Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Ιουν 2016

Παράταση πρόσκλησης οχημάτων σε ΚΤΕΟ μέχρι τέλος του 2016

Η ασφάλεια των πολιτών και των οχημάτων αποτελεί πρωταρχικό και αδιαπραγμάτευτο μέλημα της Περιφέρειας.
Σε καιρούς οικονομικά δύσκολους, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της Π.Ε. Νήσων Αττικής και παρά τις καταβληθείσες άκαρπες προσπάθειες για εξασφάλιση δημόσιου κινητού ΚΤΕΟ, με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Χατζηπέρου Παναγιώτη υπογράφηκε από τη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ 6ΓΑΧΟΡ1Κ -310 η απόφαση για παράταση πρόσκλησης οχημάτων για ΚΤΕΟ.

Μέχρι να επιλυθεί οριστικά η εξασφάλιση της μόνιμης λειτουργίας Κινητών Μονάδων ΚΤΕΟ, η εξάμηνη παράταση προσκλήσεως αποτελεί ανάσα ανακούφισης για τους κατοίκους των νησιών του Αργοσαρωνικού, οι οποίοι, σε διαφορετική περίπτωση, θα εκκαλούντο να επιβαρυνθούν με την δαπάνη μετάβασης και τη δυσκολία από την ακτοπλοϊκή σύνδεση, προκειμένου να εφοδιασθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά καλής και ασφαλούς λειτουργίας των οχημάτων τους .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων δήλωσε πως η προσπάθεια συνεχίζεται και ελπίζει ότι μέσα στο 6μηνο θα έχει υπάρξει λύση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.