Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουλ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δήμου Σαλαμίνας υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 8μηνης διάρκειας


O Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από:
Δευτέρα 4-7-2016 έως και Δευτέρα 11-7-2016 στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού
( Γραφείο 7 στο δεύτερο όροφο του Δήμου μας )

Κάντε κλικ στην ΑΔΑ= ΩΑ6ΜΩ1Ε82Χ για να διαβάσετε αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης πρόσληψης. Ενημερώστε και τους φίλους σας

74 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/16 19:06

    Αυτές ειναι οι εν κρυπτω προσλήψεις...γελοιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/16 19:30

    Στην Ουγγαρία ισχύει ο νόμος της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης
    Υπάρχουν τα σοβαρά κράτη, αυτά που προσπαθούν να σοβαρευτούν και δυστυχώς η Ελλάδα υπό την διακυβέρνηση των Σύριζα - Ανέλ.
    Συγκεκριμένα, στην Ευρώπη υπάρχει η Ουγγαρία, η Πολωνία και άλλα κράτη που σέβονται τους πολίτες τους, τα λοιπά Ευρωπαϊκά κράτη που σιγά σιγά ξυπνάνε από τον λήθαργο της παγκοσμιοποίησης και αντιλαμβάνονται τον θανάσιμο κίνδυνο που κρύβει μέσα στα παρδαλά χρώματά της η παγκοσμιοποίηση και υπάρχει η Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, που επιμένει στην λογική των «ανοιχτών συνόρων» που μόνο τρομοκρατικές επιθέσεις και εκατόμβες νεκρών έχει να προσφέρει.
    Στην Ουγγαρία, που δεν κυβερνά ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Ολάντ ή η Μέρκελ, αλλά ο Βίκτορ Όρμπαν, από την αρχή ξεκαθαρίστηκε ότι δεν πρόκειται να γίνουν δεκτοί τζιχαντιστές. Τότε όλοι κατηγορούσαν την Ουγγαρία για «ρατσισμό», αλλά τελικώς αποδεικνύεται ότι ήταν η μόνη χώρα που σκέφτηκε σοβαρά το ζήτημα και γι' αυτό δεν θρήνησε νεκρούς από τις επιθέσεις των ακραίων ισλαμιστών.
    Δείτε, όμως, ποιές ακριβώς πολιτικές υιοθετούν τα σοβαρά κράτη:
    Στις 24 Μαρτίου η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου που καθιστά την παράνομη διέλευση των συνόρων μία πράξη που τιμωρείται με φυλάκιση. Συγκεκριμένα, το σχέδιο νόμου αναφέρει:
    α) φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών για όποιον αλλοδαπό εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Η φυλάκιση θα είναι χωρίς αναστολή ή δυνατότητα μετατροπής σε χρήμα.
    β) η ποινή θα εκτίεται σε ειδικά κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών μακράν των κατοικημένων τόπων προς αποφυγή επιβάρυνσης του κοινωνικού ιστού
    Αυτή η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής προφανώς και δεν συζητήθηκε στην Ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Σε ένα σοβαρό κράτος, όμως, την Ουγγαρία, όχι μόνο συζητήθηκε, αλλά και έγινε νόμος του Κράτους.
    Έτσι, 10 λαθρομετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα κατά τη διάρκεια των ταραχών που είχαν ξεσπάσει τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά την κατασκευή από την Ουγγαρία ενός φράκτη από συρματόπλεγμα καταδικάστηκαν σήμερα σε φυλάκιση ενός έως τριών ετών για παράνομη διέλευση των συνόρων.
    Έτσι απαντούν τα σοβαρά κράτη στην απειλή της λαθρομετανάστευσης. Να δείτε που σε λίγο στην Ουγγαρία δεν θα χρειάζεται καν φράχτης ή συρματόπλεγμα, αφού θα μεταδοθεί το μήνυμα από τις ΜΚΟ και οι τζιχαντιστές δεν θα περνάνε ούτε καν σε απόσταση χιλιομέτρων από τα σύνορα της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/16 19:37

    Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει έχασα ένα κοντέινερ με πίτες για σουβλάκι με προορισμό την Λεβαδιά .
    Τώρα ακρίβυναν οι πίπες για τα σουβλάκια στην Λεβαδιά ;; ξέρει να μου πει κάποιος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/16 01:28

    Τσεβάς Θανάσης
    21 Απριλίου 2014 ·
    Πολιτική μαριονέτα η κυρία Νάννου;
    Όντας υποχρεωμένοι να αναδεικνύουμε με αδιαπραγμάτευτη αποφασιστικότητα θέματα τα οποία επηρεάζουν καθοριστικά την ποιότητα αλλά και το αποτέλεσμα της πολιτικής μας αντιπαράθεσης εν όψει των δημοτικών εκλογών, δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια και το στόμα σε ένα μείζον πολιτικό ζήτημα που προέκυψε πριν από λίγο καιρό.
    Το ζήτημα αυτό αφορά στην επιστολή παραίτησης του κ. Γιώργου Κοτσέλη από το συνδυασμό της κας Ρούλας Νάννου, ο οποίος με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο περιγράφει σημαντικές πτυχές της πολιτικής οντότητας της κας Νάννου αλλά ιδιαίτερα του τρόπου άσκησης της διοίκησης του συνδυασμού της από “εξωθεσμικά" πρόσωπα όπως στην προκειμένη περίπτωση ο σύζυγός της, κος Μηνάς Νάννος.
    Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να κουκουλώσουν το θέμα. Εμείς δεν δικαιούμαστε και δεν θα τους το επιτρέψουμε.
    Στην επιστολή αυτή περιγράφεται η πολιτική προσωπικότητα της κυρίας Νάννου ως “ελλιπής” αφού απερίφραστα η ίδια χαρακτηρίζεται “πολιτική μαριονέτα”, δηλαδή ένα άβουλο ον, έναντι της δεσποτικής απ’ ότι φαίνεται προσωπικότητας του συζύγου της κου Μηνά Νάννου, ο οποίος κατά τον κ. Κοτσέλη, καθορίζει τα τεκταινόμενα στο συνδυασμό όπως εκείνος νομίζει. Απόδειξη αυτού, η φράση της κας Νάννου προς τον κ. Κοτσέλη “αφού το είπε ο Μηνάς δεν μπορώ να κάνω τίποτα”.
    Δυστυχώς στο σημείο αυτό αποκαλύπτεται η πλήρης υποταγή της στις επιθυμίες του συζύγου της, ο οποίος διαφεντεύει σήμερα τα πάντα (και γιατί όχι και αύριο…;) έναντι της πολιτικά ανήμπορης να του αντισταθεί συζύγου του. Φαίνεται να είναι τόση η ισχύς του κου Μηνά Νάννου επάνω της, που η ίδια κατά τη διάρκεια της περιγραφόμενης συζήτησης μένει με το στόμα κλειστό (ακροάτρια), υποτάσσοντας έτσι την άποψή της στις βουλές του “πανίσχυρου” συζύγου.
    Εάν αυτά είναι αληθή (και δεν έχουμε κανένα λόγο να τα αμφισβητήσουμε) τότε ρωτώ δημόσια κάθε δημότη:
    - Ποιος ή ποια είναι ο πραγματικός υποψήφιος Δήμαρχος; Ποιος ή ποια θα έχει αύριο την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου; Οφείλουμε ή όχι από σήμερα να το γνωρίζουμε;
    - Μπορεί εν έτει 2014, άλλος να εκλεγεί Δήμαρχος και άλλος ενδεχομένως να ασκεί τη διοίκηση του Δήμου;
    - Θα επιτρέψουμε σε εξωθεσμικούς παράγοντες να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα και ταυτόχρονα “θεσμικούς” να τους υπηρετούν στον τρόπο άσκησης της διοίκησης;
    - Θα επιτρέψουμε να εξαπατηθούν οι δημότες της Σαλαμίνας;
    Όμως το πρόβλημα δεν σταματάει εδώ. Με ιδιαίτερη λύπη μας διαβάζουμε στην ίδια επιστολή ότι εναντίον του παραιτηθέντος κου Κοτσέλη υπάρχει απειλή κατά της ζωής του και μάλιστα αυτή η καταγγελία έχει ήδη κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας.
    Ρωτώ δημόσια λοιπόν τον διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμίνας: έχει διαβιβαστεί η καταγγελία στον εισαγγελέα; Τι ενέργειες έχουν ξεκινήσει από τη μεριά της δικαιοσύνης;
    Ποιος λοιπόν δικαιούται να μετατρέψει την πολιτική ζωή του νησιού μας σε υπόκοσμο; Ποιος νομίζει ότι μπορεί να κλείνει τα στόματα με τέτοιες απειλές;
    Ο τελευταίος αυτός τραμπουκισμός αποτελεί το μεγαλύτερο ατόπημα (μετά το δημόσιο ξυλοδαρμό του κου Μηνά Νάννου προς τον τότε Δήμαρχο Σαλαμίνας Βαγγέλη Αγαπίου το 2006) και δείχνει το ήθος και τον τρόπο που πρεσβεύουν αυτοί που θέλουν να διοικήσουν αύριο το Δήμο.
    Κλείνοντας θέλω να τονίσω (επειδή θα επανέλθω για το ίδιο θέμα) ότι πρόκειται να ρίξουμε τόσο φως σε αυτό το διαφαινόμενο παράκεντρο εξουσίας ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως τόσο η πολιτική γύμνια τους όσο και η ενδεχόμενη επικινδυνότητά τους.
    Με τη Σαλαμίνα εμείς δεν παίζουμε.
    Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Γιάννης Τσαβαρής


    ΜΑΓΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ; Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ;;ΣΕ ΟΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/16 03:36

    Αυτές τις μακακιούλες έλεγες γιάννη μου, γιαυτό η Ρούλα μας πήρε τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/16 09:18

    ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΕΣΥ;ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΡΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.ΑΠΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/7/16 10:43

    οι θεσεις ειναι καβατζομενες πολυ καιρο πριν απο δονδορο,ξυραφη,τριαντάφυλλου,σαρρη,κλπ μην προσπαθητε αδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/7/16 10:57

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ,ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΖΕΦΥΡΙ ΚΑΔΟΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/7/16 11:02

    Κορρέ, πολύ μελέτη στα αρχαία γνωμικά έχει πέσει βλέπω και παριστάνεις τον Παπά της ενορίας. Σε έχουνε πάρει όλοι χαμπάρι, δυό καρπούζια στην ίδια αμασχάλη δεν χωράνε φίλε μου και σε βλέπω να ... ψάχνεσαι σε 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 11:22

      Αν είχε λίγο φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/7/16 11:43

      OTAN υπαρχουνε καραγκιοζηδεσ σαν και σας τι να κατσει να κανει ο ανθρωπος μεινεται με τα γνωστα λαμογια αυτοι σας αξιζουν 100 χρονια πισω μπακαουκες ησαστε και για αλλα 100 παλι το ιδιο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/7/16 11:48

      Για κοίτα λίγο στον καθρέφτη και πες μου αν είναι καραγκιόζης αυτός που βλέπεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος3/7/16 12:10

      ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ.ΜΠΑΚΑΟΥΚΕΕΕΕΕΕΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος3/7/16 16:15

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ??????? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤ ΑΠΟ ΓΝΩΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΡΟ. ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΨΑΝΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΣΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΑΛΗ ΟΠΣ ΙΣΩΣ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος3/7/16 11:22

    Αυτό λέγεται υπανάπτυκτος κόσμος και αλητεία φίλε μου. Αν εμείς σκορπάμε τις σακούλες οπουδήποτε και δεν τις ρίχνουμε μέσα στους κάδους, ε τότε υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι ίδιοι. Αν εσύ για κάθε τσιγάρο που καπνίζεις πετάς τη γόπα στο πάτωμα του σπιτιού σου κι όχι στο τασάκι, το σπίτι σου θα είναι πάντα βρώμικο όσο και να σκουπίζει η μάνα σου. Ο Δήμος δημιουργεί την υποδομή, δεν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις μας. Εάν θέλουμε να έχουμε καθαρό νησί θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε συνυπεύθυνοι για την καθαριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 13:33

      Αυτές είναι δικαιολογίες ανικάνων.

      Ρε ξανάρθετε να σας ψηφίσουμε το 2016 μην το ξεχάσετε

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος3/7/16 11:44

    Αυτή είναι η εξυπνάδα της, να μας αφήνει εμάς να λέμε τις σαχλαμάρες κι αυτή να εισπράττει την αηδία του κόσμου σ΄ αυτά που λέγαμε. Δεν μας φταίει κανείς. Μόνοι μας αυτοκτονήσαμε. Η στρατηγική του Γιάννη ήταν λάθος. Δεν μπορείς να χτυπάς το σύζυγο, αυτό σημαίνει αδυναμία επιχειρημάτων, αν μπορείς χτύπα την ίδια. Και χτυπάς ποιόν; Έναν άνθρωπο που όλοι εμείς οι Κουλουριώτες τον ξέρουμε από τα γενοφάσκια του; Είναι ποτέ δυνατόν να πιάσουν τα ψέματα; 'Αρα άνθρακας ο θησαυρός γιαυτό και μας ήλθε ο ουρανός σφονδύλι τη 2η Κυριακή των εκλογών. Το ίδιο κάνουμε και τώρα, αφού ο άνθρωπος δεν πιάνεται. Ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο δεν κάνει έναν Μηνά. Αλλάξτε γραμμή γιατί όπως πάει το πράγμα,θα την έχουμε για άλλα 10 χρόνια Δήμαρχο κι εμείς θα καθόμαστε να επαναλαμβάνουμε τις ίδιες και τις ίδιες .. μακακιούλες. Ο κόσμος έχει σιχαθεί συντρόφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/7/16 12:28

    ΡΕ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΑΚΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ .ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ. ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ Ε!!! ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/7/16 13:49

    Το Μεγαλο κΑι απολολο προβατο εινα ο χατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/7/16 13:50

    Όντας υποχρεωμένοι να αναδεικνύουμε με αδιαπραγμάτευτη αποφασιστικότητα θέματα τα οποία επηρεάζουν καθοριστικά την ποιότητα αλλά και το αποτέλεσμα της πολιτικής μας αντιπαράθεσης εν όψει των δημοτικών εκλογών, δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε τα μάτια και το στόμα σε ένα μείζον πολιτικό ζήτημα που προέκυψε πριν από λίγο καιρό.
    Το ζήτημα αυτό αφορά στην επιστολή παραίτησης του κ. Γιώργου Κοτσέλη από το συνδυασμό της κας Ρούλας Νάννου, ο οποίος με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο περιγράφει σημαντικές πτυχές της πολιτικής οντότητας της κας Νάννου αλλά ιδιαίτερα του τρόπου άσκησης της διοίκησης του συνδυασμού της από “εξωθεσμικά" πρόσωπα όπως στην προκειμένη περίπτωση ο σύζυγός της, κος Μηνάς Νάννος.
    Κάποιοι επιθυμούν διακαώς να κουκουλώσουν το θέμα. Εμείς δεν δικαιούμαστε και δεν θα τους το επιτρέψουμε.
    Στην επιστολή αυτή περιγράφεται η πολιτική προσωπικότητα της κυρίας Νάννου ως “ελλιπής” αφού απερίφραστα η ίδια χαρακτηρίζεται “πολιτική μαριονέτα”, δηλαδή ένα άβουλο ον, έναντι της δεσποτικής απ’ ότι φαίνεται προσωπικότητας του συζύγου της κου Μηνά Νάννου, ο οποίος κατά τον κ. Κοτσέλη, καθορίζει τα τεκταινόμενα στο συνδυασμό όπως εκείνος νομίζει. Απόδειξη αυτού, η φράση της κας Νάννου προς τον κ. Κοτσέλη “αφού το είπε ο Μηνάς δεν μπορώ να κάνω τίποτα”.
    Δυστυχώς στο σημείο αυτό αποκαλύπτεται η πλήρης υποταγή της στις επιθυμίες του συζύγου της, ο οποίος διαφεντεύει σήμερα τα πάντα (και γιατί όχι και αύριο…;) έναντι της πολιτικά ανήμπορης να του αντισταθεί συζύγου του. Φαίνεται να είναι τόση η ισχύς του κου Μηνά Νάννου επάνω της, που η ίδια κατά τη διάρκεια της περιγραφόμενης συζήτησης μένει με το στόμα κλειστό (ακροάτρια), υποτάσσοντας έτσι την άποψή της στις βουλές του “πανίσχυρου” συζύγου.
    Εάν αυτά είναι αληθή (και δεν έχουμε κανένα λόγο να τα αμφισβητήσουμε) τότε ρωτώ δημόσια κάθε δημότη:
    - Ποιος ή ποια είναι ο πραγματικός υποψήφιος Δήμαρχος; Ποιος ή ποια θα έχει αύριο την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου; Οφείλουμε ή όχι από σήμερα να το γνωρίζουμε;
    - Μπορεί εν έτει 2014, άλλος να εκλεγεί Δήμαρχος και άλλος ενδεχομένως να ασκεί τη διοίκηση του Δήμου;
    - Θα επιτρέψουμε σε εξωθεσμικούς παράγοντες να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα και ταυτόχρονα “θεσμικούς” να τους υπηρετούν στον τρόπο άσκησης της διοίκησης;
    - Θα επιτρέψουμε να εξαπατηθούν οι δημότες της Σαλαμίνας;
    Όμως το πρόβλημα δεν σταματάει εδώ. Με ιδιαίτερη λύπη μας διαβάζουμε στην ίδια επιστολή ότι εναντίον του παραιτηθέντος κου Κοτσέλη υπάρχει απειλή κατά της ζωής του και μάλιστα αυτή η καταγγελία έχει ήδη κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας.
    Ρωτώ δημόσια λοιπόν τον διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Σαλαμίνας: έχει διαβιβαστεί η καταγγελία στον εισαγγελέα; Τι ενέργειες έχουν ξεκινήσει από τη μεριά της δικαιοσύνης;
    Ποιος λοιπόν δικαιούται να μετατρέψει την πολιτική ζωή του νησιού μας σε υπόκοσμο; Ποιος νομίζει ότι μπορεί να κλείνει τα στόματα με τέτοιες απειλές;
    Ο τελευταίος αυτός τραμπουκισμός αποτελεί το μεγαλύτερο ατόπημα (μετά το δημόσιο ξυλοδαρμό του κου Μηνά Νάννου προς τον τότε Δήμαρχο Σαλαμίνας Βαγγέλη Αγαπίου το 2006) και δείχνει το ήθος και τον τρόπο που πρεσβεύουν αυτοί που θέλουν να διοικήσουν αύριο το Δήμο.
    Κλείνοντας θέλω να τονίσω (επειδή θα επανέλθω για το ίδιο θέμα) ότι πρόκειται να ρίξουμε τόσο φως σε αυτό το διαφαινόμενο παράκεντρο εξουσίας ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως τόσο η πολιτική γύμνια τους όσο και η ενδεχόμενη επικινδυνότητά τους.
    Με τη Σαλαμίνα εμείς δεν παίζουμε.
    Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
    Γιάννης Τσαβαρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 15:39

      Ανώνυμος1/7/16 10:30
      ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΘΕΣ ΡΕ ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΕΝ ΩΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΤΙ ΨΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ.
      ΑΛΛΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ Η ΣΚΟΥΖΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 1 &ΚΑΡ/ΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΓΙΝΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΒΟΥΛΟΣΤΕ ΤΟ Ο ΜΗΝΑΣ ;;;ΡΕ ΜΟΚΟ Ο ΜΗΝΑΣ;;;;;;ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΣ;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΚΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/7/16 16:52

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/7/16 18:46

      ΜΕΓΑΛΕ ΤΣΑΒΑΡΗ
      ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος3/7/16 13:53

    Το Μεγαλο κΑι απολολο προβατο εινα ο χατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/7/16 14:25

    ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΓΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ
    ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ....ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 15:41

      ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ "ΞΕΝΟΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΥΝΤΡΙΠΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,
      ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
      ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΑΙ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΗΣΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/7/16 19:52

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!!!!!!ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ 15:41, ΚΑΙ ΟΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;
      ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑ ΞΕΝΕ!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος3/7/16 14:42

    Λαμογιο τσαμπαρη κατέστρεψες το νησί ψεύτη απατεώνα παραφρον μισαλλοδοξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/7/16 19:59

    (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ)!!!!
    ο τσαβες με κατεβασμένα τα ριγέ σωβρακα καθισμένος στη ριγέ χεστρόνα της φυλακής!
    ποιος το περίμενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/7/16 20:02

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 20:05

      γεια σου μηνάκια κουρτινάκια

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος3/7/16 20:23

    ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ 600ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ



    Ο ΠΑΛΛΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ...................ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/7/16 20:29

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/7/16 20:33

    ΚΥΡΙΕ ΛΕΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΑΣ





    25.000...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/7/16 20:46

    Κ,ΝΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΩ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος3/7/16 20:56

    ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/16 21:11

      και προσ τιμη του ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟ AΡΝΗΘΕΙΚΕ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος3/7/16 22:13

    Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΣΟΥΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ 2011

    ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΦΟΒΗΘΕΙΚΕΣ ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ 2016.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/16 01:25

      ...ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ....

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος3/7/16 22:18

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΔΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ.Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΕΙΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/7/16 22:21

    ΡΟΥΛΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΒΡΥΖΕΣ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΣΤΕΛΙΟ ΦΑΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/7/16 00:38

    Είσαι ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/16 08:14

      ρουλα μου ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΩ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.........................

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/16 08:43

      ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ;; ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΕΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος4/7/16 01:09

    Μεθαύριο Τετάρτη 6 του μηνός, Β Τριμελλές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.
    Απάτη επί δικαστηρίω και παράβαση καθήκοντος.
    Ρε αυτόν είχαμε για δήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος4/7/16 04:14

    μηνάκο 01:09,γιατί βιάζεσε;
    κάνε λίγο υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος4/7/16 07:47

    (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ)!!!!
    ο τσαβες με κατεβασμένα τα ριγέ σωβρακα καθισμένος στη ριγέ χεστρόνα της φυλακής!
    ποιος το περίμενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/16 12:42

      Πληροφορία της τελευταίας στιγμής, έντρομος ο παππούλης μεθοδεύει αναβολή την Τετάρτη, πρόσεχε παππού αν η πληροφορία είναι αληθινή θα γελάνε και οι λούτσοι στην παραλία των Σεληνίων μαζί σου
      Φιλάκια και πρόσεχε την Τετάρτη σε θέλω εκεί αγέρωχο έστω κι αν χάσεις παίξτο άντρας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/16 15:29

      Ο παππούλης θα στον καρφώσει τσαμπαρη....

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος4/7/16 07:57

    ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ. ΣΟΥΡΓΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/16 11:42

      Α, ρε Καιάδας που σου χρειάζεται βλήτο.

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος4/7/16 08:17

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Κ,ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/16 08:50

      Αυτή φταίει που γύρισε στο νησί για να προσφέρει .
      Γιατί είχε όνειρα είπε για τον τόπο της.
      Που να καταλάβεις εσύ ;
      Δεν είναι όλοι σαν εσένα.
      Τόσο αξιοπρέπεια δεν είναι καλό στην σημερινή εποχή
      Άλλοι δεν κατάλαβαν όπως εσυ που γράφεις για αλλαξεις την ατζέντα
      Δεν θα φτάσετε ποτέ την Σοφια αλλά ποτέ.
      Άνθρωπος με ευγένεια ψυχής .όσοι την γνωρίζουν ξέρουν.
      Και φυσικά δεν υπήρξε ποτέ γραμματέας κανενός .
      Υποψήφια σύμβουλος .
      Α.Α

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/16 09:04

      ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΗ ΝΑΝΝΟΥ

      ΔΕΝ ΝΤΑΠΗΚΑΤΕ Κ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΛΙΓΟ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΟΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΝΑΝΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΧΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/7/16 09:29

      Άντε να χαθεις βλαμμένο ον.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/7/16 11:29

      ΣΟΦΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ
      ΕΊΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
      ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΛΗΝ.
      ΑΥΤΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ /
      Α.Α

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/7/16 14:24

      εγω δεν θα παρωτιπτα τααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

      Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...............................

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος4/7/16 19:19

      Ξέχασα το δρόμο ..τους κάδους στην πλατεία ..
      Τα φώτα ανοιχτά να μην φοβάμαι.
      Έξι και ξερός βλακα.και πολύ σου είναι ..
      Κυκλωπα που κοιτάς να αλλαξεις ξέρεις εσυ τη..
      Κρίμα και πάλι Αστην ήσυχη
      Καταλαβες ;
      Α Π

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος4/7/16 20:11

      ligourides..pou toys ftei i gynaika.
      Oust pou milate kiolas.

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος4/7/16 08:31

    Κ,ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΕΙΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ


    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ Ε ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος4/7/16 08:36

    ΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΞΕΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ 3


    ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/16 11:39

      Και τι είπαν δηλαδή που τον .... ξεσκέπασαν;
      Ρε άντε από δω λαμόγια, ελάτε μεθαυριο Τετάρτη 6 του μηνός στο Β΄Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά να ακούσετε για να μάθετε πως γίνονται οι απάτες και μάλιστα η απάτη ενώπιον των δικαστών. Θα έχει ενδιαφέρον.

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος4/7/16 08:36

    καλημέρα κύριε ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΝΙΙΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος4/7/16 08:51

    Ελάτε όλα τα τσαβγάβ μαζί την πρωινή προσευχή:
    Να ζήσεις Γιαννάκη και χρόνια πολλά,
    να γίνεις παππούλης με άσπρα μαλλιά
    μεσ΄της φυλάκας τα ωραία κελιάααα!!!!!!

    Αντε πάλι τσαβγόπουλα...ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος4/7/16 09:01

    ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 243/2016

    Συζήτηση και λήψη απόφασης για
    δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής στην
    ποινική υπόθεση ΑΒΜ:Α13-580 που εκδικάζεται
    στο 3μελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά την 6-7-
    2016 κατόπιν του με αριθμ. πρωτ. 8144/20-4-2016
    αιτήματος – ενημέρωσης του κ. Μάριου Τραυλού.
    O ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ .ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΥΡΑ ΝΑΝΝΟΥ.Ο Κ.ΣΟΦΡΑΣ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος4/7/16 13:09

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος4/7/16 17:29

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ????????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ?????????????? ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ????????????ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΟΚ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΦΟΥΛ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ??????? ΧΑΡΤΙ ΤΟΝΟΙ???????ΟΥ ΡΕ ΟΥ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ . ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΣΥ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/16 20:46

      Καραγκιοζάκο, αυτά να τα πεις αύριο στους δικαστές. Απάτη εδώ, απάτη εκεί, απάτη και στο δικαστήριο. Όσο για την αποθήκη, κι αυτή θα γίνει, και θα είναι πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου που θα λειτουργήσει αποθήκη. Τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τηρούν όλες τις υποσχέσεις, δεν μπορεί όμως να αλλάξουν τα πάντα σε μία νύκτα. Υπομονή.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος4/7/16 18:28

    οι θεσεις ειναι καβατζομενες πολυ καιρο πριν απο δονδορο,ξυραφη,τριαντάφυλλου,σαρρη,κλπ μην προσπαθητε αδικα

    TI ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΒΑΡΔΑ ΝΑ ΜΗ ΚΤΥΠΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ !!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ -ΜΑ -ΟΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΙΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος5/7/16 00:23

    Αύριο Τετάρτη 6 του μηνός στις 09:30 το πρωϊ στο Β΄Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, ο απατεώνας θα δώσει συνέντευξη συγνώμη απολογία ήθελα να πω, πως μπορεί κανείς να εξαπατήσει ακόμα και δικαστές. Θα έχει ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/16 07:20

      Παππού αύριο Τετάρτη 6 του μηνός μετά τις 11:00 το πρωϊ που θα ‘χει ξεκινήσει το βάσανο σου θα επανέλθω να σου θυμίσω αυτό το σχόλιο και πολύ θα θελα να βλεπα τα μούτρα σου χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.