Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Μαΐ 2016

Το Περιβάλλον. Ρύπανση και Προστασία, του Στέφανου Μπινιάρη στον Ρ/Σ της εκκλησίας στα FM 89,5 κάθε Κυριακή από τις 14.30 έως και τις 15.00

Ο συμπατριώτης μας Διδάκτωρ Μηχανολόγος-Μηχανικός Κύριος Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης στην προσπάθειά του να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία για τα προβλήματα και την προστασία του Περιβάλλοντος , ξεκινά μία σειρά Εκπομπών από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στα FM 89,5 με τίτλο:
« Ως εμεγαλύνθη τα έργα Σου, Κύριε πάντα εν Σοφία εποίησας.
Το Περιβάλλον. Ρύπανση και Προστασία »
Η Εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή από τις 14.30 έως και τις 15.00

Η σειρά των Εκπομπών θα ξεκινήσει την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στις 14.30

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/5/16 13:10

    Ρηνούλα, συγγενής σου ο κύριος;

    Πολύ διαβολική η στιγμή για να είναι σύμπτωση, μη μου πεις;

    Θα πει και για την βιομάζα; Να το παρακολουθήσουμε; Συ έχεις άποψη; Θα την εκφράσεις δημόσια;

    Κι όταν λέμε δημόσια, εννοούμαι δημόσια όχι στα συμβούλια που είμαστε εμείς κι εμείς! ΚΑΠΙΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/5/16 13:59

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΑΑΧΕΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΟΓΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΤΙΣ 430 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΕΡΩΤΗΜΑ : Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ Κο ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/16 23:27

      Από τη στιγμή που από την ίδια τη μελέτη του επιχειρηματία προκύπτει περιβαλλοντική επιβάρυνση για το νησί, η κυρία Δήμαρχος δεν έχει ανάγκη να ρωτήσει κανέναν και ΜΠΡΑΒΟ της που αγνόησε τόσο την εισήγηση της υπηρεσίας του Δήμου όσο και του PERIVOS που απρόσμενα ήταν θετικός στην εγκατάσταση.
      Και μη μου πείτε ότι χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να καταλάβει τι επιπτώσεις θα έχει στο περιβάλλον η εκπομπή 8.500 κυβικών μέτρων καυσαερίων που θα βγαίνουν κάθε ώρα από την καμινάδα. Ζήτω που καήκαμε !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/5/16 08:09

      Μπράβο ΜιχαλοΜηνάκο Ανώνυμος22/5/16 23:27
      Γατόνι η Δήμαρχος, να την δω αύριο στο δημ συμβούλιο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/5/16 11:02

      Γιατί, δεν την είδες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης των πολιτών;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/5/16 20:32

      ΠΟΣΟΥΣ ΡΕ Μ...ΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ;;;ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/5/16 14:46

    Σιγά μη δε ξέρει ο Μηνάκος όλα τα ξέρεις δεν χρειάζεται να ρωτήσει επιστήμονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/5/16 00:49

    Το “Υπερταμείο” ξεπουλήματος της Ελλάδας
    Η δημιουργία του «υπερταμείου» αποφασίσθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης στις 13/07/2015.
    Ο λόγος της δημιουργίας του είναι η αποπληρωμή του χρέους, τα περιουσιακά στοιχεία του θα αποτελούν ένα είδος εγγύησης για το νέο μνημόνιο της Αριστεράς. Είναι ένα μαξιλαράκι εγγύησης για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών.
    Όλα για τις τράπεζες και φόροι-φόροι-φόροι για τον Ελληνικό λαό! Το γενικό ξεπούλημα συνεχίζεται, η Αριστερά έβαλε την ταμπέλα «πωλείται», η συνέχεια της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της ΝΔ.
    Από το 2010 ο Γιούνκερ ζήταγε τη δημιουργία του «Υπερταμείου» με ανατολικογερμανικό μοντέλο THEUHAND. Η φιλελεύθερη ΝΔ δημιούργησε το καπιταλιστικό ΤΑΙΠΕΔ και έρχεται τώρα ο αριστερός (;) ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργεί ψυχροπολεμικά ανατολικογερμανικά μοντέλα ξεπουλήματος.
    Αλλά οι αριστεροί με δεξιές τσέπες δεν μπορούν να κρύψουν την καπιταλιστική και αντεθνική τους φύση. Το «Υπερταμείο» θα είναι σε σχήμα HOLDING COMPANY, δηλαδή εταιρεία συμμετόχων με 5μελές διοικητικό συμβούλιο, όπου τα μέλη θα τα ορίζουν οι δανειστές, με 2 από τα 5 μέλη να είναι ξένοι. Από τον Μάρτιο ακούγεται για τη θέση του προέδρου το όνομα του Ολλανδού, εκλεκτού του ΔΝΤ, Μπομπ Τραα. Η Αριστερά είχε δεχθεί το σχήμα του Δ.Σ. του «Υπερταμείου» από τις 12/12/2015. Οπότε, ας αφήσουν τα δάκρυα και το «δεν ξέραμε», από το 2015 είχαν αποφασιστεί όλα με την υπογραφή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ.
    Η Αριστερή μνημονιακή Α.Ε. ξεπουλάει 100.000 ακίνητα του Δημοσίου, λιμάνια, αεροδρόμια, ενέργεια, κτηματολόγιο Α.Ε., σιδηροδρομικά δίκτυα, ΟΑΣΑ, μεταφορικά δίκτυα, τηλεπικοινωνίες, μετοχικά πακέτα ΔΕΚΟ, Αττικό Μετρό, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και τα δικαιώματα υδρογονανθράκων. Το ξεπούλημα της Αριστεράς συνεχίζεται, τα αφεντικά τους τα θέλουν όλα.
    Το «Υπερταμείο» προβαίνει στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, αποτελεί πολιτική «Μπανανίας», αποτελεί εθνική προδοσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/5/16 00:49

    ΣΦΟΔΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ Μίκης Θεοδωράκης: «Ένα αριστεροδεξιό μόρφωμα συνειδητά καταστρέφει τη χώρα»
    Κεραυνούς εξαπολύει κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα ο Μίκης Θεοδωράκης με μια επιστολή-καταπέλτη που δημοσιεύει στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε εκφράσει τη λύπη του για τον σημερινό πρωθυπουργό δηλώνοντας ότι «με ξεγέλασε», στο κείμενό του κάνει λόγο για «ένα αριστεροδεξιό πολιτικό μόρφωμα συντριπτικής εκλογικής και λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο υπακούοντας στις εντολές των ξένων καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας» τονίζοντας ότι όσα κάνει τα κάνει «αδίστακτα, άβουλα, υπεροπτικά και χωρίς ντροπή και έχοντας -όπως φαίνεται- συνείδηση, δηλαδή γνωρίζοντας απολύτως το κακό που προκαλεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/5/16 00:54

    Ο Νίκος Ξανθόπουλος με μία ανάρτηση του στο facebook ξέσπασε για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Ο μεγάλος ηθοποιός είναι εξοργισμένος με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται στη Βουλή. Ο ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

    «Χτίζεται το μέλλον της χώρας, ερήμην μας. Γιατί το πολιτικό προσωπικό δεν έχει ιδέα από χτίσιμο, μόνο από γκρεμίσματα ξέρει, για ποιά σχέδια να μιλήσει; Δεν είναι ούτε καν εργολάβος. Απλά επιστάτης είναι για να πάει στρωτά η εφαρμογή του σχεδίου που ξεπουλά τη χώρα. Ενός σχεδίου που εκπόνησαν τα κραταιά διεθνή αφεντικά, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί η χώρα και να εξανεμιστεί το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας..Άξιος ο παχυλός μισθός σας…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.