Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιουν 2016

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΙΑΝΤΟΣ 2016» Για σκάφη τύπου OPTIMIST και BUG

Ο Ναυτικός όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου στον κόλπο της Σαλαμίνας, στα πλαίσια του προγράμματος αγώνων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, τον ετήσιο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Αίαντος 2016». Έγιναν και οι έξι προγραμματισμένες ιστιοδρομίες του διημέρου και του αγώνα, ανά τρείς το Σάββατο και την Κυριακή. 
Συμμετείχαν ο «ΟΣΦΠ», ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου (ΝΟΠΦ), ο Ναυτικός Όμιλος Αρτέμιδος – Σπάτων (ΝΟΑΣ), ο Ναυτικός Όμιλος Αλεποχωρίου (ΝΟΑΛ) ο Ναυτικός Όμιλος Ελευσίνας (ΝΟΕΛ), ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Δήμου Πράματος (ΣΕΑΝΑΔΠ) ο ΝΟΒΣ και ο Ναυτικός Όμιλος Σεληνίων (ΝΟΣΕΛ) για πρώτη φορά σε αγώνες ιστιοπλοΐας με πολυπληθείς ομάδες αθλητών.
Αρμένιζαν με έντονο συναγωνισμό 41 σκάφη τύπου OPTIMIST και BUG σε μια όμορφη εικόνα του κόλπου της Σαλαμίνας. Πρώτη Πανελλήνια διοργάνωση Διασυλλογικού αγώνα και για την κατηγορία BUG, μία καλή δοκιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUG 2016 που θα διεξαχθεί στην Σαλαμίνα 3 - 5 Ιουλίου. 
Πολυνίκης αναδείχθηκε ο ΝΟΒΣ, οι αθλητές του οποίου κατέκτησαν τρεις Πρώτες νίκες με τους Πάνο Γαβριελάτο στην κατηγορία των optimist παίδων, την Βάλια Συρίγου στην κατηγορία των optimist κορασίδων και τον Ιωάννη Παπαδόπουλο στην κατηγορία των BUG, δύο δεύτερες νίκες με τους Δημήτρη Παπαδημητρίου στην κατηγορία των optimist αγοριών και την Βασιλική Αποστόλου στην κατηγορία των BUG και δύο Τρίτες νίκες με τον Γιώργο Κυρτάτο – Βαρίνο στην κατηγορία των BUG και τον Βαγγέλη Κυρτάτο – Βαρίνο στην κατηγορία των optimist αγοριών.                    
Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία είναι:
ΒUG
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Ιωάννης Παπαδόπουλος
ΝΟΒΣ
2
Βασιλική Αποστόλου
ΝΟΒΣ
3
Γιώργος Κυρτάτος – Βαρίνος
ΝΟΒΣ
   
OPTIMIST ΠΑΙΔΩΝ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Πάνος Γαβριελάτος 
ΝΟΒΣ
2
Γρηγόρης Σταθόπουλος
ΝΟΑΣ
3
Γαρύφαλλος Ρουζίνος
ΝΟΠΦ

OPTIMIST ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Βάλια Συρίγου
ΝΟΒΣ
2
Ιωάννα Μπαλαφατάκη
ΣΕΑΝΑΔΠ
3
Δάφνη Βαλιάδου
ΝΟΠΦ

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΩΝ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Λάμπρος Γαρμπής
ΝΟΑΣ
2
Δημήτρης Παπαδημητρίου
ΝΟΒΣ
3
Βαγγέλης Κυρτάτος – Βαρίνος
ΝΟΒΣ

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
A/A
ΑΘΛΗΤΗΣ
Ν. ΟΜΙΛΟΣ
1
Βασιλική Τσιατσιώτη
ΝΟΑΣ
2
Νικολέτα Διακάκη
ΣΕΑΝΑΔΠ
3
Πολυτίμη Διακάκη
ΣΕΑΝΑΔΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.