Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Ιουν 2016

Πέθανε η τραγουδίστρια Ελίζα Μαρέλλι το αηδόνι του ελαφρού τραγουδιού

Η ιέρεια του ελαφρού τραγουδιού, κορυφαία εκπρόσωπος του είδους, Ελίζα Μαρέλλι έφυγε χθες από τη ζωή, στα 77 της χρόνια, μετά από σύντομη νοσηλεία στο Ναυτικό Νοσοκομείο. Τον τελευταίο καιρό η υγεία της ήταν βεβαρυμμένη.
Ωστόσο, ως την ύστατη ώρα πάλευε μέσα από το Σύλλογο Φίλων Ελληνικού Τραγουδιού που είχαν ιδρύσει το 2004 για την διάδοση και διάσωση του είδους. Ο Σύλλογος κυκλοφορούσε κάθε χρόνο ένα λεύκωμα. Η τελευταία φετινή του έκδοση του 2016 που ήταν αφιερωμένη στην Ελίζα Μαρέλλι τη ζωή της και την μεγάλη προσφορά της στο ελαφρό τραγούδι, έμελλε να είναι η τελευταία για εκείνη.
«Δίνω το δικό μου αγώνα για να διατηρηθεί ζωντανό αυτό το όμορφο είδος τραγουδιού συστήνοντας το στους νεότερους μέσα από το έργο του Συλλόγου. 
Η συμβολή αυτών των μελωδιών στην ελληνική μουσική ήταν καθοριστική… Δεν είναι τυχαίο ότι σύγχρονοι καλλιτέχνες όλο και πιο συχνά προσθέτουν τραγούδια εκείνης της εποχής στο ρεπερτόριο τους, αφού διαπιστώνουν τη διαχρονική αξία και την απήχηση που έχουν στο κοινό. Το ελαφρό τραγούδι είναι οι ρίζες και το στέρεο έδαφος στο οποίο πατάει με ασφάλεια και προχωράει με σταθερά βήματα το ελληνικό τραγούδι προς το μέλλον», είχε δηλώσει με αφορμή την έκδοση η Ελίζα Μαρέλλι.
Η συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

και γι’ αυτούς που θα θελαν να ακούσουν ποια ήταν ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/6/16 14:44

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΣΑΚΩΜΟΙ,ΒΡΙΣΙΕΣ,ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/16 18:31



    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ

    ΡΟΥΛΑ ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/16 18:40

    Ο ΠΡΟΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΕΙΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙ ΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙ ΞΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΛΑΙ ΚΕΣ. ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/16 18:56

      κυρια ναννου σασ ακουω σε ενα ΒΙΝΤΕΑΚΙ


      ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΝΑΝΝΟΥ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/16 18:59

    Τη μη προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος ως «ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» της εταιρείας ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε .

    Οι Δημ. Σ/λοι κ.κ. Μπινιάρη Ειρήνη, Φασουλής Βασίλιος, Μαριδάκης Κωνσταντίνος, Λένης Ιωάννης, Δραγομάνοβιτς Γεράσιμος, Γκλίστης Προκόπιος δήλώσαν παρών. 0
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ;;;ΙΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥ 6ΚΑΙΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/16 20:06

    ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ .ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ??
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ.ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ .ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ . ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑΣΙΜΑ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΆ ΞΑΝΑΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΗΔΗ ΚΟΜΜΕΝΑ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ,ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.