Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Ιουν 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια τους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στο οποίο προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην 9χρονη κόρη μου, που εισήχθη εσπευσμένα με αλλεργικό σοκ από τσίμπημα θαλάσσιας ανεμώνης την Δευτέρα 20/6/2016 και ώρα 20.30.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον εφημερεύοντα Ιατρό και τη νοσοκόμα που ΑΜΕΣΑ έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί μου και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς οι παρενέργειες από το τσίμπημα της θαλάσσιας ανεμώνης είναι απρόβλεπτες αφού το δηλητήριο της είναι τοξικό για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Στέλνω αυτή την επιστολή υπενθυμίζοντας στους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που έχει σώσει πολλές ζωές και έχει ανακουφίσει ακόμη περισσότερες με την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του.
Δυστυχώς όμως τα προβλήματα του ΕΣΥ που βιώνουμε έχουν την σφραγίδα της εγκατάλειψης και στη Σαλαμίνα, αφού από την παραμονή μου στο χώρο του κέντρου υγείας διαπίστωσα ότι το προσωπικό του εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες και με πενιχρά μέσα ενώ σώζει καθημερινά πολλές ανθρώπινες ζωές!
Οφείλω να τους ευχαριστήσω όλους!
Σας ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.