Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Μαΐ 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΧΑ!! ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, επώνυμο σχόλιο απάντηση στον γνωστό άγνωστο που περιφέρετε ανωνύμως στα blogs της Σαλαμίνας εξυβρίζοντας και υποτιμώντας όποιον έχει άλλη άποψη

Ανώνυμος 16/5/16 17:04
Η κυρία Μπούταλη δεν διοικεί άλλο Δήμο. Γνωρίζει πολύ καλά ποίον Δήμο διοικεί. Βεβαίως κύριε ξύπνιε γνώριζε ότι είχαν απεργία τα χυτά δεν μιλάμε όμως για 10 μέρες της απεργίας κ. ξύπνιε μιλάμε για 20 ολόκληρους μήνες απαξίωσης σε όλα τα κοινοτικά θέματα και μπράβο της που μέχρι τώρα κρατά τους κατοίκους σε ισορροπία με δικές της πρωτοβουλίες.
Τι ενέργειες να κάνει; μπορεί η κοινότητα να αγοράσει μηχανήματα ,αφού δεν παίρνει ούτε την παγία για τα απαραίτητα. Ας είναι καλά ο σύζυγός της και το σόι του- της που την βοηθούν οικονομικά, προσωπικά, και με δικά τους μέσα για να αντεπεξέλθει στα προβλήματα που έχει η περιοχή μας.
Τα εργαλεία δεν επαρκούν διότι δεν έχουν ρέγουλα, τάξη, συντονισμό οι υπεύθυνοι της καθαριότητας και το κυριότερο όταν τα δικά μας εργαλεία έγιναν ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ενώ των Αμπελακίων είναι λέει δικά τους.

Συγνώμη κύριε Πρόεδρε, κάτοικοι των Αμπελακίων, κυρία Αντιδήμαρχε, σας εκτιμώ όλους. ΑΛΛΑ!! αλλά ο καθένας κοιτάζει την περιοχή του. Αν όπως είπε και ο φίλος μου ο ΜΗΤΡΌΠΟΥΛΟΣ εάν δεν σταματήσουμε το ΕΓΩ και δεν κάνουμε πράξη το ΕΜΕΙΣ αυτό το νησί θα μείνει στάσιμο. Και δεν θα έκαναν ΚΑΤΑΛΗΨΗ κακοπροαίρετε ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ θα έκαναν. και αν συνεχίσουν έτσι με αυτά τα μυαλά δυστυχώς δεν θα τη γλυτώσουν.
Μας υποσχέθηκαν μες τις δεσμεύσεις προς την πρόεδρο ότι θα αρχίσει και σε μας καθαριότητα. Δυστυχώς βλέπω την τετάρτη στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ 10&30 στα θέματα 10,11 αναφέρει:
10.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων».
11.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας».
Εμείς το Αιάντειο που είμαστε;;; εσείς τι καταλαβαίνετε αγαπητέ που το διαβάζετε;; ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ γι αυτό μπερδεύεται η πρόεδρος μας κάνω λάθος κ. υπεύθυνοι της καθαριότητας;
Θέλετε να αρχίσετε να υλοποιείται και τον κανονισμό τρομάρα μας. Για να αρχίσει να λειτουργεί ο κανονισμός πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις κύριοι υπεύθυνοι, Από τα γραπτά μέχρι την πράξη έχετε δρόμο ακόμη. Δεν λέω καλό είναι για αρχή. Περνάνε θέματα του ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ στα δημοτικά συμβούλια δίχως την γνώμη της κοινότητας που μας εκπροσωπεί.
Γίνονται εργασίες ιδιωτικές με τα μηχανήματα του Δήμου, και η πρόεδρος δεν γνωρίζει τουλάχιστον για να μας πει έστω μία δικαιολογία.
Γνωρίζετε εσείς που δίνετε εντολή για τα συγκεκριμένα τι εννοώ?? Κοιτάξτε λοιπόν με ποιο τόπο θα γλυκάνετε και το ξεχασμένο ΑΙΑΝΤΕΙΟ Διότι και το Αιάντειο έχει ψυχή.
Ενημερώστε τη πρόεδρο για να καταλάβει κύριε ξύπνιε ότι ανήκει στο ''ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ''

Δημητριάδου Μαρία

45 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/5/16 22:24

    Που κατάντησε η δημοσιογραφια στο τοπο μας κ με τι ασχολείται...τιποτα δν εινσι τυχαίο καλό κουράγιο σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 01:15

      ΑρχικήΈργα/ΠρογράμματαΜελέτες ΠεριβάλλοντοςΜελέτες Περιβαλλοντικών ΕπιπτώσεωνΑνακοίνωση για ΜΠΕ Μονάδας ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα της Δαρβίνος Σύμβουλοι Πράσινης Ανάπτυξης Μον. ΕΠΕ στη Σαλαμίνα
      Ανακοίνωση για ΜΠΕ Μονάδας ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα της Δαρβίνος Σύμβουλοι Πράσινης Ανάπτυξης Μον. ΕΠΕ στη Σαλαμίνα

      Facebook
      Twitter
      Google+
      Email
      Print
      Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της με αρ.οικ.1649/45/14 ΚΥΑ Υπουργών Εσωτερικών- ΠΕΚΑ (ΦΕΚ45/Β/2014) ανακοινώνεται ότι:

      Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το με αρ. πρωτ. Φ18431/1524/16 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων με:

      Α) τίτλο έργου: «Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα με την τεχνολογία της αεριοποίησης ισχύος 960 kW», υποκατηγορία Α2, ομάδα 10η με α/α: 7 και με είδος έργου: «Ηλεκτροπαραγωγή από σταθμούς καύσης βιομάζας»

      Β) θέση δραστηριότητας: «Κλειουάρι», Δ.Ε. Σαλαμίνας Δήμου Σαλαμίνας, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής

      Γ) φορέα έργου: «ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ»

      Δ) αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

      Ε) αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία καλείται το κοινό να ενημερωθεί και το ενδιαφερόμενο κοινό να εκφράσει τις απόψεις του επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης, τη Δ/νση Περιβάλλοντος (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινού: Δευτέρα- Παρασκευή, 9:00-15:00, τηλ.: 210 6984302)

      ΣΤ) ημερομηνία έναρξης και λήξης δημόσιας διαβούλευσης: 4/4/2016- 25/5/2016

      Ζ) ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων ενδιαφερομένου κοινού: 4/4/2016- 11/5/2016 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής και 12/5/2016- 25/5/2016 στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Μεσογείων 239 και Παρίτση, Ν. Ψυχικό)

      Η) εφημερίδα την «Κοινωνική» και link δημοσίευσης: www.patt.gov.gr.

      Δημοσίευση της ανακοίνωσης στην εφημερίδα "Κοινωνική" στις 2/4/2016 με αρ. πρωτ. 62532/16.
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 12:40

      ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΩΡΑΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΗ ΠΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΞΟΠΙΣΩ ΜΗΠΩΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΕΥΡΩ. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΕΞΩ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/5/16 23:59

    συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης

    Ανώνυμος15/5/16 10:37
    Αγαπητή κυρία Παυλίδη, Αγαπητέ κύριε Ζόγκο,Αγαπητέ κύριε Επιτρόπουλε,εσάς δεν σας ενημέρωσαν να πάρετε γνωμοδοτική απόφαση;;για το θέμα ΒΙΟΜΑΖΑ;δεν χρειάζεται η γνωμοδοτική σας απόφαση όταν θα περαστεί Δημοτικό Συμβούλιο; Μόνο η Σαλαμίνα το κέντρο έχει κατοίκους που τους ενδιαφέρει το θέμα και θα ενημερωθούν;; εμάς δεν μας αγγίζει το΄θέμα θα ακούμε σε λίγο ΒΙΟΜΑΖΑ και θα λέμε τι είναι αυτό; Λέτε συνεχώς ότι οι μεγάλοι αποφασίζουν για εμάς δίχως εμάς (την Σαλαμίνα μας) Εδώ το κάνετε πολλές φορές εσείς όλοι του Δήμου ,του κέντρου αποφασίζετε για όλους ΕΜΑΣ της περιφέρειας δίχως ΕΜΑΣ. Δύο χρόνια τώρα οι κοινότητες παρ΄ ότι υπάρχουν θέματα στο Δ.Σ που τους αφορούν δεν έχουν ψηφίσει.Θα σας θυμίσω όταν μία φορά όταν ο κ. ΜΠΟΎΤΣΗΣ δεν ερωτήθηκε να ψηφίσει για κάποιο θέμα που αφορούσε την κοινότητα,και σημειωτέον πάντα έπαιρναν την γνωμοδοτική μας απόφαση έστω και τυπικά,ασχέτως εάν περνούσε στο Δ.Σ αλλά περνούσε έγινε ολόκληρο θέμα.Τώρα που δεν περνούν τα περισσότερα θέματα και δεν ενημερώνονται οι κοινότητες .δεν συμβαίνει τίποτα;σφυρίζουμε αδιάφορα;Γι αυτό δεν θα πάει αυτή η χώρα μπροστά .Γιατί λόγο συγγένειας ,λόγω φιλίας, λόγω ότι μέχρι στιγμής τα παίρνω και βολεύομαι ,λόγω μη με διώξουν διαγράφοντας με,λόγω ότι μου έχουν υλοποιήσει κάποια προεκλογική μου δέσμευση,λόγω!!! λόγω!!! λόγω!!! γι αυτό θα μείνουμε στάσιμη γιατί όλοι κοιτάζουμε την πάρτι μας και μόνο αυτή.
    Δημητριάδου Μαρία
    Σημερινή τοποθέτηση μετά από το σχόλιο που σας έκαναν κυρία Πρόεδρε
    Κύριοι προέδροι,
    Το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 7944/15-4-2016 αναφέρει:
    Πρός κ. Πρόεδρο Δ.Σ
    ΚΟΙΝ. 1)Επιτροπή Ποιότητα Ζωής
    2)Επιτροπή Διαβούλεσης
    3)Τοπικά Συμβούλια Δ.Κ
    Σαλαμίνας- Αιαντείου
    Αμπελακίων-Σεληνίων

    ΘΕΜΑ:Λήψη απόφασης για την διατύπωση απόψεων στο πλαίσιο της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ΜΠΕ του έργου με τίτλο: Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα με την τεχνολογία της αεριοποίησης ισχύος 960KW. (Θέση έργου: ΒΙΟ.ΠΑ. Σαλαμίνας, φορέας έργου: «Δαρβίνος Σύμβουλοι Πράσινης Ανάπτυξης Μον/πη Ε.Π.Ε.»)Τελειώνοντας αναφέρει: Παρακαλούμε όπως το εν λόγω θέμα εισαχθε΄πρός συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λαμβάνοντας επίσης υπόψη τις απόψεις των υπολοίπων συλλογικών οργάνων του Δήμου στα οποία κοινοποιείται η παρούσα.
    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ
    Πρόεδρε κάνε συμβούλιο και πάρτε ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΉ ΑΠΟΦΑΣΗ για να μη σου την μπουν πάλι ότι διοικείς σε άλλο ΔΗΜΟ. και ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΌΓΟΥΣ ,ταπεινή μου γνώμη.Αλήθεια η ομοσπονδία έλαβε γνώση ;;τι έκανε; << ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ>>
    ΔΗΜΗΤΡΙΆΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 00:28

      Ανώνυμος15/5/16 19:59
      Η κ Μπουταλη μάλλον σε άλλο ΔΗΜΟ ΔΙΟΙΚΕΙ . Δεν γνώριζε ότι είχαν απεργία τα χυτά . στενοχωριόταν επειδη ήταν βρώμικα κοντά στο σπίτι της γιατί μόνο για το σπίτι της και την γύρω περιοχή την ενδιαφέρει να καθαρίζει . Μπορεί να μας πει η κ. Μπουταλη τι ενέργειες έχει κάνει σαν διοίκηση που είναι για την αγορά μηχανημάτων να βρίσκονται μόνιμα στο Αιάντειο για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της περιοχής της μια που αναφέρει ότι το Αιάντειο είναι το μισό νησί γιατί από ότι ξέρουμε τα εργαλεία που υπάρχουν δεν επαρκούν να καλύψουν όλο το νησί σε τόσο σύντομο διάστημα . Το βλέπουμε και εμείς οι πολίτες κάθε πότε περνούν στην δική μας περιοχή . Αλλά ξέχασα η κ. Μπουταλη είναι πρόεδρος σε άλλο Δήμο και κάνει κατάληψη νομίζει ότι ακόμα πηγαίνει στο σχολείο .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/16 00:31

      Ανώνυμος16/5/16 21:14
      ΠΌΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΗΤΕΤΡΑΩΡΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑ ΞΕΣΤΡΑΒΏΘΕΙΤΕ ΨΕΥΤΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/16 00:36

      Για του λόγου το αληθές

      Την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΙΟΥ 2016 ξεκινούν οι καταλήψεις Χ.Υ.Τ.Α., Δημοτικών Γκαράζ, Δημαρχείων, Δημοτικών κτιρίων με τη συμμετοχή του συνόλου των εργαζομένων. Με αποφάσεις και πρωτοβουλίες των Συλλόγων θα προσδιοριστεί σε ποια κτίρια θα γίνει κατάληψη.

      Οργανώνεται η μαζική συμμετοχή στην 48ωρη Πανελλαδική-Πανεργατική Απεργία που έχει ήδη αποφασιστεί για τις ημέρες συζήτησης του Αντι-ασφαλιστικού Νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο χρονικός προσδιορισμός της 48ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ θα γνωστοποιηθεί με απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

      Το Αντι-ασφαλιστικό Νομοσχέδιο έχει ένα μόνο στόχο. Να αφομοιώσει όλες τις μνημονιακές δεσμεύσεις που επιβάλλουν στην ζωή μας εξαθλίωση, περιθωριοποίηση, ανεργία. Αφαιρώντας ακόμη και από τους απόμαχους της εργασίας το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης. Στερώντας από την νέα γενιά την όρεξη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!!!

      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/5/16 00:38

      poio malakas pe8enis re an8rope. poy zeis esy

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/5/16 00:44

      eides fvs kai mphkes;; gia poin ennoeis;Pois einai o KYRIOS POY ANAFERESE;;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/16 00:26

    Ανώνυμος16/5/16 19:44

    Η Κ. Μπουταλη δεν διοικεί άλλο Δήμο αλλά βρίσκεται σε άλλο Δήμο . Το επιβεβαιώνεις και εσύ ότι 20 μήνες απραξίας της κάνει αντιπολίτευση στο Αιάκειο τώρα προχωρήσατε σε άλλο μέτωπο τις καταλήψεις . Συγχαρητήρια . Τα ίδια που έκανες και εσύ πριν καταλάβαμε Κ, Δημητριάδου δικές σας τακτικές ακολουθεί . Δεν χρειάζεται να συνεχίσω την συζήτηση καλή σου μέρα . τέλος.


    Ανώνυμος17/5/16 00:24
    Καλά είσαι και πολύ χαζός η κάνεις τον χαζό. που αναφέρεται ότι κάνει 20 μήνες ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; η υπομονή;η ανοχή; η κατανόηση λέγεται αντιπολίτευση;;;;Μίλησε κανείς για ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ;;η διαμαρτυρία για να ακουστεί κάποιος λέγεται κατάληψη ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ-Η συκοφάντη .Χαίρομε που θυμάσαι ότι και εμείς επι θητείας μας επί ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ κ. Τσαβαρή κάναμε διαμαρτυρία για τα ίδια θέματα, αυτό που ξεχνά η μνήμη σου είναι ότι μας συμπαραστεκόταν και μας ενεθάρυνε η τωρινή ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Καλή σου μέρα
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 10:14

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Φιλε ανωνυμε σχολιαστη θα ηθελα να σου απαντησω επωνυμα οτι δεν διοικω τον ΔΗΜΟ δεν ειμαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ειμαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο χωριο μου που λεγετε ΑΙΑΝΤΕΙΟ!!! Αυτοκινητα και μηχανηματα αγοραζει ο ΔΗΜΟΣ!!!Την προταση για διαμαρτυρια αν διαβασες καλα την εφερε στο τοπικο συμβουλιο ο κοιν.συμβουλος κ.Γαλανακης και ΟΧΙ εγω,εγω προσπαθησα να την αποτρεψω ζητωντας μεχρι την Τεταρτη ακροαση απο την Δημαρχο και απο τους υπευθυνους αντιδημαρχους.Και ετσι εγινε μας καλεσε η δημαρχος και προσπαθησε να λυσει τα προβληματα μας!!!και ετσι η διαμαρτυρια σταματησε πριν καν αρχισει!!!Τα προβληματα μας δεν ηταν των ημερων του Πασχα ουτε της απεργιας των χυτα που κρατησε 1-2 μερες!!!
      Πηγες καθολου στα νεκροταφεια το τελευταιο τριμηνο και ιδιαιτερα την Μ. βδομαδα ? ειδες τα μπαζα που εχουν κατακλησει το χωρο?ειδες την σπασμενη πορτα στο κοιμητηριο κ. βιγλας που την εχουμε στερεωσει με πετρες?Ξερεις οτι εχουμε σταματησει να κανουμε εκταφες και κατα συνεπεια και ταφες γιατι δεν υπαρχει χωρος ουτε και υπαλληλος υπευθυνος κοιμητηριων Αιαντειου? Εχεις δει εδω και 2 μηνες να υπαρχει καποιος υπαλληλος καθαριοτητας στην περιοχη μας? για να καθαρισει κανενα δρομο,καμμια πλατεια ,κανενα σχολειο?εχεις δει κανενα φορτηγακι να μαζευει κλαρια καναπεδες και ολες τις οικοσκευες που ειναι διπλα στους καδους?Και δεν μιλαω για το μεγαλο φορτηγο την αρπαγη που καθαριζει με πολυ φιλοτιμες προσπαθειες τους κεντρικους δρομους ,υπαρχουν ξερεις και συνοικιες και γειτονιες που χρειαζετε να παει το μικρο φορτηγο!!γιατι το μεγαλο δεν χωραει!!! Και οσο για την περιοχη που βρισκεται το σπιτι μου απο τις αρχες του χειμωνα υπαρχουν λακουβες και σπαμε καθημερινα τα αυτοκινητα μας ,οδος σαλαμινας μενω πανω απο το ΑΚΤΑΙΑ πηγαινε αυριο να δεις τις λακουβες !!!και αν μπορεις διεψευσε με!!!! αυτα τα προβληματα ηταν που μας οδηγησαν σε αυτη την διαδικασια!!! και οχι αυτα που θελετε να περασετε εσεις!!! Το αποτελεσμα ηταν θετικο και αυτο εχει σημασια για την καλυτερη λειτουργια της κοινοτητας και εγω αυτο κρατω οτι η Δημαρχος ενημερωθηκε και ανταποκριθηκε ολα τα αλλα που γραφονται ειναι φτηνος ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ!!!
      ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΥΤΑΛΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ .ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/16 12:16

      Αμ' εκείνα που κάνεις κι αν δεν είναι λαϊκισμός !!
      Φαίνεται ότι ζείς σε άλλο κόσμο και σε άλλη εποχή. Χαμπάρι δεν έχεις πάρει τι γίνεται σήμερα στο κράτος. Αντί να βοηθήσετε με σύνεση και κατανόηση την όλη κατάσταση του χρεοκοπημένου Δήμου που αναλάβατε, εσείς έχετε πάρει μία λίστα και γράφετε θέλω τούτο, θέλω το άλλο και το παραάλλο. Ρε πάτε καλά, πού θα τα βρεί η Δήμαρχος για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας; Κάθε μέρα τα πράγματα σφίγγουνε και περισσότερο και σεις στο κόσμο σας; ΚΡΙΜΑ !!! Δίαβασε και το παρακάτω για να στανιάρεις κοπέλα μου, μπας και ξυπνήσεις από το λήθαργο που σε έχουν ρίξει τα αστέρια της νοημοσύνης και της πολιτικής που έιες δίπλα σου με πρώτη την κυρία Λουκά.
      http://salamina-press.blogspot.gr/2016/05/blog-post_99.html#more

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/16 12:54

      Εμείς ΞΎΠΝΙΕ δεν έχουμε παράλογες απαιτήσεις ,τα αυτονόητα ζητάμε.θέλουμε να ικανοποιούνται οι απαιτήσεις με τα ήδη υπάρχοντα υλικά ,εργαλεία και εργάτες ,που υπάρχουν κάνοντας σωστή προγραμματισμένη,συντονισμένη, και συνεργάσιμη κατανομή.Ότι δεν θες δεν γίνεται.και πολλές φορές μας βάζετε με αυτές σας τις αδυναμίες να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ανθρώπους που δεν μας φταίνε κάτι,την δουλειά τους θέλουν να κάνουν και αυτοί.
      Τα αστέρια όλα που έχει δίπλα της έχουν αστροφεγγιά. Τα δικά σας αστέρια τα κρύβουν τα σύννεφα.
      Στανιάρισε τώρα εσύ διότι όλοι ζούμε στον ίδιο κόσμο και στην ίδια εποχή.
      και γνωρίζουμε τι γίνεται,και το γνωρίζατε και ΕΣΕΙΣ που αναλάβατε.
      ΔΗΜΗΤΡΙΆΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/5/16 07:54

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 15:48

      ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗς ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/5/16 11:42

    Κυρία Μπούνταλη, όλα αυτά που λες δεν είναι καινούργια, προέρχονται από το παρελθόν και μάλιστα όταν το χρήμα έρεε σαν το ποτάμι. Τις αμαρτίες των προηγούμενων πληρώνετε εσείς σήμερα. Μακάρι να είχε λεφτά ο Δήμος να έπαιρνε καινούργια οχήματα, δεν έχει όμως. Τα ψέματα έχουν τελειώσει και το κράτος δεν έχει ούτε ευρώ να δώσει στους δήμους. Ο στόλος είναι όλος κατεστραμένος και το βλέπετε και σεις. Το νησί είναι πολύ μεγάλο και ο κόσμος της καθαριότητας έχει δραματικά ελαττωθεί. Κάθε ένας που συνταξιοδοτείται δεν αντικαθίσταται, με το μνημόνιο οι μόνιμες προσλήψεις έχουν απαγορευτεί και 90 άτομα με ασφαλιστικά μέτρα που δουλεύανε στην καθαριότητα πριν, απολύθηκαν με δικαστικές αποφάσεις λίγο πριν αναλάβετε τη διοίκηση δηλ. το καλοκαίρι του 2014, γιαυτό και ψοφήσαμε στη βρώμα τότε. Από κει και πέρα η κατάσταση συνεχίζεται και γίνονται τεράστιες προσπάθειες να κρατηθεί όρθιος ο Δήμος. Όσο για την κυρία δημητριάδου τι να πω για ένα αρωστο πλάσμα; Την αφήνω στο κόσμο της !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/5/16 11:53

    Κυρία Λουκά καλημέρα σας. Φαίνεται ότι η αρρώστια σας είναι αγιάτρευτη γιαυτό και δεν σας κακολογώ. Μόνο που σας πιάνω και αδιάβαστη. Εσύ που τα ψάχνεις όλα στην λεπτομέρεια τους πώς δεν κατάλαβες ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος της Υπαλλήλου που έγραψε την πρόσκληση; Η Εισήγηση για αποκομιδή των ογκωδών δεν μιλάει για Κοινότητες αλλά για Δημοτικές Ενότητες Σαλαμίνας και Αμπελακίων που σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνει και τις Κοινότητες Αιαντείου και Σεληνίων. Όσο για την απεργία των ΧΥΤΑ ήταν 10 ολοκληρες μέρες, γιαυτό και όλοι οι δήμοι της Αττικής ήσαν τίγκα στο σκουπίδι. Όλος ο κόσμος το έβλεπε αυτό, εσύ δεν το είδες; Ξεκόλα και λίγο από το μαραφέτι, μπας και δείς τι γίνεται στα πέριξ που λέει και το τραγούδι. Θα πάθουν τα ματάκια σου από το πολύ γράψε-γράψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/5/16 12:18

    10.-Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
    απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων».
    11.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
    απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας».
    Eσύ που τα διαβάζεις αυτά δεν ξέρω; εγώ γράφω σε αυτά που διαβάζω, άρα αδιάβαστος είσαι εσύ και πολύ φοβάμαι ότι διαβάζεις ότι θές να διαβάζεις. Ειδάλλως 'επρεπε να γράφει 14760 ευρώ για αποκομιδή ογκωδών της Σαλαμίνας και 14.760 ευρω για όλες τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Άκου τον ξύπνιο να τον κάνεις εκεί που σε παίρνει,όχι σε εμένα που ρίχνετε τις βλακείες σας και στους υπαλλήλους.Και από ότι φαίνεται η δική σου αρρώστια είναι ανίατη για το μίσος που τρέφεις για εμένα .Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. τα ματάκια μου δεν παθαίνουν και βλέπουν και διαβάζουν για την ώρα πολύ καλά. Κοιτά εσυ κόψε την πολύ μακακία γιατί αρχίζεις να στραβώνεσαι.και δεύτερον σου ανέβασα πόσες μέρες είχαν απεργία εάν εσυ τα καταργείς όλα και θέλεις να πιστεύει αυτά που σε συμφέρουν δυστυχώς σε λυπάμαι πρέπει άμεσα να σε εξετάσει κάποιος ειδικός.Και θα σε δω στις 3και 30 μ.μ για την ώρα σε χαιρετώ.
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/5/16 13:53

    Κυρία Λουκά, σας είδα σήμερα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Εκεί δεν ακούσατε την Εισήγηση του θέματος που μιλούσε για δημοτικές ενότητες και όχι για κοινότητες;
    Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει δημοτική ενότητα, δεν πειράζει μικρό το κακό μπροστά στα άλλα που έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/5/16 14:15

    Κρίμα άρα δεν είμαι εγώ που αποκαλείς ΚΥΡΊΑ Λουκά Μαρία ,Αφου με είδες σήμερα στην οικονομική .Άρα για σένα είναι μεγάλο το κακό η στραβώθηκες τελείως η έχεις πάθει αμνησία η είσαι φαντασιόπληκτος. για να περάσεις το δικό σου. δεν το σώζεις όποιος διαβάζει σωστά το κατάλαβε.


    10.-Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
    απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων».
    11.- Ψήφιση πίστωσης ποσού 14.760,00 € (με Φ.Π.Α) για την «Αποκομιδή ογκωδών
    απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας».
    Eσύ που τα διαβάζεις αυτά δεν ξέρω; εγώ γράφω σε αυτά που διαβάζω, άρα αδιάβαστος είσαι εσύ και πολύ φοβάμαι ότι διαβάζεις ότι θές να διαβάζεις. Ειδάλλως 'επρεπε να γράφει 14760 ευρώ για αποκομιδή ογκωδών της Σαλαμίνας και 14.760 ευρω για όλες τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
    Γειά σου για τη ώρα έχουν Δ.Σ θα έρθεις;; δεν θα έρθεις;;
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 16:09

      Αγαπητή κ. Δημητριάδου,πολλές φορές βρήκα εξαιρετικά εύστοχες και μελετημένες τις τοποθετήσεις σας. Δείχνετε μελετημένο άτομο,με κρίση και άποψη. Γι΄αυτό και θεωρώ ότι την πιο πάνω απάντηση (12.18) έστω κι αν γράφει το ονομά σας δεν την γράψατε εσείς,αλλά κάποιος αλήτης η (αν είναι γυναίκα) κάποια αμφιβόλου ηθικής. Εσείς ποτέ δεν χρησιμοποιείτε εκφράσεις πεζοδρομίου τύπου ΄΄ΕΣΥ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΙΑ΄΄.Συμφωνείτε ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/5/16 17:49

      Και όμως, εγώ την έγραψα κύριε μακάκα!! κι αν δεν σου αρέσει.... εμένα... να!!
      και κόψε τα πολλά κυρία και τα αγαπητιλίκια
      γλύφτη!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/5/16 19:45

      Μπράβο Μαρία σκίστα τα νανάκια.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/5/16 21:06

    Δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω,κατ΄αρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.Όμως όταν δεν καταλαβαίνει κάποιος ,και το παίζει ξύπνιος φθάνω στα όρια μου.και αρχίζω και εγώ να λέω τις κουβεντούλες μου.Όταν θυμώνω και προσπαθώ πολύ να το αποφεύγω γίνομαι και του Σαλονιού και του Λιμανιού.Άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ,και θα προσπαθήσω να είμαι ποιο προσεκτική,όσο μπορώ.
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 21:09

      Αυτό το ΣΧΌΛΙΟ 17:49 δεν είμαι ΕΓΩ. Εγω ήμουν στο Δ.Σ και τώρα γύρισα

      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος17/5/16 21:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 23:01

      XAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 00:16

      17/5/16 21:25 = Αν είχες τέτοια που δεν το βλέπω, αν μη τι άλλο θα πρεπε να σέβεσαι τους γύρω σου, άρα στερήσε και δικαιολογήσε

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/5/16 22:55

    Επανέρχομαι κ.Μαρία,αλλά αυτή τη φορά θα τα ακούσετε.Και δεν θα με πειράξει καθόλου ό τρόπος που θα μου απαντήσετε, αφού δεν πρόκειται να διαβάσω την απάντηση.Εξ άλλου δεν έχω συνηθίσει να κάνω διάλογο με ΄΄ανθρώπους του λιμανιού΄΄ όπως η ίδια παραδεχθήκατε.Είναι ντροπή σας να μην ελέγχετε τον εαυτόν σας, όταν μάλιστα το σχόλιο σας είναι ενυπόγραφο. ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΏ ΕΓΏ ΣΤΗΝ ΚΌΡΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΄΄ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΙΑ ΄΄(το Λ μας μάρανε...); ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΑΣ (ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΔΕΚΤΕΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΛΑΘΟς ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ.ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/5/16 23:09

      Δηλ. μας λες ότι η κόρη σου δεν ξέρει τι σημαίνει μακακία;
      Πόσο χρονών είναι; Δύο;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος18/5/16 00:17

    ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΧΗΜΑ!!!ΞΕΠΕΖΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΛΚΙΟΥ!!!!!!!!!!!!Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΥΛΚΙ...ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ...ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΜΕΓΑΣ....ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΣ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΓΙΕΣ...ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Κα ΜΠΟΥΤΑΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ...ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ....ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ).ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...ΚΟΙΝΩΣ....ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 00:39

      ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΑΜΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΟΧΗΜΑ;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΣΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΠΛΗΝ ΤΗΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ .ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΣΣΥΡΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ; ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; .ΑΛΛΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

      ΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ
      ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...ΚΟΙΝΩΣ....ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος18/5/16 00:20

    Aπό τα λεγόμενα σας η κορούλα σας ασχολείται με το διαδίκτυο.και όχι για μορφωτικές γνώσεις, αλλά για κουτσομπολίστικο πολιτικό περιεχόμενο. Άρα δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βλέπει αυτή την φράση γραμμένη στο διαδίκτυο; Αλλά ξέχασα υπάρχει σε εμένα μια διαφορά γράφω ΕΠΩΝΥΜΑ και με δίχως κουκούλα. Ενώ στο ανώνυμα μπορεί !! ίσως!! πίσω από την ανωνυμία να ήταν κρυμμένος ο πατέρας της.Εγω αν ήμουν ο πατέρας της θα της έλεγα αυτή είναι η κυρία που έχει το τσαγανό που δεν έχω εγώ και κάτι άλλοι σαν και εμένα να γράφω ανοικτά με όλες τις επιπτώσεις ,καλές η κακές.Και μη πεις ψέματα ότι η κορούλα σου την πείραξε η λέξη μακακία ,διότι όλοι οι φίλοι της έχουν αυτό το όνομα ,όπως όλη η νεολαία έχει το ίδιο όνομα. μακάκας Και τέλος πάντων πες μου ποια είναι η κόρη σου που σε ρώτησε ποια είμαι εγω που έχω το θράσος να δείχνω την φωτογραφία μου λέγοντας συνθηματικές κακές κουβέντες ,ενω εκείνη σίγουρα της λέει όταν μιλά ούτε καν συνθηματικά.Και βέβαια παίρνω εγώ τις ευχαριστίες μου πίσω που διάλεξα ένα διπρόσωπο συνομιλητή που θέλει να φανεί στα μάτια της τάχα αμόλυντης κόρης του.Και φτύσε τον κόρφο σου μη σου φέρει η κόρη σου κανένα σύντροφο και μιλά όπως οι άνθρωποι του λιμανιού αλλά έχουν μπέσα από κάτι ανθρώπους του σαλονιού που όπου τους πιάσεις λερώνεσαι . Καλό σας βράδυ.εάν με διαβάσεις ,που είμαι σίγουρη ότι περιμένεις από πάνω να δείς την απάντηση μου, Α!!! και δεν πίστεψα ότι έχεις ΚΟΡΗ. Είσαι πιστεύω και ψεύτης.
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 01:04

      Μη μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου ,από τα γραφόμενα μου
      Ο χαρακτήρας μου είμαι ΕΓΩ η ιδια
      Τα γραφόμενα μου εξαρτώνται
      από εσάς που με προκαλείται
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 01:16

      Κατάπιε τον εγωισμό σου και παρά-δέξου ότι τα περισσότερα που λέει είναι αλήθειες

      Κανείς δεν πνίγηκε ""καταπίνοντας "" τον εγωισμό του.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/16 07:44

      MAΛΛΟΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ; ΑΣΤΗΝ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΙΝΕ ΠΟΝΕΝΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/5/16 16:28

      ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!
      Ανώνυμος17/5/16 16:09
      Αγαπητή κ. Δημητριάδου,πολλές φορές βρήκα εξαιρετικά εύστοχες και μελετημένες τις τοποθετήσεις σας. Δείχνετε μελετημένο άτομο,με κρίση και άποψη.

      ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ,ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΕ ,ΞΕΡΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ??????

      ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ .ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ???
      ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑΡΟΥΣΗ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ!!! ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ???ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΥ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ????

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/5/16 16:57

      Aγαπητέ όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται ,αυτό έπαθε και ο κυρ χατζής.Έκανε σαν να τον κτύπησε ρεύμα. Ξέρεις να κλέψεις ΝΑΙ ξερεις να κρυφτείς ΟΧΙ τότε άσε δεν το έχεις??

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/5/16 17:07

      ΞΕΡΟΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ .Ε!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΞΕΡΟΛΑ Ε! ΞΕΡΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος18/5/16 00:28

    ΕΣυ ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ...ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ...ΑΦΟΥ...ΔΕΝ...ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΕΤΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/5/16 00:49

    ΝΕΥΡΑΚΙΑ- ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ
    ΜΑΡΙΑ ΚΤΥΠΑ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ {ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/5/16 07:27

      σαν άντρας ε; το βλεπουμε χα χα χα

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος18/5/16 15:58

    Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΝΑΝΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/5/16 23:33

    φωτο=ο μαμ ρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/5/16 16:49

    Σουργελο περιοπης η κυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.