Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουν 2016

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας BUG 2016 Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ),  διοργανώνει από την Κυριακή 3 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου στον κόλπο της Σαλαμίνας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, και την συμπαράσταση του Δήμου Σαλαμίνος και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνος, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας BUG  Παίδων –Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων 2016.
Οι ιστιοδρομίες θα διεξάγονται από την Κυριακή 3 μέχρι την Τρίτη 5 Ιουλίου από ώρα 11:00.
Την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20:30 το βράδυ κατά την Τελετή Έναρξης των Αγώνων στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι της Σαλαμίνας, η Φιλαρμονική του Δήμου Σαλαμίνος θα παρουσιάσει Μουσικό Πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων (Παράρτημα Σαλαμίνος).
Την Τρίτη 5 Ιουλίου μετά το τέλος των ιστιοδρομιών στις 18:00 θα γίνει απονομή επάθλων στους νικητές στις Εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι της Σαλαμίνας.


56 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/16 09:44

    ειμαστε ο μονοσ ΔΗΜΟΣ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ τουσ 325 ΧΩΡΑΣ


    Η ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΑΣ

    Ε ΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/16 10:29

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ , ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΑΚΑΣ .ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/16 12:33

      Καλά παππού μη φας σου χουμε γλαρόσουπα, περήμενε τον Νοέμβρη όπως κι εσύ λες και θα γελάσουμε όλοι μαζί
      Και που σαι παππού, δώρο την κουβερτούλα απο μένανε για να με θυμάσαι, σου ρχεται ετοιμάσου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/16 13:17

      Βρε Micelάκο μου τι έπαθες αγορίνα μου; Εντάξει, είπαμε έσφιξαν οι ζεστές για τα καλά, αλλά πολύ ζόρι τραβάς βρε παιδί μου.
      Κουλάρησε. Τρία χρόνια (δυστυχώς για την Σαλαμίνα, ευτυχώς για σας) έχετε ακόμα. Αλλά θα μου πεις το βλέπετε καθημερινά και στην Κούλουρη και στην περιφέρεια ότι ο κόσμος αναζητά τον Τσάβες από τώρα. Βλέπετε ότι όποτε και να γίνουν εκλογές θα σας πάρει παραμάζωμα.
      όμως Micelάκο μου δεν σου φταίει ο Τσάβες. Η μανούλα κι ο πατερούλης σου φταίνε που τον δικαίωσαν πολύ γρήγορα.
      Κι όσο συνεχίζεται την λάσπη και την κιτρινίλα τόσο τον δικαιώνετε και όλο και τόσο πιο πολύ τον αναζητάμε.
      Για αυτό Micelάκο μου πάρτε το αλλιώς.
      Παλαιότερα στο έχω ξαναγράψει αυτό.
      Αλλά εσείς ..... το βιολί βιολάκι.
      Αλλά θα μου πεις δεν έχετε και άλλο τρόπο να τον αντιμετωπίσετε.
      Μόνο με λάσπη και συκοφαντία.
      Γιατί, όπως λέει και το άσμα ... ποιος να συγκριθεί μαζί του;
      Η μανούλα ή ο πατερούλης;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/16 13:52

      ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΄΄ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ΄΄.ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ME AYTO TΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ο ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ (ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ) ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/6/16 14:15

      Καλά ρε λεβεντόπαιδο .... είσαι μέγας πολιτικός αναλυτής.
      Με 44% την πρώτη Κυριακή και 47 την δεύτερη τον θεωρείς αποδοκιμασμένο από τον λαό;
      Εύχομαι να τα καταφέρεις και να είσαι υποψήφιος στις επόμενες και να ξεπεράσεις το 3%. Σαν Σύμβουλος έστω και στην αντιπολίτευση θα έχεις να μάθεις πολλά από τον Τσάβες

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/6/16 14:41

      Για να το διευκρινίσουμε ... θέλεις ποσοστό 3% αν είσαι επικεφαλής για να βγεις σύμβουλος. Αν δεν είσαι επικεφαλής θέλεις 10% σαν συνδυασμός και να είσαι ο πρώτος σε σταυρούς.
      Εδώ σκουραίνουν πολύ τα πράγματα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/6/16 23:35

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 14.15 : MOY ΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ (ΠΟΙΑ) ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;KAI ΔΕΥΤΕΡΟ : TI ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/6/16 06:52

      Για να μιλάς έτσι μάλλον δεν είσαι από την ομάδα των νέων που θα κατέβουν (και επιβάλλεται) στις εκλογές το 2019.
      Είσαι ένας από τους τωρινούς αχυράνθρωπους της Δημαρχίνας.
      Ρε μπας και είσαι αυτός που στα συμβούλια .... σκύβει και προσκυνάει και στο παρασκήνιο ετοιμάζεται για την ..... κάθοδο με την στήριξη του Λαλάκη; Για αυτό ρε μάγκα λες ότι ο κόσμος κράζει τους τρεις τελευταίους δημάρχους; Ξέχασες το 2010 τι ποσοστό πήρε ο Λαλάκης;
      Όπως και να έχει εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία και μη ξεχάσεις να βάλεις έμβλημα του συνδυασμού σου την ροζ φουστίτσα που σου φόρεσε η Πολύζου και συ την ψήφισες για Πρόεδρο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/16 10:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/16 11:22

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΕ ΟΤΙ ΤΑ 350 ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ Η Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.Η ΚΑΤΑΡΑ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο.Κ ΣΤΙΣ ΥΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/16 17:53

      ρε ξεφτιλα σου πειρανε ποτε ετσι στο πιτσ φιτιλι τον μισο ΜΙΣΘΟ? ΞΕΦΤΙΛΑ Ω ΞΕΦΤΙΛΑ, ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΖΩΝΗ Η ΚΡΑΝΟΣ? ΑΛΛΑ ΘΑΣΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/16 11:23

    εντολή έχουν πάρει οι μπάτσοι απο την δήμαρχο για να έχει έσοδα ο δήμος άστα φιλαράκι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/16 12:26

      Καλά κάνουν ακόμη και εντολή να έχουν πάρει ,που δεν το νομίζω.Δηλαδή όταν κάποιος κάνει την δουλειά του σωστά πρέπει να είναι εντεταλμένος. Εαν δεν είχαμε και τον φόβο της τροχαίας αγαπητέ φίλε θα θρηνούσαμε κάθε μέρα πολλά άτομα.Από το πιοτό.από την ζώνη.από το'' ΚΙΝΗΤΟ''από το τρέξιμο,από τον έλεγχο για τις άδειες ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ που τρέμουν και οδηγούν γιατί μερικοί τους ανανεώνουν τα διπλώματα ΑΠΟ -ΑΠΟ Εσένα κύριε η κυρία εάν ο γυιός σου ήταν ''ΜΠΆΤΣΟΣ''όπως τους αποκαλείς, θα ήθελες να στον φωνάζουν Κολόμπατσο ,Μουν........,να στον καταριούνται επειδή απλά κάνει καλά την δουλειά του;
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/6/16 12:52

      Και ένα ανένδοτο: Και λέω του παλικαριού από την τροχαία:εμένα όταν σου μιλάω δεν θα με γράφεις...Και με έγραψε ο πούστης!
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/16 18:04

      αν ηταν κολομπατσος και επερνε τα λεφτα του κοσμακη απο την τσεπη του και σε εποχες δυσκολες σαν και αυτες που περναμε σημερα καλα θα του το λεγανε και ας ηταν και γιος μου!!!!!!! ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ!!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ? ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΦΕΡΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!!!! ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΖΩΝΗ Η ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ? ΑΙΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΧΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/6/16 22:01

      Αργησα να σου απαντήσω γιατί έκανα πράξη αυτό που με έστειλες να κάνω.Ωραία που ήτανεεεεε
      Απο την συμπεριφορά σου και μόνο και τα λόγια που χρησιμοποιείς μέσα στο μπλόκ καταλαβαίνει κανείς το ποιόν σου. Και για να μη λέμε και πολλά γιατί δεν αξίζει να συζητάς με κάποιον σαν και εσένα. Ήσουνα παραβάτης ΝΑΊη ΟΧΙ;; Σε γράψανε δίκαια ΝΑΙ η ΟΧΙ;Και ποιός είσαι εσυ που θα μου απαγορεύσεις να έχω άποψη
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/6/16 23:49

      ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΓΙΑ.ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΥΡΙΣΚΑ, ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/6/16 00:27

      O Θεός το ευλόγησε αυτό το πράγμα είπε αυξάνεστε και πληθύνεστε .Γι αυτό έγινα και γιαγιά.Τι δηλαδή επειδή έγινα γιαγιά ,τέλειωσε και η ζωή μου.Αν το θεωρούσες κακό άρα είσαι απαράδεκτος που μου ειπες αυτή την κουβέντα . Όπως ρώτησες και έμαθες ότι είμαι γιαγιά μάθε και που μένω και έλα να τα πούμε FACE-TO FACE αν έχεις αληθινά τα κότσια.
      Δημητριαδου Μαρία

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος26/6/16 07:25

      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΛΛΟΥ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ (18.Ο4) ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ(23.49), ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΑ,ΕΜΑΘΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΑΦΗ.
      ΣΗΜ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΔΗΛ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΛΑΘΟΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος26/6/16 10:10

      Καλημέρα ,καλή κυριακή σε όλους .πίνω το καφεδάκι μου στην δροσιά και απαντώ σε αυτούς που δεν είχαν πάρει καφέ,και άρχισαν να ασχολούνται μαζί μου. Εχω ζήτηση η γυναίκα. Ποίος βρίσκεται αλλού;Εφόσον είναι άλλος ο ηλίθιος όπως εσύ τον αποκαλείς ο 18:04 εσύ γιατί νοιάστηκες να μου απαντήσεις;Ποία είναι η επώνυμη που έγραφε φράσεις πεζοδρομίου;γιατί εγώ δεν έγραψα .Φώναξα την γάτα μου και την έβαλα να κλαίει γιατί δεν θέλεις άλλη επαφή με εμένα. Το αν έχω γνώσεις ,προσόντα,και επίπεδο (το επίπεδο μου είναι ανάλογα με τον συνομιλητή μου).Είμαι γυναίκα και του σαλονιού και του λιμανιού ανάλογα με τον ποίον έχω απέναντι μου.Άσε να το κρίνουν άλλοι Γιατί εύχεσαι να σε πληροφόρησαν λάθος τι σε νοιάζει για μένα.Μήπως φοβήθηκες που σε προκάλεσα να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο; Γιατί είσαι και ανώνυμος ,και ευθυνόφοβος .
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος26/6/16 14:57

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος26/6/16 15:05

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος26/6/16 15:17

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος26/6/16 18:40

      ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΛΙ Η ΜΙΚΡΗ ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος25/6/16 11:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/16 06:23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/6/16 18:35

      ''ωραία ήτανε''..... πολύ διαστροφικό γούστο πρέπει να έχει ο....εργάτης σου κα Κατέλη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/6/16 12:08

    ΣΤΗΝ ΖΕΦΥΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΖΕΣΤΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΖΩΕΣ.ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/6/16 18:06

      ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΑ!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/6/16 13:58

    Θεμης Ζαχαρακης
    Χθες στις 12:45 π.μ.
    Λοιπόν μία και με ξαναπροσθεσατε στην ομάδα θα εκφραστω ελεύθερα μιλώντας άλλη μία φορά για τα ξεφτιλικια αυτού του τόπου,και την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής...Προχθες πήγα το αυτοκίνητο σε κατάστημα επιδιόρθωσης ζαντων,λογω στραβωματος μπροστινης δεξιάς ζάντας από λακκούβα στο οδόστρωμα....Ή ζάντα επιδιορθωθηκε καθώς είχε υποστεί μεγάλη ζημιά και έδωσα τα ωραία μου λεφτά στην υγειά των ανύπαρκτων του δήμου...Δε μιλησα,ειπα,ενταξει... Ας πάει στο καλό... Σήμερα δύο μέρες μετά κι ενώ κινουμουν στον κεντρικό του Αγίου Νικολαου με κατεύθυνση προς Ηλιακτη λίγο μετά τα τελευταία μαγαζιά κ πριν την παιδική χαρά,έπεσα πάλι κ με την ίδια ζάντα σε μία τεράστια λακκούβα που χθες δεν υπήρχε κ ή οποια γινόταν μη ορατή αφού καλυπτόταν άψογα από τα βρωμονερα που κατά συρροή και κατ'εξακολουθηση αμολανε από τα σπίτια τους κάποιοι γυφτοκουλουριωτες....Όλοι οι δρόμοι στην ίδια κατάσταση κ οι φθορές καθημερινές.... Ντροπή, αισχος,ξεφτιλα,αηδια και ανυπαρξία..... Μπορεί να μου πει κάποιος,αν έχουν ίχνος ντροπής;;;;Αυτή τη ζάντα θα την επιδιόρθωσω δεύτερη φορά σε δύο μέρες.... Μέχρι να πέσω στην επόμενη λακκούβα,σε μία από τις 1.000. 000 που διαθέτει αυτό το καταραμένο νησί,μονο στο κέντρο....Να μη μιλήσω για το σκουπιδαριο το άθλιο....Μου λέτε ποιος ανευθυνουπευθυνος θα μου πληρώσει πάλι τη ζημιά;;;;;Αισχος σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/6/16 17:18

    Δεμεστηχα παρετησου δεν κανεις για εφθινες ποσο θα σε καλιψει ο χατζης ντροπισου ο θΕΜΟΣ σου χρεονει την αποτιχεια στν καθαριοτιτα αλλοστε θα φυγεται πολυ σιντομα και η δυο και το μονο που καταφεραται εινα ιδιοτες καιβρομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/6/16 17:20

    Δεμεστηχα παρετισου ποσο θα σε καλιπτη ο χατζης λιγο φυλοτιμο δεν βλαπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/6/16 17:43

    Αρχαιοκάπηλοι τσαβαρη παπαθεοχαρη καπετανακη που ειναι οι μαλτεζικες πλάκες του προαυλειου των εισοδιων στο αμπελακι;έπεται συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/6/16 18:15

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/6/16 18:37

    ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ . ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/6/16 22:12

    επίσκεψη στην Σαλαμίνα μετά απο 3 χρόνια που είχαμε να έρθουμε αυτό το νησί το αγαπούμε χωρίς να είμαστε ντόπιοι ώμος η διαφορά σε σύγκριση με την τελευταία φορά είναι τεράστια ο πρώην δήμαρχος τουλάχιστον στο θέμα σκουπίδια είχε βρει τον τρόπο τώρα η κατάσταση είναι απαράδεκτη δύστυχος ελπίζω η καινούργια δήμαρχος να μεριμνήσει για τα σκουπίδια τα ξερά χόρτα και τέλος πάντων έναν υποτυπώδη καθαρισμό στα πεζοδρόμια τις πλατείες κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/6/16 22:27

    me ta vlimata poy exei topothetisi stin kathariotita ola einai monodromos dosimo se idioti na ksemperdevoyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/6/16 22:38

    Ο Σκοτεινός (ο διορισμένος και όχι ο εκλεγμένος στην ΝΟΔΕ Β Πειραια της Νέας Δημοκρατίας) ζητάει 200ευρα από τους υπαίθριους παραγωγούς για να τους δώσει άδεια !!!!!!!!!!!!!! σαν την ανύπαρκτη την δική του !!!!!!!!
    Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας ή του Φαήλου ή όπου τέλος πάντων ανήκει ο τύπος τα γνωρίζετε αυτά;
    Η Δημαρχίνα μας και η αναπληρώτρια τι έχουν να μας πουν;
    Είναι γνώστριες για την δράση του;
    Ξέρουν ότι ενεργεί εν ονόματι του Δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/6/16 06:32

    ΘΕΜΟ καλα τα καταφερες ΜΑΜΗ εχεις ευθυνη για την καθαριοτιτα που παει σε ιδιοτες ο χαχας ο ΔΕΜεστιχας περα βρεχη ητα περνει απο τα συνεργεια. Με καλιψει απο το ΧΑΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/6/16 10:20

    ολοι αυτοί που ἀναφέρεσαι εινε πολιτικοποιημένοι ὑπάλληλοι μεχρι κόκκαλο ἐξυπηρετοῦν μεγάλα συμφέροντα σκοτεινές ἐπαφές με συνεργεῖα μπίζνες με βενζίνες ἐπαφές με ιδιώτες που σκοπό ἔχουν μαζί τους την ἀπαξιώση της συγκεκριμένης ὑπηρεσίας προς ὄφελος βεβαίως οχι των δημοτῶν ἀλλά των ἐργολάβων και αὐτῶν πουν κρύβονται πισω απο δαύτους. Ο Μεγάλος Αδελφός επιτηρεί όλες αυτές τις δραστηριότητες και καθείς παίρνει ό,τι του αναλογεί. Άλλοι εισπράττουν χρήματα εις υγείαν των κοροϊδων κι άλλοι καταπίνουν αμάσητο ιδεολογικό χόρτο.Οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές, οι οποίοι δίνουν λόγο στα ἀφεντικά τους και οχι στους δημότες . Η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει κατανοητή σαν ένα γρανάζι μίας μηχανής που λαδώνεται όταν πρέπει κι από εκείνους που πρέπει. Για να λειτουργήσει η μηχανή πρέπει όλα τα γρανάζια να έχουν τις λιγότερες τριβές μεταξύ τους. Πρέπει να λιπανθούν με λάδι.Αν μία φορά οι οι συγκεκριμενοι βρίσκουν τρόπο να δράσουν από φυσικής απόψεως, αναλογίσου πόσο περισσότερες ευκαιρίες βρίσκουν οι μεγαλόσχημες συμμορίες που τις διοικούν 'από τα πάνω'. Οι 'από τα κάτω' εξαθλιωμένοι αναζητούν μία σανίδα σωτηρίας από το κατάντημα της ζωής τους κι είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν ξανά και ξανά άνομα συμφέροντα για να επιβιώσουν. Στην πραγματικότητα αυτή έγκειται το μυστικό της διαιώνισης της εξουσίας. Ότι η διαφθορά αποκτά δύναμη όταν διαιωνίζεται. Αντιληφθείτε μονάχα σε επίπεδο πολιτικής εξουσίας πως αντιμετωπίζουν την ανθρώπινη ζωή οι κρατούντες .Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία για αυτούς αναφέρομαι στουσ ἐθελοντές που ἀνασφάλιστοι και για ενα κομμάτι ψωμί ρισκάρουν την ἰδία τους τη ζωη με τις ευλογίες των παραπανω. Μέχρι να γίνει το κακό μετά θέλω να δω αυτοί που ἀναφέρεσαι που θα πᾶνε να κρυφτοῦν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/6/16 10:56

    EN PEIRAIEI
    Τροχαίο ατύχημα στη Σαλαμίνα
    Posted date: June 26, 2016 In: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ | comment : 0
    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι των Παλουκίων Σαλαμίνας, όταν η 36χρονη συνοδηγός ενός σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. οχήματος που οδηγούσε 30χρονος άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 57χρονης συνοδηγού ενός διερχόμενου δικύκλου οχήματος που οδηγούσε 58χρονος.

    Η 57χρονη τραυματισθείσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Νίκαιας.

    Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/6/16 15:22

    ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
    "Μιαούλεια 2016" - Δοξολογία, Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Ναύαρχου Α. Μιαούλη

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2016;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/6/16 18:01

    Ο Σκοτεινός (ο διορισμένος και όχι ο εκλεγμένος στην ΝΟΔΕ Β Πειραια της Νέας Δημοκρατίας) ζητάει 200ευρα από τους υπαίθριους παραγωγούς για να τους δώσει άδεια !!!!!!!!!!!!!! σαν την ανύπαρκτη την δική του !!!!!!!!
    Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας ή του Φαήλου ή όπου τέλος πάντων ανήκει ο τύπος τα γνωρίζετε αυτά;
    Η Δημαρχίνα μας και η αναπληρώτρια τι έχουν να μας πουν;
    Είναι γνώστριες για την δράση του;
    Ξέρουν ότι ενεργεί εν ονόματι του Δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/6/16 18:09

    Με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

    «Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών είναι η αφορμή για να αναλογιστούμε τις αιτίες που έχουν οδηγήσει ένα μέρος των συνανθρώπων μας στον κυκεώνα αυτής της μάστιγας. Η αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών είναι υπόθεση όλων μας, της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της επιστημονικής κοινότητας και της ίδιας της κοινωνίας και απαιτεί καθημερινό αγώνα. Χρειάζεται μια ευρεία συνεργασία για την ενίσχυση της ενημέρωσης κατά των ναρκωτικών, την παροχή προγραμμάτων απεξάρτησης και την κοινωνική επανένταξη.

    Οφείλουμε από την άλλη, να προσφέρουμε στα παιδιά μας και στη νεολαία δημιουργικές διεξόδους απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ο αθλητισμός είναι μια δραστηριότητα η οποία μπορεί, ειδικά στις μικρές ηλικίες, να λειτουργήσει αποτρεπτικά και να οδηγήσει τα παιδιά στην υιοθέτηση ενός διαφορετικού τρόπου ζωής. Ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, έχουμε υποχρέωση να εμπνεύσουμε τη νεολαία μας και να της δώσουμε τη δύναμη και την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/6/16 18:48

    Πρέπει να μάθουμε πόσες πλάκες Μάλτας αποξήλωσαν,πόσες επανατοποθέτησαν,και πού πήγαν οι υπόλοιπες πλάκες τεράστιας αρχαιολογικής αξίας ,γιατί πρέπει να βρισκόμαστε μπροστά σε τεράστιο σκάνδαλο αρχαιοκαπηλίας .Ο καπετάν Παπαπέτρος τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/6/16 18:51

    Εισαγωγική κάρτα ΣΤΟ "ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ..
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ. ΚΟΙ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στην εταιρεία Δήμος Σαλαμίνας
    salamis στην εταιρεία Funeral Director
    Σπούδασε στο AEN/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
    Τόπος διαμονής: Salamís, Attiki, Greece
    Παντρεμένος με την Panagiwta Papanikolaou
    Τόπος καταγωγής: Πειραιάς
    Ανώνυμος26/6/16 15:58
    Ανώνυμος24/6/16 13:28
    Στην παραλια ΖΕΦΥΡΟΣ δεν ηρθα μαζι σας γιατι δεν υπηρχε λογος διοτι απο εκει περνω καθημερινα γιατι πιο κατω ειναι το σπιτι μου και η εργασια μου ,και την καθαριοτητα της παραλιας εγω την εχω αναλαβει και γιαυτο την γνωριζω πολυ καλα την παραλια και δεν περιμενω να μου την δειξετε εσεις ,εξαλλου εκεινη την ημερα που ειχε καυσωνα και υπηρχαν εκατονταδες κοσμος δεν θα ηταν και τοσο κομψο συσωμο το κοινοτικο συμβουλιο να ελενχει την παραλια ,τετοιες συμπεριφορες απεχουν του χαρακτηρα μου!! Ολα αυτα τα αναφερω για αποφυγη λανθασμενων εντυπωσεων για το ατομο μου και προς αποφυγη παρεξηγησεων!!!

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ.ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
    ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΥΤΑΛΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ

    Ανώνυμος24/6/16 16:10
    ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

    ΕΛΕΝΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ

    ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
    ΣΥΣΩΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΟΜΟ Κ.Λ.Π

    Ανώνυμος26/6/16 15:45
    Εισαγωγική κάρτα ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ στην εταιρεία Δήμος Σαλαμίνας
    Σπούδασε ΛΟΓΙΣΤΩΝ στο ΤΕΙ Ηρακλειου Κρητης
    Πήγαινε στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
    Πήγαινε στο Γενικο Λυκειο Σαλαμινας
    Παντρεμένη

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΔΩ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΝ;;;;ΟΛΑ ΤΑ ΞΟΥΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/6/16 18:54

    ΜΑΣΟΝΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΝΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΧΡΕΩΣΕΣ ΤΡΙΑΚΟΣΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ € ΤΣΑΜΠΑ
    ΜΑΣΟΝΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΑ ΕΔΟΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΜΟΤΟΜΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ € ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ (ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΚΗ)
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/6/16 20:07

    Βρε Micelάκο μου τι έπαθες αγορίνα μου; Εντάξει, είπαμε έσφιξαν οι ζεστές για τα καλά, αλλά πολύ ζόρι τραβάς βρε παιδί μου.
    Κουλάρησε. Τρία χρόνια (δυστυχώς για την Σαλαμίνα, ευτυχώς για σας) έχετε ακόμα. Αλλά θα μου πεις το βλέπετε καθημερινά και στην Κούλουρη και στην περιφέρεια ότι ο κόσμος αναζητά τον Τσάβες από τώρα. Βλέπετε ότι όποτε και να γίνουν εκλογές θα σας πάρει παραμάζωμα.
    όμως Micelάκο μου δεν σου φταίει ο Τσάβες. Η μανούλα κι ο πατερούλης σου φταίνε που τον δικαίωσαν πολύ γρήγορα.
    Κι όσο συνεχίζεται την λάσπη και την κιτρινίλα τόσο τον δικαιώνετε και όλο και τόσο πιο πολύ τον αναζητάμε.
    Για αυτό Micelάκο μου πάρτε το αλλιώς.
    Παλαιότερα στο έχω ξαναγράψει αυτό.
    Αλλά εσείς ..... το βιολί βιολάκι.
    Αλλά θα μου πεις δεν έχετε και άλλο τρόπο να τον αντιμετωπίσετε.
    Μόνο με λάσπη και συκοφαντία.
    Γιατί, όπως λέει και το άσμα ... ποιος να συγκριθεί μαζί του;
    Η μανούλα ή ο πατερούλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/16 22:55

      χαχαχαχαχα ρε τσαβγάβ, μπροστά στον τσαβες, τον αρχιαπατεώνα αφεντικό σου, όλοι και όλα ωχριούν!
      είναι ο μοναδικός που έχει αναγνωρισμένο δίπλωμα κομπιναδόρου χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος27/6/16 16:02

    O Πρόεδρος αναφέρει ότι ζητήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου
    Σαλαμίνας και συνέταξαν ανάλογη μελέτη η οποία διεβιβάσθη στην
    υπηρεσία με αριθ. 11/2016 και καλούμε το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά.
    Η εν λόγω εργασία θα γίνει με απευθείας ανάθεση.
    Ο κος Χατζόβουλος Νικόλαος αναφέρει ότι συμφωνεί εφόσον γίνει
    καταλογισμός της δαπάνης στους ιδιοκτήτες του σκάφους.
    Το Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Σ. αφού άκουσε όσα είπε ο Πρόεδρος και έλαβε
    υπόψη του α) την ανάγκη εκτέλεσης εργασιών απάνλησης θαλασσίου
    ύδατος και πετρελαιοειδών από το επικίνδυνο και επιβλαβές σκάφος
    «ΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ», β) τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 και του Ν.
    3463/2006, γ) την σχετική Π.Α.Υ. και δ) την μελέτη που συνέταξε η Δ/νση
    Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας του Δήμου Σαλαμίνας και μετά
    από διαλογική συζήτηση
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
    1. Εγκρίνει την μελέτη με τίτλο «Απάντληση θαλασσίου ύδατος και
    πετρελαιοειδών καταλοίπων από το επικίνδυνο και επιβλαβές
    σκάφος «ΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ» και αριθμό 11/2016 που
    συντάχθηκε από την Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου &
    Καθαριότητας του Δήμου Σαλαμίνας.
    2. Εγκρίνει την δαπάνη για την ανωτέρω εργασία.
    3. Καθορίζει τρόπο εκτέλεσης της εργασίας την απευθείας ανάθεση.
    4. Ψηφίζει πίστωση ποσού 3.992,80 € στον ΚΑ 70-6275.002 με
    τίτλο «Απομάκρυνση ναυαγίων αρμοδιότητας Δ.Λ.Τ.Σ.» του
    προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 για την εκτέλεση της εν λόγω
    εργασίας.
    Έτσι συντάχθηκε και υπογράφτηκε.
    Ο Πρόεδρος Τα Μέλη
    Ιωάννης Ν. Λένης Γκλίστης Προκόπιος
    Κιαμίλης Γεώργιος
    Φράγκου Παναγιώτης
    Χατζόβουλος Νικόλαος

    Σαλαμίνα, 27/06/2016



    Ο κος Χατζόβουλος Νικόλαος αναφέρει ότι συμφωνεί εφόσον γίνει
    καταλογισμός της δαπάνης στους ιδιοκτήτες του σκάφους. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ Κ, ΧΑΤΖΟΒΟΥΛΕ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ; ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/6/16 17:58

    Ερωτηση 1: Το ναυάγιο που βρίσκεται χρόνια μπαταρισμένο στου Ψηλοπάτη, γιατί δεν το βγάζει το Λ.Τ και να χρεώσει την τσέπη του ιδιοκτήτη ή καλύτερα να τον υποχρεώσει να το βγάλει με δικές του δαπάνες;
    Ερώτηση 2: ''πως επετράπη να εγγραφεί σε γνωστό σύλλογο ψαράδων, ιδιοκτήτης σκάφους 13 μέτρων ώστε να πληρώνει φτηνά λιμανιάτικα, τη στιγμή που το καταστατικό τους μπορεί να εγγράψει ιδιοκτήτες σκαφών μέγιστου μήκους 8 μέτρων;
    Ερώτηση 3: το ΛΤ ξέρει ότι μόνο με αυτή την μαιμού εγγραφή, χάνει 2500 ευρώ λιμανιάτικα ετησίως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/16 20:21

      Κάτσε καλά μη σου κάνει μήνυση ο Πλένης για προσβολή της τιμής και της υπόληψης του

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/6/16 15:06

      τώρα χεστήκαμε από το φόβο

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος27/6/16 23:36

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 20.21 ΦΙΛΕ 17.58 ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΦΟΝΤΑΝΑΚΙ Ο ΠΛΕΝΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΝΗΣ Ο ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟΣ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/6/16 15:19

      Τι μου λες; ώστε δεν τρώει φοντανάκια ε; δεν πειράζει.....ίσως όμως να του αρέσουν τα Καματεριώτικα συκαλάκια μια και ο ιδιοκτήτης με το 13άμετρο τυχαίνει να είναι άπορος φερυμποτατζής (έχει μόνο τρία φέρυ δικά του)!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.