Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Ιουν 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ Συγκλόνισε ο Κρις Σπύρου το ακροατήριο στο Ε.Β.Ε.Π.

Περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν μέσα σε καύσωνα και μάλιστα Παρασκευή που ο κόσμος έφευγε για τριήμερο, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά για να ακούσουν τον π. Γερουσιαστή Κρις Σπύρου στην ομιλία του για την ‘’Βεβήλωση ενός ιερού χώρου- Αγία Σόφια’’.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά, χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της ένωσης, Δημήτρης Μουζακίτης ενώ τον Κρις Σπύρου προσφώνησε ο π. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά & Κορυδαλλού & μέλος της διεθνής κοινότητας για την Αγία Σόφια, Βασίλης Βουγιουκλάκης. Την έναρξη έκανε η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, ενώ η εξάχρονη Μαριτίνα Μουζακίτου- Γιοργουλόγιαννη, τραγούδησε τον εθνικό ύμνο.

Παραβρεθήκαν: ο Αντιεισαγγελέας Αριού Πάγου και Συγγραφέας κ. Νικόλαος Τσέγγας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά & Κορυδαλλού, Ηλίας Κατσαφάδος και Γιάννης Διάκος, η ελληνοαμερικανικά Ζωγράφος κ. Άννα Μπούρλα, οι πολιτευτές τον ΑΝ.ΕΛ, Γιώργος Βαγιάκης και Πέτρος Μαύρεας, του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κατσαφάδος, ο επίτιμος πρόεδρος του Δ.Σ.Π. κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, ο π. Αντιδήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Σπυράκος, ο Ηθοποιός Δημήτρης Πετρόπουλο, ο Σκηνογράφος Χάρης Σεπέτζης, εκδότες και δημοσιογράφοι και πόλοι άλλοι.
Μηνύματα έστειλαν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μοράλης, ο Μητροπολίτης Πειραιά και Σαλαμίνας, κ. Γερόντιος , η Εντεταλμένη πρόεδρος πολιτισμού Πειραιά, Ειρήνη Νταϊφά, ο Πανκερκυραϊκός Νέας Υόρκης, Ο σύλλογος Κερκυραίων Λάρισας και πόλοι άλλοι φορείς.
Μέτα την εκδήλωση ακλούθησε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά, ενώ 135 άτομα που παρακολούθησαν την εκδήλωση έγιναν μέλη στην παγκοσμία κοινότητα Αγίας Σόφιας.
Το γραφείο τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.