Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Μαΐ 2016

PERIVOS. 5 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Πεζοπορία στο Λαμπρανό. Σας περιμένουμε.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος:
Πεζοπορία στο Λαμπρανό
O Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 διοργανώνει πεζοπορία στο Δάσος Κανακίων με προορισμό το Λαμπρανό.
Η πεζοπορία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10.00 πμ από το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, όπου θα μπορεί κάποιος να αφήσει και το αυτοκίνητό του, και να καταλήξει μέσα από μονοπάτια στην παραλία του Λαμπρανού. Θα υπάρχει χρόνος και για μια γρήγορη βουτιά ή ένα πρόχειρο κολατσιό και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε κατά τη 13.00 στο ίδιο ακριβώς σημείο (μοναστήρι). Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας, κατηφορική προς την παραλία και ανηφορική κατά την επιστροφή.
Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας με τη σειρά πεζοποριών που κατά καιρούς διοργανώνει επιδιώκει τη γνωριμία του κόσμου με τα υπέροχα μονοπάτια του δάσους των Κανακίων και του μοναδικού Αττικού τοπίου στο Λαμπρανό. Ευελπιστεί μάλιστα ότι θα βρεθεί τρόπος να σηματοδοτηθούν μόνιμα και να χαρτογραφηθούν τα μονοπάτια του νησιού και θα αναδειχθούν οι ομορφιές της Σαλαμίνας.

Σας περιμένουμε κοντά μας!

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/5/16 19:35

    Να ένα ωραίο μέρος να στηθεί η εγκατάσταση ηλεκτρογεννήτριας με καύση βιομάζας, μιας και τάσσεται υπέρ ο ΠΕΡΙΒΟΣ. Έτσι με τέτοι δάσος θα απορροφάται και το διοξείδιο του άνθρακα που είπε κι ο Πρόεδρος. Για να δούμε τότε, θα ξαναζυγώνανε πάλι εκεί για περίπατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/16 23:57

      Όταν με το καλό έρθει το εργοστάσιο που θέλει ο Ακύλας θα κάνουμε καινούρια πνευμόνια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/16 23:06

    Εκεί υπάρχει και ένα παράνομο ιχθυοτροφείο που μολύνει τη θάλασσα, το βλέπει ο περιβος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/5/16 12:08

    Καλημέρα.Κυρία Καίτη στα ''Κεντρίσματα ''Λέτε Συμφωνώ με τον Δημοτικό. Σύμβουλο κ. Βλάχο ότι οι παραλίες ανήκουν σε όλους τους κατοίκους και δεν υπάρχουν πολίτες Α' καιΒ' κατηγορίας. σωστά. Πάμε ποιο κάτω λέτε: Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί οι σύμβουλοι του Αιαντείου δεν θέλουν να παραχωρηθεί η παραλία ..στο Αίας Κλαμπ.
    Ταπεινή μου γνώμη όταν η Πρόεδρος της κοινότητας το ανακοίνωσε, και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάνος Δερτούζος τοποθετήθηκε ,δεν είχε κανείς την ευαισθησία να ρωτήσει ΓΙΑΤΙ;;;ίσως να συμφωνούσαν λέω εγώ ίσως? συμφωνούσαν και αυτοί στήν απόφαση της Κοινότητας .Αλήθεια εσείς πριν γράψετε αυτό το άρθρο μπήκατε στον κόπο να ρωτήσετε την Κοινότητα;;Και ο κύριος που είχε καρφωθεί όπως λέτε δεν ήταν ένας απλός πολίτης Ηταν ο συγκεκριμένος ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και ήθελε να μιλήσει να δικαιολογήσει την αρνητική του ψήφο αφού δεν είχε ευαισθητοποιηθεί η Πρόεδρος του να τους καλύψει αφού εκείνη ψήφισε θετικά ,και κατά την άποψη της ψήφισε και την δική της απόφαση.Ε! τα παίρνεις η δεν τα παίρνεις,όχι ότι συμφωνώ με την λέξη που ειπώθηκε αλλά τον δικαιολογώ διότι και εγώ είμαι μια από τα ίδια όταν έχω δίκιο βγαίνω από τα ρούχα μου.Τι συνέπεια έχει αυτό;; να έχουμε δίκιο,και να το χάνουμε διότι στέκονται στην συγκεκριμένη κουβέντα και δεν δίνουν σημασία στην ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Εαν κάποιος λοιπόν είχε φιλοτιμηθεί να ρωτήσει ίσως να μη χρειαζόταν να έχετε απορία. Στην απο κάτω παράγραφο αναφέρεται:Καλά να πάθουμε...αφού τους ψηφίζουμε αυτοί μας αξίζουν...! συμφωνώ,όχι για τον συγκεκριμένο κύριο ,διότι ήθελε να δικαιολογήσει την αρνητική του ψήφο.Αλλά Γενικά ?? και Αόριστα??Ταπεινή μου γνώμη να ενημερωθείτε για να σας φύγει και η απορία και να επανορθώσετε στα επόμενα Κεντρίσματα .Όπως πολύ καλά έκανε και κάποια άλλη κυρία συνάδελφος σε άλλη περίπτωση.και Μπράβο της.
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/16 18:22

      Γεγονός είναι ότι και στο Δημοτικό και στο Κοινοτικό Συμβούλιο, οι περισσότεροι ψηφίζουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς να ξέρουν γιατί κι αν είναι νόμιμο εκείνο που ψηφίζουν. Άλλοι είναι άσχετοι κι άλλοι κοιτάνε το προσωπικό όφελος.
      Εδώ η Πρόεδρος έπραξε ότι λέει ο νόμος και τίποτα παραπάνω. Τα είπε και η ίδια σε δημοσίευση της. Η ψήφος είναι προσωπική και όχι συλλογική. Το τι ψήφισαν και ποιοί στο κοινοτικό συμβούλιο αναγράφεται στην απόφαση η οποία στάλθηκε στο ΔΣ και έγινε γνωστή σε όλους. Το τι ήθελε και τι δεν ήθελε ο ΓΑΜΑΟ λίγο ενδιαφέρει τόσο εμάς όσο και το ΔΣ. Όπως έπραξε αυτός, έπραξαν και οι Δημ Σύμβουλοι. Το θέμα όμως είναι άλλο και έχει να κάνει με την αήθη συμπεριφορά του που επιτέθηκε στην Μπούνταλη όταν αυτή είπε ΝΑΙ. Δηλαδή τι ήθελε να ψηφίσει ΟΧΙ τη στιγμή που είχε ψηφίσει ΝΑΙ στο κοιν συμβούλιο; Και ποιός του είπε αυτουνού ότι μπορεί να βρίζει και να χειρονομεί επειδή δεν του άρεσε το ΝΑΙ της Προέδρου ή μήπως νομίζει ότι η Πρόεδρος είναι φερέφωνό τους; Άντε ρε να μαζέψεις κανένα κολοκύθι να το πουλήσεις στη λαϊκή κι άσε μας ήσυχο.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/5/16 13:38

    H κα Καίτη που θέλει να βγάζει και εφημερίδα προτού γράφει να ρωτάει. Να έρθει λοιπόν στο Αίας και να ρωτήσει εμας τους κατοίκους εάν θέλουμε η παραλία να δοθεί. Ποια παραλία κυρά μου; Έχεις έρθει να δεις; 50 μέτρα παραλία είναι . Τι ο κάβουρας τι το ζουμί του. Έρχεται και η ξύπνια η Παυλίδενα που μας έγινε Πρόεδρος και ψηφίζει ΝΑΙ χωρίς να λογαριάζει ούτε εμάς τους κατοίκους ούτε τη γνώμη της Δημοτικής Κοινότητας. Ποια είναι τέλος πάντων; Νωρίς δεν καβάλησε το καλάμι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/5/16 18:27

      Του χρόνου θα κάνω αίτηση στο Δήμο να δοθεί και η παραλία της σκυτάλης που την κάνανε ιδιωτική με 2 θρόνους στον αιγιαλό για να λιάζεται και να αναπαύεται η αυτού Εξοχότητα Μαρία Δημητριάδου, η γνωστή Μαρία Λουκά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/5/16 00:33

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΚΥΤΑΛΗΣ;ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΟ ΘΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ '' Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο '' ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΛΑΧΝΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ ΜΕΡΑ ,ΝΥΚΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΡΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΛΑΙΤ .ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΜΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ.ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/5/16 14:02

    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Η ΠΑΥΛΙΔΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ;ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ.
    ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ,ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑ Η ΓΙΑ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ .Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ ,ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΕΙΘΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/5/16 16:43

    ΑΚΥΛΑ ΕΙΣΑΤΕ ΣΑΠΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/5/16 17:05

    ΚΑΛΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΦΕΣΟΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΣ ....ΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΙΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΙΑΣΤΕΙ Ο Κ....ΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥ ΡΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΦΕΣΑΤΖΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/5/16 10:46

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;

    ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΖ . ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΦΕ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙ ΕΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ,ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ;;Η ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΥΡΛΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΧΙ ---75% ΚΑΙ 50% ΑΛΛΑ +++++75%ΚΑΙ 50% ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ (ΑΝΟΧΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ.ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ .ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ.ΕΛΕΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΤΥΠΙΚΟΣ;;ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΕΛΕΟΣ



    1. Την απευθείας παραχώρηση της απλής χρήσης του αιγιαλού, χωρίς δημοπρασία, σ'
    αυτούς που έχουν γειτονικές με αυτόν ιδιοκτησίες, στις οποίες είναι εγκατεστημένες
    επιχειρήσεις όπως καταστήματα, κέντρα αναψυχής κ.λ.π. Η παραχώρηση γίνεται για το έτος
    2016 με διάρκεια μίσθωσης μέχρι τις 31-12-2016 ο δε παραχωρούμενος για απλή χρήση
    κοινόχρηστος χώρος του αιγιαλού και παραλίας καθορίζεται αποκλειστικά στον έμπροσθεν
    της ιδιοκτησίας της επιχείρησης κοινόχρηστο χώρο (έμπροσθεν χώρος νοείται ο χώρος που
    ορίζεται από τις δύο νοητές παράλληλες γραμμές που εκκινούν από τις πλάγιες πλευρές της
    επιχείρησης και καταλήγουν στην ακτή).
    Η παραχώρηση γίνεται με τρόπο ώστε κατά μήκος της ακτής αυτή να μην υπερβαίνει
    το 75% της πρόσοψης, η δε συνολικά παραχωρούμενη έκταση να μην υπερβαίνει το 50%
    του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται μπροστά στην επιχείρηση.
    Μεταξύ των ομπρελών και ανακλίντρων που αναπτύσσονται στον χώρο πρέπει να
    υπάρχουν οριζόντιοι διάδρομοι πλάτους τουλάχιστον δύο (2) μέτρων για την ελεύθερη
    κίνηση των λουομένων , όπως επίσης στην πλευρά της θάλασσας πρέπει να υπάρχει
    ελεύθερος διάδρομος πλάτους τουλάχιστον πέντε (5) μέτρων και συγκεκριμένα με τον
    τρόπο που περιγράφεται παρακάτω για κάθε μία από τις επιχειρήσεις οι οποίοι έχουν
    αιτηθεί έως και σήμερα:

    Β) Παραλία ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟ μπροστά από τα καταστήματα των:
    1.Εταιρεία Μαλτέζος Τηλέμαχος & ΣΙΑ Ο.Ε(Λ.Αιαντείου 100) 137,98 m²
    2. Εταιρεία Δ.ΦΟΥΡΙΚΗΣ & Δ.ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε 200,00 m²
    3. Εταιρεία Μαλτέζος Τηλέμαχος & ΣΙΑ Ο.Ε(Λ. Αιαντείου 98) 130 m²

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/5/16 17:10

    Άσε τον θείο και πιάσε τα "καθαρά" χέρια τρομάρα σας, αυτός έχασε τις εκλογές και τις έχασε από κάτι λαμόγια που τον φωνάζανε ”κλέφτη” και ο κόσμος το φαγε αμάσητο ΜιχαλοΜηνάκο.

    Για να δούμε τώρα τα "καθαρά" χέρια… πόσο καθαρά είναι τελικά;

    Βγάζουν τις υποχρεώσεις του Σοφρά με νυχτόβια πρόσληψη της θυγατέρας αυτού, δε λέω εξαιρετικό παιδί ίσως το καλύτερο, η διαδικασία όμως; Καθαρά χέρια; Ας γελάσουμε για να μην κλάψουμε.

    Θυμάσαι τότε "καθαρά" χέρια που σκούζατε ομαδικά για τις απευθείας αναθέσεις του ”κλέφτη” όπως τον αποκαλούσατε;

    Δες τε τώρα τα "καθαρά" χέρια και απολαύστε τα:
    • ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΔΑ: ΨΦ4ΤΩ1Ε-1ΞΩ Ημ/νια: 30/05/2016 15:04:23 και φυσικά απ’ ευθείας ανάθεση, προϋπολογισμού 14.760€ στην ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

    • AΠΟΚΟΜΙΔΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΕΛΑΚΙΩΝ ΑΔΑ: ΩΟΘ6Ω1Ε-9ΧΧ Ημ/νια: 30/05/2016 14:48:29 και φυσικά απ’ ευθείας ανάθεση, προϋπολογισμού 14.760€ στην ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

    Είναι αυτό φαγητό για κερατά που λέει και το ανέκδοτό; Είναι αυτή ανάθεση για ”καθαρά” χέρια ή μήπως είναι κατάτμηση δαπάνης για τον αρμόδιο εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.