα από -από -από.Καλά είναι να κάνεις όνειρα δεν στο απαγορεύει κανείς.και πόσο μάλιστα να βλέπεις και τον υπεύθυνο της καθαριότητας? Αλλά και εσύ κυρία Καρούση μου τον έβγαλες ψές από τα ρούχα του. λίγο έλειψε να βγάλει το μπουφανάκι του ,που έχει γίνει ένα με το κορμί του έχει γυαλίσει από το φόρα, φόρα.το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 17:34

      ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΎ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΟΧΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙΣ

      ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΕΚΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/16 17:30

    Η ανακοίνωση, έπρεπε να γίνει πολλές μέρες πριν, να ξέρει ο κόσμος τι συμβαίνει!
    Αν δεν μπορεί κάποιος να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του σωστά, θα ήταν τιμιότερο να παραιτηθεί και να ασχοληθεί με κάτι άλλο ελεύθερα και χωρίς άγχος!
    Αν συνεχίσει και μέίνει υπεύθυνος, καλό είναι να οργανώσει τους υπαλλήλους του καλύτερα, ώστε να μην βλέπουμε αποκομιδή στον δρόμο της κεντρικής αγοράς στις 10 το πρωί, με μποτιλιάρισμα μισό χιλιόμετρο!
    Επίσης, σε μερικά (αν υπάρχουν) ''κουρασμένα παληκάρια''που τους αρέσει να σαμποτάρουν την δουλειά, υπάρχει και το πρόστιμο, υπάρχει και η απόλυση!
    Υπάρχουν πολλοί άνεργοι νέοι έξω και με περισσότερη όρεξη για εργασία, από κάποιους που μπήκαν από το παράθυρο και νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο του πάπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/16 17:42

    ΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ** ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΘΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΧΘΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ .ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΟΥΝ. ΡΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΗ** ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ .ΑΡΕ ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/16 17:56

    Γιατί άραγε αλλού, σε άλλες μεγάλες πόλεις σαν τον Βόλο, Τρίπολη, Τρίκαλα, Πάτρα, Μυτιλήνη μαζεύουν τα σκουπίδια στις τρεις το πρωί και οι πόλεις αυτές το ξημέρωμα λάμπουν;
    Γιατί εκεί τα συνεργεία καθαριότητας εργάζονται από τις 5 το πρωί και δρόμοι - πεζοδρόμια το πρωί είναι πεντακάθαρα;
    Γιατί σε μας, χρόνια τώρα, ο νότης ο γαιδούρις ο οδηγός, θα βάλει μπροστά το φορτηγό μόλις πιει την βαριά και όχι καφεδιά του, στις εννέα το πρωί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/5/16 18:07

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
    --------------------------------
    1. Εγκρίνουμε την με αριθ. 08/2016 μελέτη της Δ/νσης Περιβάλλοντος Πρασίνου &
    Καθαριότητας για την παροχή της υπηρεσίας ¨ Μεταφορά οικιακών απορριμμάτων του Δήμου
    Σαλαμίνας ¨ προϋπολογισμού 5.412,00 με ΦΠΑ, όπως επισυνάπτεται και αποτελεί
    αναπόσπαστο τμήμα της παρούσης.
    2. Αναθέτουμε απευθείας την εργασία ¨ Μεταφορά οικιακών απορριμμάτων του Δήμου
    Σαλαμίνας ¨ , στην HELLENIC WASTE RECYCLING S.A που εδρεύει στη Φυλή Αττικής
    Λεωφ. Διυλιστηρίων 100, θέση Τζαβερδέλλα Δ.Δ Άνω Λιοσίων, με ΑΦΜ 999076480 , ΔΟΥ
    :ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, Τ.Κ 13341, έναντι αμοιβής 5.412,00€ με ΦΠΑ.
    Η
    Δήμαρχος Σαλαμίνας
    ΝΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 18:11

      ΚΑΛΑ ΜΟ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ;ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΞΕΡΕΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΕΩ ΔΙΚΙΟ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 18:15

      Είδαμε και τα δικά μας συνεργεία πως δουλεύουν!
      ΡΕ ΟΥΣΤ!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος18/5/16 20:00

    TI ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΕΛΗ-ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/5/16 20:19

    ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΄΄ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ/NΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ΄΄ΚΛΠ. ΠΟΙΑ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΕΝΝΟΕΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/5/16 20:49

    Με το θέμα που δημιουργήθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο , εάν δηλαδή οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων μπορούν να ψηφίζουν στα Δημοτικά Συμβούλια ότι θέλουν χωρίς να λαμβάνουν υπ όψιν τους τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των Τοπικών Συμβουλίων θα πρέπει να διαβάσουν πιο κάτω μερικές από τις αρμοδιότητες τις οποίες ο Καλλικράτης αναφέρει

    3. AΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

    Α. Ο πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας ασκεί τις ακόλουθες αρμοδιότητες:…………….

    Ας σταθούμε στις δύο αρμοδιότητες που μας αφορούν και όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει τον Καλλικράτη για τις υπόλοιπες
    α) Εκπροσωπεί το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας.
    ζ) Εκτελεί τις αποφάσεις του συμβουλίου δημοτικής κοινότητας.

    Με αυτά τα δύο γίνεται αντιληπτό ότι ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου έχει υποχρέωση να εκτελεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ανεξάρτητα εάν ο ίδιος έχει αντίθετη άποψη. Το ίδιο κάνει και ο Δήμαρχος, ο οποίος έχει υποχρέωση να εκτελεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή της πλειοψηφίας.
    Άρα στην περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ψηφίζει ή παίρνει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο η οποία δεν ανταποκρίνεται στην απόφαση που πήρε η Δημοτική Κοινότητα τότε παραβαίνει δύο θεμελιώδεις αρχές των καθηκόντων του. 1. ) Δεν Εκπροσωπεί το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας. Και 2 Δεν Εκτελεί τις αποφάσεις του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας. Στην περίπτωση αυτή έχει διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Κατά την ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο , στο οποίο συμμετέχει σε θέματα που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας στην περίπτωση αυτή ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    Είναι υποχρεωμένος λοιπόν να σεβαστεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί. Ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας στην περίπτωση ψηφοφορίας στο Δημοτικό Συμβούλιο , δεν είναι ένας απλός Δημοτικός Σύμβουλος που μπορεί να ψηφίσει κατά συνείδηση. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας εκείνη τη στιγμή ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΤΟΥ. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολος αυτός ο ρόλος να στηρίζεις κάτι που δεν συμφωνείς. Αυτά συμβαίνουν όμως όταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας χάνει την πλειοψηφία στην Δημοτική Κοινότητα.

    Στην προκειμένη περίπτωση όμως έχει δύο επιλογές. Η μία είναι να στηρίζει τις αποφάσεις της πλειοψηφίας όπως ο νόμος ορίζει και η άλλη περίπτωση ,εάν τούτο δεν μπορεί να το υποστεί, δηλώνει την παραίτηση του και φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/5/16 20:55

    Η Δήμαρχος θα σας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι παλιοβρωμιάρηδες που έχετε καταντήσει το νησί μας σκουπιδοτενεκέ, όπου γουστάρετε τα πετάτε, θα πέφτουν τα πρόστιμα σύννεφο. Να δούμε τότε πόσο μάγκες είσαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 21:05

      τώρα που διέλυσε ολόκληρη υπηρεσία δεν υπάρχει σωτηρία όλα στους ιδιώτες να τελειώνει το πανηγύρι

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος18/5/16 21:08

    Γκαβανια παρε το θεμο και τον βαφειαδακη και εξαφανισου εχεις και αποψη βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/5/16 21:09

    Η ΛΎΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΙΆΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΏΝ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΑΠΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΈΧΡΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/5/16 22:12

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΑΡΑΞΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/5/16 22:23

    Γκαβανια παρε το θεμο και τον βαφειαδακη και εξαφανισου εχεις και αποψη βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/5/16 08:39

    κυρια ναννου ποσο δουλεψεσ το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ για ναμην αντιδρασουν τουσ ειπεσ οτι το σχολειο τον παλουκιων οτι θα το ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ
    ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΚΥΕΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΝ ΑΞΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΙΣΤΕΓΑ ΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΥΕΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/5/16 17:59

    ΧΑτζη δοσετι λυση στα σκουπιδια αν μπορεις θα σου τα φερουν στο σπιτη ΓΚΑΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/5/16 18:02

    η λυση ειναι αλλαγες.ακουσα πως πρωτοκλασατος συμβουλος θελει να γινη αντιδημαρχος για να τελεσει τον γαμο συγγενικου του προσωπου με τον συντροφο του που θα προλαβει να δει το ονειρο του να γινεται πραγματικοτητα σε ηλικια περασμενη για πρωτη φορα. και εσεις θελετε καθαριοτητες, μια χαρα ειναι ολα.χαρα που θα κανει το συγγενολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/5/16 21:31

    Ο χατζης εχει το πρωτο χερι στη Δημαρχο και στο αμαξοστασιο του Δημου θεμος ΜΑΜΗΣ ειναι για τα ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/5/16 23:39

    Χατζη για χαθεικες φασιστα με δεκα ευρο εκμεταλευεσε του ανεργους που εχεις στκ Δημο εποπτης που σλυ χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/16 17:26

      χμμ... για καθηγητή του πανεπιστημίου σε κόβω δικέ μου ε;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος20/5/16 17:14

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΩΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/16 17:32

      δηλ. ο Τσάβες εκτός από απατεώνας, είναι και ντετέκτιβ;
      μεγάλο ταλέντο! μπράβο του!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος20/5/16 18:42

    EAN TO KANEI AYTO EINAI GIA FTYSIMO LAI AYTH KAI O FASOYLHS POY EIPE OTI DEN XORAEI TO SXOLEIO AMEA MONO KATV. TOTE FTYSIMO OLOI .MAZI KAI TO LYKEIO ELLHNIDVN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος21/5/16 00:05

    1.- Παραχώρηση χρήσης των (3) αιθουσών που βρίσκονται στον μπροστινό χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Παλουκίων στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Δήμου Σαλαμίνας.

    MAKH KOITA NA ARRVSTHSEIS THN TRITH,FASOYLH KOITA NA KRYFTHS ALHUEIA DEN TO GNVRIZES;KAI ELEGES MAKAKIES STON PRVHN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/5/16 11:40

    Ο ΤΥΡΤΙΡΑΚΗζΣ τη ρολο παιζει την ιδια Μερα στο ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ και στο ΔΗΜΟ σαλαμινας μηπος να επεμβη ο συλογος η ο εποπτης εργασιας το προστιμο ειναι δεκα χιλιαδες ευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.